Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
  Notícies a
 • Avui els nens i nenes de la Llar d’Infants hem visitat l’hort de l’escola.Que bé ens ho hem passat descobrint tot el que creix dins d’un hort i el que s’ha de fer per... (continua)

  1 de juliol de 2020

  Ade Gual
  coordinadora

 • Aquest ha estat l’adjectiu que ha donat categoria a la pandèmia i al confinament. Durant aquestes setmanes de vida diferent ho hem fet tot i ho hem sentit tot de manera excepcional. Hem viscut,... (continua)

  19 de juny de 2020

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • Ha estat un curs ben estrany, un que tothom mai oblidarà. Hem hagut de viure experiències que, abans del mes de març, mai ens haguéssim pogut imaginar. Però tot i que... (continua)

  15 de juny de 2020

  Anna Ortiz
  Tutora d'EI 5E

 • Benvolgudes famílies i nens,La nostra vida ha canviat molt amb les circumstàncies excepcionals que ens ha tocat viure. Ja fa molt de temps que estem vivint el confinament i el fet d'estar tancats... (continua)

  15 de juny de 2020

  Maria Luisa Morales
  Tutora de 4t C

 • La Llar d'Infants torna a obrir el seu cor. Després d'aquest confinament teníem moltes ganes de poder tornar, obrir les portes, veure als nostres petits i petites, i començar... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  15 de juny de 2020

  Ade Gual
  Coordinadora Llar d'infants

 • Aquesta setmana volem fer-nos ressò de l'entrevista realitzada pel portal barceloní d'informació digital Línia Eixample al Joel Rigau, un dels nostres professors... (continua)

  15 de juny de 2020

  Gal·la Calaf
  Especialista llengües

 • Sí, ja podem dir que, poc a poc, anem tornant a l’escola! I no només els alumnes d’Educació Infantil, Primària i ESO, també han tornat els més... (continua)

  11 de juny de 2020

  Marcos Gordito
  Especialista Educació Física

 • Aquesta setmana us recomanem una web molt interessant, on ens donen diferents recursos per treballar amb els infants.Un d'aquests recursos són els jocs sensorials, on a través... (continua)

  9 de juny de 2020

  Marcos Gordito
  Especialista Educació Física

 • Tot i que anem recuperant la “normalitat” després dels dies difícils del confinament, encara no podem fer algunes activitats per mantenir entretinguts als més petits de... (continua)

  9 de juny de 2020

  Empar Zarzoso
  Tutora d'EI 5C

 • Termini únic de presentació: Fins al dimecres 15 de juliol de 2020 - Per a alumnes ja matriculats al centre- Que hagin fet la preinscripció al centre en primera opcióQuè... (continua)

  8 de juny de 2020

  Daniel Guillamon
  Sots-director d'Arrels-Esperança

 • Durant aquestes setmanes de confinament hem hagut de ser creatius. Hem hagut d'improvisar, tenir noves idees, plantejar noves activitats, conèixer emocionants passatemps i, sobretot, hem compartit... (continua)

  8 de juny de 2020

  Esther Conte
  Tutora de 4t B

 • És cert que no estem vivint un moment fàcil, i que hi ha algunes coses que és impossible fer tancats a casa i segur que trobeu molt a faltar... Tocar l'aigua de la platja, jugar... (continua)

  8 de juny de 2020

  Mónica Heredia
  Tutora 6 è B

 • Bon dia famílies, avui ens endinsem en el món dels transports, tema que treballem aquests dies a la Llar d'Infants.Sabeu quants tipus de transports tenim?... (continua)

  1 de juny de 2020


  Escoles Arrels

 • Benvolgudes famílies,En aquests dies que ens està tocant viure a famílies amb infants fora de les rutines habituals, una activitat diferent i interessant podria ser veure... (continua)

  1 de juny de 2020

  Maria Fernandez
  Tutora de 4t A

 • Aquests dies de confinament, tots els professors hem ofert als nostres alumnes activitats de transmissió de coneixements específics, en la línia del que fem a les classes... (continua)

  1 de juny de 2020

  Marta Giralt
  Tutora 1r ESO C

 • Vet aquí una vegada... és així com comencem a viure una aventura màgica mitjançant personatges, amb els seus sentiments i situacions que ajuden a la canalla a canalitzar... (continua)

  1 de juny de 2020

  Chelo Larrosa
  Tutora d'EI 4E

 • Continuem treballant amb els petits de l'escola els colors.Avui veurem tot de color Groc! El groc és un color que té gust de truita, plàtan i llimona, és... (continua)

  25 de maig de 2020

  Marcos Gordito
  Especialista Educació Física

 • Us presentem un joc que ens farà canviar l'escenari de treball d'aquests dies. Deixem una mica de banda l'ordinador o la tauleta i ens posem mans a l'obra.Es tracta de jugar... (continua)

  25 de maig de 2020

  Isabel Sánchez
  Tutora de 3A

 • Us agrada la ciència? Des de l’escola pensem que aprendre no ha de ser avorrit, per aquest motiu us volem engrescar a fer des de casa experiments divertits i senzills. Els nens pensen... (continua)

  25 de maig de 2020

  Eva Gutiérrez
  Tutora d'EI 3E

 • Aquestes setmanes que hem estat confinats a casa hem viscut una situació mai vista abans. Mentre està clar que aquesta situació no és gens favorable, tampoc hem de considerar... (continua)

  25 de maig de 2020

  Sandy Levi
  Especialista anglès

 • En la crisi sanitària global que estem vivint, les investigadores i els investigadors treballen a contrarellotge per trobar solucions. Ara més que mai, la ciència no s’atura! ... (continua)

  18 de maig de 2020

  Xavi Colom
  Tutor 4t ESO C

 • Avui us porto unes idees que ens poden ser molt útils per gaudir dels moments a casa en família. A qui no li agraden els jocs de pistes, tresors amagats i personatges fantàstics?Aquí... (continua)

  18 de maig de 2020

  Fany Escosa
  Tutora d'EI 3B

 • Quin és el color que més t'agrada? Blau, vermell, groc, marró, rosa, lila...?Segur que trobes a faltar un color tan bonic com la gespa, les granotes o el meló.Exacte!... (continua)

  18 de maig de 2020

  Marcos Gordito
  Especialista Educació Física

 • Estimades famílies.Tots estem vivint una situació molt complicada que ningú hagués desitjat ni pensat en el pitjor dels nostres pensaments. Trobem a faltar poder sortir,... (continua)

  18 de maig de 2020

  Maria Josep Rodellar
  Tutora de 2n E

 • A partir del divendres 15 de maig i fins el 3 de juny una colla de cares conegudes llegiran cada dia un dels contes guanyadors a través dels seus comptes d’instagram. En directe i per tot... (continua)

  14 de maig de 2020

  Elisabeth Berniel
  Tutora 1r C Primària

 • A la Llar d’Infants no parem, i és que aquests dies estem treballant un tema molt bonic i interessant que a tots els infants els hi encanta. Es tracta dels animals, aquests éssers tan... (continua)

  11 de maig de 2020

  Marcos Gordito
  Especialista Educació Física

 • La cremada del dimoni es va iniciar a la nostra ciutat l'11 de maig de 1940. La confraria de Sant Anàstasi va crear aquest acte com a cloenda de la passada del sant. Va agradar tant als badalonins... (continua)

  11 de maig de 2020

  Margarita Velasco
  Tutora 5è B

 • Aquest any, malgrat el confinament, no ens resignem a viure les Festes de Maig de Badalona, encara que sigui d'una manera diferent.Per no perdre l'ànim, si voleu, podeu entrar a la pàgina... (continua)

  11 de maig de 2020

  Antònia Viladoms
  Tutora de 2n A

 • Dimoni peluta l'infern no t'han volgut...Estimades famílies, aquest any les Festes de Maig seran confinades però nosaltres no volem deixar de celebrar-les. El dimoni és un... (continua)

  6 de maig de 2020

  Ariana Beltran
  Tutora d'EI 3A

 • Les professores de la Llar d'Infants han fet un conte, on ens expliquen de forma molt senzilla tot el que està passant amb el Covid-19, perquè els més petits puguin entendre... (continua)

  30 d'abril de 2020

  Marcos Gordito
  Especialista Educació Física

 • Aquesta setmana volem recomanar-vos una aplicació molt divertida que es diu "TOCA KITCHEN".Per passar aquests moments en allò que no saps que fer. Si sempre heu volgut... (continua)

  30 d'abril de 2020

  Joan Garcia
  Especialista Educació física

 • Ja fa molts dies que estem en confinament.I tots sabem que la convivència pot ser una mica dura, encara més quan es tracta de la cohabitació entre diferents generacions. De vegades... (continua)

  30 d'abril de 2020

  Lázaro Torrente
  Professor secundària

 • Qui no ha pensat alguna vegada en ser un explorador que va descobrint els secrets més ben amagats? De ben segur que ara penseu que és impossible, ja que estem confinats a... (continua)

  30 d'abril de 2020

  Miquel Torres
  Especialista Educació Física

 • Us recordeu de les sessions de ioga que vam fer fa unes setmanes? Doncs avui tenim una sorpresa molt gran per a vosaltres... Sí, per als petits de l'escola.Sabem que trobeu molt a... (continua)

  30 d'abril de 2020

  Marcos Gordito
  Especialista Educació Física

 • Tot i les circumstàncies, els organitzadors del concurs de narracions Premi Pilarín Bayés, no han faltat a la cita i com cada any el 23 d’abril, de mà de la reconeguda... (continua)

  24 d'abril de 2020

  Elisabeth Berniel
  Tutora de 1r C i Coordinadora de CIcle Inicial

 • Quines cançons sabeu de Sant Jordi? De ben segur que moltes.Nosaltres des de l'escola també ens sabem un munt de cançons, i les volem compartir amb vosaltres perquè les... (continua)

  23 d'abril de 2020

  Marcos Gordito
  Especialista Educació Física

 • Bon dia famílies, Sant Jordi ja és aquí i no tenim més remei que celebrar aquesta festa tan bonica d'una forma diferent. És per això que us oferim... (continua)

  23 d'abril de 2020

  Miquel Torres
  Especialista Educació Física

 • Aquest Sant Jordi, us volem recomanar el lloc web de Cavall Fort. Aquesta revista té edicions especials per a la lectura en línia i un conjunt d’activitats que podeu fer aquests dies.... (continua)

  23 d'abril de 2020

  Lázaro Torrente
  Professor secundària

 • A l’abril, tenim un dia especial per a tothom: Sant Jordi.Sabem que el dia de Sant Jordi és un dia especial a l’escola i a casa. A l’escola celebrem el dia de la millor manera... (continua)

  23 d'abril de 2020

  Joan Garcia
  Especialista Educació física

 • La utilització del mòbil per part dels nostres alumnes sempre ha estat un tema que ha creat controvèrsia, ja que no són moltes les aplicacions que compleixin dos... (continua)

  16 d'abril de 2020

  Miquel Torres
  Especialista Educació Física

 • Com ja sabeu, queden pocs dies perquè arribi Sant Jordi, una data molt important i especial a Catalunya, on se celebra a través de llibres i roses.Normalment els carrers s'omplen de... (continua)

  16 d'abril de 2020

  Marcos Gordito
  Especialista Educació Física

 • Malgrat la situació excepcional en què ens trobem, gràcies a les noves tecnologies podem fruir del plaer de contemplar grans obres artístiques des de casa. Les autoritats egípcies,... (continua)

  16 d'abril de 2020

  Lázaro Torrente
  Professor secundària

 • Des de l’escola us oferim activitats educatives, però hi ha opcions a fer amb l’educació en el lleure. L’empresa Rosa dels Vents està oferint unes colònies... (continua)

  16 d'abril de 2020

  Joan Garcia
  Especialista Educació física

 • La situació d’extraordinària excepcionalitat que estem vivint aquets dies ha alterat les nostres rutines i la situació de confinament provoca molts dubtes i incerteses. Els nostre... (continua)

  2 d'abril de 2020

  Elsa Delhort i Silvia Valdespino
  Departament Psicopedagògic

 • Aquesta setmana volem oferir un recurs molt interessant per fer que aquests dies siguin més gratificants tant pels petits de casa com pels grans.Per això us volem convidar a entrar i mirar... (continua)

  1 d'abril de 2020

  Marcos Gordito
  Especialista Educació Física

 • Durant aquest estat d'alarma per evitar el sedentarisme i lluitar contra la inactivitat us proposem augmentar la vostra activitat física. Per això, aquí teniu un link amb... (continua)

  1 d'abril de 2020

  Lázaro Torrente
  Professor secundària

 • Bon dia famílies,A tots ens agrada gaudir d'un bon concert de música, per això la compositora Dàmaris, molt coneguda per les cançons que compon per... (continua)

  1 d'abril de 2020

  Joan Garcia
  Especialista Educació Física

 • Bon dia famílies,Són moltes les iniciatives educatives que s'estan duent a terme durant aquests dies, l'Instagram va ple d'activitats molt útils per als... (continua)

  1 d'abril de 2020

  Miquel Torres
  Especialista Educació Física

 • Encara que no podem sortir de casa, el que sí que podem fer és ballar i molt.Per aquest motiu a la pàgina web de "Super Simple Songs" trobareu un infinit nombre... (continua)

  27 de març de 2020

  Marcos Gordito
  Especialista Psicomotricitat

 • Bon dia Famílies,El fet d'estar confinats a casa no significa que no puguem experimentar, aprendre, jugar...i una bona manera de fer tot això és mitjançant... (continua)

  26 de març de 2020

  Miquel Torres
  Especialista Educació Física

 • Famílies! Estem confinades però no soles!Per una banda ens regalen tota la col·lecció d'àudio-contes de la Lali BeGood perquè els... (continua)

  23 de març de 2020

  Miquel Torres
  Especialista Educació Física

 • Aquests dies de confinament pel coronavirus els nostres alumnes han de seguir treballant i aprenent. Per això, a Arrels-Esperança proposem utilitzar una sèrie d’Apps... (continua)

  23 de març de 2020

  Lázaro Torrente
  Professor secundària

 • Bon dia famílies, ja que estarem uns quants dies a casa, des de l'escola hem pensat que una bona manera de passar l'estona és realitzant una mica d'activitat física... (continua)

  18 de març de 2020

  Marcos Gordito
  Especialista Psicomotricitat

 • Amb la crisi sanitària al nostre voltant, ens hem adonat l'importància de la higiene de mans... Des de l'escola però, fa temps que conscienciem als... (continua)

  18 de març de 2020

  Joan Garcia
  Especialista Psicomotricitat

 • Aquests dies podem aprofitar per fer un tomb per alguns dels millors museus del món i contemplar grans obres artístiques des de casa gràcies a les noves tecnologies,... (continua)

  17 de març de 2020

  Lázaro Torrente
  Professor secundària

 • Bona tarda famíliesUs heu preguntat alguna vegada quina música sona en les emissores que es troben per tot el món? En l'enllaç que trobareu just a sota podreu fer... (continua)

  17 de març de 2020

  Miquel Torres
  Especialista Educació Física

 • Com ja sabeu, l'eix que ens acompanya durant aquest curs i també ho farà el curs vinent és: "QUIN MÓN VOLEM?"Aquest eix té com a principal objectiu el fet de sensibilitzar-nos... (continua)

  16 de març de 2020

  Laura Delgado
  Tutora de 2n B

 • Quan fem referència als hàbits i a la higiene, el primer exemple que ens ve al cap és el gest de rentar-se les mans. Avui a l'escola, tots els cursos hem dedicat una estona... (continua)

  9 de març de 2020

  Mar Serra
  Directora Pedagògica

 • Com ja sabeu, cada any aprofitem els coneixements del nostre alumnat per fer un viatge dins l’aula i conèixer un nou país de parla anglesa.Aquest any ens anirem fins al Canadà... (continua)

  9 de març de 2020

  Fran Gonzalez
  Tutor d'EI 5A

 • Ready, steady, go!L'English Week és aquí i arriba amb el Canadà com a protagonista. Aprenem de manera transdisciplinar tot fent un recorregut per... (continua)

  9 de març de 2020

  Alejandro Sanchez
  Tutor de 3r E

 • Aquesta setmana l’escola està de celebració, arriba una de les festes internes que més esperem, la gran English Week! Durant aquesta setmana sencera, els alumnes de la nostra... (continua)

  9 de març de 2020

  Clara Puig
  Cap d´estudis primària

 • Una vegada més arriba la festa del menjador a la nostra escola. Un espai on compartir amb els nostres companys i companyes l’estona del dinar.És un moment per desenvolupar els nostres... (continua)

  3 de març de 2020

  Ruth Ros
  Tutora d'EI 4A

 • Molt sovint sentim per diferents mitjans de comunicació l’estat del nostre planeta en l’actualitat: la sobre explotació dels oceans, la desforestació dels boscos, la contaminació... (continua)

  3 de març de 2020

  Mónica Heredia
  Tutora 6è B

 • A la llar comencem a treballar la unitat didàctica de les fruites. Aquests dies treballarem les característiques més importants d’aquestes, la forma, el color, el seu gust...Fins... (continua)

  2 de març de 2020

  Ade Gual
  coordinadora

 • Aquesta última setmana, a les hores de valors, hem gaudit molt ja que hem realitzat una activitat molt especial. Hem pogut visionar una pel·lícula en anglès,... (continua)

  2 de març de 2020

  Alba Martínez
  Tutora de 4t E

 • Quina gran notícia! Aquesta setmana, després de les grans obres de les instal·lacions a la nostra escola, hem acabat d’enllestir les millores del pati del triangle, pensat... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  28 de febrer de 2020

  Clara Puig
  Cap d'estudis de Primària

 • Divendres 28 de febrer els alumnes de 1r i 2n ESO aniran al teatre Blas Infante a veure una adaptació musical en anglès de la novel·la clàssica de terror de Bram Stoker, escrita... (continua)

  26 de febrer de 2020

  Rubén Coleto
  Tutor 2n ESO B

 • El Carnestoltes ja ha arribat i la festa ha començat!Com cada any, aquest dijous a la tarda al pati de l’escola farem la nostra rueta de Carnaval amb les disfresses confeccionades a l’escola.Com... (continua)

  18 de febrer de 2020

  Ana Freixa
  Tutora d'EI 3C

 • Benvolgudes famíliesUn dels aspectes que ens agrada treballar des de l'escola és l'autonomia a l'hora d'adquirir nous aprenentatges, i per tal de fer-ho possible, proposem... (continua)

  17 de febrer de 2020

  Elisabeth Berniel
  Coordinadora Cicle Inicial i Mitjà

 • La setmana del 17, les consignes del rei carnestoltes haurem de seguir, ja que com tots sabeu el carnaval ja és aquí!! Els nens de la nostra escola són tan originals que riem d’imaginar-nos... (continua)

  17 de febrer de 2020

  Sílvia Sanchez
  Tutora 6è E

 • Esteu preparats? En uns dies comença la setmana més engrescadora i divertida del curs.Sabeu qui és el Senyor Carnestoltes? Els nostres petits/es ja el coneixen, saben que era un home... (continua)

  12 de febrer de 2020

  Ade Gual
  coordinadora

 • El passat dissabte 25 de gener els dos Caps d'Estudi de l'ESO de les nostres escoles vam assistir a la Jornada sobre el Servei Comunitari que es van celebrar per primer cop i organitzava el Departament... (continua)

  12 de febrer de 2020

  Emilia Jiménez
  Cap d'estudis ESO Arrels Esperança

 • Benvolgudes famílies.Aquesta setmana es durà a terme la segona reunió de pares. Cada família es retrobarà una altra vegada amb el/la tutor/a del seu fill/a a l’aula.... (continua)

  10 de febrer de 2020

  Glòria Ardanuy
  Tutora de 3r B

 • Aquesta setmana els nens de EI3 hem fet una activitat a English per aprendre els noms d’algunes de les nostres joguines preferides en anglès (“teddy bear”, “car”, “block”,... (continua)

  10 de febrer de 2020

  Irene Contreras
  Especialista llengua anglesa

 • Enguany, els dies 12 i 13 de febrer tot l'alumnat de quart d'ESO de Catalunya realitza les proves de Competències Bàsiques.El Consell Superior d'Avaluació del Sistema... (continua)

  10 de febrer de 2020

  Ivan Godayol
  Tutor 4t ESO A

 • Es diu que som el que mengem. I és que l'alimentació té molt a dir en la nostra vida. Sabíeu que hi ha aliments que provoquen un cert tipus d'addició? O que... (continua)

  5 de febrer de 2020

  Aïda López
  Tutora 5è A

 • Convocatòria de 2020 Requisits:1. Tenir 18 anys o complir-los dins l'any natural de la prova.També s'hi poden presentar amb de 17 anys o complir-los dins l'any natural... (continua)

  3 de febrer de 2020

  Daniel Guillamon
  Sots-direcció d'Arrels-Esperança

 • El pròxim 7 de febrer els alumnes de tercer i quart de primària tornen al Teatre Blas Infante!Aquest cop visualitzaran Matilda, una obra basada en la coneguda novel·la de Roald Dahl sobre... (continua)

  3 de febrer de 2020

  Esther Conte
  Tutora de 4t B

 • Ja estem a meitats de curs i l'escola us convoca a una segona reunió amb una temàtica més pedagògica; particularment a P4 tractarem la iniciació a la lectoescriptura.... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  3 de febrer de 2020

  Maite Pérez
  Tutora d'EI 4C

 • Un any més anem al teatre Blas Infante!Aquest any anem a veure Luces de Bohemia de Ramón María del Valle-Inclán. Per tal que... (continua)

  29 de gener de 2020

  Alba Bauzan
  Especialista ESO

 • Aquesta setmana sense cap dubte engega la setmana més entranyable del curs.Durant tres dies els nostres avis podran gaudir de les activitats quotidianes que es realitzen a la LLAR, cantaran el Bon... (continua)

  28 de gener de 2020

  Ade Gual
  coordinadora

 • El dissabte 25 de gener va començar el nou any xinès. No és una data fixa si no que va variant segons la lluna i el sol. Segons el calendari xinès aquest és l’any... (continua)

  28 de gener de 2020

  Anna Ortiz
  Tutora d'EI 5E

 • Estimades famílies, com ja sabeu, l'aigua és un bé escàs, i si no som capaços de canviar els nostres hàbits en l'ús i consum d'aquest ,... (continua)

  27 de gener de 2020

  Laura Cortés
  Tutora de 1r E

 • L’escola us ha dedicat aquest dia en reconeixement del vostre paper tan important en la vida dels nostres alumnes.El avis son persones amb molta paciència i teniu molta dedicació amb... (continua)

  24 de gener de 2020

  Elisenda De Juan
  Tutora d'EI 4B

 • Tradicionalment, els alumnes de 2n d’ESO visiten les instal·lacions de la fàbrica Coca-Cola, a Parets del Vallès. A més, un grup d’alumnes seleccionats per l’escola,... (continua)

  23 de gener de 2020

  José Manuel Valdivieso
  Tutor 2n ESO C

 • Anem al teatre!  Un any més, visitem el teatre Blas Infante tot 1r i 2n de Primària. Enguany, l’obra escollida és Madagascar, que tracta sobre les divertides aventures... (continua)

  20 de gener de 2020

  Alba Perez
  Tutora de 1r A

 • Un llibre és un viatge, un llibre és il·lusió, un llibre és una porta, a la imaginació.Aquí volia arribar, la imaginació, un món especial... (continua)

  14 de gener de 2020

  Lourdes Titó
  Tutora d'EI 5B

 • Benvolgudes famílies!Aquesta setmana els alumnes de 2n, 4t i 6è de primària rebem la visita de dos agents de la Guàrdia Urbana de Badalona per treballar l'educació... (continua)

  14 de gener de 2020

  Belén Huélamo
  Tutora de 2n C

 • Un dels nostres compromisos com a escola és poder mantenir una comunicació oberta entre els infants, les famílies i els professionals de l’escola. D’aquesta manera, volem... (continua)

  13 de gener de 2020

  Miriam Hernandez
  Tutora 5è E

 • Ara que ja s’han acabat les festes de Nadal, tenim la il·lusió de COMPARTIR alguna joguina de les que ens han portat els Reis Mags. L’hem dut a l’escola per jugar amb... (continua)

  12 de gener de 2020

  Ariana Beltran
  Tutora EI 3 A

 • Després d’unes divertides festes de Nadal, donem la benvinguda a l’Hivern!! Amb aquesta temàtica podem realitzar un munt d’activitats amb l’objectiu que... (continua)

  9 de gener de 2020

  Ade Gual
  coordinadora

 • Els nostres petits ja coneixen la tradició del Tió de Nadal. És un tronc amb boca, ulls... que té un poder màgic!! Aquesta setmana hem anat al passadís... (continua)

  20 de desembre de 2019

  Ade Gual
  coordinadora

 • El Departament d'Educació ha implementat a 4t d'ESO obligatòriament, aquest curs, una assignatura que es fa fora de l'horari lectiu i que s'avalua als centres on es realitza.Aquesta... (continua)

  17 de desembre de 2019

  Eva Gómez
  Tutora 4t B ESO

 • No podem pensar en el Nadal sense els ja tradicionals festivals. Com cada any, els alumnes d'infantil i cicle inicial porten unes setmanes assajant a les aules amb l’ajuda dels mestres per aconseguir... (continua)

  16 de desembre de 2019

  Fran Gonzalez
  Tutor d'EI-5A

 • L'escola és el lloc on passem una llarga etapa de la nostra vida. Aprenem a llegir, escriure, calcular, conèixer el món on vivim... També aprenem a saber pensar, a... (continua)

  16 de desembre de 2019

  Maria Fernandez
  Tutora de 4t A

 • Arriba el Nadal, una festa màgica pels nostres petits. Volem donar les gràcies a totes les famílies que han col·laborat en la guarnició de la Llar amb postals de Nadal... (continua)

  11 de desembre de 2019

  Ade Gual
  coordinadora

 • Com aquell qui diu, fa quatre dies l'alumnat d'Holanda'08 va començar l'etapa d'Educació Primària i, ves per on, estan encarant la recta final... (continua)

  11 de desembre de 2019

  Joan Cabré
  Tutor 6è A

 • Els nens i nenes d'educació infantil ja estan preparant les tapes de l'àlbum que recull tot el seu aprenentatge, esforç i dedicació del primer trimestre. Per tal de... (continua)

  9 de desembre de 2019

  Sara Mondejar
  Tutora d'EI-5E

 • El pròxim diumenge és un dia assenyalat perquè celebrem les Portes Obertes a la nostra escola. A classe el preparem amb molta il·lusió i... (continua)

  9 de desembre de 2019

  Maria Josep Rodellar
  Tutora de 2n E

 • Comença el mes de desembre!!!! És un mes molt especial a l'escola. S'acosta el Nadal, comencem a guarnir les classes i l'escola amb tots els treballs fets pels nens i nenes:... (continua)

  5 de desembre de 2019

  Chelo Larrosa
  Tutora d'EI-4E

 • Els alumnes de secundària gaudeixen avui del TALLER CONSUM que es fa per primer cop a l'escola i forma part de tot un seguit d'accions que volen transmetre els valors de l'eix principal... (continua)

  4 de desembre de 2019

  Xavier Bernabe
  Tutor 1r ESO B

 • Ja és ben a prop un dels moments del curs més esperats pels petits de la Primària. Comença a fer fred i ens posem les jaquetes, apareixen les llums de colors pel carrer i els... (continua)

  2 de desembre de 2019

  Helena Abril
  Tutora de 1r E

 • El 28-11-2019 tindrà lloc a les nostres escoles La jornada de Cooperació, de 9 a 13 hores del matí.Aquesta jornada va néixer com una aposta més per donar a les nostres... (continua)

  27 de novembre de 2019

  José Manuel Valdivieso
  Tutor 2n ESO C

 • Us en recordeu que fa uns dies us vam explicar que aquest mes el nostre objectiu era que els nens/es de la Llar poc a poc anessin interioritzant i discriminant les característiques típiques... (continua)

  25 de novembre de 2019

  Ade Gual
  coordinadora

 • Cooperar significa ajudar, ser solidari, parlar, ensenyar...Un any més els alumnes de l’escola compartiran un matí, cooperant els uns amb els altres.Grans i petits canviaran de classe.... (continua)

  25 de novembre de 2019

  Maria Luisa Morales
  Tutora de 4tC

 • Tota situació viscuda ens desperta inquietuds, dubtes, volem saber el perquè de les coses. No som passius, opinem, despertem el nostre esperit crític.A l’ hora de jugar amb els... (continua)

  25 de novembre de 2019

  Maite Pérez
  Coordinadora ed. infantil

 • Què millor que una nit de música i germanor per donar per acabada una setmana d'exàmens. La nit del 21 al 22 novembre em passat l'esperada NIT A L'ESCOLA!Ahir a la tarda... (continua)

