Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • El nostre pla lector és, sens dubte, un dels senyals d’identitat més significatius de la nostra escola. Gràcies a la lectura els nostres alumnes són capaços de desenvolupar la seva atenció i concentració, dos factors clau per poder comprendre i aprendre. A més a més, la lectura potencia la reflexió i el diàleg, aspectes que ajudaran als nostres alumnes a formar-se com a individus crítics i amb opinions pròpies. Sense oblidar-nos de la importància de gaudir llegint, augmentant la imaginació i estimulant-la al màxim.

  És per això que des de P3, comencem a treballar-la de manera fonològica, coneixent com sonen les lletres del nostre nom i com és la seva grafia. Continuem a P4 aprofundint una mica més en el reconeixement i l’ associació de cada so amb la seva grafia. I arribem a P5, amb un treball previ que ens ajuda a començar amb la lectura sil·làbica, per acabar amb la comprensió lectora de paraules senceres i fins i tot frases curtes. 

  Ara que ja acabem l’etapa d’Educació Infantil, els nostres alumnes tenen molt interioritzat el gust per la lectura i, podem dir, que estan molt preparats per continuar el procés lector a la etapa d’Educació Primària.

  2 de maig de 2017

  per Susana Lendinez
  Tutora de P5