Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Enguany, en arribar la primavera els alumnes de l'escola Arrels-Esperança anem de sortida per a gaudir d'un entorn diferent del què ens envolta diàriament, Des de l'escola es promouen les sortides radials, i al cicle superior anem a conèixer dos espais naturals únics: el delta del Llobregat i Sant Miquel del Fai.

  Situat ben a prop nostre, al delta del Llobregat, a Les Filipines, tenim un espai natural en el qual ens movem respectant l'entorn. En el màxim silenci possible, als diferents punts d'observació ens col·loquem estratègicament per, amb l'ajuda inestimable de binocles, observar un ecosistema tan variat com és el que conviu als aiguamolls amb els avions de l'aeroport del Prat de Llobregat i el seu pas constant. És una sortida per als amants de la natura i de caminar, que deixa molt bon record a la nostra mainada.

  Sant Miquel del Fai és un espai únic a la nostra terra, amb un monestir gòtic en un paratge particular. Amb un paisatge excepcional, hi observem la gran cascada que hi ha de camí a les coves a les quals, anant amb compte de no relliscar, hi veiem i toquem unes estalactites i estalagmites mil·lenàries, a la recerca també de ratpenats. En un entorn tan bonic, és difícil no fer-se amant de la natura i de la nostra història.

  Amb aquestes sortides, doncs, es promou el respecte cap als espais naturals i també la companyonia, ja que ens ajuden a fer pinya, a divertir-nos i a gaudir fora de l'escola.

  15 de maig de 2017

  per Joan Cabré
  Tutor 5è A