  22 de novembre de 2019

  Victor Esbri
  Tutor 1r ESO A

 • Fem tantes coses, i ens agrada tant poder-les compartir amb vosaltres!! Avui ens ha tocat el càrrec de passar llista, el de repartir el material, el de mirar qui es queda al menjador... és... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  18 de novembre de 2019

  Maite Pérez
  Coordinadora ed. infantil

 • S’acosta Santa Cecília, patrona de tots els músics, i, com és costum a la nostra Escola, celebrarem la Setmana de la Música. Una setmana on la música tindrà... (continua)

  18 de novembre de 2019

  Maria Teresa Belmonte
  Especialista Música

 • El divendres 22 de novembre se celebra la festivitat de Santa Cecília, una jove màrtir cristiana que té l’honor de ser la patrona de la Música.Per aquest motiu, a... (continua)

  18 de novembre de 2019

  Alícia Morató
  Tutora 3r ESO A

 • Durant tota la setmana els nens i nenes d’Infantil ens endinsem en el món del reciclatge a través de la música.Gràcies a l’eix d’aquest curs, cada vegada som... (continua)

  14 de novembre de 2019

  Fany Escosa
  Tutora d'EI 3B

 • Aquesta setmana, els nens i nenes de 2n de Primària fem una sortida a la biblioteca. Com som els més grans, serem els primers a visitar-la. Els companys de P5 i 1r la... (continua)

  12 de novembre de 2019

  Belén Huélamo
  Tutora de 2n C

 • Som capaços de reconèixer les característiques de la Tardor? Quins són els colors de la Tardor i els aliments típics d’aquesta estació?...Aquí teniu... (continua)

  11 de novembre de 2019

  Ade Gual
  Coordinadora

 • Un dels nostres objectius prioritaris com a escola és afavorir el desenvolupament personal de l’alumnat. Per aquest motiu, cada curs organitzem activitats que els permetin conèixer... (continua)

  11 de novembre de 2019

  Caín Del Amo
  Tutor 5è EP C

 • Cuiners i inventors per un dia. Un any més, l'Agència Catalana del Consum visita la nostra escola per realitzar dos tallers. A primer de primària es farà el taller... (continua)

  6 de novembre de 2019

  Paula Suárez
  Tutora de 1r C

 • La nostra escola té com a objectius generals del menjador escolar oferir a les famílies la possibilitat de combinar responsabilitats familiars i laborals, així com treballar aspectes... (continua)

  4 de novembre de 2019

  Empar Zarzoso
  Tutora d'EI 5C

 • Diuen que tradició i modernitat es troben cada 31 d'octubre. Com pot ser que una festa "tan moderna" com Halloween convisqui amb "l'antiga" castanyada? Us heu preguntat... (continua)

  4 de novembre de 2019

  Aïda López
  Tutora 5è A

 • Amb l’objectiu de conscienciar els nostres alumnes de la importància de l’alimentació saludable, a l’escola ens encanta celebrar la setmana bio, ja que és una excusa... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  30 d'octubre de 2019

  Elisenda Martínez
  Tutora 3r C

 • La tardor és una estació de traspàs, del calor de l’estiu, al fred de l’hivern. Tot el que ens envolta va agafant un altre color. Els dies s’escurcen progressivament... (continua)

  28 d'octubre de 2019

  Eva Gutiérrez
  Tutora d'EI 3E

 • Sembla que, encara que li ha costat, la tardor ens vol acompanyar en el nostre recorregut anual per les estacions de l'any. Això ens anirà molt bé per entendre el clima d'aquesta... (continua)

  28 d'octubre de 2019

  Antònia Viladoms
  Tutora de 2n A

 • Des del dia 23 d’octubre, i durant tota una setmana, un grup d’estudiants alemanys ens fan una visita per tal de compartir experiències d’aprenentatge i de convivència amb l’alumnat... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  28 d'octubre de 2019

  Ivan Godayol
  Tutor 4t ESO A

 • Els nens i nenes d’educació infantil anirem d’excursió al bosc per tal d’observar els canvis dels paisatge típics de la tardor. És un tema que hem treballat... (continua)

  25 d'octubre de 2019

  Elisenda De Juan
  Tutora d'EI 4B

 • A l’escola sabem que és molt important fomentar la lectura. És una eina essencial per garantir l’aprenentatge i l’adquisició de nous coneixements. Llegir ens obre... (continua)

  21 d'octubre de 2019

  Alba Martínez
  Tutora de 4t E

 • L'educació té com a objectiu el desenvolupament global dels alumnes, es a dir, aquests s'han de formar en tots els aspectes de la seva personalitat. Això implica... (continua)

  21 d'octubre de 2019

  Margarita Velasco
  Tutora de 5è B d'EP

 • Ja us avisem d'entrada, els nens i nenes de P5 no ens moquem amb mitja màniga. Aquest curs comencem forts i la nostra primera sortida serà fer un viatge per l'univers sencer. Sí,... (continua)

  14 d'octubre de 2019

  Lourdes Titó
  Tutora d'EI 5B

 • El projecte "El gust per la lectura" és un dels nostres senyals d'identitat. Es tracta de crear bons lectors, eficients i eficaços, disposats tant a gaudir del plaer d'una bona... (continua)

  14 d'octubre de 2019

  Clara Puig
  Cap d'estudis de Primària

 • Els dinosaures sempre han estat presents al nostre voltant tot i no haver coexistit mai amb ells al llarg de la història.Els trobem de totes formes i formats; des de llibres, pel·lícules,... (continua)

  14 d'octubre de 2019

  Alejandro Sanchez
  Tutor de 3r E

 • Amb l'arribada de la Tardor i la celebració de la Castanyada estem tots preparats i amb il·lusió de fer la tradicional sortida d'aquesta època de l'any, per tal... (continua)

  14 d'octubre de 2019

  Maria Josep Zango
  Tutora 6è C

 • Coneixeu el conte de Maria la Castanyera? A tota la llar ja hem començat a treballar aquesta festa popular. Amb l'ajuda de la imatge de la castanyera que els nens han decorat... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  11 d'octubre de 2019

  Ade Gual
  Escoles Arrels

 • Aquesta no és pas una pregunta de resposta fàcil. Bé, aparentment si, volem un món millor! Però en aquest cas, la dita "voler és poder" no és... (continua)

  7 d'octubre de 2019

  Rafel Costa
  Professor de Ciències Naturals i tutor de 2n ESO A

 • Comencen les classes al gimnàs de l’escola!Energia i gran il·lusió per córrer, saltar, jugar i aprendre amb els "teachers" de Physical Education i Psychomotricity.És... (continua)

  7 d'octubre de 2019

  Marcos Gordito
  Especialista Ed. Física

 • L'expressió oral en anglès ha estat sempre un punt feble en l'aprenentatge d'aquesta llengua. Aquesta dificultat ve donada al fet que la pronunciació de llengua anglesa... (continua)

  7 d'octubre de 2019

  Laura Delgado
  Tutora de 2n B

 • Aquest curs estrenem Eix comú i ho fem a partir d'un tema de gran actualitat: el canvia climàtic. Des de l'escola ens en volem fer ressò i també hi volem contribuir... (continua)

  30 de setembre de 2019

  Glòria Ardanuy
  Tutor 3r B

 • Aquest curs incorporem SCIENCE BITS a 3r i 4t d’ESO com a innovadora metodologia d’aprenentatge de les ciències naturals. De fet, representa la continuïtat del projecte... (continua)

  30 de setembre de 2019

  Emilia Jiménez
  Professora de ciències

 • Els nens i les nenes d’infantil 3 anys us anunciem que la tardor ja és aquí!A les classes han començat a aparèixer animals com els cargols i els eriçons, fruits... (continua)

  30 de setembre de 2019

  Ana Freixa
  Tutora d'EI 3C

 • De mica en mica tots plegats ho estem aconseguint, pares, nens/es i educadores comencem a superar el moment més dur del curs, sense cap dubte, el de la "separació". A poc a... (continua)

  24 de setembre de 2019

  Ade Gual
  coordinadora

 • Des de parvulari ja hem engegat un nou curs ple de sorpreses i reptes, moments per retrobar-se amb els companys i compartir les aventures viscudes durant l'estiu.A P3 hem acollit els més menuts... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  17 de setembre de 2019

  Maite Pérez
  Coordinadora ed. infantil

 • Els dies de platja, piscina, muntanya, descans... de gaudir de familiars i amics, mica en mica, van deixant pas als dies de preparació per tenir­-ho tot a punt per a l'inici de les... (continua)

  17 de setembre de 2019

  Clara Puig
  Cap d'estudis d'infantil i primària

 • Benvolgudes famílies,Les vacances d’estiu ja s’han acabat i ara és moment de començar un nou curs amb moltes ganes i il·lusió.A través del nou eix,... (continua)

  13 de setembre de 2019

  Emilia Jiménez
  Cap d’estudis ESO

 • Benvolgudes famílies:els informem que ja és obert el termini de presentació de sol·licituds d'ajuts per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu. En... (continua)

  6 de setembre de 2019

  Daniel Guillamon
  Sots-director d'Arrels-Esperança

 • Apa, som-hi! Comencem el nou curs 2019-2020 amb moltes ganes de què els vostres petits gaudeixin de totes les activitats que tenim preparades. Activitats en les quals el principal... (continua)

  6 de setembre de 2019

  Ade Gual
  coordinadora

 • Us fem arribar tota la informació necessària per poder tenir-ho tot a punt. PRESENTACIÓ DEL NOU CURS

  3 de setembre de 2019

  Mar Serra
  Directora

 • Després de tots els preparatius i assajos per un dia tant especial con és el dia del festival de fi de curs de les promocions de Luxemburg’17 i Malta 16, hipopòtams, ànecs... (continua)

 • Veure àlbum d'imatges
  17 de juliol de 2019

  Ade Gual
  coordinadora

 • Amb l’entrega dels àlbums, comença el compte enrere per acabar aquest curs. Un curs que ha estat ple d’activitats, jocs i... anècdotes!!!! Sense cap... (continua)

  28 de juny de 2019

  Ade Gual
  coordinadora

 • Arriben les vacances d'estiu!!Un any més arribem al tan esperat final de curs. Després de setmanes molt intenses d'estudi i treballs estem a les portes de les vacances... (continua)

  24 de juny de 2019

  Emilia Jiménez
  Cap d'estudis ESO

 • Tot un curs hem compartit mestres i infants, hem viscut milers de situacions i experiències irrepetibles, cada dia és únic. Cada dia els mestres som testimonis dels seus descobriments... (continua)

  24 de juny de 2019

  Maite Pérez
  Coordinadora d'etapa

 • Benvolgudes famílies!!Un any més, el temps no s'atura. Ha arribat el mes de juny, i com tots els cursos arribats a aquest punt, hem d'acomiadar-nos.Ha estat... (continua)

  21 de juny de 2019

  Elisabeth Berniel
  Coordinadora Cicle Inicial i Mitjà

 • L'adquisició de valors essencials pot ser molt important pel bon funcionament de la nostra vida i un lloc adient per aprendre'ls és l'escola.Podríem pensar que... (continua)

  17 de juny de 2019

  Antònia Viladoms
  Tutora de 1rA

 • Any rere any , quan arriben aquestes dates , tanquem un període important de les nostres vides que marcarà el nostre futur, i obrim un altre, amb la il·lusió... (continua)

  17 de juny de 2019

  Margarita Velasco
  Tutora 6è B

 • Per fi ha arribat el gran dia, el dia de la graduació de Noruega'13. Sembla que era ahir que entràvem per primera vegada per la porta de l'escola per començar P3 i ara ja... (continua)

  17 de juny de 2019

  Fran Gonzalez
  Tutor de P5 A

 • El gran dia ja ha arribat!Enrere queden nervis, estrès, cansament, emocions i tota una amalgama de sensacions que han culminat amb la representació davant els pares de les activitats... (continua)

  13 de juny de 2019

  Maria Fernandez
  Tutora de 3r A

 • Hipopòtams i ànecs de mica en mica s'han anat fent grans. Han passat ja 10 mesos des que vam començar, molts no caminaven i d'altres encara ho feien amb dificultat.... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  11 de juny de 2019

  Ade Gual
  coordinadora

 • El curs ja s'acaba, falta poc per les esperades vacances d’estiu. A l'escola ja ens estem preparant, des de fa dies, per aquest esdeveniment. Estem treballant amb tota la nostra il·lusió... (continua)

  10 de juny de 2019

  Elisenda De Juan
  Tutora de P3 B

 • L'Arturo Pérez-Reverte va dir una vegada: "Me gusta el Mediterráneo porque para mí es navegar por la historia." I és que... (continua)

  10 de juny de 2019

  Caín Del Amo
  Tutor 6è C

 • Play Again, és un projecte de conscienciació social sobre la violència a l’esport. Està impulsat per Raúl Sánchez i Guillermo Cruz. Raúl... (continua)

  4 de juny de 2019

  Clara Puig
  Cap d'estudis de Primària

 • El curs ja s'està acabant... Quina llàstima! Aquests últims dies es fan molt llargs: els nens estan cansats, hem d'acabar àlbums, preparar graduacions... però... (continua)

  3 de juny de 2019

  Judith Carrasco
  Tutora de P3 A

 • Ara que arriba la calor i el curs ja s'acaba, com cada any des de tercer fins a sisè estem preparant diferents balls amb els tutors, el mestre d'educació física i les mestres... (continua)

  3 de juny de 2019

  Cristina Barrio
  Tutora de 4t E

 • A l’escola Arrels-Esperança, des de 5è de primària fins a 4t d’ESO, durant una hora a la setmana cursem la matèria d’I+D (Investigació digital). En... (continua)

  3 de juny de 2019

  David Martín
  Professor d'I+D

 • Tots els lleons i les girafes hem vingut vestits de color groc.Els objectius d’aquesta activitat són reconèixer el color groc i discriminar-ho. Hem fet un munt d’activitats que... (continua)

  31 de maig de 2019

  Ade Gual
  coordinadora

 • L’altre dia comentava amb els nens i nenes de la meva classe que havia de fer una crònica sobre el que fem a classe i els vaig preguntar: què voleu que expliqui? I van sortir un munt... (continua)

  28 de maig de 2019

  Empar Zarzoso
  Tutora de P5 C

 • La primavera ja és aquí i gràcies a això hem pogut gaudir d'una collita ben abundant de pèsols, enciams, raves, pastanagues i maduixes. Tots els alumnes han pogut... (continua)

  27 de maig de 2019

  Elisenda Martínez
  Especialista Anglès

 • El final s’acosta!Per a la majoria d’alumnes és una passa més, ja que han anat treballant i estudiant amb esforç i continuïtat al llarg del curs. Caldrà fer... (continua)

  27 de maig de 2019

  Mar Serra
  Tutora 2n ESO B

 • Enguany, en arribar la primavera els alumnes de l'escola Arrels-Esperança anem de sortida per gaudir d'un entorn diferent del que ens envolta diàriament, Des de l'escola... (continua)

  21 de maig de 2019

  Joan Cabré
  Tutor 5è A

 • Els nens/es de P1 han experimentat amb farina.La farina és un material molt agradable al tacte per la seva textura suau. Quan els petits comencen a manipular-la, van comprovant que també... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  20 de maig de 2019

  Ade Gual
  coordinadora

 • Estimats pares i mares,Fa molt poc que vam anar a un lloc ple de llegendes i històries fantàstiques, la Riera d'Arbúcies. Vam aprendre molt sobre les dones d'aigua i altres... (continua)

  20 de maig de 2019

  Andrea De la Fuente
  Tutora de 3r B

 • La primavera ja és aquí i flors ben maques podem tenir. Amb l’arribada del bon temps els jardins s’omplen de colors i flors que ens avisen que hem canviat d’estació.... (continua)

  20 de maig de 2019

  Eva Gutiérrez
  Tutora de P4 E

 • Termini únic de presentació: Fins al divendres 7 de juny de 2019.- Per a alumnes ja matriculats al centre.- Per a alumnes nous al centre i ja admesos (llistes publicades).On i què... (continua)

  14 de maig de 2019

  Daniel Guillamon
  Sots-director d'Arrels-Esperança

 • És maig, i estem a 4t d'ESO. Fa molts anys que els alumnes de la promoció Suècia'03 comparteixen camí, però s'acosta el moment de separar-se, i per celebrar... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  14 de maig de 2019

  Daniel Guillamon
  Tutor 4t ESO B

 • Benvolgudes famílies,Aquest any fem la sortida de primavera! L'alumnat de segon ja ha anat a Catalunya en miniatura i els hi ha encantat! Ara anem nosaltres, alumnat de primer, a visitar la... (continua)

  13 de maig de 2019

  Marta Díaz
  Tutora de 1r E

 • El curs ja s’acaba i com que hem treballat de valent ens mereixem un premi, un premi molt especial, i us asseguro que així serà: una fantàstica sortida al CosmoCaixa, on podrem... (continua)

  13 de maig de 2019

  Lourdes Titó
  Tutora de P5 B

 • Com cada any, des de l’escola s’organitza una sortida que esperem amb els braços ben oberts, la sortida a la granja!És una sortida molt especial perquè marxem al maig,... (continua)

  9 de maig de 2019

  Ade Gual
  coordinadora

 • Ja s'acosta el dia. Els alumnes d'infantil ens estem preparant per les sortides de la primavera i estem molt contents. Per alguns de nosaltres és la primera vegada que marxem d'excursió... (continua)

  7 de maig de 2019

  Laura Coso
  Tutora de P3 E

 • El servei comunitari és una de les novetats d'aquest curs que els nostres alumnes de 4t d'ESO estan pràcticament finalitzant a les diferents entitats amb les quals tenim un conveni... (continua)

  7 de maig de 2019

  Ivan Godayol
  Tutor 3r ESO A

 • Com cada any, ja torna a ser aquí una de les dates més emocionants per tots els badalonins i badalonines, la celebració del patró de Badalona: Sant Anastasi! Aquesta festivitat... (continua)

  6 de maig de 2019

  Paula Suárez
  Tutora de 2n C

 • Aquest any a la Llar hem volgut celebrar el dia de la ciència amb una eina meravellosa i màgica que ens ajuda gràcies a la llum a potenciar qualsevol material que utilitzem... (continua)

  3 de maig de 2019

  Ade Gual
  coordinadora

 • Ja el tenim a tocar, "El gran dia de la ciència". El dia en què dediquem tot el dia a fer experimentacions, hipòtesis i de posar-nos durant un moment, en la pell dels grans... (continua)

  30 d'abril de 2019

  Anna Ortiz
  Tutora de P5 E

 • La nostra Jornada de la Ciència la fem particularment pròpia i màgica. La dotem de la gran saviesa i rica experiència que ens atorguen els escassos deu anys... (continua)

  29 d'abril de 2019

  Isabel Sánchez
  Tutora de 4t A

 • L'any 2001 l'Assemblea General de les Nacions Unides va declarar el 10 de novembre Dia Mundial de la Ciència per a la Pau i per al Desenvolupament.Per aquest motiu, la UNESCO encoratja... (continua)

  29 d'abril de 2019

  José Manuel Valdivieso
  Tutor de 1r ESO C

 • El vint-i-tres d’abril es va fer públic el veredicte del concurs de petites narracions ‘Pilarín Bayés’, convocat per la Fundació de l’Hospital Sant Joan... (continua)

  25 d'abril de 2019

  Núria Ricart
  Cap de llengües

 • Avui 23 d’Abril celebrem la diada de Sant Jordi entre llibres i roses, símbols de cultura i amor.Durant tot el matí s’han realitzat diferents activitats relacionades amb aquesta... (continua)

  23 d'abril de 2019

  Ade Gual
  coordinadora

 • Aquest curs amb l’arribada de Sant Jordi l’escola rebrà la visita d’un especialista en explicar contes per a que els nostres nens i nenes gaudeixin d’un conte popular titulat:... (continua)

  23 d'abril de 2019

  Chelo Larrosa
  Tutora de P4 A

 • Com ja és tradició a la nostra escola, el 23 d'Abril celebrem la Diada de Sant Jordi.A Primària, partint de les bases del concurs literari de la Pilarín Bayés i... (continua)

  22 d'abril de 2019

  Maria Josep Rodellar
  Tutora de 1r B

 • Sant Jordi és per a molts una de les tradicions més boniques que tenim a Catalunya. I és que, cada 23 d'abril els carrers es perfumen de roses de colors estridents i d'olor... (continua)

  22 d'abril de 2019

  Aïda López
  Tutora 6è A

 • S’apropen les vacances de Setmana Santa i durant aquesta setmana i la vinent tenim preparades activitats molt divertides: la egg hunt, l’obra de teatre i el concurs de Sant Jordi!!Egg... (continua)

  8 d'abril de 2019

  Ade Gual
  coordinadora

 • Els nens i nenes d’Infantil ja estem preparats per anar al teatre! Aquesta setmana, anem al Teatre Blas Infante a veure una obra en anglès molt divertida: Pirates for tea.Els alumnes de P4... (continua)

  8 d'abril de 2019

  Fany Escosa
  Tutora de P4 B

 • Arriba la primavera i amb ella les caramelles! Que contents que estem tots els nens i nenes de segon.Aquest any ens toca a nosaltres!! Portem molts dies assajant perquè tot surti... (continua)

  8 d'abril de 2019

  Laura Cortés
  Tutora de 2n E

 • Doncs sí, ja som al tercer trimestre. Sembla que fóra ahir quan vam iniciar el curs i ja ens trobem a la recta final. Hem estat aprenent moltes coses i comença a ser hora de dur-les... (continua)

  8 d'abril de 2019

  Rafel Costa
  Tutor 1r A

 • "Riiing!" Sona el despertador com cada dia. Ens despertem, esmorzem, ens vestim i ens preparem per començar un nou dia ple de nous reptes i aprenentatges. Amb il·lusió,... (continua)

  1 d'abril de 2019

  Alba Martínez
  Tutora de 3r E

 • Després de treballar amb les lletres del nostre nom, d'ordenar dites, de confegir paraules i un munt d’activitats més relacionades amb les lletres, els nens i nenes de P4 ja estem... (continua)

  1 d'abril de 2019

  Ana Freixa
  Tutora de P4 C

 • Recordeu aquells alumnes alemanys que varen venir aquí l’octubre de l’any passat en el marc del programa d’intercanvi que la nostra escola té amb Stadtteilschule Bergedorf... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  28 de març de 2019

  Xavi Colom
  Tutor 3r ESO C

 • Ja coneixem i som capaços de identificar les característiques de totes les fruites, la seva forma, el seu color.. fins i tot, com s’anomenen en anglès: banana, apple, watermelon,... (continua)

  28 de març de 2019

  Ade Gual
  coordinadora

 • Els nens i nenes de P3 estem aprenent molt. Dia a dia participem, col·laborem, ens ajudem i treballem amb molt d’esforç per aprendre. A continuació, us oferim un petit recull... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  25 de març de 2019

  Laura Coso
  Tutora de P3 E

 • El dimarts de la setmana vinent els nostres alumnes de tercer tindran el plaer de realitzar el taller de l'aigua que es realitza cada any al nostre centre.En aquest taller, treballarem i aprendrem... (continua)

  25 de març de 2019

  Alba Martínez
  Tutora de 3r E

 • El dilluns, 25 de març, comença la revisió mèdica a la nostra escola. Es fa a tots els cursos d'Educació Infantil i Educació Primària fins al dia... (continua)

  25 de març de 2019

  Maria Josep Zango
  Tutora 5è E

 • Un valor molt important que ens transmet l’hort escolar és la cooperació entre tots, treballar conjuntament. Tothom pot intervenir encara que no siguem experts. Tothom té cabuda... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  18 de març de 2019

  Núria Amat
  Tutora de 2n B

 • Famílies arriba finals del segon trimestre, i amb això: àlbums, notes i nervis. Molts de vosaltres li doneu gran importància als informes, però per nosaltres és... (continua)

  18 de març de 2019

  Judith Carrasco
  Tutora de P3 A

 • L’associació internacional Le Kangourou sans frontières en el marc de la qual pertany la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM) té com a objectiu difondre la cultura... (continua)

  18 de març de 2019

  Xavi Colom
  Cap departament ciències

 • Aquest curs, la english week tracta sobre Scotland. El nostre principal objectiu és introduir als més petits en la cultura d’aquest país treballant diferents característiques.Animals:... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  12 de març de 2019

  Ade Gual
  coordinadora

 • Un anys més, a la nostra escola, durem a terme l’English Week.Aquest any treballarem diferents aspectes per tal de conèixer ESCÒCIA!!!L'objectiu principal... (continua)

  11 de març de 2019

  Eva Gutiérrez
  Tutora de P4 E

 • Benvolguts,Com ja sabeu l'English Week ja és aquí. Aquesta vegada viatgem des de Badalona fins a Escòcia perquè volem ser escocesos. Així doncs, ens infiltrem... (continua)

  11 de març de 2019

  Andrea Sánchez
  Tutora de 4t C

 • La setmana de l'11 al 15 de març celebrem la English Week. Aquests dies incrementem l’ús de l’anglès a l’escola i aprenem sobre la cultura d’un país... (continua)

  11 de març de 2019

  Julia Marí
  Tutora 1r B

 • Atenció, apunteu-vos la data! El dia 15 de març, hi haurà la 2a gran festassa del menjador d’aquest curs!!! Sí, sí, el dia 15 de març i no el 8, hi... (continua)

  6 de març de 2019

  Anna Ortiz
  Tutora de P5 E

 • Després de pintar a totes les classes al Sr. Carnestoltes, un Sr. que va arribar a la Llar amb moltes ganes de festa i gresca, vam passar uns dies pintant i treballant en la nostra disfressa.Dia... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  5 de març de 2019

  Ade Gual
  coordinadora

 • Els alumnes de 2n d’ESO ja estan preparats per participar en el concurs literari que convoca l’empresa Coca-Cola. Ja tenim els participants seleccionats i desitjosos de mostrar el seu talent... (continua)

  5 de març de 2019

  Rosa Vázquez
  Tutora 2n ESO A

 • Després d'haver celebrat una setmana tota plena de colors i diversió amb el Carnaval, ens toca convertir-nos en paleontòlegs experts i investigar tota mena de dinosaures i les... (continua)

  4 de març de 2019

  Andrea De la Fuente
  Tutora de 3r B

 • Aquesta setmana arriba el carnestoltes i per això, a l’escola, comença la gresca i la xerinola!Les classes s’omplen de barrets, capes, llaços... tothom prepara algun detall... (continua)

  26 de febrer de 2019

  Ana Freixa
  Tutora de P4 C

 • La setmana del 25 de febrer fins a l'1 de març arribarà a la nostra escola, el Rei Carnestoltes i com cada any, vindrà carregat amb un munt d'ordres esbojarrades que haurem... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  25 de febrer de 2019

  Glòria Ardanuy
  Tutora de 4t B

 • Ja ha arribat una de les setmanes més esbojarrades i estrafolàries de l'any!! Ja és aquí el Carnaval!! Com sabeu, a l'escola celebrem molt aquesta... (continua)

  25 de febrer de 2019

  Carla Pedra
  Tutora 5è E

 • Benvolgudes famílies,Volem informar-vos que aquesta setmana hem inaugurat un nou tros de rocòdrom al pati de la llar! Com ens agrada el rocòdrom!Recordeu que aquest diumenge... (continua)

  20 de febrer de 2019

  Ade Gual
  coordinadora

 • Escollir escola per als nostres fills/es és sempre un gran maldecap per moltes famílies. A priori estem escollint el centre que ens queda més a prop o aquell que ens convens les seves... (continua)

  20 de febrer de 2019

  Elisenda De Juan
  Tutora de P3 A

 • Benvolgudes famílies, el mes de setembre del curs 2018 -19 es va dur a terme la primera reunió de pares a l'ESO, i al mes de febrer la segona. La intenció d'aquesta presa... (continua)

  18 de febrer de 2019

  José Manuel Valdivieso
  Tutor: 1r ESO C

 • Benvolgudes famílies:El curs avança i com cada any fem la segona reunió de pares. Els tutors de cada classe tornem a reunir-nos amb els pares dels nostres alumnes amb l'objectiu... (continua)

  18 de febrer de 2019

  Maria Luisa Morales
  Tutora de 3r C

 • El món del llenguatge escrit amb els seus signes i lletres amaguen interesants missatges. Què deu posar aquí? anem preguntant als nostres encuriosits nens i nenes.A P4 mitjançant... (continua)

  11 de febrer de 2019

  Chelo Larrosa
  Tutora de P4 A

 • Benvolgudes famílies,Ara que ja ens trobem a més de la meitat del curs escolar 2018/2019, arriba la segona reunió de pares on us reuniu amb les tutores a les classes dels vostres fills... (continua)

  11 de febrer de 2019

  Laura Delgado
  Tutora de 2n A

 • Aquesta setmana del 11 al 17 de febrer, tot l'alumnat de quart d'ESO de Catalunya farà les proves de Competències Bàsiques.El Consell Superior d'Avaluació del... (continua)

  11 de febrer de 2019

  Núria Ricart
  Cap de llengües

 • Ens agrada el teatre! Anar al teatre ens permet capbussar-nos en mons que, reals o ficticis, s’allunyen de la nostra realitat, des de la butaca podem sentir la por més escruixidora o l’alegria... (continua)

  4 de febrer de 2019

  Cristina Barrio
  Tutora de 4t E

 • Hola famílies!El curs continua avançant a un ritme frenètic, sembla que era ahir que tornàvem tots de vacances, però ja ens trobem a l'equador d’aquest curs.Amb... (continua)

  4 de febrer de 2019

  Fran Gonzalez
  Tutora de P5 A

 • La Guàrdia urbana ha vingut a l'escola a explicar als nostres alumnes les normes bàsiques de circulació, no només perquè molts d'ells són usuaris de... (continua)

  4 de febrer de 2019

  Aïda López
  Tutora 6è A

 • Moltes són les cultures que ens envolten i que són presents en el dia a dia a la nostra comunitat. Aquesta setmana es celebra una de les festes més importants de la cultura... (continua)

  28 de gener de 2019

  Laura Cortés
  Tutora de 2n E

 • Segons Hesíode, poeta de l'antiga Grècia: "L'educació ajuda a la persona a aprendre a ésser el que és capaç de ser". Però com podem... (continua)

  28 de gener de 2019

  Maite Pérez
  Tutora de P3 C

 • A la classe d’Oral Expression volem aprofitar sempre el temps per practicar les habilitats orals. Aquestes darreres setmanes hem estat aprenent les diferents peces de roba i com descriure-les. Hem... (continua)

  28 de gener de 2019

  Sandy Levi
  Especialista anglès

 • El proper diumenge 24 de febrer l’escola fa una segona jornada de portes obertes. Però a diferència de la primera, que va tenir lloc el mes de desembre, en aquesta ocasió, les... (continua)

  23 de gener de 2019

  Administració
  Escoles Arrels

 • Ja tenim tot preparat per celebrar el dia dels avis destacant la importància de la seva presència en la vida dels seus nets.A la Llar hem preparat un munt d’activitats perquè... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  21 de gener de 2019

  Ade Gual
  coordinadora

 • Com cada any preparem aquesta sortida tan interessant amb molta il·lusió. Certament ens agradaria que anar a la biblioteca (esperem que no per primera vegada) fos un dels... (continua)

  21 de gener de 2019

  Antònia Viladoms
  Tutora de 1r A

 • Des de fa uns dies, les nostres aules estan ambientades amb personatges i edificis emblemàtics o representatius de la història i cultura mediterrànies. I és que els nostres... (continua)

  21 de gener de 2019

  Marta Giralt
  Tutora 2n ESO C

 • Un cop hem gaudit de les vacances de Nadal, toca tornar a gaudir a l’escola! Durant el primer trimestre, els nens i nenes de P4 hem après moltíssimes coses sobre els dofins: com són,... (continua)

  15 de gener de 2019

  Fany Escosa
  Tutora de P4 B

 • Com ja sabeu, a l'àrea de Medi els alumnes de l'escola treballen els continguts per Projectes. A partir d'un eix central, es treballen els conceptes i els nous aprenentatges a través... (continua)

  14 de gener de 2019

  Marta López
  Tutora de 1rC

 • El dijous 17 de gener del 2019 a les 17:20 hores, la psicòloga de la nostra escola, la Sílvia Valdespino, ofereix una conferència orientada als pares i les mares dels alumnes... (continua)

  14 de gener de 2019

  Caín Del Amo
  Tutor 6è C

 • El divendres 11 de gener, alumnes i mestres de 1r i 2n de Primària es desplaçaran a peu, des de l’Escola al teatre Blas Infante per assistir a la representació TANGLED, amb l’objectiu... (continua)

  7 de gener de 2019

  Elisabeth Berniel
  Especialista d'anglès/Coordinadora C.I.

