Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Un any més tornem al Consell dels Infants de Badalona !
  Com ja sabeu la nostra escola és membre , des de fa alguns anys , d'aquest organisme. En el nostre Centre estan implicats directament els alumnes de 5è i 6è de Primària.

  El Consell dels Infants de Badalona (CIB) és un òrgan de participació on els infants, de 10 a 12 anys de les escoles, dels esplais i d'altres centres educatius de la ciutat dialoguen, debaten, es comprometen, elaboren propostes i fan sentir la seva veu. El CIB és un instrument educatiu que fomenta el diàleg, la interrelació entre infants de tota la ciutat, la corresponsabilitat, la participació significativa i la qualitat de la democràcia.

  El curs passat ens van representar la Maria Díaz i l'Albert Corona i van fer una feina magnífica , però ja han passat a 1r d'ESO i ara necessitem dos nous alumnes que ens representin . Durant aquests dies , entre els nens i nenes de 5è i 6è que se sentin motivats i que estiguin disposats a implicar-se a fons en el nou projecte d'aquest curs, escollirem dos representants i dos substituts , de forma que el proper dia 18 d'octubre ja puguin forma part activa d'aquesta nova etapa.
  Estem segurs que l'experiència serà molt positiva per tots!

  Us mantindrem informats!

  16 d'octubre de 2017

  per Margarita Velasco
  Tutora 5è B