Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Com a novetat d'aquest curs 2016/17, i seguint la continuïtat dels cursos anteriors, introduirem la llengua anglesa a l'Àrea de Música de 6è curs de Primària.

  Com a Escola, vetllem pels vostres fills i volem preparar-los de la millor manera possible perquè fer front al seu futur sigui tot un èxit. Per tal d'aconseguir-ho, tenim un pla estratègic amb un ampli ventall de projectes i programes on tenim molt en compte les necessitats lingüístiques de l'entorn, els avenços tecnològics i l'ús de les noves tecnologies.

  Contribuint a aquest programa i buscant una formació integral dels alumnes, hem dissenyat tota una proposta d'activitats per aquest curs recollides a Music 6 on estarà present l'anglès i el món digital.

  Combinarem activitats digitals, pràctiques i de raonament lògic i comprensió. Activitats per fomentar l'aprenentatge de l'anglès i el gust pel fet artístic musical. Jugarem a valorar peces musicals, improvisar ritmes, crear i produir melodies... i sobretot, gaudirem d'entendre i viure la música. Tot això i molt més en... MUSIC 6!

   

  26 de setembre de 2016

  per Maria Teresa Belmonte
  Especialista música