 • Ara que ja sabem llegir, els nens i nenes de P5 visitarem un meravellós espai: LA BIBLIOTECA.El dijous 10 hi anirem els grups C i E i el dijous 17, els grups A i B. Ens explicaran com funcionen... (continua)

  7 de gener de 2019

  Empar Zarzoso
  Tutora de P5 C

 • Amb l’inici de curs vam posar en marxa el projecte #aquiproubullying. Ha passat un trimestre i ja en podem fer una valoració molt positiva en tots els sentits.La formació dels alumnes,... (continua)

  7 de gener de 2019

  Eva Gómez
  Equip de referència #aquiproubulling

 • El Nadal ja és aquí! I aquesta època de l’any ens encanta! Els nens i nenes d’Infantil, amb molta il·lusió estem preparant les tapes d’àlbum... (continua)

  17 de desembre de 2018

  Laura Coso
  Tutora P3 E

 • Benvolgudes famílies!Estem molt nerviosos de presentar-vos les nostres obres de Nadal! Estem emocionats perquè pugueu veure tot el que us hem preparat, el resultat dels nostres... (continua)

  17 de desembre de 2018

  Marta Díaz
  Tutora de 1rB

 • Arriba , com cada any per Nadal , la campanya de recollida d'aliments i els alumnes de la nostra escola , com sempre , ens sentim compromesos amb la realitat... (continua)

  17 de desembre de 2018

  Margarita Velasco
  Tutora de 6èB

 • Estimades famílies, el Nadal ja és aquí! Com cada any els nens i les nenes d’Educació infantil, primer i segon de Primària estem preparant, amb molta il·lusió,... (continua)

  10 de desembre de 2018

  Ana Freixa
  Tutora de P4 C

 • La nostra escola està plena de colors: groc, verd, taronja, vermell, blau, rosa... Tots estan per totes bandes: a les aules, als passadissos, a la roba,... Però cal obrir més els ulls... (continua)

  10 de desembre de 2018

  Andrea Sánchez
  Tutora de 4t C

 • Els alumnes de 4t d'ESO estan cada dia més a prop de finalitzar l'etapa de l'escolaritat obligatòria i tenir, per primer cop, la possibilitat de triar el seu camí a... (continua)

  10 de desembre de 2018

  Daniel Guillamon
  Tutor 4t ESO B

 • Un any més s'acosta Nadal i les festes més especials per grans i petits tornen a acompanyar-nos.L'ambient nadalenc es viu al carrer, ple de llums i colors; a les cases on les trobades... (continua)

  3 de desembre de 2018

  Maria Luisa Morales
  Tutora de 3rC

 • Sembla que fos ahir quan la promoció d’Àustria’07 feien el canvi d’Educació Infantil a primer de primària. S’havien fet grans, però ara ho són... (continua)

  3 de desembre de 2018

  Aïda López
  Tutora de 6è A

 • Amb l’arribada de la tardor, i després d’estar tot el mes de novembre parlant i treballant les característiques d’aquesta estació, que millor que acabar la unitat... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  26 de novembre de 2018

  Ade Gual
  Coordinadora

 • Aquesta setmana els alumnes de primària i secundària podran gaudir d'un matí solidari.Quin rebombori!!! Tornarem a veure aquelles cares dels petits entre espantades... (continua)

  26 de novembre de 2018

  Núria Amat
  Tutora de 2n B

 • El proper dijous, com cada any, se celebra La Jornada de Cooperació entre els alumnes de les nostres escoles.La paraula cooperar vol dir: Una acció col·lectiva que persegueix... (continua)

  26 de novembre de 2018

  Jesús Garcia
  Tutor 5è B

 • Amb motiu de Santa Cecília, patrona de tots els músics, l'Escola celebrarà durant aquesta setmana "La setmana de la música" on la música tindrà... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  19 de novembre de 2018

  Maria Teresa Belmonte
  Especialista Música

 • Santa Cecília is arriving! Des de l’escola i l’àrea de Música estem preparant activitats per tal de celebrar una setmana plena de cançons i ritmes. La Música... (continua)

  19 de novembre de 2018

  Marta Delgado
  Especialista de música

 • El dia 22 de novembre se celebra la festivitat de Santa Cecília, una jove màrtir cristiana del segle II (en època dels romans) que, segons diuen, cantava molt bé i dedicava... (continua)

  19 de novembre de 2018

  Alícia Morató
  Tutora 4t ESO A

 • A l'escola Arrels -Esperança tenim la sort de comptar amb un hort urbà fet a mida per tots els alumnes del centre.I no hi ha res millor després d'un estiu ben calorós... (continua)

  16 de novembre de 2018

  Elisenda Martínez
  Especialista Anglès

 • La festa del menjador segueix sent un èxit cada trimestre. Els nens gaudeixen d’un menú equilibrat i disfruten d’una estona de joc lliure amb inflables, maquillatge, balls i moltes... (continua)

  12 de novembre de 2018

  Elisenda De Juan
  Tutora de P3 B

 • S'apropa una de les dates més dolces i esperades pels més petits de la casa. Ja comencen a haver-hi pistes del que cada cop és més a prop: ha arribat el fred, sortim al... (continua)

  12 de novembre de 2018

  Paula Suárez
  Tutora de 2n A

 • Són quasi les 8, i les motxilles estan preparades. Davant de la porta de l'Escola hi ha un munt de nois i noies esperant que obrin les portes per poder entrar. Ben aviat, les aules s'ompliran... (continua)

  12 de novembre de 2018

  Rafel Costa
  Tutora 1r ESO A

 • Som els nens i nenes de P5. Ara us podem dir que ja fa temps que ens hem posat les piles i hem après un munt de coses sobre la mascota, la tardor... però el tema que realment ens apassiona... (continua)

  5 de novembre de 2018

  Lourdes Titó
  Tutora de P5 B

 • Opens Arms és una ONG que té com a missió rescatar aquelles persones que intenten arribar a Europa fugint dels conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. Es dediquen a... (continua)

  5 de novembre de 2018

  Eva Gómez
  Tutora 3r ESO B

 • Dimarts ens visita l'Agència Catalana de Consum per fer un taller als alumnes de Primer: VEIG, VEIG... QUINA BOTIGA ÉS?Aquest taller ens vol fer pensar en botigues: la... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  5 de novembre de 2018

  Maria Josep Rodellar
  Tutora de 1rB

 • Ja ens trobem en plena tardor! Un mes i mig després de l’inici de curs, és un bon moment per fer una sortida que ens permeti passar un dia tots junts fora de l’escola mentre... (continua)

  30 d'octubre de 2018

  Ivan Godayol
  Tutor 3r ESO A

 • Coneixeu a la Sra. Maria la Castanyera?, aquesta arriba de la muntanya amb una cistella plena de fruits i fruites de la tardor.Amb ella intentem apropar als més petits i donar a conèixer... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  29 d'octubre de 2018

  Ade Gual
  coordinadora

 • Un cop més i d’acord amb la normativa, durant el mes de novembre i principis de desembre, procedirem a la renovació parcial del CONSELL ESCOLAR del Centre,.El Consell Escolar... (continua)

  29 d'octubre de 2018

  Mar Serra
  Directora Pedagògica

 • Enguany, durant la setmana del 23 al 29 d'octubre la nostra escola es va adherir a la primera edició de la Setmana Bio organitzada pel Departament d'Ensenyament. En aquests dies, l'escola... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  29 d'octubre de 2018

  Marta López
  Tutora de 1rC

 • Hola famílies!Com ja sabeu, ens encanta la tardor! A l’escola aprenem poemes, cançons, fem manuals, expliquem el conte de la Castanyera... Així que els nens i nenes... (continua)

  24 d'octubre de 2018

  Fany Escosa
  Tutora de P4 B

 • Com cada any, es celebra a Badalona el Festival Internacional de curtmetratges on es projecten les creacions audiovisuals més innovadores del moment.El divendres 19 d'octubre l'Ajuntament... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  22 d'octubre de 2018

  Maria Fernandez
  Tutora de 3r A

 • La sortida de tardor dels alumnes de 1r d'ESO és un bon moment per aprendre en un entorn més relaxat i molt diferent de l'escola. També és una bona oportunitat per... (continua)

  22 d'octubre de 2018

  Julia Marí
  Tutora 1r ESO B

 • Aquesta setmana els alumnes de P5 C, D i E hem anat a Sant Martí Sarroca per poder aprendre “in situ” tot allò que ens han anat explicant a classe. De fet, ja portem uns dies... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  17 d'octubre de 2018

  Fran Gonzalez
  Tutor de P5 A

 • Els alumnes de quart de primària tenim la fortuna aquesta tardor de visitar LES COVES DEL TOLL, a Moià. Endinsar-se a qualsevol d'aquestes coves ens porta a un món que s'allunya... (continua)

  15 d'octubre de 2018

  Isabel Sánchez
  Tutora de 4t A

 • Entre el 16 i el 23 d’octubre, un grup de quinze estudiants alemanys ens visita per compartir experiències d’aprenentatge i de convivència amb les Escoles Arrels Esperança... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  15 d'octubre de 2018

  Núria Ricart
  Cap de llengües

 • Superada ja l’adaptació els menuts de P3 comencen a gaudir d’allò més a les classes d’educació física. Aprenen a explorar noves formes de moviment,... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  8 d'octubre de 2018

  Joan Garcia
  Especialista d'educació física

 • La nostra missió és força engrescadora. Durant tot el trimestre tenim per davant una gran aventura. Serem uns arqueòlegs fantàstics!Descobrirem fets històrics... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  8 d'octubre de 2018

  Glòria Ardanuy
  Tutora de 4t B

 • Ja hem posat en marxa les idees i hem començat a projectar-les sobre el paper. Hem fet llistes de diferents materials per obtenir colors, per reproduir diferents textures, per aconseguir volums...Hem... (continua)

  6 d'octubre de 2018

  Mar Serra
  Tutora de 2n d'ESO B

 • Inicia un nou curs escolar i, amb l'inici d'aquest nou curs, comença també un nou curs al Consell dels Infants de Badalona. El Consell dels Infants de Badalona és un... (continua)

  1 d'octubre de 2018

  Joan Cabré
  Tutor de 5è de Primària

 • Aquest curs, amb el nostre eix comú: MARE NOSTRUM, treballarem sobre la geografia de les terres que envolten la Mar Mediterrània, així com edificis emblemàtics, personatges... (continua)

  1 d'octubre de 2018

  Chelo Larrosa
  Tutora de P4 A

 • Salut, amor, respecte, pau... Són una petita mostra del que entenem per valors. Els valors guien la nostra vida, li donen direcció i sentit. Són directrius personals dels quals sorgeixen... (continua)

  1 d'octubre de 2018

  Laura Delgado
  Tutora de 2n A

 • Un dels aspectes que destaquem de la nostra escola és l'aprenentatge de l'anglès, no només com a assignatura, sinó també com a llengua vehicular en diferents... (continua)

  26 de setembre de 2018

  Elisabeth Berniel
  Coordinadora Cicle Inicial i Mitjà

 • Benvolguts pares, mares, avis, àviesEls nens i nenes de P3, que van estrenar la seva estada a l'escola el passat 12 de setembre, han superat amb bona nota el període d’ adaptació.Ja... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  23 de setembre de 2018

  Maite Pérez
  Tutora de P3 C i Coordinadora d'Infantil

 • Després d'uns mesos de descans, ja ha arribat el moment de tornar a classe! Noves aules, nous llibres, noves tutores i tutors, retrobar-nos amb els companys... Ja en teníem ganes!A l'escola... (continua)

  21 de setembre de 2018

  Clara Puig
  Cap d'estudis de Primària

 • Ja portem una setmana d'adaptació a la llar. El primer contacte amb la vida escolar sempre és difícil (massa dubtes, cares noves, espais per explorar, pors...) Però a... (continua)

  12 de setembre de 2018

  Ade Gual
  coordinadora

 • Posem en marxa el curs 2018-2019 amb moltes ganes i la il·lusió de començar. Us donem la benvinguda a l’escola, tot recordant-vos que: LLIURAMENT NOTES Les notes de l’avaluació... (continua)

  5 de setembre de 2018

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • Posem en marxa el curs 2018-2019 amb moltes ganes i la il·lusió de començar. Us donem la benvinguda a l’escola, tot recordant-vos que: INICI CURS Dimecres,... (continua)

  5 de setembre de 2018

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • Posem en marxa el curs 2018-2019 amb moltes ganes i la il·lusió de començar. Us donem la benvinguda a l’escola, tot recordant-vos que: PRESENTACIÓ del nou CURS Educació... (continua)

  5 de setembre de 2018

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • Benvolgudes famílies,els anunciem que ja s’ha obert la convocatòria d’ajuts per alumnes amb necessitat específica de suport educatiu per al curs 2018-19. El termini de... (continua)

  4 de setembre de 2018

  Daniel Guillamon
  Sots-director

 • Escriure l'última crònica del curs mai és fàcil, sembla mentida, oi?, però ja ha passat tot un curs. Diuen que tots els començaments són difícils... (continua)

  27 de juliol de 2018

  Ade Gual
  coordinadora

 • El curs ha passat en un plis plas, en el festival hem pogut fer una recopilació del que ha estat el primer any de la Llar Arrels Esperança.Aquest any hem gaudit de les cançons que... (continua)

  18 de juliol de 2018

  Ade Gual
  coordinadora

 • Els nens/es de la llar ens estem preparant perquè aquest divendres és el gran dia!Ens convertirem en estrelles: cantarem i ballarem diferents cançons, fins i tot, en anglès.Hem... (continua)

  10 de juliol de 2018

  Ade Gual
  Coordinadora de la llar

 • Fa res els peques de l'escola van començar el seu camí educatiu amb escoles arrels, tot ha estat molt fàcil amb ells pels seus somriures i petons que... (continua)

  4 de juliol de 2018

  Ade Gual
  Coordinadora de la llar

 • Ha passat un altre curs sense adonar-nos, ja hem acabat llibres, feinetes... arriba el temps de descans per agafar forces pel proper. Ens diem adéu fins el curs vinent, arribem a casa amb moltes... (continua)

  26 de juny de 2018

  Maite Pérez
  Coordinació Ed. Infantil

 • Per fi han arribat els moments més dolços i desitjats del curs. La graduació de 4t i la festa a la carpa de Titus per tota l’ESO. Ens acomiadem dels alumnes que es... (continua)

  20 de juny de 2018

  Eva Gómez
  Tutora 4t ESO B

 • Estem arribant al final de curs i, com cada any en aquestes dates, els alumnes d'EI 5 anys, 6è EP i 4t d'ESO de la nostra escola es graduen. Quins nervis!!Aquests dies hem començat... (continua)

  18 de juny de 2018

  Empar Zarzoso
  Tutora de P5 C

 • Un any més estem assajant l’emotiu acte de Graduació dels alumnes del col·legi que canvien d’etapa: els de sisè que passen a fer l’ESO.És... (continua)

  18 de juny de 2018

  Jesús Garcia
  Tutor 6è B

 • Ha arribat el gran moment... les colònies! A Mas Badó estem treballant de valent per aconseguir ser uns grans bruixots i bruixes! Per a això, realitzarem diversos tallers màgics,... (continua)

  13 de juny de 2018

  Elisenda De Juan
  Tutora de P4 B

 • El passat dijous 7 de juny va tenir lloc el lliurament de premis als guanyadors del concurs de petites narracions “Pilarín Bayés” convocat per la Fundació de... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  12 de juny de 2018

  Núria Ricart
  Cap departament llengües

 • Com ja sabeu, estem a tocar de final de curs i, com cada any, preparem un seguit de balls i cançons perquè gaudim tots plegats. Aquest any, les dates que cauen són el 12 de juny per... (continua)

  11 de juny de 2018

  Marta Díaz
  Tutora de 4t E

 • Vestits, cadires, taules, estovalles, laca...omplen els racons del teatre de l'escola...és el moment d'acabar de perfeccionar els balls, d'acabar d'organitzar les escenes... (continua)

  11 de juny de 2018

  Raquel Ramírez
  Tutora 1r ESO B

 • Avui per fi ha arribat la tercera i última festa de menjador d’aquest curs. Com sempre ens hem quedat a dinar gairebé tota la classe, fins i tot molts nens que normalment no es queden!... (continua)

  8 de juny de 2018

  Fran Gonzalez
  Tutor P5 A

 • Al llarg del curs treballem i aprenem molts nous continguts i ara esgotem els últims dies amb conceptes encara engrescadors. A vegades repetim temes per repassar, tot ampliant alguns elements. D'aquesta... (continua)

  4 de juny de 2018

  Glòria Ardanuy
  Tutora de 3r B

 • El curs 2017-2018 l’escola ha entrat a participar en el Programa Experimental a la Certificació d’EOI, el qual pretén fomentar la col·laboració entre els centres... (continua)

  4 de juny de 2018

  Rubén Coleto
  Tutor 3r ESO C

 • L’estiu és ple d’emocions, llum i colors. A la llar continuem l’activitat educativa amb noves experiències sobre la creació i la imaginació a partir de la... (continua)

  1 de juny de 2018

  Ade Gual
  coordinadora

 • Tant de temps esperant i... per fi han arribat les colònies!!!Anar de colònies és emocionant, divertit, fantàstic i molt guay.Ja tenim ganes de veure la casa on anirem, com... (continua)

  28 de maig de 2018

  Maria Fernandez
  Tutora de 4t A

 • Estem de colònies! Per fi han arribat!Alguns dels nens i les nenes que han vingut de colònies és la primera vegada que ho fan i per tant han d'afrontar per primera... (continua)

  28 de maig de 2018

  Margarita Velasco
  Tutora 5è B

 • Els nens/es de P2 visitem Can Plana. El viatge en autocar és una de les primeres novetats pels petits/es. A l’arribar a la granja, coneixem els monitors d’aula d’entorn rural.Ens... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  24 de maig de 2018

  Ade Gual
  coordinadora

 • Aquest any la nostra escola ha donat la benvinguda al projecte l'hort. Estem molt entusiasmats per aprendre i vivenciar els canvis que es produiran en tot allò que hem plantat.Què podem... (continua)

  21 de maig de 2018

  Fátima Rastrojo
  Tutora de 2n B

 • Hola famílies! S’acosta final de curs i els nens i nenes de P3 hem après i consolidat molts continguts nous per a nosaltres! Ara ens endinsem en el món de les lletres i qué... (continua)

  14 de maig de 2018

  Chelo Larrosa
  Tutora de P3 A

 • Aquesta setmana els alumnes de cicle superior realitzen el projecte interdisciplinari (en el que treballarem diferents matèries com per exemple les matemàtiques, la ciència, les... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  14 de maig de 2018

  Aïda López
  Tutora 5è A

 • Per fi ha arribat el que tant esperàvem...Ja estem de colònies!Fa dies que ens sentim un xic nerviosos i aquesta nit gairebé no hem pogut dormir.Si, anar de colònies... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  14 de maig de 2018

  Antònia Viladoms
  Tutora de 2n A

 • El dijous 3 de maig l'escola es va convertir en un gran centre d'experiments. Un gran laboratori on es van construir volcans, es barrejaren colors, es va fer de botànic, d'astrònom,... (continua)

  8 de maig de 2018

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • Els nois i les noies de 4t d'ESO estan de viatge a Roma. Finalment van marxar la matinada de diumenge en vaixell. Ahir dilluns van visitar les catacombes i després van passejar pel centre.... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  8 de maig de 2018

  Administració
  Escoles Arrels

 • Ja s’acosten les nostres festes!!La Cremada del Dimoni és la festa tradicional més important de Badalona, i és l’acte central de les Festes de Maig que se celebren les... (continua)

  7 de maig de 2018

  Eva Gutiérrez
  Tutora P3 E

 • Termini únic de presentació: Fins al divendres 8 de Juny de 2018.- Per a alumnes ja matriculats al centre.- Per a alumnes nous al centre que hagin realitzat la preinscripció.On... (continua)

  7 de maig de 2018

  Daniel Guillamon
  Sots-director d'Arrels-Esperança

 • Arriba la Festa Major de Badalona! Sant Anastasi ja és aquí! I com tenim tantes ganes de celebrar-ho, els nens i nenes des de P3 fins a 2n de primària estem... (continua)

  7 de maig de 2018

  Patricia Pinilla
  Especialista Anglès

 • El treball de síntesi és un conjunt d’activitats d’ensenyament i aprenentatge que es realitzen en grup al llarg d’una setmana a l’escola per tal de desenvolupar competències... (continua)

  7 de maig de 2018

  Pol Valls
  Tutor 1r ESO A

 • Ja ha arribat un dia molt especial per tots nosaltres, un dia on deixem de costat els llibres i ens convertim en científics experts. Ho endevineu? Doncs sí, parlem de la Jornada de la Ciència. Durant... (continua)

  30 d'abril de 2018

  Andrea Sánchez
  Tutora de 3r C

 • El 03/05/18 es celebrarà la jornada de la ciència a les escoles Arrels. Durant aquest dia la ciència, les matemàtiques i la tecnologia són les úniques protagonistes.Les... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  30 d'abril de 2018

  Xavi Colom
  Cap departament ciències

 • La jornada de la Ciència és el dia que tots/es estem esperant! Durant aquest dia, a la nostra escola, realitzem un seguit d’activitats per tal de descobrir el món de les ciències... (continua)

  30 d'abril de 2018

  Laura Lopez
  Tutora de P4 E

 • En el context de la Diada de Sant Jordi, ahir, els alumnes d’ESO vàrem assistir a la representació de la Plaça del Diamant al Teatre Blas Infante. Aquesta obra, una de les més... (continua)

  26 d'abril de 2018

  Rosa Vázquez
  Tutora 2n ESO B

 • Ha arribat el moment de clausurar els actes i activitats entorn de la Diada de Sant Jordi. Fira del llibre i de la rosa, exposició dels dibuixos sobre la llegenda del drac i la princesa i el cavaller,... (continua)

  25 d'abril de 2018

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • Durant aquests dies, els nens i nenes d’Infantil hem après moltes cançons de Sant Jordi, hem explicat la llegenda amb imatges i titelles i hem fet dibuixos de la llegenda per ensenyar-vos-els!... (continua)

  24 d'abril de 2018

  Fany Escosa
  Tutora P3 B

 • Ahir va ser una de les festes més importants de Catalunya, va ser la diada de Sant Jordi. Tots els carrers es van omplir de roses i llibres, de primavera i de somriures, de petons i abraçades.... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  24 d'abril de 2018

  Judith Carrasco
  Tutora 2n E

 • Aquesta setmana estem de celebració per la diada de Sant Jordi, també conegut com a Dia Internacional del Llibre i per la commemoració de la mort d’autors com Josep Pla, Shakespeare... (continua)

  20 d'abril de 2018

  Alumnes 4t ESO A
  Escoles Arrels

 • I continuem amb els preparatius de la Diada, fent les pancartes amb els dibuixos dels més petits per penjar-les al pati, on les podreu admirar el mateix dia 23 al migdia, entre les 13 i les... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  16 d'abril de 2018

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • Durant la setmana del 16 al 20 d'abril els alumnes de 1r i 2n de primària deixarem els llibres per treballar durant tota una setmana sencera un tema en profunditat. Treballarem totes les... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  16 d'abril de 2018

  Paula Suárez
  Tutora de 1r C

 • Anem al teatre a veure “Fruity Tots”. Si, una obra en anglès on cantem i ballem les cançons que hem estat preparant durant aquests mesos. Què divertit!! Ens... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  13 d'abril de 2018

  Ade Gual
  coordinadora

 • Aquest any el grup de teatre de l’escola format pels alumnes de l’optativa de teatre de 2n d’ESO i amb alumnes voluntaris de 1r d’ESO, estem fent el musical HairSpray. Així... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  10 d'abril de 2018

  Raquel Ramírez i Rubén Coleto
  Directors Grup Teatre ESO

 • Amb l’arribada de la primavera, a l’escola hem posat en marxa un hort. I un cop plantat el planter, mica en mica, veurem créixer cebes, gira-sols, maduixeres i tot un bé d’hortalisses... (continua)

  9 d'abril de 2018

  Anna Ortiz
  Tutora P5 E

 • En continuïtat amb el Nou Sant Jordi que vàrem estrenar el curs passat, aquest curs també hem plantejat el tema de textos vídeos i dibuixos a partir de les bases del concurs literari... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  9 d'abril de 2018

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • Durant tota una setmana els alumnes de 4t hem realitzat “ un viatge virtual” per una de les civilitzacions més antigues i fascinants del món : L’Antic Egipte.Mitjançant... (continua)

  9 d'abril de 2018

  Maria Luisa Morales
  Tutora 4t C

 • Benvolgudes famílies,els nostres alumnes de 3r d’ESO que participen al programa d’intercanvi Erasmus+ van arribar ahir a Hamburg, concretament al districte de Bergedorf.El viatge en... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  6 d'abril de 2018

