Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Benvolgudes famílies, enrere queden ja les festivitats nadalenques on hem tingut oportunitat de gaudir de dies en família, dies de descans i jocs amb la canalla, dies de compartir emocions.

  Desitgem que hagueu passat unes vacances de Nadal boniques i alegres amb la vostra gent. 

  Ara, és hora ja de tornar a l'escola, de reprendre rutines. I sobre tot, és temps de preparar amb il·lusió les tasques que tenim per endavant. 

  Tal i com us vam anunciar a la darrera circular, encetem l'any amb un seguit d'activitats molt interessants per a tota la família: 

  Properament, els pares d' Educació Infantil podran assistir a la conferència que té lloc cada any a mans d'una de les psicòlogues de les nostres escoles i que tindrà per objectiu oferir estratègies per a l' educació dels nostres fills/es.

  Paral·lelament, l'escola, un any més farà un petit homenatge als avis i àvies, per agrair i reconèixer la importància de la seva presència a la vida dels seus néts i nétes. Estem preparant ja l'esperat Dia dels Avis!

  També està previst que els pares i mares de P4 puguin assistir a la classe de xinès dels seus fills. Més endavant rebreu informació del com i quan!

  Més coses...revisions mèdiques, optomètriques, visita a biblioteca, segones reuniones de pares...i allà lluny hi veig una celebració molt esperada pels nostres alumnes. 

  Propera parada: CARNAVAL!! Això és un no parar!!

  L'escola sempre al vostre costat, engegant activitats per gaudir i facilitar l' aprenentatge als nostres alumnes, els vostres fills.

  Us desitgem un feliç 2017!!!!

  9 de gener de 2017

  per Olga Pons
  Tutora de P-4