Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Els propers dies 18, 19 i 26 de maig els nois i noies de 5è EP visitarem les dependències de la Guàrdia Urbana a Badalona.
  Anirem amb transport públic i ens acompanyarà un agent. Durant el trajecte tots observarem com actuen els vianants i els conductors i si segueixen les normes de circulació.
  A la tornada farem de vertaders "inspectors"perquè observarem i prendrem nota del comportament dins l'autobús i veurem com actuem en un transport públic on anem en companyia d'altres persones, per poder omplir després un qüestionari, i així prendre consciència per tal de millorar la nostra manera d'actuar, per una banda com a passatgers i també com a vianants quan anem pel carrer.
  Tothom hem d'actuar amb civisme, sense destorbar les persones que tenim al nostre voltant i també hem de respectar les normes de circulació que han estat elaborades per evitar possibles accidents que són, a vegades, perquè ens despistem i no parem atenció quan circulem.
  Hem de valorar el cos d'agents de la Guàrdia Urbana com a persones que ens ajuden i vetllen per la nostra seguretat ciutadana i els hem de tractar amb respecte i educació.
  Aquesta visita és una oportunitat per apropar-nos més els ciutadans i el cos de seguretat dels agents locals, entendre la seva tasca i l'ajut que ens donen.

  22 de maig de 2017

  per Maria Josep Zango
  Tutora 5è C