  Núria Ricart
  Cap departament llengües

 • Aquests últims dies hem estat fent un viatge a través del temps, uns quants anyets enrere, poc més de 65 milions d'anys!Ens han rebut uns diplodocus, elasmosaures, triceratops,... (continua)

  5 d'abril de 2018

  Eva Perdiguer
  Tutora de 3r E

 • Aquest matí ha començat la revisió mèdica (de salut bàsica) que l’escola programa per a tots els alumnes d’Infantil i Primària, fins al 20 d’abril.... (continua)

  3 d'abril de 2018

  Ana Freixa
  Tutora P3C

 • Durant la darrera setmana vam celebrar l’English Week dedicada a conèixer cultura i tradicions de Sud-Àfrica. Durant aquests dies alumnes i professors d’anglès han realitzat... (continua)

  21 de març de 2018

  Administració
  Escoles Arrels

 • Ja ha acabat el segon trimestre i aquest divendres els nens i nenes treuen l'àlbum amb totes les feines que han estat realitzant durant aquests mesos.Ja ha marxat l'hivern i les classes... (continua)

  19 de març de 2018

  Chelo Larrosa
  Tutora de P3 A

 • En el marc de l’acció tutorial, l’escola posa l’èmfasi en la prevenció dels problemes que els adolescents poden trobar-se en relació amb el consum de substàncies... (continua)

  19 de març de 2018

  Rubén Coleto
  Tutor 3r ESO C

 • Benvolguts pares,Com ja sabeu per aquestes dates, els nens de 2n de primària porten ja dies assajant amb la seva "senyo" de música una de les festes tradicionals que més... (continua)

  19 de març de 2018

  Fátima Rastrojo
  Tutora de 2n B

 • Durant la English week a la llar treballem els diferents animals de South Africa i els seus sons, mitjançant les flashcards, els vídeos, els animals de joguina i els contes.Cantem cançons... (continua)

  15 de març de 2018

  Ade Gual
  coordinadora

 • The English Week is back!Com cada curs, aquesta setmana, celebrem la English Week, enguany dedicada al país de South Africa.Des del 12 fins al 16 de Març,... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  12 de març de 2018

  Marta López
  Tutora de 2n C

 • Ja són aquí, un any més, les Proves Cangur de matemàtiques! Les Proves Cangur, també conegudes com International Mathematical Kangaroo, o bé Kangourou... (continua)

  12 de març de 2018

  Daniel Guillamon
  Tutor 3r ESO B

 • Hi ha llavors que viatgen des de llocs tan exòtics com l’Àfrica, Ghana o Brasil i que un cop arriben al seu destí són barrejades amb sucre, de vegades llet i fins... (continua)

  5 de març de 2018

  Aïda López
  Tutora 5è A

 • Als tallers de l'aigua que fem a la nostra escola sempre coneixem una faceta nova del nostre bé més apreciat. Són moments per unir llaços amb un element de pas, moltes... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  5 de març de 2018

  Isabel Sánchez
  Tutora de 3r A

 • Com cada any per aquestes dades arriba la festa del menjador. És la segona del curs però tots voldrem viure-la com si fos la primera. A més ens agradaria que durés per sempre... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  5 de març de 2018

  Maria Josep Rodellar
  Tutora de P4 A

 • Aquests dies estem treballant un nou projecte: LA PREHISTÒRIA. Al principi no sabíem, ni tan sols, que volia dir aquesta paraula però ara, desprès d’unes setmanes... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  26 de febrer de 2018

  Empar Zarzoso
  Tutora de P5 C

 • Benvolguts pares,Aquest curs l’escola ha apostat una vegada més per la innovació i ha decidit treballar Coneixement del Medi Natural i Social per projectes.Investigació, treball... (continua)

  26 de febrer de 2018

  Maria Fernandez
  Tutora de 4t A

 • Els dies 26, 27 i 28 de febrer els nostres alumnes de l'ESO són a la neu! Un bon moment per gaudir d'un munt d'activitats a l'aire lliure a l'estació... (continua)

  26 de febrer de 2018

  Pol Valls
  Tutor 1r ESO A

 • Com tots sabeu, a l'escola iniciem el procès de lectura a P4. Ho fem de manera lúdica, sense cap altre finalitat que no sigui la de familiaritzar als infants amb la llengua en format... (continua)

  19 de febrer de 2018

  Elisenda De Juan
  Tutora de P4 B

 • Ja som a mitjans de curs i com de costum, fem la segona reunió de pares!El professorat responsable de cada classe tornem a reunir-nos amb els pares/mares/tutors dels nostres alumnes amb l’objectiu... (continua)

  19 de febrer de 2018

  Regina Arimon
  Tutora de 4t B

 • Benvolgudes famílies,En el nostre tarannà diari d’escola, els/les professors/es sempre ens hem preocupat de tenir contacte constant amb les famílies i sobretot a Secundària... (continua)

  19 de febrer de 2018

  Marta Giralt
  Tutora 1r C

 • En un obrir i tancar d’ulls tots els nens i nenes de la llar s’han transformat en diferents animals i elements del fons marí! Crancs, cavallets de mar, estrelles, peixos... que... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  12 de febrer de 2018

  Ade Gual
  coordinadora

 • Aquesta setmana anem al teatre a veure "SHREK" en anglès! Sí, aquest ogre tan simpàtic que trenca amb els estereotips dels famosos ogres horribles i dolents.Amb... (continua)

  12 de febrer de 2018

  Laura Delgado
  Tutora 1r A

 • Benvolgudes famíliesEls vostres fills i filles aquest any acaben la seva etapa, la d' Educació Infantil, Primària i Secundària, i com ja és tradició a l'escola,... (continua)

  12 de febrer de 2018

  Joan Cabré
  Tutor 6è A

 • Família, amics, companys, pares, mares i estimats alumnes, és temps de disbauxa. De comparses, de xerinola, de gresca, de festa i molt de confeti. De màscares, de pentinats estranys,... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  7 de febrer de 2018

  Marta Delgado
  Tutora de P4 C

 • Benvolgudes famílies:Comença la setmana més esperada pels nostres infants; arriba el Rei Carnestoltes!!!! I amb les seves lleis ens farà passar uns dies ben divertits:- El dilluns... (continua)

  5 de febrer de 2018

  Glòria Ardanuy
  Tutora de 3r B

 • Els dies 6 i 7 de febrer els nostres alumnes de 4t d’ESO faran les proves d’avaluació externa ESO del Departament d’Ensenyament. Les proves mesuren en quin grau l’alumnat... (continua)

  5 de febrer de 2018

  Xavi Colom
  Tutor 4t ESO C

 • Si, si, heu llegit bé, a l'escola tenim un rocòdrom!!Aquesta setmana ens hem trobat amb una sorpresa molt agradable. A una de les parets de la sala de psicomotricitat han construït... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  1 de febrer de 2018

  Miquel Torres
  Especialista Ed. Física

 • La Mati i en Gol, les mascotes de les classes de P1 i P2 aquest mes ens estan ajudat a treballar les característiques de l'hivern.En totes les aules els nens/es... (continua)

  29 de gener de 2018

  Ade Gual
  Escoles Arrels

 • Benvolgudes famílies, aquesta setmana els alumnes de segon de primària reben la visita de dos agents del cos de policia de la guàrdia urbana de Badalona.Durant aquesta jornada, els... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  29 de gener de 2018

  Judith Carrasco
  Tutora de 2n E

 • Els alumnes de 4t d'ESO han de prendre una decisió important quan s'acabi el curs: què estudiar després d'haver aprovat la Secundària Obligatòria.... (continua)

  29 de gener de 2018

  Eva Gómez
  Tutora 4t ESO B

 • La nostra professora de xinès, la Ming, va sortir a la televisió CCTV de Xina donant classe als alumnes de l’escola Arrels-Esperança.El programa tracta sobre com es transmet... (continua)

  26 de gener de 2018

  Administració
  Escoles Arrels

 • Hola famílies! Com ja sabeu, a l’etapa d’infantil és molt important treballar hàbits i rutines, ja que els dóna seguretat i confiança en sí mateixos... (continua)

  22 de gener de 2018

  Fany Escosa
  Tutora de P3 B

 • Benvolguts pares!Aquesta setmana ens visita la guàrdia urbana per treballar l'educació viària. Amb la seva visita, entenem en primera persona la tasca que fan al dia a dia i com... (continua)

  22 de gener de 2018

  Marta Díaz
  Tutora de 4t E

 • Des de l’escola creiem que una peça fonamental del desenvolupament personal dels alumnes és donar-los a conèixer la importància del voluntariat a la nostra societat,... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  22 de gener de 2018

  Caín Del Amo
  Tutor 5è C

 • Ei pares i mares! Aquest dimarts 16 de gener de 2018 a les 17:15h, una vegada més tenim la gran sort de poder compartir amb tots vosaltres els coneixements i l’experiència de la... (continua)

  15 de gener de 2018

  Eva Gutiérrez
  Tutora de P3 E

 • Durant aquesta setmana anirem a la biblioteca! Quines ganes!! Ara ja som grans i ja sabem llegir!Mirarem llibres, revistes..., ens explicaran moltes coses i també farem alguna activitat sorpresa... (continua)

  15 de gener de 2018

  Laura Cortés
  Tutora 1r A

 • Continuant amb la tasca iniciada amb l’Eix d’enguany “Mare Nostrum” a 6è de Primària estem recopilant informació per tal d’ampliar el mural d’aula... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  15 de gener de 2018

  Maria Josep Zango
  Tutora 6è C

 • Com és tradició, cada curs escolar els alumnes de 4t d’ESO sortegen una panera de Nadal per recollir diners per al viatge d’etapa final a Roma.Enguany, la guanyadora ha estat... (continua)

  13 de gener de 2018

  Emilia Jiménez
  Cap d'estudis ESO

 • Benvolgudes famíliesCom ja us vam comentar abans de les vacances, els alumnes de 2n d’Educació Primària estan realitzant unes activitats d’intercanvi amb alumnes de l’escola... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  8 de gener de 2018

  Elisabeth Berniel
  Coordinadora Cicle Inicial i Mitjà

 • Aquests propers dies els nens i nenes de P5 visitarem un meravellós espai: LA BIBLIOTECA.Ens explicaran com funciona, com estan guardats tots els llibres... llibres per petits, per mitjans i per... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  Veure àlbum d'imatges
  8 de gener de 2018

  Lourdes Titó
  Tutora de P5 B

 • Recordeu que coincidint amb la tornada de vacances de Nadal, iniciem la campanya STOP AL PAPER DE PLATA. Es tracta de no utilitzar el paper d’alumini (o paper de plata) a l’hora d’embolicar... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  8 de gener de 2018

  José Manuel Valdivieso
  Tutor 2n ESO C

 • Aquest any des de l’Escola Arrels-Esperança us volem felicitar les festes d’una manera molt especial.Poden veure la nostra felicitació en aquest vídeo:

  20 de desembre de 2017

  Administració
  Escoles Arrels

 • 20 de desembre de 2017

  Administració
  Escoles Arrels

 • Hola famílies!S’acosta el Nadal i, com ja sabeu, aquesta època de l’any ens encanta! Els nens i nenes d’Infantil hem preparat amb molta il·lusió... (continua)

  18 de desembre de 2017

  Fany Escosa
  Tutora de P3 B

 • Els valors són molt importants a la nostra vida, són el conjunt de qualitats que hem de tenir per conviure com a població. Són importants per a les persones perquè ens... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  18 de desembre de 2017

  Maria Luisa Morales
  Tutora de 4t C

 • Benvolgudes famílies,Com ja sabeu, uns dels trets més importants dins del nostre projecte d'escola és implementar l´ús dels idiomes, i un dels que més pes... (continua)

  15 de desembre de 2017

  Elisabeth Berniel
  Coordinadora Cicle Inicial i Mitjà

 • Aquest diumenge 17 de desembre entre les 11'00h. i les 13'00h. l'escola ha organitzat la jornada de Portes Obertes per a totes les famílies que ja formen part de la nostra escola:... (continua)

  11 de desembre de 2017

  Chelo Larrosa
  Tutora de P3 A

 • Amb tota la il·lusió del món estem preparant el festival de Nadal d'aquest any. Com sempre els assajos i els preparatius són molt importants per a nosaltres.... (continua)

  11 de desembre de 2017

  Antònia Viladoms
  Tutora 2n A

 • Les desigualtats socials són una realitat de la nostra societat, però a les Escoles Arrels eduquem en valors perquè volem que els nostres alumnes siguin capaços de mirar més... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  11 de desembre de 2017

  Daniel Guillamon
  Tutor 3r ESO B

 • Dijous passat, a l'escola Arrels-Esperança vam celebrar la Jornada de Cooperació. És una jornada que ens serveix per a fomentar quelcom tan necessari per al nostre desenvolupament... (continua)

  4 de desembre de 2017

  Joan Cabré
  Tutor 6è A

 • S'acosta el Nadal i a l'escola comença a canviar l’ambientació de les classes i els passadissos. Apareixen les postals, les boles, els arbres de Nadal... i sobretot el que... (continua)

  4 de desembre de 2017

  Ana Freixa
  Tutora de P3 C

 • Ja s'acosta Nadal... Ja tornem a tenir aquí unes de les festes més esperades de l'any, sobretot pels més petits. Una festa plena de màgia i il·lusió.... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  4 de desembre de 2017

  Laura Cortés
  Tutora de 1r E

 • Per acabar de treballar la unitat didàctica que ens ocupa aquest mes, els nens/es de P2, elefants, lleons i girafes, fem la sortida al Parc.Tots plegats observem alguna des les característiques... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  27 de novembre de 2017

  Ade Gual
  Escoles Arrels

 • Divendres passat ens va venir a visitar l'Agència Catalana del Consum per fer als alumnes de primer de Primària un taller: "Nyam-nyam... Què hi ha per berenar?El taller... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  27 de novembre de 2017

  Paula Suárez
  Tutora de 1r C

 • Si cantar sempre és el millor remei per apartar les nostres penes i preocupacions, quan s'acosta el Nadal sembla que encara tinguem més raons de posar a prova les nostres qualitats en... (continua)

  27 de novembre de 2017

  Alícia Morató
  Tutora 3r ESO A

 • La música forma part del nostre dia a dia. La sentim a la radio, al cotxe, a la televisió... però a l'escola té un paper més important. No només ens... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  20 de novembre de 2017

  Marta Delgado
  Tutora de P4 C

 • “Mare Nostrum” és el nom original que l’Imperi Romà va donar a aquella immensa massa d’aigua salabrosa que s’estenia davant dels seus ulls i que van conquerir... (continua)

  20 de novembre de 2017

  Aïda López
  Tutora 5è A

 • Amb motiu de Santa Cecília, patrona de tots els músics, l'Escola celebra la "Setmana de la música".S'han programat diferents activitats musicals per tots els nivells... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  20 de novembre de 2017

  Maria Teresa Belmonte
  Especialista Música

 • A P5 aquest ja és el segon any que basem en el treball per projectes l'aprenentatge dels nostres alumnes. Aquest treball per projectes els ensenya a debatre i dialogar de manera crítica... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  13 de novembre de 2017

  Fran Gonzalez
  Tutora de P5 A

 • Que contents venim al cole quan vestim el xandall de l'escola, ja que això vol dir que toca Physical Education!! A tots ens agrada molt aquesta assignatura perquè... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  13 de novembre de 2017

  Miquel Torres
  Especialista Educació Física

 • Un any més s'acosta Santa Cecília i la setmana de la música a l'escola que tindrà lloc la propera setmana. És una ocasió perfecta per conviure i... (continua)

  13 de novembre de 2017

  Pol Valls
  Tutor 1r A

 • Com ja sabeu, les noves tecnologies són un dels nostres pilars de la nostra escola. Des de EI 3, els nens i nenes s’acostumen a fer servir els iPads com a eina d’aprenentatge, i a partir... (continua)

  6 de novembre de 2017

  Elisabeth Berniel
  Especialista Anglès

 • Sovint pensem que la música és només sinònim de passar-ho bé i res més ; però si ens ho plantegem amb profunditat, ens adonem que gaudir de la música... (continua)

  6 de novembre de 2017

  Empar Zarzoso
  Tutora de P5 C

 • La professora francesa, Isabelle Denis, ens ha visitat les darreres dues setmanes per compartir amb professors i alumnes d'Arrels-Esperança un munt d'experiències educatives. Ella... (continua)

  6 de novembre de 2017

  Eva Gómez
  Tutora 4t ESO B

 • Ja tenim aquí la Castanyada. Aquesta és una celebració catalana en la qual mengem castanyes, moniatos i tot tipus de panellets fins atipar-nos. Ja sabeu, com diu la dita: de castanyers... (continua)

  1 de novembre de 2017

  Andrea Sánchez
  Tutora e 3r C

 • Ja ha arribat la tardor, i l'escola s’hi disfressa. Mestres i alumnes de primària l'omplen de color taronja, marró i groc, pinten castanyes i moniatos, omplen les classes... (continua)

  30 d'octubre de 2017

  Raquel Ramírez
  Tutora 1r ESO B

 • Com ja és tradició a l'escola, amb l'arribada de la tardor també arriben les esperades sortides a la muntanya.Els nens... (continua)

  27 d'octubre de 2017

  Laura Delgado
  Tutora de 1r A

 • Maria la Castanyera, el gat Marrameu, castanyes, moniatos, panellets... Tots aquests conceptes hem estat treballant tot el mes d’octubre amb la unitat didàctica de la CASTANYADA.Hem après... (continua)

  24 d'octubre de 2017

  Ade Gual
  coordinadora

 • Els divendres ens agraden però encara ens agraden més quan l’Ajuntament de Badalona convida a tots els alumnes de 3r d’EP a la 43a edició del FILMETS Badalona Film Festival.... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  23 d'octubre de 2017

  Eva Perdiguer
  Tutora de 3r E

 • Ja fa dies que ha començat la Tardor i la nostra escola considera que la millor forma de descobrir-la és fer una excursió a la muntanya. Allà, els nens i les nenes d'Educació... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  23 d'octubre de 2017

  Laura Lopez
  Tutora de P4 E

 • Ja estem a la tardor! Un mes després de començar les classes és un bon moment per fer una sortida que ens permeti passar un dia tots junts fora de l’escola mentre posem... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  23 d'octubre de 2017

  Rosa Vázquez
  Tutora 2n ESO B

 • Una altra vegada ja tenim aquí les excursions de la tardor. Nosaltres els nens i nenes de P5 anem a la vinya, a celebrar la Verema!Trepitjarem el raïm, quines noves sensacions i textures experimentarem... (continua)

  17 d'octubre de 2017

  Anna Ortiz
  Tutora de P5 E

 • Oh sorpresa!!!! El nostre mar té nom.Ara ja sabem que el nostre mar, el mar que ens banyem a l'estiu és el mar Mediterrani.Però és... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  16 d'octubre de 2017

  Núria Amat
  Tutora de 1r B

 • Un any més tornem al Consell dels Infants de Badalona !Com ja sabeu la nostra escola és membre , des... (continua)

  16 d'octubre de 2017

  Margarita Velasco
  Tutora 5è B

 • Com ja us vam informar a la reunió de pares, a partir d'aquest curs la nostra escola a l'àrea de medi hem començat a treballar per projectes.Que és... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  9 d'octubre de 2017

  Fátima Rastrojo
  Tutora de 2n B

 • Ja hem superat pràcticament el període d’adaptació a P3. Què lluny queden els primers dies de plors i “mamas” a la porta de l’escola.Els nens i nenes... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  9 d'octubre de 2017

  Joan Garcia
  Mestre d'educació física

 • Continuant amb el nostre projecte d'ajudar les famílies en l'educació i la formació dels seus fills, el proper dia 17 d'octubre, l'escola realitzarà... (continua)

  9 d'octubre de 2017

  Jesús Garcia
  Tutor 6è B

 • Entre els dies 4 i 11 d'octubre tenim entre nosaltres una vegada més alumnes alemanys d'intercanvi de l'escola Stadtsteilbergedorf, a Hamburg. Ens retornen la visita que els... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  5 d'octubre de 2017

  Joan Carles Sanz
  Cap Llengües Arrels-Esperança

 • Un dels trets diferenciadors de la nostra escola és la importància de l'aprenentatge de l'anglès tal com s'explica en el nostre Projecte Educatiu de Centre. Tenim moltes... (continua)

  4 d'octubre de 2017

  Jia Chen
  Especialista Anglès

 • No fa gaire que ha començat el curs, però els motors ja s'estan escalfant. Com és costum a la nostra escola des de fa uns anys treballem per un projecte comú, un eix que... (continua)

  4 d'octubre de 2017

  Lourdes Titó
  Tutora de P5 B

 • Com passa el temps... Fa res obríem les portes de la nova Llar d’infants a l’escola. Amb moltes ganes i il·lusió ens vam enfrontar a les primeres hores d’adaptació... (continua)

  3 d'octubre de 2017

  Ade Gual
  Coordinadora Llar d'Infants

 • Un dels trets que ens diferencien com a escoles del grup Arrels i un dels nostres objectius de centre és la recuperació. La finalitat d’aquesta activitat és ajudar... (continua)

  29 de setembre de 2017

  Elisabeth Berniel
  Coordinadora primària

 • Gairebé no ens ho creiem!! Quin canvi estem notant amb els nens de P3 respecte fa dues setmanes!! De mica en mica hem aconseguit que els vostres fills i filles vagin agafant rutines com seure al... (continua)

  28 de setembre de 2017

  Maite Pérez
  Coordinadora d'educació infantil

 • Fa uns dies obríem de nou les portes de la nostra escola després de les merescudes vacances d’estiu.Comencem un curs més, però no un curs qualsevol. Aquest curs ve marcat... (continua)

  14 de setembre de 2017

  Emilia Jiménez
  Cap d'estudis ESO Arrels-Esperança

 • Benvolgudes famílies, ja han sortit les resolucions de les beques de menjador. Per a més informació demanar a secretaria per la Sra. Noelia.

  12 de setembre de 2017

  Daniel Guillamon
  Sots-director d'Arrels-Esperança

 • Avui hem rebut els nens i nenes de P3 a la nostra escola. Els hem acollit amb els braços oberts i els hem acompanyat de la mà a les seves aules, on compartiran tota una sèrie d'experiències... (continua)

  12 de setembre de 2017

  Maite Pérez
  Coordinadora d'educació infantil

 • Benvolgudes famílies, els anunciem que ja s'ha obert la convocatòria d'ajuts per alumnes amb necessitat específica de suport educatiu per al curs 2017-18. El termini de presentació... (continua)

  5 de setembre de 2017

  Daniel Guillamon
  Sots-director

 • EDUCACIÓ INFANTIL A totes les famílies que ja teniu els llibres reservats, us recordem que els alumnes rebran directament a classe els llibres i materials. - Dimarts 5 de setembre... (continua)

  1 de setembre de 2017

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • És 1 de setembre i posem el curs 2017-2018 en marxa. Amb moltes ganes i la il·lusió de començar, us donem la benvinguda a l’escola, tot recordant-vos que: PRESENTACIÓ... (continua)

  1 de setembre de 2017

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • És 1 de setembre i posem el curs 2017-2018 en marxa. Amb moltes ganes i la il·lusió de començar, us donem la benvinguda a l’escola, tot recordant-vos que: INICI CURS Dimarts,... (continua)

  1 de setembre de 2017

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • És 1 de setembre i posem el curs 2017-2018 en marxa. Amb moltes ganes i la il·lusió de començar, us donem la benvinguda a l’escola, tot recordant-vos que: PRESENTACIÓ... (continua)

  1 de setembre de 2017

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • Els informem que els nostres alumnes del Summer Camp han arribat bé i estan gaudint molt de les activitats.

  7 de juliol de 2017


  Administració

 • Semblava que el 21 de juny estava molt lluny, però no ens hem ni adonat i ja hi som. Ha estat un any ple de celebracions que ens han fet gaudir, riure i passar-ho bé; ha estat un curs ben... (continua)

  22 de juny de 2017

  Clara Puig
  Cap d'estudis de Primària

 • Xip xap, xip xap, tots a l'aigua, tots a l'aigua...Rialles, crits d'alegria esgarips, bombolles que s'enlairen, globus que peten... això és el que sentiu aquests... (continua)

  19 de juny de 2017

  Lourdes Titó
  Tutora de 1r B

 • És més que una festa, és un dia molt especial per a tots. Ens reunim per celebrar que hem acabat l’etapa d’Educació Infantil.Començarem la graduació... (continua)

  19 de juny de 2017

  Núria Amat
  Tutora de P5 B

 • El curs 16-17 ja s’ha acabat!Els alumnes de 1r ESO ja pensen en 2n; els de 2n, ja es veuen nois i noies de 3r; els de 3r, ja saben que 4t és el darrer curs i que obre la porta a noves... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  19 de juny de 2017

  Alícia Morató
  Tutora 2n ESO A

 • Amb la mateixa vibrant emoció i expectativa amb què passem la darrera pàgina d'un bon llibre o esperem la darrera escena d'una pel·lícula, els nostres estimats... (continua)

  15 de juny de 2017

  Daniel Guillamon
  Tutor de 4t d'ESO B

 • Estem en unes dates de curs en les que es van tancant i finalitzant tasques. Una d’aquestes activitats és el Consell dels Infants de Badalona, al que han assistit durant aquest curs,... (continua)

  14 de juny de 2017

  Margarita Velasco
  Tutora de 6è B

 • Ja s'acosta fi de curs i els nens i nenes de l'escola estan preparant, amb molta il·lusió, les tapes d'àlbums per recollir tots els treballs i feines fetes al llarg... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  12 de juny de 2017

  Núria Garcia
  Tutora de P3 B

 • Benvolguts pares i mares,Ja estem arribant a final de curs i això vol dir que... s’apropa la graduació! Aquest acte és un dels més emocionants que viuran els alumnes de... (continua)

  12 de juny de 2017

  Caín Del Amo
  Tutor 6è C

 • Benvolguts pares i mares:Que ràpid passa el temps!!!. El curs s’acaba i, com cada any, l’acomiadem amb diferents actes als quals esteu convidats.Per nosaltres és molt important... (continua)

  12 de juny de 2017

  Maria Luisa Morales
  Tutora de 4t C

 • Benvolgudes famílies:Ja estem arribant a la recta final del curs. Aquest any, els nostres alumnes d'Infantil i Cicle Inicial, inauguraran el nou teatre de la nostra escola amb una... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  5 de juny de 2017

  Empar Zarzoso
  Tutora de 1r C

 • El treball de síntesi és un conjunt d'activitats d'ensenyament i aprenentatge, fetes en equip, per desenvolupar competències complexes i comprovar si s'ha aconseguit,... (continua)

  5 de juny de 2017

  Xavi Colom
  Tutor 3 ESO C

 • Ja s’acosta el gran dia que tots estàvem esperant! Ja arriba la gran festa del menjador!Gaudirem saltant als inflables i llits elàstics, baixant pels tobogans, ballant amb la música... (continua)

  5 de juny de 2017

  Fany Escosa
  Tutora de P4 B

 • S'acosta final de curs i, com cada any, farem una petita cloenda: l'aula oberta.Des de fa un parell de setmanes, els alumnes de 3r fins a 6è de primària hem començat a assajar... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  29 de maig de 2017

  Paula Suárez
  Tutora de 3r C

 • Els alumnes de 4t d'ESO des del dia 1 de juny al 9 hauran de realitzar un treball grupal anomenat Treball de Recerca pensat per adquirir diverses competències bàsiques com l'autonomia,... (continua)

  29 de maig de 2017

  Eva Gómez
  Tutora 4 t ESO A

 • Doncs sí, ja queda poquet perquè s’acabi el curs i per això ja hem començat amb els assajos pel festival. Petits i grans us estem preparant un súper espectacle... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  29 de maig de 2017

  Núria Bort
  Tutora de P3 E

 • A l’escola treballem el Pla de Lecto-escriptura des de petits. A P-3 concretament, comencem amb el treball del nom.Durant tot el curs hem tingut a les taules els nostres noms amb les fotos per poder... (continua)

  22 de maig de 2017

  Maria Josep Rodellar
  Tutora de P3 A

 • La setmana del 15 al 19 de maig els alumnes de Segon de Primària hem investigat pel nostre compte tot el referent a l'època prehistòrica, amb una miqueta d'ajuda clar, que... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  22 de maig de 2017

  Isabel Sánchez
  Tutora de 2n A

 • Els propers dies 18, 19 i 26 de maig els nois i noies de 5è EP visitarem les dependències de la Guàrdia Urbana a Badalona.Anirem amb transport públic i ens acompanyarà... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  22 de maig de 2017

