Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Aquesta setmana del 7 a l'11 de novembre, els alumnes de 4rt d'Educació Secundària assistiran a una conferència pronunciada per un membre del col·lectiu d'empresaris FemCAT.
  El grup FemCAT, juntament amb el Departament d'Ensenyament, va elaborar el programa 'Escola i Empresa' amb l'objectiu d'ajudar els estudiants a visualitzar aspectes de la vida a l'empresa i, també, a mostrar la contribució de l'empresa en la construcció d'una societat més avançada socialment i econòmicament.
  La sessió consisteix en un diàleg d'una hora entre una persona directiva de primer nivell i l'alumnat, en el decurs del qual es tracten els següents punts: importància de l'empresa en el nostre entorn, descripció de la companyia del ponent, aspectes fonamentals en el dia a dia d'un empresari, habilitats de l'emprenedor i torn de preguntes.
  Per concloure, voldríem destacar que el programa 'Escola i Empresa' va rebre el premi Ignasi Pujol 2014. De fet, un 90 per cent dels centres educatius qualifiquen la xerrada d'excel·lent.

  31 d'octubre de 2016

  per Núria Ricart
  Tutora 4t ESO C