Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Bon dia famílies!!! Ara que ja hem arrancat bé el curs i ens coneixem millor entre companys i mestres, ja ha arribat l’hora d’aprendre coses noves i interessants per a seguir creixent!

  Aquesta vegada ens agradaria explicar-vos algunes de les primeres activitats que fem tots els nens i nenes d’educació infantil. Us imagineu quines són? 

  Bé...vosaltres sabeu que a cada classe tenim una mascota identificativa, oi? Doncs aquesta mascota ens permet aprendre d’una manera global, dinàmica i creativa! Gràcies a aquesta ja estem fent activitats tan xules com: pintura per acolorir-la, parlem de les seves característiques, portem informació per comentar-la a l’aula, escoltem poemes i cançons relacionades, fem els seus sons i moviments, aprenem a dibuixar-la, fem diferents arts plàstiques i fins i tot... estem creant un racó a la classe per ampliar coneixements al llarg de tot el curs!

  A més a més cada mestre ha decorat la classe en funció de la família d’animals a què pertany :D Si us hi fixeu bé ho podeu descobrir!

  Tot seguit us mostrem una primera foto perquè observeu per un foradet com ho treballem a la nostra escola! Esperem que us agradi molt!!!

  Moltes gràcies!

  26 de setembre de 2016

  per Núria Garcia
  Tutora de P3 B