Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Des de l’escola Arrels-Esperança apostem fermament per l’aprenentatge de la llengua anglesa des que els alumnes són escolaritzats a l’etapa d’Infantil, ja que saber-se desenvolupar en aquest idioma els obrirà moltes portes en un futur no gaire llunyà i en una societat cada cop més exigent.

   En tot procés d’aprenentatge és important ser conscient del punt en el qual ens trobem, ja sigui per millorar els nostres punts febles o bé per confirmar que estem seguint el camí correcte. Aquesta és una de les raons per les quals els nostres alumnes de 5è de Primària fins a 4t d’ESO realitzen unes proves “online” que els permeten orientar-se i saber quin és el seu nivell actual en diverses competències relacionades amb l’ús i la comprensió de la llengua anglesa. D’aquesta manera, quan els alumnes acaben 4t d’ESO, poden presentar-se a les proves oficials per obtenir el First Certificate. Aquests tests estan dissenyats per l’empresa Education First (EF), que ha acreditat la nostra escola com a centre examinador de les seves proves.

   Així doncs, tots els alumnes que s’han examinat, rebran a final de curs, juntament amb l’informe de notes de l’escola, un document acreditatiu del seu nivell d’anglès.

   

   

  23 de gener de 2017

  per Caín Del Amo
  Tutor 6è