Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • La música té una gran importància a les nostres vides, tant és així, que des de el ventre matern els nadons reaccionen davant de determinats sons, degut a que l’oïda és el primer òrgan sensorial que es desenvolupa. Per tant a l’etapa d’Educació Infantil és molt important que es treballi l’educació musical ja que provoca en els infants un augment de la capacitat de memòria, atenció i concentració, la música és una manera d’expressar-se, estimula la imaginació infantil, els sentits i l’equilibri.

  Les classes de música són sempre actives i vivencials, classes en què els alumnes han d’emprar el seu propi cos, aprenen cançons en anglès, s’inicien en l’audició activa, assimilen els primers elements que conformen la música; el so i el silenci, viuen el contrast entre sons llargs i curts.

  Les classes de música a l’etapa d’Educació Infantil són en anglès el que permet als alumnes a més d’iniciar-se en les nocions musicals, gaudir de la llengua anglesa i veure-la com una manera més de comunicar-nos. 

  8 de març de 2017

  per Mireia Garcia
  Mestra Infantil