Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Bon dia famílies,

  Arrels Blanquerna aquest any ha tornat a participar en el projecte Sport&Trops, programa on col·laboren la Asociación de Deportistas i la Fundació Badalona Capital Europea del Bàsquet amb l’aval del Consejo Superior de Deportes. Si en voleu saber més podeu consultar aquesta notícia.

  Enguany hem pogut gaudir de l’exjugador d’elit d’handbol, Jaume Fort. Ens ha explicat totes les seves anècdotes i les competicions nacionals i internacionals, com ara Olimpíades i campionats del món. Durant cinc setmanes ens ha ensenyat les regles bàsiques del bàsquet, del futbol, de l’atletisme, del ciclisme i de l’handbol, així com la importància del treball en equip, tenir una alimentació equilibrada i uns hàbits saludables.

  El proper 25 i 26 d’abril participarem en una trobada amb onze escoles més a Badalona, on 5 nens i 5 nenes de 3r,4t,5è i 6è de primària participaran en cinc esports diferents: futbol-futbol sala, bàsquet, ciclisme, atletisme i handbol.

  Hem après molt i ens ho hem passat genial, moltes gràcies Jaume sempre recordarem aquestes cinc setmanes, han estat inoblidables!

  18 de març de 2015

  per Eva Serralta
  Mestra de Primària