Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Aquesta setmana del dos al sis de maig, els alumnes de 4rt d’Educació Secundària duen a terme el llargament esperat viatge a Londres. Aquesta sortida completa la fi d’una llarga etapa durant la qual s’han compartit intenses experiències d’aprenentatge i de socialització. I, a més, consolida un dels eixos del Pla Estratègic de l’escola: la possibilitat de comunicar-se en Anglès, una llengua que van començar a estudiar des de ben petits.

  Durant tot el curs, nois i noies han dut a terme activitats per ajudar-se a finançar aquesta sortida: des de vendre uns pastissos boníssims fins a sortejar una esplèndida cistella de Nadal.

  Les visites inclouen els indrets més rellevants de la ciutat. Contemplaran edificis i centres històrics com la torre de Londres i, excepcionalment Windsor, una població propera a la capital britànica. També admiraran les valuoses col·leccions dels museus britànic, d’Història Natural, de la Pinacoteca Nacional i, opcionalment, les figures de cera del centre Mme Tusseaud i la casa de Sherlock Holmes. Tampoc es passaran per alt àrees comercials, gastronòmiques i de lleure com Picadilly Circus, Leicester Square i Southbank ni barris tan emblemàtics com Candem, Soho o Chinatown. En un recorregut tan complet tampoc hi podien faltar atractius turístics com presenciar el canvi de la guàrdia reial, fer-se una foto a l’andana de Harry Potter, veure l’estadi del Chelsea, pujar al mirador d’sky garden o comprar algun record als magatzems Harrods. I, per gaudir de la natura enmig de la metròpoli, contemplar vistes panoràmiques i relaxar-se una mica, fins i tot passejaran pel turó de Primrose i els parcs de St James i de Regent’s.

  Aquests, doncs, seran uns dies per passar-s’ho molt bé coneixent uns espais i una cultura diferents juntament amb els companys de curs. Que tingueu una molt bona estada!

  1 de maig de 2017

  per Núria Ricart
  Tutora 4t ESO C