Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
Qualitat
Les Escoles Arrels ens orientem permanentment cap a la família, l'alumnat i els docents. Volem augmentar la capacitat de les nostres escoles en donar resposta a les necessitats educatives. El nostre sistema auto-exigeix que, reflexionem sobre les tasques que fem, i com ho fem, i així establir les modificacions per millorar el nostre servei.

El professorat necessita estructures fortes i ben organitzades en les quals es pugui recolzar. Ha de sentir-se segur i ha de disposar de les eines adequades en un món tan canviant.

Apostem per la introducció de les metodologies de la qualitat que impulsa la millora contínua. En aquest sentit la planificació dels objectius, la avaluació dels mateixos amb les propostes de millora i el seu seguiment forma part de la dinàmica de la valoració de la nostra qualitat.

Podeu fer-nos arribar els vostres suggeriments per correu electrònic a l'adreça: blanquerna@escolesarrels.com. Si voleu una entrevista podeu imprimir aquesta sol·licitud i entregar-la a secretaria:

 Sol·licitud entrevista
Destacat