  Maria Josep Zango
  Tutora 5è C

 • Termini únic de presentació: Fins al 9 de Juny de 2017.· Per a alumnes ja matriculats al centre.· Per a alumnes nous al centre i ja admesos (llistes publicades el 2 de Juny... (continua)

  16 de maig de 2017

  Daniel Guillamon
  Sots-director d'Arrels-Esperança

 • Ja ha arribat el dia!Aquest dijous 18 de maig els nens d'Educació Infantil 4 anys marxem d'excursió a la granja Can Plana que es troba al poble de Vallgorguina.A l'escola... (continua)

  15 de maig de 2017

  Ana Freixa
  Tutora de P4 C

 • Tota l’escola des de grans a petits, sortirem durant al llarg d’aquest mes per diferents comarques de Catalunya per viure, observar i gaudir de com la natura s’ha anat transformant per... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  15 de maig de 2017

  Fátima Rastrojo
  Tutora de 3r B

 • Enguany, en arribar la primavera els alumnes de l'escola Arrels-Esperança anem de sortida per a gaudir d'un entorn diferent del què ens envolta diàriament, Des... (continua)

  15 de maig de 2017

  Joan Cabré
  Tutor 5è A

 • Els patis de la nostra escola s’estan transformant. Ja han arribat els pintors i ens han decorat les parets de la façana interior de la Llar d’Infants i del que serà el seu... (continua)

  10 de maig de 2017

  Maite Pérez
  Coordinadora d'educació infantil

 • El passat dia 27 d’abril es va celebrar la jornada de la ciència a les escoles Arrels. Durant aquest dia la ciència i les matemàtiques són les úniques protagonistes.Les... (continua)

  8 de maig de 2017

  Xavi Colom
  Cap departament ciències

 • Benvolgudes famílies.El proper 10 de maig, els alumnes de 2n de Primària anirem d’excursió a “CATALUNYA EN MINIATURA” (Sant Feliu de Llobregat). Es tracta d’un... (continua)

  8 de maig de 2017

  Fina Roca
  Tutora de 2n C

 • Durant els dies 8, 9 i 10 de maig, els alumnes de 1r, 2n i 3r d'ESO són de colònies esportives a la casa de colònies El Collell, a Sant Miquel de Campmajor, a prop de Banyoles... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  8 de maig de 2017

  Joan Carles Sanz
  Cap Llengues

 • Amb l’arribada de Sant Anastasi, copatró de Badalona, la ciutat ja es vesteix de gal·la. I com no podia ser d’una altre manera, el dimoni ha aterrat a la platja dels pescadors.... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  8 de maig de 2017

  Fran Gonzalez
  Tutor de P5 A

 • Ja s’acosta el dia. Els alumnes d’infantil ens estem preparant per les sortides de la primavera i estem molt emocionats. A l’escola ja estem treballant tot allò que veurem a la... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  1 de maig de 2017

  Sara Gil Pons
  Tutora de P3 C

 • Estimades famílies com ja sabeu la primavera ja és aquí i amb ella comencem amb l'època de les sortides escolars el tercer trimestre.Aquest any els alumnes... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  1 de maig de 2017

  Elisenda De Juan
  Tutora 1r A

 • Aquesta setmana del dos al sis de maig, els alumnes de 4rt d’Educació Secundària duen a terme el llargament esperat viatge a Londres. Aquesta sortida completa la fi d’una... (continua)

  1 de maig de 2017

  Núria Ricart
  Tutora 4t ESO C

 • Els alumnes de Secundària també han convertit en imatges els temes utilitzats per a les narracions. 1r : Per què en comptes d'animar el nostre equip faltem al respecte a... (continua)

  28 d'abril de 2017

  Escola Arrels-Esperança
  Escoles Arrels

 • Ahir dia 25 el grup de teatre d’Escola Arrels Esperança va participar a la Mostra de Teatre de secundària de Badalona. L’actuació va ser un èxit. Els nostre alumnes... (continua)

  26 d'abril de 2017

  Raquel Ramírez
  Escoles Arrels

 • Estimades families, com ja sabeu el dia 27 d’abril celebrem el dia de la Ciència a l’escola. Durant aquest dia fem molts experiments i activitats manipulatives on podem observar, experimentar... (continua)

  24 d'abril de 2017

  Laura Cortés
  Tutora de P4 E

 • El proper dimarts 25 d'Abril el grup de teatre participa en la Mostra de Teatre de Secundària de Badalona que es fa al teatre Zorilla. Un cop més la nostra Escola... (continua)

  24 d'abril de 2017

  Raquel Ramírez
  Tutora 2n ESO B

 • Han estat uns mesos de molts canvis a l'Escola Arrels-Esperança. S'ha ampliat l'escola i amb això hem sumat en espais per a portar a terme les sessions d'Educació... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  24 d'abril de 2017

  Regina Arimon
  Especialista Ed,Física

 • Els alumnes de 5è EP han gravat uns vídeos inspirats ens els contes que van escriure a classe. Són contes inspirats en com s'ho fan un nen o una nena sords o cecs o amb... (continua)

  21 d'abril de 2017

  Escola Arrels-Esperança
  Escoles Arrels

 • Els alumnes de 3r EP han gravat uns vídeos inspirats ens els contes que van escriure conjuntament, tota la classe. Són contes inspirats en aquesta reflexió: “Deixem jugar amb... (continua)

  21 d'abril de 2017

  Escola Arrels-Esperança
  Escoles Arrels

 • Els alumnes de 4t d’ESO han fet una representació simbòlica a partir del tema de reflexió treballat a classe: “Quan el joc d'ordinador és addictiu i ens allunya... (continua)

  21 d'abril de 2017

  Escola Arrels-Esperança
  Escoles Arrels

 • Els alumnes de 1r d’ESO, en grups de dos o tres, aprofitant una melodia d’una cançó coneguda per ells hi ha posat una lletra que fa referència al tema treballat a... (continua)

  21 d'abril de 2017

  Escola Arrels-Esperança
  Escoles Arrels

 • Els alumnes de 6è de Primària també han dibuixat una interpretació lliure sobre el tema a partir del qual han escrit un conte: “Fem un viatge en el temps, estem... (continua)

  21 d'abril de 2017

  Escola Arrels-Esperança
  Escoles Arrels

 • (Els nens que estan en un hospital no surten al carrer. A què juguen ? Tenen espais i temps per jugar? Tenen jocs? Tenen animadors?)En Martí i el seu ninotEn Martí és un... (continua)

  21 d'abril de 2017

  Escola Arrels-Esperança
  Escoles Arrels

 • Aviat rebrem la visita a l’escola del contacontes. Tot tornant de les vacances i aprofitant que aquesta setmana es celebra la gran Diada de Sant Jordi, ens explicarà el conte de “Sant... (continua)

  17 d'abril de 2017

  Chelo Larrosa
  Tutora de P4 A

 • La festivitat de Sant Jordi d’enguany a l’Escola Arrels-Esperança està carregada de novetats. Els nois i noies de secundària fa setmanes que preparen aquesta data tan especial,... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  17 d'abril de 2017

  Carla Soler
  Professora de llengua catalana

 • És temps de flors i lectura. Ha arribat Sant Jordi i com cada any l'escola s'omple de floritures i lletres. És l'època en què emfatitzem als nostres alumnes el... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  17 d'abril de 2017

  Marta Delgado
  Escoles Arrels

 • Com cada any, els alumnes de 2n ESO de la nostra escola de català i castellà escriuen redaccions per les seves matèries de català i castellà per tal de participar a aquest... (continua)

  9 d'abril de 2017

  Joan Carles Sanz
  Cap de llengües

 • Els alumnes de 4t EP han gravat uns vídeos inspirats ens els contes que van escriure conjuntament, tota la classe. Són contes inspirats en la gestió de les emocions tant personalment... (continua)

  5 d'abril de 2017

  Escola Arrels-Esperança
  Escoles Arrels

 • Els alumnes de 5è de Primària han fet una interpretació lliure sobre el tema de la redacció a partir de la reflexió següent: “Com s'ho fan un... (continua)

  5 d'abril de 2017

  Escola Arrels-Esperança
  Escoles Arrels

 • (El meu amic: la joguina mascota amb qui vaig a tot arreu) La meva joguina preferida, en quatre! La Violeta era una nena a qui, el dia que va fer 6 anys, els seus tiets li van regalar un nino de... (continua)

  5 d'abril de 2017

  Escola Arrels-Esperança
  Escoles Arrels

 • Quart dia: Excursió a Hamburg Divendres dia 31 ens vam trobar ben d’hora a l’estació de tren de Bergedorf per anar plegats a visitar la ciutat d’Hamburg, a uns vint minuts... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  4 d'abril de 2017

  Mónica Ranz
  Directora d'Arrels-Blanquerna

 • Històries de vidaDurant la setmana passada, els alumnes de 4t d'ESO , hem tingut la gran sort de... (continua)

  4 d'abril de 2017

  Eva Gómez
  Professora d'Història 4t ESO

 • Ja tenim aquí la primavera, temps de flors de fires i mercats... i la seva festa gran: LA DIADA DE SANT JORDI. Fruit d'un renovat projecte, les properes setmanes podreu gaudir del treballs... (continua)

  3 d'abril de 2017

  Judit Garcia
  Tutora de P5 E

 • Com és tradició a la nostra escola per aquestes dates celebrem les Caramelles. Les Caramelles són unes cançons populars típiques de Catalunya i els caramellaires són... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  3 d'abril de 2017

  Glòria Ardanuy
  Tutora de 2n B

 • La llegenda de Sant Jordi, molt arrelada a Catalunya, va ser introduïda pels cavallers catalans que van participar en les Croades (expedicions que es feien per conquerir territoris, segles XI... (continua)

  3 d'abril de 2017

  Maria Josep Zango
  Tutora 5è C

 • Alguns dels nostres alumnes de 3r d’ESO es troben d’intercanvi a Hamburg. Des d’Alemanya ens fan un petit resum de les activitats que estan realitzant: Dia 1: Hem arribat a Hamburg! A... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  29 de març de 2017

  Mónica Ranz
  Directora d'Arrels-Blanquerna

 • Els nens i nenes de 1r de primària ens expliquen quina és la seva joguina preferida. saltodelinea ... (continua)

  29 de març de 2017

  Escola Arrels-Esperança
  Escoles Arrels

 • Coincidint amb la celebració de Sant Jordi, els alumnes de 2n de Primària han dibuixat una escena del seu conte preferit. I aquí en teniu una petita mostra de cada classe.     

  28 de març de 2017

  Escola Arrels-Esperança
  Escoles Arrels

 • (El meu amic: la joguina mascota amb qui vaig a tot arreu) El somni de la Cloe La Cloe era un a nena molt eixerida, alegre i de bon comportament. Quan va arribar el seu aniversari, els seus pares, l’Anna... (continua)

  28 de març de 2017

  Escola Arrels-Esperança
  Escoles Arrels

 • Estimades famílies, Aquest dimarts 27 de març, els alumnes de quart anem al teatre. Aquest any veurem Robin Hood en anglès. Tots coneixem la història del lladre que robava... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  27 de març de 2017

  Maria Fernandez
  Tutora de 4t A

 • "Els dies 21 i 27 de març els alumnes de 2n d'ESO han participat en dues conferències sobre... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  27 de març de 2017

  Andrés Checa
  Tutor 2n ESO C

 • El passat dissabte 25 de febrer, les nostres alumnes Maria Altemir (6è A Arrels Esperança) i Eire Cháves (6è D Arrels Blanquerna) van anar a l’Institut Nacional d’Educació... (continua)

  27 de març de 2017

  Clara Puig
  Cap d'estudis Infantil i Primària

 • Des de la nostra escola creiem que els jocs didàctics no només beneficien el desenvolupament dels aspectes cognitius, si no que també afavoreixen el desenvolupament dels infants, ja... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  27 de març de 2017

  Eva Gutiérrez
  Tutora de P5 C

 • Els nois i les noies de 3r d’ESO, inspirats en el mateix tema utilitzat per a les expressions escrites (“Què en penses dels perills que tenen els jocs violents d'ordinador... (continua)

  21 de març de 2017

  Escola Arrels-Esperança
  Escoles Arrels

 • Benvolgudes famílies, el proper dijous 23 de març comença el període de preinscripció pel curs 2017-2018 i dura fins el 4 d’abril. Durant aquest període... (continua)

  21 de març de 2017

  Administració
  Escoles Arrels

 • Aquest passat mes de febrer, els alumnes de 1r d’ESO hem treballat la Prehistòria. Ha estat molt divertit aprendre com vivien els nostres avantpassats al Paleolític, Neolític... (continua)

  21 de març de 2017

  Raquel Ramírez
  Cap de departament de Socials i Expressió

 • (El meu amic: la joguina mascota amb qui vaig a tot arreu) El pijama de l'Arnau Ei! Hola! Hi ha algú? Ningú no em sent? No esteu somiant i no cal que poseu aquesta cara..... (continua)

  20 de març de 2017

  Escola Arrels-Esperança
  Escoles Arrels

 • Un cavaller, una princesa, un drac, una rosa... Quantes aventures! Ens han explicat la llegenda de Sant Jordi i amb la teacher l’hem escenificada. Aquí en teniu el resultat.  

  20 de març de 2017

  Escola Arrels-Esperança
  Escoles Arrels

 • El proper 22 de març els alumnes d'ESO de la nostra escola aniran a veure l'... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  20 de març de 2017

  José Manuel Valdivieso
  Tutor 1r ESO C

 • Seguint la programació, els alumnes d’Educació Infantil anem al teatre a veure dues obres en anglès. Els alumnes de P-3 veiem “Round and round the garden”. És... (continua)

  20 de març de 2017

  Maria Josep Rodellar
  Tutora de P3 A

 • Les matemàtiques són avorrides? Que va!!!Són molt divertides!!!! A l’aula, sovint deixem a un costat els llibres per entendre conceptes abstractes... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  19 de març de 2017

  Anna Ortiz
  Tutora de 1r E

 • Des d’Arrels-Esperança, el curs passat vam sol·licitar incorporar-nos al programa «Estancias profesionales» del Ministeri d’Educació, que potencia el plurilingüisme... (continua)

  14 de març de 2017

  Joan Carles Sanz
  Departament de Llengües

 • Els alumnes de 3r de Primària han dibuixat fent una interpretació lliure sobre el tema de la redacció que han fet tots conjuntament a partir de la següent reflexió: deixem... (continua)

  13 de març de 2017

  Escola Arrels-Esperança
  Escoles Arrels

 • (El meu amic: la joguina mascota amb qui vaig a tot arreu) LLUM, un cotxe especial Sóc en Llum, un cotxe molt especial que pertanyia a un nen molt especial. Us agradaria saber la meva història?... (continua)

  13 de març de 2017

  Escola Arrels-Esperança
  Escoles Arrels

 • Una any més, l’anglès envaeix l’escola! L’English Week ha arribat i el nostre horari ha tornat a canviar, augmentem les hores que fem en anglès però no és... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  13 de març de 2017

  Mireia Carmona
  Tutora de 2n E

 • La setmana del 13 al 17 de març celebrem la English Week.... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  13 de març de 2017

  Julia Marí
  Tutora 1r ESO B

 • Ja hem celebrat la gran esperada festa del menjador! Els nens i nenes d’Infantil i Primària estàvem esperant aquest dia amb moltes ganes i il·lusió! Vam poder... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  13 de març de 2017

  Fany Escosa
  Tutora de P4 B

 • Com hem treballat i après aquest darrer trimestre, hem realitzat moltíssimes activitats, situacions que ens han ajudat a aprendre molt. Han sigut tantes... que ens agradaria molt compartir-ho... (continua)

  8 de març de 2017

  Maite Pérez
  Coordinadora d'educació infantil

 • Pati verd...pati vermell... pati blau...Diferenciem els patis a la nostra escola per colors; perquè... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  6 de març de 2017

  Antònia Viladoms
  Tutora de 3r A

 • En aquesta edat, amb una intensitat moderada, es treballa de forma sistemàtica i continua les qualitats físiques bàsiques, el que permet augmentar el desenvolupament motor i, per tant,... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  6 de març de 2017

  Jesús Garcia
  Tutor 5è B

 • Estimades famílies, des de la nostra escola volem donar importància a una alimentació saludable pels nostres alumnes. És per això que les mestres insistim en dur aliments... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  6 de març de 2017

  Núria Garcia
  Tutora de P3 B

 • En aquest enllaç podeu veure algunes imatges del Carnaval d'aquest... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  1 de març de 2017

  Escola
  Escoles Arrels

 • Durant els dies 28 de febrer al 13 de març els nens de tercer de primària han de passar les proves diagnòstiques.Aquestes proves estan centrades en les competències... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  27 de febrer de 2017

  Fátima Rastrojo
  Tutora de 3r B

 • Entre el dimarts 28 de març i el dilluns tres de d´abril, un grup d'alumnes de tercer d'ESO d'Escoles Arrels visitaran l'escola Stadtteilschule

  27 de febrer de 2017

  Joan Carles Sanz
  Tutor 3r ESO A

 • Bon dia famílies!! A l’escola treballem molt l’expressió oral perquè hi hagi un bon aprenentatge de la lectoescriptura. Els infants aprenen... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  27 de febrer de 2017

  Sara Gil
  Tutora de P3 C

 • El passat dimarts 7 de febrer, la nostra escola va rebre una visita molt especial! Van venir a veure’ns 5 professors d’una escola de Romania (Scoala Gimnazialan Nr.1 Fundeni;

  20 de febrer de 2017

  Mireia Carmona
  Tutora de 2n E

 • El projecte “El gust per la lectura” és un dels nostres senyals d’identitat. Es tracta de crear bons lectors, eficients i eficaços, disposats tant a gaudir del plaer d’una... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  20 de febrer de 2017

  Clara Puig
  Cap d'estudis d'EP

 • "El Carnaval ha arribat i els llibres hem deixatper poder-nos divertir i de la gresca gaudir "Benvolgudes... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  20 de febrer de 2017

  Empar Zarzoso
  Tutora de 1r C

 • Un any més el senyor Carnestoltes ha arribat a la nostra escola perquè els nostres alumnes celebrin el Carnaval.A Secundària ja fa uns anys que ho gaudim a l'aula.... (continua)

  20 de febrer de 2017

  Rubén Coleto
  Tutor 3r ESO B

 • Ja tornem a tenir aquí una de les celebracions més divertides: Carnaval!! Com cada any, els més petits fem la rueta amb les nostres pròpies disfresses que hem elaborat... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  20 de febrer de 2017

  Laura Cortés
  Tutora de P4 E

 • El temps passa de pressa i com qui no vol la cosa ja ha passat la meitat del curs. Ja s'han dut a terme molts dels projectes que els anunciàvem durant la reunió de pares que vàrem... (continua)

  13 de febrer de 2017

  Lourdes Titó
  Tutora de 1r B

 • Aquesta setmana del 13 al 17 de febrer, tot l'alumnat de quart d'ESO de Catalunya farà les proves de Competències Bàsiques. El Consell Superior d’Avaluació... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  13 de febrer de 2017

  Núria Ricart
  Tutora 4 t ESO C

 • Com ja sabeu, aquest diumenge celebrem les segones portes obertes a l’Escola Arrels Esperança. Aquest cop van adreçades a totes aquelles famílies que no coneixen l’escola... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  13 de febrer de 2017

  Ana Freixa
  Tutora de P4 C

 • Llegir i escriure per viure, per ser grans, autònoms, per fomentar la creativitat, l'autonomia, l'interés vers... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  6 de febrer de 2017

  Elisenda De Juan
  Tutora 1r A

 • Com cada any, els alumnes de 2 d'ESO hem fet la visita a la Planta Embotelladora de la Coca-Cola.Allà ens han explicat mil històries sobre... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  6 de febrer de 2017

  Raquel Ramírez
  Tutora de 2 ESO B.

 • Hola famílies! Durant aquesta setmana, a l’escola, comencem les segones reunions de pares. Ens retrobem per explicar-vos els nous continguts que treballem en aquest segon trimestre fins... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  6 de febrer de 2017

  Fany Escosa
  Tutora de P4 B

 • Com cada any, una de les possibilitats que l'escola ofereix a les seves famílies és la revisió mèdica per tots els nens i nenes de l'escola. Durant uns dies, els... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  30 de gener de 2017

  Paula Suárez
  Tutora de 3r C

 • Fent i desfent aprèn l'aprenent. Sens dubte, aquest dit del costumari català reflecteix la millor manera que existeix per aprendre: la manipulació, Llibres, tauletes, mòbils... (continua)

  30 de gener de 2017

  Rafel Costa
  Tutor 1r ESO A

 • El passat dimarts dia 17 de gener, va tenir lloc a la nostra escola una conferència destinada a les famílies que tenen fills i filles a l'etapa d'Educació Infantil (de 3... (continua)

  30 de gener de 2017

  Laura Lopez
  Tutora de P3 E

 • La cultura Xinesa en el nostre col·legi s'uneix per donar la benvinguda al nou any. El 28 de gener del 2017 donarem la benvinguda a l'any... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  23 de gener de 2017

  Huiming Zheng
  Mestra de xinès

 • Des de l’escola Arrels-Esperança apostem fermament per l’aprenentatge de la llengua anglesa des que els alumnes són escolaritzats a l’etapa d’Infantil, ja que saber-se... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  23 de gener de 2017

  Caín Del Amo
  Tutor 6è

 • Aquest dilluns 23 de gener celebrem a l'escola el Dia dels avis. Per nosaltres és un dia molt especial que el preparem amb molta il·lusió.Els avis formen part de la nostra comunitat... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  23 de gener de 2017

  Chelo Larrosa
  Tutora de P4 A

 • Els darrers últims dies abans de poder gaudir de les nostres esperades vacances de Nadal; nosaltres, els alumnes de 4t d’ESO, vàrem fer una visita d’aproximadament dues hores... (continua)

  19 de gener de 2017

  Emilia Jiménez
  Cap d´estudis de secundària

 • Durant la setmana del 16 al 20 de gener, la nostra escola rep la visita de la Unitat d'Educació Viària de la Guàrdia Urbana de Badalona, com és habitual cada any. Els alumnes... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  16 de gener de 2017

  Isabel Sánchez
  Tutora de 2n A

 • Aquest curs els nens i nenes de P-5 hem començat a treballar per projectes. És un mètode d’aprenentatge globalitzat on les àrees de coneixement i els continguts vénen... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  16 de gener de 2017

  Núria Amat
  Tutora de P5 B

 • Els alumnes de 4t d’ESO faran un viatge lúdic a visitar la ciutat Londres a final de curs. Les famílies cuinen pastissos, paninis, pizzes, magdalenes, etc...per després vendre’ls, tant... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  16 de gener de 2017

  Eva Gómez
  Tutora 4 t ESO A

 • Ja fa temps que l'escola Esperança va apostar per la innovació tecnològica, i per tant, els iPads, com... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  9 de gener de 2017

  Maria Luisa Morales
  Tutora de 4tC

 • Tots sabem que l’educació ha d’evolucionar al ritme que ho fa la societat. Així doncs, en una societat en constant canvi i en la qual les tecnologies son presents a tots els àmbits,... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  9 de gener de 2017

  Fran Gonzalez
  Tutor de P5 A

 • A l'escola Arrels-Esperança treballem des de fa temps per donar als nostres alumnes els recursos necessaris per a ser competents en un món clarament basat en les tecnologies digitals.... (continua)

  9 de gener de 2017

  Joan Cabré
  Tutor 5è A

 • Aquest dimecres, 21 de desembre, vam rebre la visita a Arrels-Esperança d'un representant de Oxford Montessori schools (

  22 de desembre de 2016

  Joan Carles Sanz
  Cap Llengues

 • L’escola és un espai on dia rere dia anem creixent, anem aprenent i ens anem preparant per formar part de la societat que ens envolta. Aquí descobrim històries, resolem problemes... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  19 de desembre de 2016

  Alba Elvira
  Tutora 6è A

 • Els alumnes de primària estem molt il•lusionats amb l'arribada de les festes de Nadal. És per aquesta raó que ja estem a punt per preparar el Nadal a les aules. Com... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  19 de desembre de 2016

  Cristina Gómez
  Tutora 4t B

 • Estimades famílies, ja s’acosta un dels moments més esperats de l’any... Nadal! Unes festes on, petits i grans, gaudim tots plegats d’una tradició més... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  19 de desembre de 2016

  Núria Garcia
  Tutora de P3 B

 • Un any més els alumnes de l’escola mostren d’una manera especial, amb un Mannequin Challenge, tot allò que fan a l’escola, des dels més petits als més grans.... (continua)

  16 de desembre de 2016

  Raquel Ramírez
  Cap d'Expressió

 • 14 de desembre de 2016

  Administració
  Escoles Arrels

 • Un any més la nostra escola, com no podia ser d’una altra manera, està participant en el Consell dels Infants de Badalona (CIB). Com ja sabeu és un òrgan de participació... (continua)

  14 de desembre de 2016

  Margarita Velasco
  Tutota de 6è B

 • S’acosta el temps de Nadal i entre altres coses importants tots fem un pensament en aquelles persones que són grans i no poden desplaçar-se enlloc, no tenint l’oportunitat de... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  12 de desembre de 2016

  Maria Josep Zango
  Tutora 5è EP

 • Com ens agrada preparar l'escola per les portes obertes!!!A l'aula treballem moltíssim i som uns grans artistes però quan toca rebre a les visites ens esforcem... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  12 de desembre de 2016

  Marta Delgado
  Tutora de 3r E

 • Estimats papis: Ja s’acosten les Festes de Nadal i també el dia més emocionant per a tots nosaltres: l'arribada dels Reis Mags. A l’escola, tots els companys estem preparant... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  12 de desembre de 2016

  Maria Josep Rodellar
  Tutora de P3 A

 • A la nostra escola ens agrada molt cantar nadales i, com ja va sent tradició, l’Ajuntament de Badalona ens ha tornat a convidar a fer un petit recital a la plaça de la Plana. Aquest... (continua)

  5 de desembre de 2016

  Alícia Morató
  Professora de música

 • Sens dubta,els canvis d'etapa en la vida escolar, no deixen mai indiferents a ningú, principalment, als grans protagonistes, els nostres alumnes i les seves... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  5 de desembre de 2016

  Emilia Jiménez
  Cap d'estudis ESO Arrels-Esperança

 • Com passa el temps!!! Sembla que va ser ahir quan va començar el curs i aviat acabarà el primer trimestre. Com cada any, els alumnes de primària... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  5 de desembre de 2016

  Maria Fernandez
  Tutora de 4t E.P A

 • Aquests dies un tros de soca d’arbre és el protagonista del nostre nadal. El tió ha arribat puntual i per sorpresa a l’escola i ha provocat l’admiració i l’alegria... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  5 de desembre de 2016

  Marta Oliete
  Tutora de P3 C

 • La resolució de problemes és una de les activitats més genuïnes del treball a matemàtiques. S'hi posen en joc i prenen significat pràcticament tots els... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  28 de novembre de 2016

  Xavi Colom
  Cap Departament Ciències

 • Les matemàtiques són presents al nostre dia a dia com un element més de la vida quotidiana, es per això que a l’escola treballem aquesta àrea des de ben petits. L’objectiu... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  28 de novembre de 2016

  Fran Gonzalez
  Tutor de P5 A

 • Treballar els problemes és quelcom molt important i necessari. Els alumnes aprenen a restar, a dividir, a sumar fraccions, els nombres decimals... Però de vegades ens trobem que mostren... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  28 de novembre de 2016

  Paula Suárez
  Tutora de 3r C

 • El proper 25 de novembre tindrà lloc la cerimònia d’entrega dels I Premis Deixem de Ser Invisibles que organitza la plataforma Deixem de Ser Invisibles, creada a Badalona l’any... (continua)

  22 de novembre de 2016

  Mar Serra
  Directora Arrels-Esperança

 • Tots sabem que la Música és el llenguatge universal per excel·lència i, per aquesta raó, la nostra escola organitza cada any una setmana dedicada a aquest art, coincidint... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  21 de novembre de 2016

  Alícia Morató
  Professora de música

 • Hola famílies!! Aquesta setmana celebrem la setmana de la música. Com ja sabeu el dia 22 de novembre és el dia de Santa Cecília, la seva patrona. Durant tota aquesta setmana... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  21 de novembre de 2016

  Laura Cortés
  Tutora de P4 E

 • Com és tradició, la nostra escola celebrarà durant la setmana vinent la "Setmana de la Música" on la seva patrona és... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  21 de novembre de 2016

  Fátima Rastrojo
  Tutora de 3r B

 • Per introduir la setmana de la música, la patrona de la qual és Santa Cecília, els alumnes de 1r d'ESO passen una nit a l'escola.... (continua)

  14 de novembre de 2016

  Julia Marí
  Tutora 1r ESO B

 • Moltes vegades ens equivoquem. Per això és molt important reconèixer els errors.És important no només per a nosaltres mateixos, també... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  14 de novembre de 2016

