Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • L’escola és un espai on dia rere dia anem creixent, anem aprenent i ens anem preparant per formar part de la societat que ens envolta. Aquí descobrim històries, resolem problemes impossibles i ens expressem utilitzant totes les formes d’art. Però sobretot, aquí aprenem a ser millors persones, a valorar què és el que tenim i ajudar a aquells que no tenen tanta sort com nosaltres.

  És per això que, ara que s’acosten unes dates tan especials, hem volgut apropar-nos a aquells que ho necessiten més i aportar el nostre gra de sorra perquè aquest Nadal no passin gana. D’aquesta manera, ens posem en marxa amb el projecte impulsat per Caritas des de la Parròquia Mare de Déu de la Salut i fem una recollida d’aliments on tothom està convidat a participar.

  La recollida està sent un èxit! Els alumnes de sisè estem recollint sucre, arròs, farina, pasta i oli per totes les classes i al final de la setmana farem una entrega d’aquestes als nostres companys de tercer d’ESO, que seran els encarregats de portar els aliments a la Parròquia.

  No oblideu que tota ajuda és bona i que si tots posem una mica de la nostra part, podem fer que aquestes festes siguin més especials per a tots!

   

  19 de desembre de 2016

  per Alba Elvira
  Tutora 6è A