Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Portem unes setmanes treballant a la classe el projecte dels Astronautes i hem estat aprenent un munt de coses que desconeixíem sobre l’espai. El passat dimecres 10 de maig vam poder fer realitat un dels nostres somnis: ens vam convertir en astronautes de veritat i vam visitar el Planetari del Cosmocaixa.

   

  Va ser realment emocionant, vam veure i tocar tots els planetes treballant les diferències que hi ha entre ells, vam comprovar que la Terra no para de girar al voltant del Sol i que és així com van passant les estacions de l’any, vam veure la lluna i les seves quatre fases i per acabar, es va fer de nit i vam veure totes les estrelles i constel·lacions treballades a la classe.

   

  Desprès vam endinsar-nos al bosc inundat, vam veure molt animals aquàtics i tota la seva flora i ja desprès de dinar vam acabar fent un passeig per les maquetes, tocant i experimentant amb la ciència.

   

  En definitiva, va ser un dia inoblidable, molt especial i ple d’emocions. Ens ho vam passar tan bé que, fins i tot, se’ns va fer una mica curt!

   

  Animeu-vos a entrar a la nostra pàgina web i veureu les nostres fotos!

   

  16 de maig de 2017

  per Susana Lendinez
  Tutora de P5