Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • La setmana del 13 al 17 de març celebrem la English Week. Aquests dies incrementem l'ús de l'anglès a l'escola i aprenem sobre la cultura d'un país anglòfon.
  Enguany, el país escollit és Irlanda, que destaca per les seves llegendes, la música celta, els paisatges verds i Saint Patrick's Day! La diada de Sant Patrici és el 17 de març i els irlandesos, per celebrar el dia del seu patró, es vesteixen de verd, canten cançons tradicionals i es desitgen "Happy Saint Patrick's Day!". Per descomptat, els alumnes poden venir a l'escola amb alguna peça de roba de color verd, així ens sentirem com en Irlanda!
  A més a més d'aprendre coses interessantíssimes sobre Irlanda i les peculiaritats de l'anglès que parlen allà, els estudiants també fan altres assignatures en aquesta llengua i decoren les classes i el passadís amb el símbol més característic d'aquest país: el trèvol de quatre fulles!
  Sempre és un bon moment per donar una empenta a l'anglès, oi? Volem gent preparada pel futur i l'anglès és, sens dubte, molt important en el món en què vivim.  13 de març de 2017

  per Julia Marí
  Tutora 1r ESO B