Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • A les Escoles Arrels creiem que la clau del futur la tenen les noves generacions, la tenen els nostres els alumnes. Confiem cegament en ells. Per aquesta raó no perdem ni un sol instant, i treballem des del present per preparar-nos per a un futur que cada vegada arriba més de pressa.

  Avui dia, el punt on el futur i el present es troben és l’era digital, i ens hi volem sentir còmodes, moure’ns-hi amb facilitat. Aquest és un dels nostres objectius estratègics, i només cal veure les imatges per comprendre que... els nostres alumnes s’hi mouen com peix a l’aigua! També a les sortides, també quan sortim de l’aula, seguim aprenent gràcies a les noves tecnologies i gràcies a tots els nous horitzons que ens obren. Gràcies a iPads, smartphones, tablets, etc. podem portar l’entorn d’aprenentatge a l’aire lliure i podem portar el món exterior a dins de l’aula.

  Així doncs, estem tranquils i satisfets: els nostres alumnes estan preparats per aprofitar totes les oportunitats per aprendre i seguir creixent, tant dins com fora de l’escola.

   

   

  17 d'octubre de 2016

  per Daniel Guillamon
  Tutor de 4t d'ESO B i sotsdirector del centre