  Antònia Viladoms
  Tutora de 3r A

 • La paraula és l’instrument que tenim els homes per apropar-nos els uns als altres. Parlant ens entenem, ens coneixem i això ens ajuda a respectar-nos. Les bones paraules tenen el... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  14 de novembre de 2016

  Ana Freixa
  Tutora de P4 C

 • Un cop més i d’acord amb la normativa educativa en vigor, durant el mes de novembre i principis de desembre, procedirem a la renovació parcial del CONSELL ESCOLAR del Centre. El Consell... (continua)

  8 de novembre de 2016

  Mar Serra
  Directora Arrels-Esperança

 • Cooperar significa ajudar a algú amb la finalitat de donar-li soport. Cooperar implica oferir-se, donar, parlar...Un... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  7 de novembre de 2016

  Raquel Ramírez
  Tutora 2n ESO B

 • Un any més, a l'escola celebrem la Jornada de la Cooperació. I què és això? Doncs un dia on tots i totes tenim l'oportunitat d'aprendre dels altres;... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  7 de novembre de 2016

  Mireia Carmona
  Tutora de 2n E

 • A la nostra escola, fem un treball molt important sobre els valors que ens ajuden a conviure entre nosaltres, per tant, ensenyem els alumnes la importància del respecte, el compartir, l’amistat,... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  7 de novembre de 2016

  Fany Escosa
  Tutora de P4 B

 • Dins la classe tenim un espai molt atractiu en el que els llibres en són els protagonistes. ÉS LA NOSTRA BIBLIOTECA D'AULA. La biblioteca l'acostumem a utilitzar... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  31 d'octubre de 2016

  Fina Roca
  Tutora de 2n C

 • Aquesta setmana del 7 a l'11 de novembre, els alumnes de 4rt d'Educació Secundària assistiran a una... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  31 d'octubre de 2016

  Núria Ricart
  Tutora 4t ESO C

 • Un dels nostres senyals d’identitat de la nostra escola és crear bons lectors disposats a gaudir d’una bona lectura.  La lectura l’entenem com a mitjà de comunicació... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  31 d'octubre de 2016

  Eva Gutiérrez
  Tutora de P5 C

 • Hi ha dues èpoques de l'any en què és habitual veure gent disfressada pels carrers: Halloween i Carnestoltes. Les dues festes són, en aparença, molt semblants... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  24 d'octubre de 2016

  José Manuel Valdivieso
  Tutor de 1r ESO C

 • Ja ha arribat la tardor i amb ella la caiguda de les fulles, el temps dels moniatos, les castanyes i del canvi de colors del paisatge. Colors marrons, taronges, grocs,... A la nostra escola seguim celebrant... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  24 d'octubre de 2016

  Glòria Ardanuy
  Tutora 2n B

 • Estimades famílies ha arribat la tardor, i amb ella la festa de la castanyada. A l’escola treballem la tardor a partir de l’observació de l’entorn, i amb els elements... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  24 d'octubre de 2016

  Chelo Larrosa
  Tutora de P4 A

 • El Parc de Collserola no és gaire lluny de l´escola i queda molt a prop del Tibidabo, que sempre el veiem petit i ara es... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  17 d'octubre de 2016

  Isabel Sánchez
  Tutora 2n A

 • A les Escoles Arrels creiem que la clau del futur la tenen les noves generacions, la tenen els nostres els alumnes. Confiem cegament en ells. Per aquesta raó no perdem ni un sol instant, i treballem... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  17 d'octubre de 2016

  Daniel Guillamon
  Tutor de 4t d'ESO B i sotsdirector del centre

 • Ja estem a la tardor i el paisatge pren colors càlids (vermell, taronges, marrons...), la temperatura encara és agradable i tot plegat ens convida a visitar espais naturals, personatges de... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  17 d'octubre de 2016

  Judit Garcia
  Tutora de P5 E

 • Comencem les nostres classes de psicomotricitat i educació física en anglès, unes classes dinàmiques: plenes de moviment i d’ acció. Gràcies al moviment... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  10 d'octubre de 2016

  Maite Pérez
  Psychomotricity teacher

 • Un dels aspectes diferenciadors de les Escoles Arrels i un dels objectius essencials de les nostres escoles, és la recuperació. Aquesta té l’objectiu d’ajudar als... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  10 d'octubre de 2016

  Anna Ortiz
  Tutora 1r E

 • Aquest curs afegim a la llista d'assignatures que impartim en anglès la matèria de Tecnologia a 3r de l'ESO. Progressivament estem augmentant les classes en anglès fins... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  10 d'octubre de 2016

  Pol Valls
  Especialista art i tecnologia

 • Un dels trets diferencials de la nostra escola és l'aprenentatge de la llengua xinesa.Com fins ara els nostres alumnes, des... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  3 d'octubre de 2016

  Empar Zarzoso
  Tutora 1r C

 • Durant aquests dies d’octubre ens visiten alumnes i professors de l’escola Stadtteilschule Bergedorf, com a part de l’intercanvi que alguns dels nostres alumnes que ara fan quart... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  3 d'octubre de 2016

  Joan Carles Sanz
  Cap de llengües

 • El gran projecte d’Anglès de la nostra escola consta de l’assignatura complementària d’Expressió Oral i va des de P-3 fins a 4t de l'ESO. A infantil, en concret,... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  3 d'octubre de 2016

  Sara Tavanti
  English teacher

 • Un any més, l’Escola d’Idiomes Moderns de la UB, ubicada a l’edifici Centre Cultural El Carme de la nostra ciutat, beca als millors alumnes de Badalona que finalitzen... (continua)

  28 de setembre de 2016

  Administració
  Escoles Arrels

 • A l'escola, ja fa temps que coneixem la importància del Anglès, no només com a matèria sinó... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  26 de setembre de 2016

  Marta López
  Especialista Anglès

 • Com a novetat d'aquest curs 2016/17, i seguint la continuïtat dels cursos anteriors, introduirem la llengua anglesa a l'Àrea de Música de 6è curs de Primària. Com... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  26 de setembre de 2016

  Maria Teresa Belmonte
  Especialista música

 • Bon dia famílies!!! Ara que ja hem arrancat bé el curs i ens coneixem millor entre companys i mestres, ja ha arribat l’hora d’aprendre coses noves i interessants per a seguir... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  26 de setembre de 2016

  Núria Garcia
  Tutora de P3 B

 • Tornem a classe!!!Després d'uns mesos de descans, ja ha arribat el moment de tornar a l'escola! Noves aules, nous llibres, retrobar-nos amb els companys...... (continua)

  Veure reportatge fotogràfic
  16 de setembre de 2016

  Elisabeth Berniel
  Coordinadora cicle mitjà i superior a primària

 • Benvinguts al nou curs 2016-17! I com cada any donem també la benvinguda a l'escola als nens i nenes de P3! Pares i mares, com podeu veure, els vostres petits ja estan adaptats i... (continua)

  16 de setembre de 2016

  Joan Garcia
  Mestre d'educació física

 • Un any més el 12 de setembre marca el començament d’un nou curs escolar a ESO. Professors i alumnes hem començat a treballar des del primer dia. Els professors que us acompanyarem... (continua)

  16 de setembre de 2016

  Emilia Jiménez
  Cap d'estudis ESO

 • El passat 2 de setembre es va concedir a títol pòstum el premi Pont de Plata per part de l’Ajuntament de Besalú al nostre ex-director i titular Sr.Joan Masó i Hervás.... (continua)

  7 de setembre de 2016

  Administració
  Escoles Arrels

 • Us anunciem que ja s'ha obert la convocatòria d'ajuts per alumnes amb NEE (Necessitats Educatives Especials) per al curs 2016-17. El termini de presentació finalitza el proper 29... (continua)

  6 de setembre de 2016

  Administració
  Escoles Arrels

 • El nou curs està a punt de començar, i els primers en venir a l’escola el divendres dia 9 de setembre seran els alumnes de P3, que s’estrenen a l’escola, i els alumnes de... (continua)

  2 de setembre de 2016

  Administració
  Escoles Arrels

 • El dimecres 15 de juny per la tarda va tindre lloc l’acte de graduació de la promoció NORUEGA 00 amb la presència dels alumnes de 4t ESO, els seus familiars, direcció,... (continua)

  23 de juny de 2016

  Xavi Colom
  Tutor 4t ESO B

 • Semblava que el 21 de juny estava molt lluny, però no ens n’hem ni adonat i ja hi som. Ha estat un any ple de celebracions que ens han fet gaudir, riure i passar-s’ho bé; ha estat... (continua)

  23 de juny de 2016

  Maite, Elisabeth i Clara
  Coordinadores i Cap d'estudis E.I/E.P

 • A l'assignatura de 4t ESO d’Història treballem la Història Universal i la Història d’Espanya i Catalunya més recent per la qual cosa els alumnes han entrevistat... (continua)

  20 de juny de 2016

  Eva Gómez
  Tutora de 3r ESO A

 • Com ja fa anys que ho fem, els alumnes d’Ed. Primària de la nostra escola han participat en el concurs de dibuix de Badamoni. En motiu de les festes de Maig i per tal de crear lligams entre... (continua)

  17 de juny de 2016

  Clara Puig
  Cap estudis de primària

 • 14 de juny de 2016, per fi va arribar el gran dia! Polònia 04 s'ha graduat!   Doncs sí, els nens i nenes de 6è vam assistir a l'acte de graduació que ens dóna... (continua)

  16 de juny de 2016

  Joan Cabré
  Tutora de 6è A

 • Ja està... ja ho hem fet!!! Els nens i nenes de P5 ens hem graduat!! Que guapos anàvem tots, amb la toga i el birret!!! Quanta emoció que hi... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  14 de juny de 2016

  Anna Ortiz
  Tutora de P5 E

 • Bon dia a tothom! El passat dia 25 de maig vam anar al Plenari del CIB a l’Ajuntament de la nostra ciutat. Vam parlar del tema que hem treballat: la diversitat funcional de les persones, aportant... (continua)

  13 de juny de 2016

  Marc Fábrega i Marc Solé
  Alumnes de 6è

 • Estimades famílies, Des de fa vàries setmanes, els nens i nenes de 5è i 6è de Primària han estat treballant sense parar i amb moltes ganes per preparar l’aula... (continua)

  10 de juny de 2016

  Caín Del Amo
  Tutor de 5è C

 • Hola pares i mares, els nens i nenes d’Educació Infantil hem estat de colònies a la granja escola de Sta. Maria de Palautordera, on tots nosaltres ens hem submergit dins de l'aventura... (continua)

  10 de juny de 2016

  Maite Pérez
  Coordinadora ed. inf.

 • S'acosta el final de curs i la calor comença a envair les aules. Els alumnes de 4t d'ESO, que sembla que fos ahir que començaven primer, ja han acabat els exàmens finals... (continua)

  10 de juny de 2016

  Marisa Mas
  Tutora de 4t d'ESO C

 • Avui a classe estàvem una mica Revolucionats i és que ens tocava estudiaR la lletra "erra". A classe de castellà hem fet sonaR els nostRes motoRs peR detectaR paRaules... (continua)

  6 de juny de 2016

  Marta Delgado
  Tutora de 2n E

 • El passat dimarts 10 de Maig van venir a veure la nostra escola 6 persones de 6 països diferents: Espanya, Índia, Regne Unit, Estats Units i Austràlia. Vam fer una volta per l’escola... (continua)

  6 de juny de 2016

  Mireia Carmona
  Especialista Anglès

 • Però, però què feuuuu? Que no sabeu que ja arriba el gran dia? Hauríeu d’estar preparant la maleta. Fa molt de temps que ho esteu esperant, o no ? No us descuideu res,... (continua)

  3 de juny de 2016

  Lourdes i Empar
  Tutores de P5

 • Benvolgudes famílies, Els nens i nenes de 1r a 4t d'EP ja hem tornat de les Colònies al Collell! A l’arribada a la casa de colònies... (continua)

  3 de juny de 2016

  Elisabeth Berniel
  Coordinadora Cicle Inicial i Cicle Mitjà d'Educació Primària

 • COMPARTIR ÉS ENRIQUIR-SEEl grup Escoles Arrels creiem que anar de colònies és molt important

  3 de juny de 2016

  Clara Puig
  Cap d'estudis de primària

 • “Tot arriba i tot passa”. Sembla mentida! Tot va començar el passat mes de setembre. Es va acabar un any i en va començar un altre. Pas a pas, de mica en mica, i ja... (continua)

  3 de juny de 2016

  José Manuel Valdivieso
  Tutor 2n ESO C

 • Els propers 4 i 5 de Juny, es celebren a Tunis “The Mediterranean Athletics” (campionats mediterranis d’Atletisme sub-23) on participa la Real Federación Española de Atletismo,... (continua)

  3 de juny de 2016

  Raquel Ramírez
  Cap del Dpt. d'Expressió

 • Divendres passat, durant tot el matí del 27 de maig, va tenir lloc a l’Aula Magna de la Universitat Internacional de Catalunya la part escrita de les proves d’anglès de nivell... (continua)

  31 de maig de 2016

  Joan Carles Sanz
  Cap del Departament de Llengües

 • Com ja sabeu el llenguatge matemàtic, des de ja fa uns anys, està inclòs en l'àrea de Descoberta de l'entorn, ja que es considera que les matemàtiques formen... (continua)

  30 de maig de 2016

  Elisenda De Juan
  Tutora de P5 A

 • Hola famílies!Les colònies ja s'apropen i amb elles els nervis dels més petits... Alguns ja tenen experiència però... (continua)

  27 de maig de 2016

  Paula Suárez
  Tutora de 2n C

 • El proper 24 de maig anirem al teatre a veure la representació "EL PETIT PRÍNCEP".L'obra... (continua)

  19 de maig de 2016

  Fina Roca
  Tutora de 3r C

 • Tal com en Loris Malaguzzi, mestre i pedagog de renom, va dir: "Dibuixar, pintar, etc., són experiències i exploracions de la vida, del sentit i del significat: són... (continua)

  19 de maig de 2016

  Laura Lopez
  Tutora de P4 E

 • ACB next és un projecte de la Lliga Endesa per promocionar el bàsquet i posicionar els valors d'aquest... (continua)

  18 de maig de 2016

  Regina Arimon
  Especialista Physical Education

 • Que de pressa passa el temps! Tot just fa quatre dies que vam començar el curs i, com qui no vol, ja estem a punt d'acabar el mes de maig. Ha estat un curs llarg, com... (continua)

  17 de maig de 2016

  Rafel Costa
  Tutor 2n ESO A

 • This month was action-packed at school. After English Week our second and third graders got an extra treat. After working so hard on story telling during the second term, and also after going the extra... (continua)

  12 de maig de 2016

  Sara Tavanti
  English Teacher

 • Els dies 4 i 5 de maig, els alumnes de 6è de tota Catalunya fan les proves de les Competències Bàsiques. El Departament d’Ensenyament duu a terme una prova d’avaluació... (continua)

  5 de maig de 2016

  Jesús Garcia
  Tutor de 6è B

 • Les festes de Sant Anastasi havien estat tradicionalment de caràcter estrictament religiós, comptaven amb la passada del Sant i l'ofici. Amb el pas dels anys, la festivitat començà... (continua)

  5 de maig de 2016

  Maria Dolors Illa
  Tutora 1r ESO C

 • A la recta final d’aquest 3r trimestre, els nens i nenes de P-4 es troben immersos en el meravellós món de la lectura. Cada dia que passa es mostren més encuriosits i motivats... (continua)

  4 de maig de 2016

  Marta Oliete
  Tutora de P4 C

 • Estimades famílies, Acabem d'aterrar del nostre particular viatge a Austràlia. El nostre viatge no només ha estat en l'espai sinó també en el temps i hem après... (continua)

  2 de maig de 2016

  Silvia Vidal
  English teacher

 • Bon dia a tothom! El dissabte 23 d’abril, de les 9h a les 14h, el CIB va estar en una carpa a la Fira de Sant Jordi, al centre de Badalona. Uns quants representants vam informar a tothom del... (continua)

  29 d'abril de 2016

  Maria Josep Zango
  Tutora de 6è C

 • El proper dimarts 3 de maig, a les 19’30 hores, a la Parròquia de la Mare de Déu de la Salut (Passeig de la Salut, 38 de Badalona) se celebrarà una missa en record seu. Aquest... (continua)

  29 d'abril de 2016

  Administració
  Escoles Arrels

 • Avui a les 11, tots els alumnes, mestres i professors i personal d’administració i serveis de l’Escola ens hem reunit tots al pati per dedicar un minut de silenci d’homenatge i... (continua)

  29 d'abril de 2016

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • G'day famílies! Un any més a l'escola... (continua)

  27 d'abril de 2016

  Elisabeth Berniel
  Especialista Anglès

 • Benvolgudes famílies i alumnes :   Lamento comunicar-vos que aquest matí ens ha deixat el Sr. Masó i Hervás. Feia molt anys que estava malalt i li havien fet moltes... (continua)

  26 d'abril de 2016

  Joan Masó
  Director General

 • Ha començat la convocatòria per a la concessió d'ajuts individuals de menjador per al curs 2016-17. El termini de presentació de sol·licituds és fins el dia... (continua)

  26 d'abril de 2016

  Administració
  Escoles Arrels

 • S’acosta el 23 d’abril i, encara que aquest anys cau en dissabte, l’hem preparat amb molt d’entusiasme. A classe la senyoreta ens ha explicat, amb diferents imatges, dibuixos... (continua)

  22 d'abril de 2016

  Maria Josep Rodellar
  Tutora de P4 A

 • L’auca i la revista anual de Sant Jordi (www.escolesarrels.com/santjordi) representen no només el valor de treball col·laboratiu... (continua)

  21 d'abril de 2016

  Joan Carles Sanz
  Cap del Departament de Llengües

 • El vestuari està preparat, els actors cuiden la seva veu i acaben d'enllestir els seus personatges, els directors acaben de preparar l'horari d'assaig general i les hores de... (continua)

  21 d'abril de 2016

  Raquel Ramírez
  Tutora 1r ESO B

 • Durant aquesta setmana estem realitzant la prova d'avaluació diagnòstica a la nostra escola. Aquesta prova està centrada en les competències bàsiques del currículum... (continua)

  19 d'abril de 2016

  Isabel Sánchez
  Tutora de 3r A

 • El Departament d’Ensenyament va convocar els III Jocs Florals Escolars de Catalunya amb la intenció de potenciar i estimular l’expressió i producció escrita de nois i noies. Des... (continua)

  18 d'abril de 2016

  Joan Carles Sanz
  Cap del Departament de Llengües

 • Com a culminació de l’etapa de Secundària, els nostres alumnes de 4t realitzen des de fa uns anys un viatge de final de curs a Londres. Ja han arribat al seu destí i estan... (continua)

  15 d'abril de 2016

  Administració
  Escoles Arrels

 • Durant la setmana de l’11 al 15 d’abril, els nostres alumnes realitzen el treball de síntesi. Es tracta d’elaborar tota una sèrie de treballs que resumeixen el que... (continua)

  14 d'abril de 2016

  Alícia Morató
  Tutora 1r ESO A

 • Avui ha vingut a veure’ns el contacontes! Ens ha explicat el conte de la mongetera màgica. Què divertit! Què bé ens ho hem passat! Com hem rigut! Hem escoltat amb molta... (continua)

  13 d'abril de 2016

  Laura Cortés
  Tutora de P3 E

 • Avui hem manipulet raves i mongetes!! Com sempre, les aportacions de les famílies en el dia a dia a l’aula beneficien l’aprenentatge dels nens. Així doncs,... (continua)

  11 d'abril de 2016

  Fran Gonzalez
  Tutor de 1r A

 • Després de descansar, els alumnes de 3r d'ESO que han realitzat l'intercanvi amb Alemanya afirmen que aquest viatge ha sigut una experiència inoblidable des del primer moment... (continua)

  11 d'abril de 2016

  Eva Gómez
  Tutora 3r ESO A

 • Benvolgudes famílies, Com cada any, durant aquesta setmana s’estan duent a terme les revisions mèdiques a Infantil i Primària. Per cursos i torns anem a l’aula que s’ha... (continua)

  7 d'abril de 2016

  Maria Fernandez
  Tutora de 4t A

 • Estimades famílies com ja sabeu, ja ha arribat la primavera! Fem fora el fred, els abrics, les bufandes i els guants, i donem la benvinguda al sol, les flors, les fulles i el bon temps.

  7 d'abril de 2016

  Ana Freixa
  Tutora de P3 C

 • L’associació internacional Le Kangourou sans frontières en el marc de la qual pertany la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM) té com a objectiu difondre la cultura... (continua)

  5 d'abril de 2016

  Xavi Colom
  Tutor 4t ESO B

 • Hallo! Ahir vam anar a la "Mensa" per primera vegada, és a dir, al menjador de l'escola. Per sorpresa de tots els professors, els nostres alumnes van menjar tot el que es van servir.... (continua)

  4 d'abril de 2016

  Carmen Perancho
  Professora d'anglès de secundària

 • Ja estem a HamburgLiebe Familien,Vam arribar a Hamburg abans del migdia després... (continua)

  1 d'abril de 2016

  Carmen Perancho
  Professora d'anglès de secundària

 • Bon dia a tothom! Els nois i noies de 6è EP han assistit a una xerrada sobre la seguretat a Internet portada a terme per un membre del cos de Mossos d’Esquadra de la nostra ciutat, el... (continua)

  29 de març de 2016

  Maria Josep Zango
  Tutora de 6è C

 • Els alumnes que aniran d’intercanvi a Hamburg estan molt emocionats i tenen moltes ganes de conèixer els seus nous amics. Molts d’ells ja estan en contacte i ja s’ho han... (continua)

  18 de març de 2016

  Carmen Perancho
  Professora d'anglès de secundària

 • Ahir vam estrenar una jornada nova a l’escola, el Dia de la Ciència. L’objectiu d’aquesta jornada era deixar els llibres de costat per aprendre solament mitjançant... (continua)

  14 de març de 2016

  Clara Puig
  Cap d'estudis de Primària

 • A les Escoles Arrels creiem fermament que una ment activa i rigorosa és una eina fonamental per al futur encaix a la societat dels nostres alumnes i ens esforcem contínuament a motivar-ne... (continua)

  11 de març de 2016

  Daniel Guillamon
  Tutor 3r ESO B

 • Sabeu què, pares? Ahir vam viure la Jornada de la Ciència per primera vegada a la nostra escola, i no us podeu imaginar quines cares de sorpresa que posaven els nostres nens en descobrir... (continua)

  11 de març de 2016

  Maite Pérez
  Coordinadora ed. inf.

 • Hola a tothom! Com ja sabeu, hem tingut el pòster WHY? de la Carme Solé Vendrell durant aquesta semana penjat a la façana de l’escola, i això ens ha motivat per fer diferents... (continua)

  10 de març de 2016

  Marc Fábrega i Marc Solé
  Alumnes de 6è

 • A la classe hem representat el conte "El peix irisat". Hem parlat sobre el comportament dels protagonistes i hem après que no és tan important l’aparença física... (continua)

  8 de març de 2016

  Empar Zarzoso
  Tutora de P5 C

 • Hem tingut la visita, com cada any i per refrescar la memòria,de les especialistes del taller bucodental. Ens expliquen per què és necessari cuidar... (continua)

  7 de març de 2016

  Antònia Viladoms
  Tutora 2n A

 • “Com a alumna de l’escola Arrels Esperança estic molt contenta amb el projecte “Why?” que ofereix el

  7 de març de 2016

  Clara Puig
  Cap d'estudis de Primària

 • Durant aquest mes de febrer els alumnes de 1er de l’ESO han estudiat la Prehistòria, però ho han fet d’una... (continua)

  4 de març de 2016

  Raquel Ramírez
  Cap d’Expressió i Socials

 • Aprofitant la celebració del Mobile World Congress, el dimecres 24 de febrer. el Director General d’Escoles Arrels, Sr. Joan Masó i Bové, i el responsable del departament d’informàtica... (continua)

  26 de febrer de 2016

  David Martín
  Resp. dept. informàtica

 • Durant el matí del dimarts 23 de febrer en van visitar directius, caps d’estudis i coordinadors TIC de diversos centres educatius: l’ Escola Andersen (Terrassa), el Col·legi Balmes... (continua)

  26 de febrer de 2016

  Administració
  Escoles Arrels

 • Aquest passat diumenge, vàrem fer Jornada de Portes Obertes per a famílies que van venir a conèixer la nostra escola, per a la preinscripció dels seus fills... (continua)

  26 de febrer de 2016

  Mar Serra
  Directora pedagògica

 • Com tots ja sabeu la nostra escola forma part del CIB (Consell dels Infants de Badalona) i com a tal realitzem una sèrie d’activitats relacionades amb la nostra ciutat on nosaltres tenim veu,... (continua)

  26 de febrer de 2016

  Maria Josep Zango
  Tutora de 6è C

 • Benvolgudes famílies,Els alumnes de cicle superior hem anat al teatre a veure l’obra en anglès Do you

  23 de febrer de 2016

  Margarita Velasco
  Tutora de 5è B

 • Les nostres mans són petites, però amb elles podem fer coses grans. Hem fet les disfresses de Carnaval, i eren precioses, o no? També us hem portat la sardina, i era bonica, o no?... (continua)

  23 de febrer de 2016

  Lourdes Titó
  Tutora de P5 B

 • Com passa el temps! Ja estem a mitat de curs i sembla que va ser ahir que vam començar-lo. Ara arriben els exàmens de la segona avaluació que, com sempre, és importantíssim... (continua)

  23 de febrer de 2016

  Alícia Morató
  Tutora 1r ESO A

 • Bon dia famílies. Els informem que durant aquesta setmana es durà a terme la segona reunió de... (continua)

  22 de febrer de 2016

  Glòria Ardanuy
  Tutora 3r B

 • Benvolgudes famílies, com ja sabeu, el dia 16 de febrer es varen cel·lebrar les segones reunions de pares d'Educació infantil. L'escola les organitza per tal que les famílies... (continua)

  21 de febrer de 2016

  Elisenda De Juan
  Tutora de P5 A

 • A l'escola Arrels-Esperança continuem connectats; aquest cop amb Anglaterra, Regne Unit. Alguns alumnes de 1r d’ESO s’han posat en contacte amb alumnes d’una escola de Stockport,... (continua)

  20 de febrer de 2016

  Carmen Perancho
  Professora d'anglès - ESO

 • Durant aquest darrer mes els nens i nenes de l’escola hem visitat la biblioteca de Sant Roc. Per començar ens han fet un recorregut per la biblioteca tot explicant com... (continua)

  19 de febrer de 2016

  Fran Gonzalez
  Tutor 1r A

 • Benvolgudes famílies, En el nostre tarannà diari d’escola, els/les professors/es sempre ens hem preocupat de tenir contacte constant amb les famílies i sobretot a Secundària... (continua)

  16 de febrer de 2016

  Maria Dolors Illa
  Tutora 1r ESO C

 • Durante la mañana del día 10 de abril los alumnos de secundaria de nuestras escuelas Arrels Blanquerna y Arrels-Esperança pudieron disfrutar de la representación de la comedia... (continua)

  16 de febrer de 2016

  Joan Carles Sanz
  Cap de Llengües

 • Com cada any, a la nostra escola ens visitarà la Guàrdia Urbana als cursos de 2n, 4t i 6è. Com ja sabeu, això forma part de les conferències... (continua)

  15 de febrer de 2016

  Fátima Rastrojo
  Tutora 2n B

 • L’AIGUA, EL LUXE MÉS TRANSPARENT. DONA-LI COLOR!Aquesta setmana, els alumnes de 3r de Primària hem participat en una conferència... (continua)

  15 de febrer de 2016

  Fina Roca
  Tutora 3rC

 • Els dies 16 i 17 de febrer els nostres alumnes de 4t d’ESO faran les proves d’avaluació externa ESO del Departament d’Ensenyament. Les proves mesuren en quin grau l’alumnat... (continua)

  11 de febrer de 2016

  Xavi Colom
  Tutor 4 t ESO B

 • Els nens i nenes de P-4 hem anat al teatre a veure una obra en anglès: Jack and the magic beanstalk. Durant tota la setmana hem estat preparant el conte amb la teacher Sara per poder entendre molt... (continua)

  9 de febrer de 2016

  Maria Josep Rodellar
  Tutora de P4 A

 • Benvolgudes famílies:Els recordem que el pròxim diumenge dia 21 de febrer de 2016 d’11 a 13h celebrem la jornada de Portes Obertes exclusives pels nous alumnes.Els convidem a que vinguin... (continua)

  8 de febrer de 2016

  Administració
  Escoles Arrels

 • Els alumnes de 2n d’ESO de la nostra escola han visitat els dies 3 i 4 de febrer la fàbrica de la Coca-Cola situada a la població de Martorelles. La Coca-Cola fou creada el 1886 per... (continua)

  5 de febrer de 2016

  José Manuel Valdivieso
  Tutor 2n ESO C

 • Arriba el Carnaval, arriba la rueta! Els nens i nenes d'educació infantil hem preparat amb molta il·lusió les disfresses per la rueta! Estàvem tots molt guapos,... (continua)

  5 de febrer de 2016

  Laura Cortés
  Tutora de P3 E

 • Estimades famílies, com ja sabeu falta molt poc per que arribi el Carnestoltes, "EL REI DELS POCASOLTES". A l’escola, els nens i nenes ja l’estem esperant amb moltes ganes... (continua)

  1 de febrer de 2016

  Ana Freixa
  Tutora de P3 C

 • El día 10 de febrero los alumnos de secundaria irán al teatro Blas Infante para ver la obra de teatro clásico español La dama boba de Lope de Vega. Es una divertida comedia... (continua)

  28 de gener de 2016

  Carmen Perancho
  Tutora 2n ESO B

 • El passat dimecres (20/1/16), els alumnes de 6è van anar al Decathlon. Els agents de la Guàrdia Urbana els esperaven per fer un petit curset sobre Educació Vial i com conduir una bicicleta... (continua)

  25 de gener de 2016

  Jesús Garcia
  Tutor de 6è B

 • Seguint l'objectiu d'aquest curs "Comunicats amb el món", us presentem aquest recull d'activitats del dia a dia a l'escola, reflex del nostre Caràcter Propi.

