Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • La festivitat de Sant Jordi d’enguany a l’Escola Arrels-Esperança està carregada de novetats. Els nois i noies de secundària fa setmanes que preparen aquesta data tan especial, principalment a les assignatures de llengües i expressió.

  A cada curs han fet redaccions en català, vídeos en anglès, dibuixos i cançons també en llengua anglesa! Sempre a partir de temes diferents relacionats amb el món del joc (el nostre comportament com a públic d'una competició, com i a què juguen els nens dels camps de refugiats, l’afectació que poden tenir els videojocs violents a la vida real, l’addicció dels jocs d’ordinador i les seves conseqüències en la nostra vida en societat. Ja ho veieu, uns temes molt socials i ben actuals).

  Així doncs, tot està a punt per al 21 d’abril, quan en una cerimònia ben festiva se sabran els noms dels guanyadors de cada curs i de cada categoria. Es llegiran alguns dels escrits, podrem veure i sentir els vídeos i les cançons, i gaudir d’un muntatge digital amb tots els dibuixos. L’acte és només per als alumnes i professors, però les famílies ja podeu gaudir de tota la feina dels nostres artistes al web de l’Escola. Hi podeu accedir des del bàner de la pàgina principal.

  17 d'abril de 2017

  per Carla Soler
  Professora de llengua catalana