Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
Orígens
1965 - 2001
L'escola va ser fundada l'any 1965 amb l'esforç i la il·lusió de la senyora Francesca Munté, el senyor Salvador Casajoana i la seva família per poder portar a terme un tipus de pedagogia innovadora i activa. Va començar sent petita, estava al passatge Santa Isabel 17, constava de només dues aules i uns vint alumnes fins arribar a l'actual edifici amb les noves instal·lacions i una línia d'infantil, primària i secundària.

El nom de l'escola, Blanquerna, està inspirat en una obra del mateix nom de l'escriptor i filòsof català, Ramon Llull. El llibre, de l'any 1283, és un tractat de l'educació que hauria de rebre un noi anomenat, precisament, Blanquerna.
2001 - 2003
El 1998 la Sra. Rosa Bové es fa càrrec de les escoles.

El curs 2000-2001 s'incorporà la Llar d'Infants "Els Timbals" de Sant Adrià que permetia ampliar les edats de l'oferta educativa, ja que un cop acabada la llar d'infants, les famílies podien continuar els seus estudis a Betsaida i posteriorment fer l'ESO i Batxillerat a Esperança.

El 2001 s'incorporà l'escola Blanquerna on s'imparteixen estudis d'Infantil, Primària i Secundària, al Barri de la Morera de Badalona. A partir del 2003 tots els centres es constitueixen en un sol grup anomenat "Arrels", que escolaritza alumnes des d'1 anys als 18.
2003 - actualitat
Paulatinament les tasques que realitzava el Sr. Joan Masó Hervàs passen a mans del seu fill Joan Masó Bové.