  25 de gener de 2016

  Administració
  Escoles Arrels

 • Technology. What is it?Fa anys,... (continua)

  25 de gener de 2016

  Rafel Costa
  Tutor 2n ESO A

 • Hola Famílies! Semblava que el fred no arribava mai, però al final ja el tenim aquí! L’arbre de les estacions de la classe dels pingüins s’ha quedat sense fulles! A... (continua)

  21 de gener de 2016

  Fany Escosa
  Tutora de P3 B

 • Com cada desembre, la nostra coral de Secundària s’ha preparat per anar a actuar i felicitar les festes a tothom. Enguany, i tal com vam començar a fer el curs anterior, vam oferir... (continua)

  19 de gener de 2016

  Alícia Morató
  Professora de Música de Secundària

 • Tal com ja us vam anunciar, el dimarts 19 de gener de 2016, a les 17'15 hores, la psicòloga de l'escola Sílvia Valdespino ofereix una conferència sobre estratègies... (continua)

  15 de gener de 2016

  Chelo Larrosa
  Tutora de P3 A

 • El diumenge 21 de febrer, d’11 a 13 hores, obrirem les portes a totes aquelles famíliesque estiguin interessades en la nostra escola per a la Preinscripció del seu fill o filla per... (continua)

  15 de gener de 2016

  Mar Serra
  Directora

 • Primer de tot, Bon Any,comencem les classes i els alumnes de 1er d’ ESO... (continua)

  14 de gener de 2016

  Raquel Ramírez
  Tutora 1r ESO B

 • Després de les vacances nadalenques en les quals tot són excessos, toca tornar a la rutina. Hem de cuidar-nos, hem d’alimentar-nos correctament... (continua)

  13 de gener de 2016

  Marta Delgado
  Tutora 2n E

 • Estimades famílies, L'última crònica va dedicada al tió i als emissaris reials, activitats de tancament de trimestre amb les que hem gaudit molt! Aquells que coneixen millor... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  22 de desembre de 2015

  Laura Lopez
  Tutora de P4 E

 • Com cada any per aquestes dates s’obren les portes perquè pares, mares, avis, tiets... Tots puguin veure la nostra escola! Hem vingut super contents i amb moltes... (continua)

  22 de desembre de 2015

  Paula Suárez
  Tutora 2n C

 • Des del curs passat ens comuniquem amb una escola del Carib, a la illa de Marie Galante, en francès i castellà. L’any passat ens vam enviar e-mails explicant-nos... (continua)

  22 de desembre de 2015

  Eva Gómez
  Professora de francès

 • Els dies 18 i 21 de desembre, els alumnes de 4t d’ESO han dut a terme les Jornades d’Orientació Acadèmica previstes dins del Pla d’Acció Tutorial de l’Escola. Divendres... (continua)

  22 de desembre de 2015

  Marisa Mas
  Tutora 4t ESO C

 • Dimecres 16 de desembre, els nens i les nenes de la Coral de Primària, “Els Àngels de l’Esperança”, van donar la benvinguda al Nadal fent un recital de nadales... (continua)

  21 de desembre de 2015

  Maria Teresa Belmonte
  Especialista Música

 • La literatura és un món d’infinites possibilitats que ens fa més savis. Llegint, podem conèixer móns i personatges que no coneixeriem d’altra manera, viatjar... (continua)

  20 de desembre de 2015

  Daniel Guillamon
  Tutor de 3r ESO B

 • Després de molts dies d’intensa preparació hem sortit a l’escenari! Passats els primers moments d’indecisió i de molts nervis, a poc a poc, ens hem anat relaxant... (continua)

  16 de desembre de 2015

  Marta Oliete
  Tutora de P4 C

 • La setmana del 14 al 18 de desembre, els alumnes de 3r d’Educació Secundària i els de 6è d’Educació Primària duen a terme una sèrie d’activitats... (continua)

  16 de desembre de 2015

  Núria Ricart
  Tutora 3 r ESO C

 • Connected to the world, now with Thailand! Through language and technology we connect to the World, and recently, Arrels Esperança school reached the other end of the World, and as far as... (continua)

  10 de desembre de 2015

  Silvia Vidal
  Mestra d'Anglès a Educació Infantil

 • Un any més i perquè sempre hi ha una part de la població més propera que ho necessita tot i que passa gana, des de la Parròquia Mare de Déu de la Salut, Càritas... (continua)

  10 de desembre de 2015

  Eva Gómez
  Tutora 3r ESO A

 • Bon dia pares i mares!!! Quins nervis tenim tots els nens i nenes de l’escola i...encara més els professors, que estem molt neguitosos perquè us encantin les actuacions de Nadal! El... (continua)

  9 de desembre de 2015

  Núria Garcia
  Tutora de P4 B

 • Ja tenim ben a prop el Nadal i com cada any per aquestes dates, ja comencem a guarnir tota l’escola. Tots hi estem involucrats: mestres, alumnes de tots els cursos i pares, fent-nos arribar cada... (continua)

  9 de desembre de 2015

  Marina Puigventós
  Tutora 1r E

 • En aquest enllaç: https://youtu.be/SvoVrQIZHO8 trobareu la nostra invitació a les Portes Obertes del proper diumenge 20 de desembre... (continua)

  2 de desembre de 2015

  Mar Serra
  Directora

 • Un any més els exàmens finals han arribat. És temps de recollir tot el que els nostres alumnes han estat sembrant durant aquest trimestre.Sembrar no és fàcil:... (continua)

  2 de desembre de 2015

  Carmen Perancho
  Professora d’anglès a Secundària.

 • Nadal ja s’acosta, ja el tenim aquí... i els nostres nens i nenes, com cada any, ja comencen a preparar el seu Festival!! Estan molt contents i a la vegada comencen a estar una miqueta nerviosos.... (continua)

  1 de desembre de 2015

  Laura Cortés
  Tutora de P3 E

 • Tres i acció!!! El fred ja ha arribat i el ritme de l’escola ja tremola anunciant canvis. Aquests dies els alumnes de Cicle Inicial ja hem començat a sentir-nos... (continua)

  30 de novembre de 2015

  Eva Gutiérrez
  Tutora 1r C

 • Com ja sabeu, la nostra escola és pionera el l'ús de les noves tecnologies. Els nostres alumnes des de ven petitons utilitzen els iPads amb finalitats pedagògiques i els alumnes... (continua)

  30 de novembre de 2015

  Elisenda De Juan
  Tutora de P5 A

 • Com cada any per aquestes dates, els alumnes de l’escola, juntament amb els professors, dediquem part del nostre temps al treball de l’eix, que enguany, sota el lema COMUNICATS AMB... (continua)

  24 de novembre de 2015

  Rafel Costa
  Tutor 2n ESO A

 • La nostra escola ja fa temps que va emprendre un llarg camí per poder ajudar als seus alumnes a comunicar-se amb tot el món.Vam començar caminant a poc a poc, pas... (continua)

  23 de novembre de 2015

  Núria Amat
  Tutora 1r B

 • Aquesta setmana, concretament el dijous 19 de novembre, els alumnes de 1r. ESO, estaven molt nerviosos, ja que havien de passar la seva primera “NIT A... (continua)

  20 de novembre de 2015

  Maria Dolors Illa
  Tutora 1r ESO C

 • Hola companys i companyes! Estimats pares: Hem assistit al 1r Plenari d'aquest curs com a representants de la nostra escola al Consell dels Infants de Badalona (CIB). Aquesta vegada hem estat... (continua)

  19 de novembre de 2015

  Marc Fábrega i Marc Solé
  Alumnes de 6è

 • Ja fa uns anys que la nostra escola forma part del programa Escola – Empresa. Es tracta d’un programa elaborat conjuntament amb el Departament d’Ensenyament. El programa

  17 de novembre de 2015

  Emilia Jiménez
  Cap d’estudis ESO

 • Estimades famílies aquesta setmana, a l’escola, celebrem Santa Cecília i per això aquesta serà una setmana dedicada a la música. Com cada any realitzarem diferents... (continua)

  17 de novembre de 2015

  Ana Freixa
  Tutora de P3 C

 • CRÒNICA: LA SETMANA DE LA MÚSICAS’acosta el dia de Santa Cecília, patrona de tots els músics (22 de novembre) i, com és tradició, l’Escola... (continua)

  16 de novembre de 2015

  Maria Teresa Belmonte
  Especialista Música

 • Benvolgudes famílies, Aquest matí hem celebrat la jornada de cooperació, pròpia del nostre Centre. Tots els alumnes... (continua)

  11 de novembre de 2015

  Margarita Velasco
  Tutora 5èB

 • El dimecres 11 de Novembre estem celebrant un any més el Dia de la Cooperació, una de les activitats que esperem... (continua)

  11 de novembre de 2015

  Daniel Guillamon
  Tutor de 3r d’ESO B.

 • Hola companys i companyes. De nou estem en marxa! Hem assistit a la constitució del nou Consell dels Infants de Badalona. Nosaltres, en Marc Fábrega i en Marc Solé continuem... (continua)

  4 de novembre de 2015

  Maria Josep Zango
  Tutora de 6è C

 • Antigament la castanyada era un àpat dedicat als morts que probablement devia derivar dels antics àpats funeraris. Al voltant de la taula tota la família del més petit... (continua)

  4 de novembre de 2015

  Xavi Colom
  Tutor 4t ESO B

 • Els companys i companyes de 6è hem anat d’excursió a Montserrat. Ens han captivat les formes tan singulars dels cims de les muntanyes! Semblen màgiques! Allí hem respirat... (continua)

  3 de novembre de 2015

  Maria Josep Zango
  Tutora de 6è C

 • Hola famílies!!! Aquesta tarda els nens i nenes d’Infantil hem rebut una sorpresa increïble! Des de les muntanyes, ens ha vingut a veure la Senyora Castanyera! Estava una mica cansada... (continua)

  29 d'octubre de 2015

  Fany Escosa
  Tutora de P3 B

 • Els alumnes de 1er d'ESO hem estat avui al Parc Arqueològic Mines de Gavà, un dels conjunts patrimonials més importants i singulars del nostre país. Hem fet la visita... (continua)

  29 d'octubre de 2015

  Raquel Ramírez
  Tutora 1r eso B

 • La Castanyada ja és aquí!Tot i que amb un parell de dies d’antelació, a l’escola hem pogut gaudir tots junts d’una festa que a tots ens agrada! No... (continua)

  29 d'octubre de 2015

  Fran Gonzalez
  Tutor 1r A

 • Hola famílies,Aquest dimarts hem anat a Terrassa, al Museu de la ciència i la tècnica, semblava que la pluja ens passaria per aigua l’excursió, però... (continua)

  28 d'octubre de 2015

  Marina Barberà
  Tutora 4t B

 • Ja ha arribat el dia! Anem a Can Pons a veure el bosc a la tardor i potser la Castanyera.Només arribar les monitores ja ens estan esperant per portar-nos a esmorzar. Un cop hem recuperat forces... (continua)

  23 d'octubre de 2015

  Maria Josep Rodellar
  Tutora de P4 A

 • Un cop començat el nou curs a l’ESO i una vegada posades en marxa les noves estratègies de treball, constatem que alguns alumnes no han assolit les Competències Bàsiques... (continua)

  23 d'octubre de 2015

  José Manuel Valdivieso
  Tutor 2n ESO C

 • Renoi com passa el temps! Ja fa un mes i escaig que ha començat el curs, hem canviat de classe, hem conegut nous companys, noves mestres, estem junts i tenim moltes ganes d’aprendre. Ja estem... (continua)

  19 d'octubre de 2015

  Lourdes Titó
  Tutora de P5 B

 • Per fi ja ha arribat! Ens anem al bosc de Collserola. En aquesta sortida podrem observar i posar en pràctica... (continua)

  19 d'octubre de 2015

  Fátima Rastrojo
  Tutora 2n B

 • Enguany és el segon curs en què els alumnes de l’escola cursen l’assignatura d’I+D, Innovació Digital, en la què, segons el curs en què es trobin, aprendran... (continua)

  17 d'octubre de 2015

  Joan Garcia
  Professor d'I+D

 • Apreciades famílies: Amb l’objectiu de seguir treballant amb les noves tecnologies a l’escola, aquest any les mestres estem creant noves apps per ampliar els continguts d’aquest... (continua)

  17 d'octubre de 2015

  Empar Zarzoso
  Tutora de P5 C

 • Benvolgudes famílies, Des de fa anys, una de les prioritats de l’escola és ajudar als alumnes a adquirir destreses i competències relacionades amb l’ús de les noves... (continua)

  17 d'octubre de 2015

  Caín Del Amo
  Professor d'I+D

 • Aquest any s’aplica la nova Llei d’Educació i l’assignatura d’Educació Visual passa al primer curs de l’ESO. Seguint la fita del 30% d’hores lectives en... (continua)

  16 d'octubre de 2015

  Pol Valls
  Professor de arts and technology

 • Els alumnes de 4t de primària han començat el curs fent Physical Education!... (continua)

  15 d'octubre de 2015

  Regina Arimon
  Especialista Physical Education

 • Nihao! Us sona aquesta paraula? Crec que ara per la gran majoria dels pares i els nens ja no és cap mot estrany. Aquest curs 2015-2016... (continua)

  13 d'octubre de 2015

  Jia Chen
  Especialista Xinès

 • We started our lessons in English a few weeks ago. Fortunately we haven´t forgotten anything from previous years so, with a little review, we began learning new things. The lessons are fun and only... (continua)

  13 d'octubre de 2015

  Silvia Vidal
  Mestra d'anglès

 • El curs ha començat i el Max, la nostra mascota, comença a viatjar els caps de setmana a casa de tots els nens i nenes. S'ho passa d'allò més bé, menja, dorm... (continua)

  13 d'octubre de 2015

  Chelo Larrosa
  Tutora de P3 A

 • Durant aquests dies d’octubre ens visiten alumnes i professors de l’escola alemanya Stadtteilschule Bergedorf, en correspondència a la visita d’intercanvi que alguns dels nostres... (continua)

  9 d'octubre de 2015

  Joan Carles Sanz
  Cap del Departament de Llengües

 • La Laia Pérez Roda va acabar brillantment quart d’ESO el curs passat a la nostra escola Arrels-Blanquerna, i va ser proposada per Escoles Arrels com a candidata a una beca d’anglès... (continua)

  24 de setembre de 2015

  Joan Carles Sanz
  Cap de Llengües

 • Un any més comencem un nou curs escolar. El curs 15-16 ve carregat d’il·lusió i reptes per a tots els nostres alumnes. Els professors que us acompanyarem en aquest viatge tenim... (continua)

  18 de setembre de 2015

  Emilia Jiménez
  Cap d’estudis ESO

 • Ja encetem un nou curs i la nostra escola ha acollit amb molta il·lusió a tots els nous alumnes.Els més menuts de P3, de mica en mica, van habituant-se al nostre centre i als seus... (continua)

  16 de setembre de 2015

  Maite Pérez
  Coordinadora ed. inf.

 • A la intranet de pares/mares ja podeu consultar l'oferta d'activitats extraescolars per aquest curs 15-16. Inscripció fins el 23-9-15 o capacitat de l'activitat.

  16 de setembre de 2015

  Joan Masó
  Escoles Arrels

 • Benvolgudes famílies, comencem nou curs! A la Intranet Familiar de les Escoles Arrels trobareu el Pla Anual de Centre i també el grup-classe on anirà el vostre fill o filla. Recordeu... (continua)

  10 de setembre de 2015

  Administració
  Escoles Arrels

 • Benvolgudes famílies, tornem a començar un nou curs. Les presentacions de cadascun dels cursos es realitzaran en el següent horari:- Dijous 10 de setembre, de 9:00 a 11:00 hores (aprox),... (continua)

  1 de setembre de 2015

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • Ja està obert el termini de presentació dels Ajuts per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu per al curs 2015-2016. Com es sol·licita l’ajut? Es demanen... (continua)

  1 de setembre de 2015

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • Benvolgudes famílies, els recordem que el proper dimecres dia 2 de setembre de 9h a 13h poden recollir a l’escola totes les reserves de llibres i material. El dijous dia 3 i divendres dia... (continua)

  31 d'agost de 2015

  Administració
  Escoles Arrels

 • Els nostres alumnes de 5è d'Educació Primària a 4t d'ESO van fer les proves de nivell d'anglès d'Education First, una empresa líder en ensenyament... (continua)

  23 de juny de 2015

  Joan Carles Sanz
  Coordinació Curricular

 • Quan vam començar el curs al setembre, semblava que el 19 de juny estava molt lluny, però no ens n’hem ni adonat i ja hi som. Ha estat un curs intens, ple d’activitats que han... (continua)

  19 de juny de 2015

  Clara Puig
  Cap de primària

 • Qui ho diria! Sembla que va ser ahir i ja han passat sis anys! Sis anys d'esforç, de treball, de responsabilitats, de deures, però també sis anys de companyonia, d'alegria,... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  18 de juny de 2015

  Alberto Pérez
  Tutor de 6è A

 • Benvolgudes famílies, ja ha arribat aquell moment que tots els alumnes de quart d’ESO han estat esperant, la Graduació! Per tal que tot surti perfecte i sigui una cerimònia... (continua)

  17 de juny de 2015

  Núria Ricart
  Tutora 4t ESO C

 • El passat divendres, els alumnes de 5è van participar als jocs d’aigua que s’han celebrat aquest any i, per suposat... tothom ha acabat ben xop i ens ho hem passat més que bé!Primer... (continua)

  17 de juny de 2015

  Tutors de 5è
  Escoles Arrels

 • Ahir per fi va arribar el gran dia! Ja estem graduats! Que guapos i guapes anàvem tots per gaudir del nostre dia! Va ser una tarda de grans emocions en la que fins i tot alguns van... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  16 de juny de 2015

  Fran Gonzalez
  Tutor de P5 A

 • Última setmana de curs! Després de tant esforç ens mereixen una recompensa, un relax. Els de quart d’ESO hem anat al Club Nàutic Bétulo on hem provat per... (continua)

  15 de juny de 2015

  Eva Gómez
  Tutora de 4t ESO A

 • El passat dilluns i dimarts vam gaudir d'una tarda fresca i agradable amb els jocs d'aigua. Nenes i nenes d'Educació infantil van portar xeringues i pistoles d'aigua per jugar... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  11 de juny de 2015

  Maite Pérez
  Coordinadora d'Ed. infantil

 • Dissabte 6 de juny del 2015. Port Aventura. Gran Teatre de la Xina. Concurs de Relat Curt de la Coca-Cola. 3500 participants en llengua catalana i 1700 en llengua castellana de 2n ESO. De tots aquests,... (continua)

  9 de juny de 2015

  Raquel Ramírez
  Escoles Arrels

 • Després d'un curs on hem treballat de valent i ens hem esforçat per donar el millor de nosaltres, ens adonem que ja estem a juny! Comença la calor, estem amb ganes gaudir i celebrar... (continua)

  9 de juny de 2015


  Tutora 3r C

 • Benvolgudes famílies, Aquest curs, que sembla que fa quatre dies que el vam començar, ja arriba al seu final i la prova d’això la tenim en el fet que ja estem preparant amb molta... (continua)

  8 de juny de 2015

  Marta Oliete
  Tutora de P3 C

 • Nois, noies, pares, mares, etc.! Sembla que fos ahir que vam començar el curs i... ja ha arribat el mes de juny!, i amb ell, els exàmens finals del 3r trimestre. Ja sabem que estem cansats... (continua)

  5 de juny de 2015

  Alícia Morató
  Tutora 1r ESO A

 • Tal com vam comentar a l'inici del curs, els petitons de l'Educació Infantil P4 han començat a prendre el viatge de l'aprenentatge del xinès mandarí.Durant tot... (continua)

  4 de juny de 2015

  Jia Chen
  Mestra de xinès

 • Classe de 1r d'ESO Hora: 8 Dia: 27 de maig 2015Els alumnes de 1r d’ESO comencem el dia a l’escola Arrels Esperança amb classe de Tecnologia. Hem fet un projecte: El rellotge... (continua)

  29 de maig de 2015

  José Manuel Valdivieso
  Tutor 1r ESO C

 • Bon dia famílies!!! Us agradaria saber què hem fet avui a l’escola?Per començar hem fet una gran rotllana, on cadascú de nosaltres ha explicat què ha après... (continua)

  27 de maig de 2015

  Núria Garcia
  Tutora de P3 B

 • Com segurament ja recordareu, els passats 12-12-14 i 20-3-15 vàrem fer a l'escola unes festes al migdia amb gran èxit i afluència. Els informem que aquest trimestre celebrarem... (continua)

  27 de maig de 2015

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • Per fi ha arribat el dia! Semblava molt lluny quan a principi de curs vam parlar, però ja som a la nostra primera excursió!Hem anat a la granja de Can Plana a Vallgorguina i ens... (continua)

  26 de maig de 2015

  Maria Josep Rodellar
  Tutora de P3 A

 • Bon dia famílies.Avui a la classe de jocs matemàtics hem començat a aprendre el mecanisme per jugar a les dames. Com sabeu, aquest joc és... (continua)

  25 de maig de 2015

  Fátima Rastrojo
  Tutora 3r B

 • Els alumnes de tercer d'ESO d'Arrels-Esperança que van participar recentment a un viatge d'estudis a Hamburg (Alemanya) van compartir les seves experiències amb els seus companys... (continua)

  23 de maig de 2015

  Joan Carles Sanz
  Coordinació Curricular

 • Dia perfecte d'estiu en aquesta primavera.El viatge va ser el descobriment d'una natura que a mesura que avancem cap... (continua)

  19 de maig de 2015

  Antònia Viladoms
  Tutora 3r A

 • Ja fa més d’un any que Escoles Arrels participem a la gestació d’un projecte ERASMUS+ de dimensió europea amb l’escola francesa Collège Saint Joseph ensemble... (continua)

  16 de maig de 2015

  Carmen Perancho
  Escoles Arrels

 • Ja ha arribat el gran dia. Sortim de l’escola i el viatge en autocar cap a les Coves de Collbató és tranquil i divertit.Arribem a Collbató, esmorzem i, dos... (continua)

  14 de maig de 2015

  Maria Luisa Morales
  Tutora 4t C

 • Per fi ha arribat l'esperada sortida de primavera! Aprofitant el bon temps, hem pogut gaudir d'una bona passejada pel bosc tot veient... (continua)

  14 de maig de 2015

  Elisenda De Juan
  Tutora 1r A

 • London, here we come! Un curs més, i com ja ve essent tradició de les nostres escoles, els alumnes de 4t d'ESO commemoren el ben proper final d'etapa amb un viatge a la capital... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  13 de maig de 2015

  Daniel Guillamon
  Tutor de 4t d'ESO B.

 • Per fi s’apropa el dia!Divendres vinent els nens i nenes de P5 anem d’excursió al Jardí Botànic de Montjuïc i ja hem començat a preprar-nos per tot el... (continua)

  8 de maig de 2015

  Marina Puigventós
  Tutora de P5 E

 • Bon dia, companys i companyes:Volem informar-vos que com a representants de la nostra escola, en el Consell dels Infants de la nostra ciutat, avui dia 6 de maig anirem a la platja i plantarem tres paraules... (continua)

  6 de maig de 2015

  Marc Solé i Marc Fábrega
  Alumnes de 5è

 • Durant el dimecres i el dijous d’aquesta setmana, dies 6 i 7 de maig respectivament, es passen a totes les escoles de Catalunya les anomenades Competències Bàsiques a 6è de Primària.... (continua)

  6 de maig de 2015

  Margarita Velasco
  Tutora de 6è B

 • Del 4 al 8 de maig celebrem l’English week a totes les etapes educatives. Es tracta d’uns dies en què l’anglès esdevé la llengua central d’un conjunt d’activitats... (continua)

  6 de maig de 2015

  Rubén Coleto
  Tutor 3r ESO A

 • Ja estem preparant la setmana de l'anomenat English Week que serà del 4 al 8 de maig.Durant tota la setmana les/els “teachers” ens han preparat un seguit d’activitats relacionades... (continua)

  1 de maig de 2015

  Eva Gutiérrez
  Tutora de P5 C

 • Diversos alumnes de segon d’ESO han participat a la darrera edició del premi de narrativa catalana i castellana, organitzat per Coca-cola. Enguany el concurs s’ha celebrat a la Universitat... (continua)

  28 d'abril de 2015

  Núria Ricart
  Cap del Departament de Llengües

 • Bon dia famílies, Aquest cap de setmana hem realitzat l’activitat de cloenda del projecte Sport&trops i ens ho hem passat d’allò... (continua)

  28 d'abril de 2015

  Jesús García i Miquel Torres
  Mestres d'Educació Física

 • Sant Jordi és la diada de l’amor i la lectura. És un dia per compartir llibres i regalar roses i a la nostra escola ho celebrem com més ens agrada, tots junts. Al pati gaudim... (continua)

  24 d'abril de 2015

  Marina Barberà
  Tutora 4t B

 • Recordant Sant Jordi a l’escola.

