Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Sens dubta,els canvis d'etapa en la vida escolar, no deixen mai indiferents a ningú, principalment, als grans protagonistes, els nostres alumnes i les seves famílies.
  A la nostra escola ens comencem a preparar amb molt de temps. En el nostre projecte, DESCOBERTA DE L'ESO, els alumnes de 6è de Primària i els de 3r d'ESO participen durant aquesta setmana a les jornades INTERETAPES amb l'objectiu que els alumnes de 6è coneguin de primera mà, com funciona i s'organitza la Secundària, acompanyats dels alumnes de 3r (que el pròxim curs seran els grans de l'etapa).

  Uns alumnes de 3r visiten les aules de 6è per informar-los sobre diferents aspectes de l'ESO (professorat, marc horari, matèries, avaluació, moodle...) donant-los confiança i motivació i contestant els dubtes que puguin sortir.
  Els alumnes de 6è també tenen l'oportunitat de realitzar activitats d'Educació Física i de Laboratori amb alumnes de 3r d'ESO i fins i tot assisteixen d'oients a classes d'anglès, tecnologia, matemàtiques,... d'ESO per tal que coneguin els professors i la dinàmica d'una classe d'un cicle superior.
  És molt important que durant aquests dies pares i fills pugueu compartir aquesta informació. Així durant la reunió de pares/mares dels alumnes de 6è del dilluns vinent 12 de desembre, els pares i mares també coneixereu, a través dels mateixos professors de Secundària de l'escola, quin és el pla d'estudis a l' ESO: quines matèries s'hi cursen, quin és el nostre marc horari, quines sortides fem i per què, la continuïtat en la digitalització de l'aula (ús de la plataforma Moodle), com s'avalua o en quins espais treballem.

  Desitgem que el conjunt de totes aquestes activitats us serveixin per esperar aquesta nova etapa amb molta tranquil•litat i il•lusió.

  Tots els professors i professores de l'ESO us hi esperem!  5 de desembre de 2016

  per Emilia Jiménez
  Cap d'estudis ESO Arrels-Esperança