Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Per introduir la setmana de la música, la patrona de la qual és Santa Cecília, els alumnes de 1r d'ESO passen una nit a l'escola. És una ocasió perfecta per conviure i crear llaços d'amistat al ritme de la bona música.
  A les vuit del vespre, els alumnes tornen a l'escola amb els seus pijames i sacs de dormir a la motxilla. També porten el seu sopar: una carmanyola amb pasta, un entrepà, una mica de sopa... Aliments dels quals gaudeixen amb la companyia dels seus amics i professors.
  Després de sopar, tothom s'arregla per gaudir d'un festival molt animat que la professora de música, Alícia Morato, ha preparat durant setmanes. Alguns alumnes canten, uns altres ballen, fins i tot algú s'atreveix a tocar algun instrument. És una nit d'alegria i germanor.
  En acabar el festival, és l'hora de rentar-se les dents, posar-se el pijama i dormir! Les aules es converteixen en dormitoris, ja no hi ha cadires ni taules, hi ha nens i nenes estirats a terra amb els seus sacs de dormir. No tenen por, tot i que l'escola és molt gran i estan a les fosques.
  Quan es fa de dia, el primer que veuen tots és als seus companys, amb qui han passat tan bones estones. Tots esmorzen i es vesteixen perquè, a les vuit, les classes han de tornar a tenir les taules i cadires preparades per fer uns tallers que els professors han preparat amb molta il·lusió. Quin és el tema d'aquests tallers? Per descomptat, la música!

  Quina experiència! No l'oblidaran mai!

  14 de novembre de 2016

  per Julia Marí
  Tutora 1r ESO B