Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Estimades famílies, des de la nostra escola volem donar importància a una alimentació saludable pels nostres alumnes. És per això que les mestres insistim en dur aliments equilibrats i sans per esmorzar, tal com explicarem a continuació.

  És molt recomanable esmorzar a casa abans d’anar a escola. Un dels beneficis principals que s’atribueixen a aquesta ingesta és el fet que contribueix a la distribució adequada de l’energia al llarg de la jornada i ajuda a assolir els requeriments nutricionals.

  L’esmorzar es pot repartir en dues ingestes, una primera i més important a casa i una altra a mig matí. En un esmorzar complet hi hauria d’haver, bàsicament:
  - Farinacis (preferentment integrals): pa, torrades, cereals d’esmorzar.
  - Lactis: llet, iogurt (preferentment desnatats o semidesnatats) i, de manera més ocasional, formatge.
  - Fruita: principalment fresca de temporada.

  És molt aconsellable treballar des de ben petits quina és la diferència entre menjar sa i el menjar altament calòric per crear bons hàbits alimentaris que perdurin en els anys.

  Per aquesta raó, recordem la importància de dur poca bolleria (croissants, ensaïmades, magdalenes, molta xocolata, etc.). L'exemple que donem és el que ens nens veuen i aprenen. Donem-los el millor model de vida saludable i serà el que ells seguiran!

  6 de març de 2017

  per Núria Garcia
  Tutora de P3 B