Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Semblava que el 21 de juny estava molt lluny, però no ens hem ni adonat i ja hi som. Ha estat un any ple de celebracions que ens han fet gaudir, riure i passar-ho bé; ha estat un curs ben ple d’activitats que han convidat els nostres alumnes a investigar, a tenir dubtes i a aprendre; ha estat un any ple de valors per ajudar els nostres alumnes a ser millors persones.

  Hem anat i fet teatre, hem gaudit d’unes conferències molt interessants, hem fet experiments durant el dia de la Ciència, hem i viatjat a Irlanda i buscat Leprechauns durant la English Week, hem fet dos sortides, hem estrenat patis i teatre... ha sigut un curs genial!

  Ha estat un curs molt intens, ple de moments únics, que tant els alumnes com els mestres recordarem sempre.

  Acabem el curs amb calor, jocs d’aigua per tothom, amb representacions teatrals dels petits, les aules obertes dels més grans i les esperades graduacions, les festes que tanquen una etapa, unes experiències i que donen pas a les properes etapes plenes de descobriments i de preparació.

  Gràcies a la col·laboració, la il·lusió i la dedicació tant de mestres, alumnes i famílies, hem aconseguit tots els nostres objectius de l’eix d’enguany, “parlant ens entenem”.

  ESPEREM QUE PASSEU UNES BONÍSSIMES VACANCES! Descanseu, sortiu, mengeu gelats, nadeu molt, canteu, balleu, desconnecteu i carregueu piles per al proper curs!

  22 de juny de 2017

  per Clara Puig
  Cap d'estudis de Primària