  23 d'abril de 2015

  Alumnes de 4t d’ESO
  Escoles Arrels

 • Doncs sí: estem de colònies! Fins aquí cap novetat. No és el primer cop que ho fem, però aquestes són diferents: són colònies esportives!... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  22 d'abril de 2015

  Rafel Costa
  Tutor de 2n d'ESO A

 • En solidaritat amb la comunitat educativa de l’IES Joan Fuster de Barcelona, avui, a les nostres escoles, a les 12 del migdia, hem aturat l’activitat i, tots junts al pati hem... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  21 d'abril de 2015

  Administració
  Escoles Arrels

 • Sant Jordi 2015 Un any més celebrem el Sant Jordi com una festa de sempre i de tots, perquè tots nosaltres som escola i preparem la festa de diverses maneres. Els alumnes de cicle mitjà... (continua)

  20 d'abril de 2015

  Joan Carles Sanz
  Coordinació Curricular

 • El dia de Sant Jordi s’apropa i a la classe dels Esquirols ja l’esperem amb candeletes. En tenim tantes ganes que durant aquests dies ens hem estat preparant per l’ocasió. Havíem... (continua)

  20 d'abril de 2015

  Núria Amat
  Tutora de P5 B

 • Dins de les activitats sobre promoció de la salut que organitzen l’ajuntament de Badalona, la Dra. Anna Sebastián fa dues xerrades, sense embuts, sobre sexualitat humana dirigides a... (continua)

  16 d'abril de 2015

  Xavi Colom
  Tutor 3r ESO B

 • Ara que ja estem immersos en la recta final del curs veiem molt lluny el primer trimestre i els primers dies a l'escola. Quin neguit començar a un centre nou... i amb un professor... (continua)

  15 d'abril de 2015

  Joan Garcia
  PE teacher

 • Benvolgudes famílies, El dimarts 14 d’abril, els alumnes de 4t, 5è i 6è vam anar al teatre a veure l’obra My English friends.Sí, en anglès! Ja havíem... (continua)

  15 d'abril de 2015

  Maria Fernandez
  Tutora 4t A

 • El dia 9 d’abril, els alumnes de 1r, 2n i 3r de Primària, hem anat al teatre Blas Infante a veure la representació “The Wizard of Oz” (El Mago de Oz). Per poder entendre... (continua)

  10 d'abril de 2015

  Fina Roca
  Tutora 2n C

 • QUART DIA Aquest matí ens hem tornat a trobar a l'escola. Avui les cares ja eren unes altres: ahir van passar molt de temps tot junts visitant la ciutat, fent compres, fotos i prou saben que... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  28 de març de 2015

  Carmen Perancho
  Escoles Arrels

 • Bon dia famílies! Els nens i nenes de P4 hem estat preparant els nostres àlbums amb molta il·lusió! Volem ensenyar als nostres pares tot el que hem treballat aquest trimestre!... (continua)

  27 de març de 2015

  Fany Escosa
  Tutora de P4 B

 • Convocatòria per a la concessió d'ajuts individuals de menjador per al curs 2015-2016.El termini finalitza el 22 de maig. Només hi ha un termini de peticions per a tots els alumnes... (continua)

  27 de març de 2015

  Administració
  Escoles Arrels

 • Aquesta nit del 26 al 27 de març, els alumnes de 1r i 2n d'ESO es queden a dormir a l'escola. Vénen amb vestits de gala, farem un sopar on cadascú ha de dur quelcom comunitari... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  26 de març de 2015

  Joan Masó
  Escoles Arrels

 • LES CRÒNIQUES D'HAMBURG PRIMER DIAEstimades famílies, Aquest mati els alumnes d’Escoles Arrels Esperança i Blanquerna s’han llevat molt d’hora per anar d’intercanvi... (continua)

  26 de març de 2015

  Carmen Perancho
  Escoles Arrels

 • Els dies 23, 24, 25 i 26 de març els alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO elaboren els seus treballs de síntesi, que consisteixen en una recerca d’aspectes diversos sobre una comarca... (continua)

  25 de març de 2015

  Rubén Coleto
  Tutor de 3r ESO - A

 • Us diré un secret molt fi, la primavera es aquí!!!!! Per fi, ja ha arribat el bon temps, hem fet fora els abrics, les bufandes i els guants, els dies són més... (continua)

  24 de març de 2015

  Ana Freixa
  Tutora de P4 C

 • Un any més, i com és tradició a l’Escola, els nostres alumnes de 2n curs de Primària seran els encarregats de donar la benvinguda a la Primavera cantant cançons... (continua)

  23 de març de 2015

  Maria Teresa Belmonte
  Especialista Música

 • Tenint en compte l’eix d’aquest curs:“Tu ets l’Escola” i... (continua)

  18 de març de 2015

  Clara Puig
  Tutora 6è C

 • Un cop més l’escola, dins la seva vessant de desenvolupament integral de l’alumne, hem organitzat la Jornada de la Cooperació que consisteix en què els nostres... (continua)

  18 de març de 2015

  Maria Dolors Illa
  Tutora 2n ESO C

 • Que t'expliquin un conte estimula la fantasia i la imaginació, fa que siguem més reflexius, ajuda a combatre pors, estimula la memòria i el llenguatge, aprens vocabulari, ajuda... (continua)

  17 de març de 2015


  Tutora de P3 E

 • Bon dia famílies, Aquesta setmana està amb nosaltres la Carla Casals, ex nadadora d’elit, que col·labora en el projecte Sport&Trops. Estem molt emocionats perquè ens... (continua)

  16 de març de 2015

  Miquel Torres
  Especialista Physical Education

 • El divendres 20 de març, a pocs dies per les vacances de Setmana Santa, organitzem una altra festa al menjador, amb menú especial, inflables i disco-mòbil per als alumnes d’Ed.... (continua)

  15 de març de 2015

  Administració
  Escoles Arrels

 • Cada dia es creen, es modifiquen i s’actualitzen milers d’aplicacions per a mòbils i tauletes. El sector de l’educació no n’és una excepció, i incorpora... (continua)

  11 de març de 2015

  Marisa Mas
  Tutora 3r ESO C

 • El passat dia 4 els alumnes de 2n de primària van rebre una sessió informativa sobre salut bucodental. Aquesta visita de professionals sanitaris els hi va servir per adquirir nocions... (continua)

  10 de març de 2015

  Isabel Sánchez
  Tutora 2n A

 • Ha arribat l’hora dels contes!!! I a més de mirar llibres i treballar els hàbits d’ordre i comportament, també aprenem a escoltar i imaginar situacions fantàstiques amb... (continua)

  10 de març de 2015

  Ana Freixa
  Tutora de P4 C

 • Benvolgudes famílies: Els informem que el proper dimarts 10 de març comença el període de preinscripció. Aquest període finalitza una setmana després,... (continua)

  5 de març de 2015

  Administració
  Escoles Arrels

 • El programa “Duros a 4 pessetes” de ràdio ciutat de Badalona entrevista al Director General, Sr. Masó Bové, per conèixer el nostre projecte d’incorporació... (continua)

  4 de març de 2015

  Administració
  Escoles Arrels

 • Com cada any per aquestes dates l’escola Arrels Esperança realitzarà les revisions mèdiques dels nostres alumnes. Com ja sabeu, aquests és un dels... (continua)

  4 de març de 2015

  Anna Ortiz
  Tutora 1r E

 • L’avaluació és un element important en el procés d’ensenyament-aprenentatge, que inclou la reflexió sobre el que s’aprendrà, s’està... (continua)

  3 de març de 2015

  Xavi Colom
  Tutor 3r ESO B

 • Quin gran èxit han tingut les segones reunions de pares! A infantil hem fet ple! Els mestres ens havíem preparat molt bé el tema i els pares estaven expectants del que els... (continua)

  2 de març de 2015

  Mónica, Estefania i Fran
  Tutors d'ed. infantil

 • Falta menys d’un mes per l’actuació del grup de teatre a la “Mostra teatral d’ Escoles de Badalona” al Teatre Zorilla. La nostra escola participa... (continua)

  27 de febrer de 2015

  Raquel Ramírez
  Tutora de 2n ESO B

 • Estimades famílies: Tots els alumnes d'educació Infantil continuem treballant amb els iPads a l'aula. Ara a P-4 estem treballant amb apps de lectoescriptura que ens ajuden a reforçar... (continua)

  25 de febrer de 2015

  Chelo Larrosa
  Tutora P-4 A

 • Apreciats pares, Aquesta setmana a la nostra escola celebrarem la 2a reunió de pares. L'any passat es va començar a fer als cursos parells, però enguany ja ho farà tota... (continua)

  23 de febrer de 2015

  Fátima Rastrojo
  Tutora 3r B

 • Estimats pares i mares, Quan ens toca Arts and Crafts ho passem d'allò més bé a la classe: pintem amb aquarel·les, ceres, retoladors... coneixem grans artistes de la història... (continua)

  17 de febrer de 2015


  Tutora 3r C

 • Avui 17 de febrer han tingut lloc les segones reunions de pares d’alumnes de 1r a 3r d’ESO. A mitjans de curs els tutors/es de cada curs tornem a trobar els pares i mares a nivell grupal per... (continua)

  17 de febrer de 2015

  Rubén Coleto
  Tutor 3r ESO - A

 • Aquestes darreres setmanes amb l’arribada del fred ben viu, els més petits de l’escola hem aprofitat per a treballar, entre d’altres conceptes, la roba d’abric, i ho hem... (continua)

  16 de febrer de 2015

  Marta Oliete
  Tutora de P3 C

 • El dimecres 4 de febrer ens vam reunir els representants del Consell dels Infants de Badalona per tal de fer una valoració de les activitats i funcionament del 1r trimestre del curs 14-15. Vam posar... (continua)

  13 de febrer de 2015

  Marc Solé i Marc Fábrega
  Alumnes de 5è

 • Al món cada any moren milers de persones per atac de cor. La majoria d’aquestes morts es produeixen fora de l’entorn sanitari, i sovint la seva mort es podria haver evitat practicant... (continua)

  13 de febrer de 2015

  Emilia Jiménez
  Cap d´estudis ESO

 • Bon dia famílies!!! Queden només uns dies per engegar les rues de carnestoltes i tenim moltes ganes de compartir amb vosaltres aquest moment tan esperat pels nens i nenes. Aquest any anem... (continua)

  10 de febrer de 2015

  Núria Garcia
  Tutora de P3 B

 • Durant aquesta setmana ens visitarà la guàrdia urbana. Estem expectants per conèixer una mica més sobre aquesta professió, les seves funcions i com vetllen per la nostra... (continua)

  9 de febrer de 2015

  Marina Barberà
  Tutora 4t B

 • Els dies 10 i 11 de febrer els nostres alumnes de 4 d’ESO faran les proves d’avaluació del Departament d’Ensenyament. Aquestes proves avaluen els coneixements bàsics que... (continua)

  6 de febrer de 2015

  Núria Ricart
  Tutora 4t ESO C

 • Com cada any per aquestes dates, ja comencen els preparatius per Carnaval. Ja fa dies que pels passadissos trobem mestres amb diferents materials per començar a treballar. Els nens també... (continua)

  3 de febrer de 2015

  Maria Josep Rodellar
  Tutora de P3 A

 • A la nostra escola pretenem donar la millor formació possible als nostres alumnes, complimentant les classes teòriques amb la posada en pràctica dels coneixements apresos... (continua)

  2 de febrer de 2015

  Rafel Costa
  Tutor 2n ESO A

 • Els alumnes de secundària acudeixen regularment a l’aula d’informàtica per practicar idiomes, concretament, la llengua anglesa. Com ja saben, a l’escola donem molta importància... (continua)

  30 de gener de 2015

  Carmen Perancho
  Professora d'anglès

 • Ahir dimarts vam tenir la visita dels avis dels nens i nenes d’Educació Infantil. Què bé que ens ho vam passar! Els petits els hi van ensenyar les seves classes, van gaudir... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  28 de gener de 2015

  Laura Cortés
  Tutora de P4 E

 • Els nois i noies de 1r ESO de l’Escola Arrels Esperança han tingut aquests dies una xerrada sobre un tema que... (continua)

  27 de gener de 2015

  José Manuel Valdivieso
  Tutor de 1r ESO C

 • Com cada any, i seguint el protocol de vacunes marcat per la Generalitat, ens toca als alumnes de 6è la segona dosis de la vacunes contra el papil·loma virus (VPH), l’hepatitis A (VHA)... (continua)

  27 de gener de 2015

  Alberto Pérez
  Tutora de 6è A

 • El proper 26 de gener els alumnes de P3, P4 i P5 anirem al teatre Blas Infante. Quina sort tenim de tenir-ho al costat de la nostra escola. Aquest curs ens han preparat l’obra de teatre "

  20 de gener de 2015

  Eva Gutiérrez
  Tutora de P5 C

 • Estimades famílies, A 4t continua “la cursa de mates” aquest nou trimestre. Estem treballant les hores en el rellotge digital i en el de busques. Per no oblidar-les, tots tenim el nostre... (continua)

  19 de gener de 2015

  Maria Luisa Morales
  Escoles Arrels

 • Estimades famílies:Durant aquests dies, els nens i nenes de 1r de E.P, estan realitzant les proves de la revisió optomètrica. Cal dir que els nostres... (continua)

  18 de gener de 2015

  Empar Zarzoso
  Tutora 1r C

 • Benvolgudes famílies: Els informem que el proper dijous 29 de gener a les 17:30h estan convidats a la conferència sobre hàbits i autonomia que imparteix la nostra psicòloga... (continua)

  16 de gener de 2015

  Administració
  Escoles Arrels

 • Una de les activitats que es realitzen dintre de l’assignatura de tutoria són Conferències sobre temes d’interès, segons les edats dels alumnes. Persones especialitzades,... (continua)

  16 de gener de 2015

  Eva Gómez
  Tutora 4t ESO C

 • Un anys més, ens adrecem als avis i a les àvies dels alumnes d’Educació Infantil de la nostra escola. Sabem com n'és d’important la vostra presència... (continua)

  14 de gener de 2015

  Marina Puigventós
  Tutora de P5 E

 • Benvolgudes famílies:Hem estat notícia a la televisió de Badalona per la incorporació del mòbil a l’aula dins de l’assignatura d’Investigació... (continua)

  12 de gener de 2015

  Administració
  Escoles Arrels

 • Benvolgudes famílies: Els recordem que el pròxim diumenge dia 8 de febrer del 2015 d’11 a 13h celebrem la jornada de Portes Obertes exclusives pels nous alumnes. Els convidem a que... (continua)

  12 de gener de 2015

  Administració
  Escoles Arrels

 • El dimecres 17 de desembre un representant nostre al Consell dels Infants de Badalona, en Marc Solé de 5è EP, va anar a la tele de la nostra ciutat amb els companys d’altres escoles... (continua)

  22 de desembre de 2014

  Maria Josep Zango
  Tutora de 5è C

 • Durant el matí de Portes Obertes heu pogut participar, entre moltes altres activitats, al Photocall TU ETS L’ESCOLA. En aquesta activitat, tant alumnes amb pares, mares i altres familiars,... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  21 de desembre de 2014

  Joan Cabré
  Tutor de 5è A

 • Un any més l’Escola Arrels-Esperança us vol felicitar les Festes amb un vídeo on podreu veure totes les activitats i celebracions pròpies de l’Escola, realitzades... (continua)

  16 de desembre de 2014

  Raquel Ramírez
  Cap departament d'Expressió

 • Vull presentar-vos en Cristian Álvarez. És un ex alumne que està fent les pràctiques aquí,... (continua)

  11 de desembre de 2014

  Elsa Delhort
  Departament psicopedagògic

 • Tot i que la crisi pot afectar a tothom d’una manera o altra, és cert que sempre hi ha una part de la població més propera que ho necessita tot, que passa gana. Des de la Parròquia... (continua)

  9 de desembre de 2014

  Daniel Guillamon
  Tutor 4t ESO B

 • Estimades famílies, Els dies 15, 16, 17, 18 i 19 de desembre (segons horari adjunt) els alumnes d’ EI 3 fins a 2n d’EP ens oferiran, amb tot el seu amor i alegria, una petita representació... (continua)

  2 de desembre de 2014

  Elisenda De Juan
  Tutora 1r A

 • Els alumnes d’Escoles Arrels Esperança han format part del voluntariat per difondre el lema d’aquest any: ‘’TU ETS L’ESCOLA’’ a partir de murals visuals.... (continua)

  1 de desembre de 2014

  Robén Norberto i Sandra Robles
  Alumnes 4t ESO

 • Ja s’atansa la festa esperada del Caga Tió, l’any passat ens ho vam passar d’allò més bé i per això repetim!El Tió ha arribat... (continua)

  1 de desembre de 2014


  Tutora de P3 E

 • TU ETS L'ESCOLA, aquest és l’eix que volem treballar aquest curs 2014-15. Perquè tots formem part de l’escola, d’aquest projecte compartit, des dels nostres alumnes... (continua)

  26 de novembre de 2014


  Tutora de P4 E

 • Els nostres alumnes de francès de segon, tercer i quart d’ESO ja estan ficats de ple a l’intercanvi d’e-mails amb nois i noies de la seva edat de l’escola francesa... (continua)

  25 de novembre de 2014

  Eva Gómez
  Professora de francès

 • “TU ETS L’ESCOLA”, aquest és el tema de l’eix d’aquest any. És ben senzill però alhora complex. Per això tots hi estem treballant de... (continua)

  24 de novembre de 2014

  Antònia Viladoms
  Tutora 3r A

 • A l’octubre va ser notícia a la nostra web que els nostres alumnes de 3r d’ESO havien de fer les proves diagnòstiques que el Departament d’Ensenyament de la Generalitat... (continua)

  21 de novembre de 2014

  Joan Carles Sanz
  Cap de Coordinació Curricular

 • Estimades famílies, com tots sabeu, aquesta setmana estem celebrant la setmana de Santa Cecília patrona de la música! Aquesta forma d’expressió agrada molt, sobretot... (continua)

  18 de novembre de 2014

  Ana Freixa
  Tutora de P4 C

 • Ja ha arribat un altre novembre i amb ell, el fred i la festivitat de santa Cecília, patrona de la Música. Com és tradició en la nostra escola, durant aquesta setmana es realitzen... (continua)

  17 de novembre de 2014

  Alícia Morató
  Professora música a l' ESO

 • S’acosta el dia de Santa Cecília, patrona de tots els músics (22 de novembre), i com és tradició, l’escola celebrarà durant aquesta setmana la “Setmana... (continua)

  17 de novembre de 2014

  Maria Teresa Belmonte
  Especialista música

 • Tal com ja us vam comunicar per mail divendres passat, aquest any tenim previst realitzar, per als alumnes de Secundària unes Colònies esportives i de lleure. Aquesta activitat es correspon... (continua)

  13 de novembre de 2014

  Emilia Jiménez
  Cap d´estudis ESO

 • Bona tarda famílies. Avui ha estat un matí molt especial. Ens ho hem passat molt bé ja que hem deixat de banda fulls, llibres, llapis... per només utilitzar el projector... (continua)

  13 de novembre de 2014

  Glòria Ardanuy
  Tutora 2n B

 • Bon matí sense paper famílies! Com ja sabeu, les noves tecnologies ja formen part del nostre dia a dia a l’escola, així que aquest matí hem fet les nostres rutines i... (continua)

  12 de novembre de 2014

  Fany Escosa
  Tutora de P4 B

 • Com ja és tradició a la nostra Escola, el proper dimecres dia 12 de novembre celebrarem el Dia sense paper. Durant aquesta jornada, a les aules es treballa per conscienciar l’alumnat... (continua)

  11 de novembre de 2014

  Marisa Mas
  Tutora 3r ESO C

 • El passat divendres, dotze alumnes de 1r ESO vam baixar a ajudar els professors i professores d’Educació Infantil i a col·laborar en la celebració de la castanyada de l’escola.... (continua)

  6 de novembre de 2014

  Alumnes voluntaris 1r ESO
  Eix

 • Quan ve el temps de menjar castanyes... Ha vingut la Castanyera! Un any més, el dia 31 d'octubre ha baixat de la muntanya per visitar-nos la Maria Castanyera. Quina il·lusió... (continua)

  4 de novembre de 2014

  Chelo Larrosa
  Tutora de P4 A

 • Cap al pati! Quedem tots al pati! Quedem per menjar, per veure’ns i parlar. Amb un grapat de castanyes ja en tenim prou. Bateguem emocions i ampolles de suc. Venen temps de festa. S’acosten... (continua)

  2 de novembre de 2014

  Isabel Sánchez
  Tutora 2n A

 • Un cop més i d’acord amb la normativa educativa en vigor, durant el mes de novembre i principis de desembre, procedirem a la renovació parcial del CONSELL ESCOLAR del Centre,.... (continua)

  31 d'octubre de 2014

  Mar Serra
  Presidenta del Consell Escolar

 • El dimecres dia 15 d’octubre es va constituir el nou Consell d’Infants de Badalona amb la renovació de representants i d’escoles per aquest curs 2014-2015. La nostra escola s’ha... (continua)

  30 d'octubre de 2014

  Maria Josep Zango
  Tutora de 5è C

 • «Salut je m’appelle Noémie. J’ai 14 ans. Je vis à Marie –Galante et dans la ville de Saint-Louis. J’aime aller à la plage, j’aime le chocolat.... (continua)

  28 d'octubre de 2014

  Joan Carles Sanz
  Coordinació curricular

 • Els dies 14,15 i 16 d’octubre els alumnes de 3r d’ESO van fer les proves diagnòstiques de la Generalitat a la nostra escola. El primer dia es va fer de 9 a 10h la prova de llengua... (continua)

  27 d'octubre de 2014


  Alumnes 3 r ESO A B C

 • Avui ha estat un dia molt especial perquè els nens de primer hem anat de visita al bosc per tal d'observar els canvis típics de la tardor. A més a més ens han proclamat... (continua)

  27 d'octubre de 2014

  Anna Ortiz
  Tutora 1r E

 • Oh! Què bo que estava el most! Però comencem pel principi. Els nens i nenes de P5 vam anar a Sant Martí Sarroca i vam formar part del projecte Viu la vinya. I, i tant que... (continua)

  27 d'octubre de 2014

  Núria Amat
  Tutora de P5 B

 • Estimades famílies: Com ja sabeu, un dels nostres objectius del pla estratègic de la nostra escola és la recuperació. Aquest sistema, és un tret diferencial d’escoles... (continua)

  21 d'octubre de 2014

  Empar Zarzoso
  Tutora 1r C

 • Cal anar endavant, sense perdre el pas, però cadascú al seu ritme. No tothom sap o pot fer el mateix en el mateix moment. Tots tenim una velocitat d’aprenentatge. Això ho tenim... (continua)

  20 d'octubre de 2014

  Rafel Costa
  Tutor 2n ESO A

 • Ui, com passa el temps! Fa res que començàvem el curs i ara, ja portem uns quants dies junts. Cada dia que passa, ens anem coneixent una miqueta més. Aquests primers dies, a classe,... (continua)

  20 d'octubre de 2014

  Marta Oliete
  Tutora de P3 C

 • Aquest any, novament, la nostra escola aposta per la introducció de les noves tecnologies a les nostres aules, i l’ampliació de l’ús de les mateixes. Així doncs,... (continua)

  17 d'octubre de 2014

  Joan Cabré
  Escoles Arrels

 • Bon dia famílies! La nostra escola dóna importància al bon ús de les noves tecnologies per aprendre de forma lúdica i dinàmica, i amb diversitat de recursos... (continua)

  16 d'octubre de 2014

  Núria Garcia
  Tutora de P3 B

 • Benvolgudes famílies: L'Ajuntament ha decidit canviar la data de festa local que els vàrem anunciar del 25 de maig de 2015 al següent dilluns 1 de juny.

  14 d'octubre de 2014

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • La nostra escola segueix apostant en noves tecnologies. Els professors les utilitzem de manera habitual dins l’aula per tal de facilitat l’aprenentatge dels nostres alumnes. Així doncs... (continua)

  13 d'octubre de 2014

  Raquel Ramírez
  Tutora 2 ESO B

 • Acabem d'arrancar el nou curs amb molta energia i il·lusió. Aquest any acadèmic 2014-2015 comencem amb canvis pels alumnes de segon de la ESO. Enguany l'assignatura de tecnologia... (continua)

  8 d'octubre de 2014

  Jordi Morata
  Professor de tecnologia

 • És important preparar els nostres alumnes de la millor manera possible perquè puguin fer front a la canviant societat actual. Per aquesta raó, considerem molt important l’aprenentatge... (continua)

  7 d'octubre de 2014

  Maria Teresa Belmonte
  Especialista música

 • A P3A, la classe de les granotes, ja hem començat a aprendre anglès. És molt divertit i ja coneixem algunes paraules. La mascota de la classe d’anglès es diu Jellybean.... (continua)

  6 d'octubre de 2014


  English teacher

 • Durant aquestes primeres setmanes, els nens i nenes d’infantil hem conegut en profunditat la mascota de la nostra classe. De fet hem cantat cançons sobre elles, hem llegit poemes, les hem... (continua)

  1 d'octubre de 2014

  Fran Gonzalez
  Tutor de P5A

 • Aquest curs els alumnes d’ESO podran consultar totes les tasques, deures, treballs i exàmens que se’ls encomanin a l’agenda digital de cada grup/classe. L’escola ha proporcionat... (continua)

  1 d'octubre de 2014

  Rubén Coleto
  Tutor de 3r ESO - A

 • Els alumnes de 1r ESO ja s’han fet grans! Han canviat d’etapa, han pujat un pis, tenen nous professors, nous horaris, dues tardes lliures encara que s’han de llevar una hora abans, però... (continua)

  26 de setembre de 2014

  Tutors de 1r ESO
  Escoles Arrels

 • Des d'avui i fins el proper dia 27 de setembre us podeu inscriure en les activitats extraescolars que organitza l'AMPA de l'escola. La inscripció es formalitzarà per ordre... (continua)

  19 de setembre de 2014

  Administració
  Escoles Arrels

 • Comencem un nou curs amb novetats. Sempre amb l’objectiu de continuar a l’avantguarda de l’escola digital, s’ha renovat una de les aules d’Informàtica, amb la... (continua)

  19 de setembre de 2014

  Administració
  Escoles Arrels

 • Setembre ha arribat i l'escola ha començat! L'estiu ha passat volant, i després de capbussades al mar, gelats al capvespre i passejades sense mirar el rellotge, toca tornar... (continua)

  19 de setembre de 2014

  Clara Puig
  Cap d'estudis EI i EP

 • El curs 2014-2015 acaba de començar! Des del dia 15 les nostres aules s’han tornat a omplir amb el que més ens agrada, els so de les veus i les mirades d’il·lusió... (continua)

  19 de setembre de 2014

  Emilia Jiménez
  Cap d’estudis ESO

 • La nostra escola, dins del Pla Estratègic, fomenta l’aprenentatge de diverses llengües estrangeres, com el francès a 2n, 3r i 4t ESO. Per això, alguns alumnes de 4t d’ESO... (continua)

  8 de setembre de 2014

  Eva Gómez
  Tutora de 4t d'ESO A

 • Us anunciem que ja s'ha obert la convocatòria d'ajuts per alumnes amb NEE (Necessitats Educatives Especials) per al curs 2014-15. Termini de presentació 30 de setembre. També... (continua)

  3 de setembre de 2014

  Administració
  Escoles Arrels

 • Benvolguts alumnes d'ESO, Bon dia! Ja estem aquí! Ja hem arribat! Els professors/es ja tenim les bateries carregades per afrontar aquest nou curs 14-15 amb molta il·lusió... (continua)

  3 de setembre de 2014

  Raquel Ramírez
  Professora de Secundària

 • Benvolgudes famílies, el SUMMER CAMP (Casal d’estiu en anglès) d’aquest curs està a punt d’acabar. Per aquest motiu el dimecres 23 de 9 a 13 hores es celebrarà... (continua)

  18 de juliol de 2014

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • Benvolgudes famílies, durant el mes de juliol els mestres i professors de l’escola hem realitzat diversos cursos de formació per tal de millorar els nostres coneixements relacionats... (continua)

  18 de juliol de 2014

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • Un cop més arriba final de curs, és increïble el ràpid que passa! Pels alumnes de 1r d’ESO era el seu primer curs en una nova etapa, encara recordo les seves cares expectants... (continua)

  25 de juny de 2014

  Emilia Jiménez
  Cap d’estudis ESO

 • Ahir els alumnes de 3 ESO, juntament amb els profes Lázaro, Dani, Jordi i Raquel, vàrem fer la caminada fins al Poblat Ibèric de Puig Castellar. Van ser17 kmde caminada on es va fer... (continua)

  20 de juny de 2014

  Raquel Ramírez
  Cap d’Expressió i Socials

 • Fugint de la calor res millor que un bon bany, els nens i nenes d'Educació Infantil han aprofitat aquests darrers dies de curs per fer un taller d'aigua ple d'activitats d'experimentació... (continua)

  19 de juny de 2014

  Maite Pérez
  Coordinadora d'ed. infantil

 • Estimades famílies, Avui el grup de P4C us volem ensenyar com creem amb il·lusió les nostres tapes dels àlbums de final de trimestres i curs, donant la benvinguda a l’estimat... (continua)

  19 de juny de 2014

  Sònia Giménez
  Tutora de P4 C

 • Quins nervis! Quina il·lusió! Ha sigut un dia molt especial pels alumnes de 4t d’ESO ja que hem celebrat la cerimònia de Graduació de la Secundària Obligatòria. Han... (continua)

  19 de juny de 2014

  Eva Gómez
  Tutora de 4t d'ESO C

 • Quina emoció ! I sembla mentida, però després de sis anys preparant-nos per passar a la Secundaria, finalment ja ha arribat el dia . Han passat sis anys de treball, convivència,... (continua)

  18 de juny de 2014

  Eva De Andres
  Tutora 6èC

 • Estimats pares i mares, Després de molts dies d’assajar, nervis i esforços, ha arribat el gran moment: “L’aula oberta del Cicle Mitjà”. Els alumnes de 3r... (continua)

  18 de juny de 2014

  Maria Luisa Morales
  Tutora 4t C

 • AULA OBERTA 6è EP   Per fi ha arribat l’AULA OBERTA!!! Després d’assajos, nervis i treball ha arribat el dia d’actuar davant de les nostres... (continua)

  16 de juny de 2014

  Maria Josep Zango
  Tutora 6éB

 • Estimades famílies!! Avui us volem explicar que, durant el mes de juny, tindrà lloc un dels actes més solemnes de la nostra escola: les graduacions d’infantil 5 anys,... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  13 de juny de 2014

  Empar Zarzoso
  Tutora de P5 C

 • Ja s’està acabant el curs 2013-2014 i, com sempre, l’escola organitza una sèrie d’activitats relacionades amb el final de curs: - El dimecres 18 de juny per la tarda... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  13 de juny de 2014

  Xavi Colom
  Tutor 4t ESO B

 • Colònies “El Colell” Els nens i nenes de Cicle Mitjà, hem passat tres dies fantàstics de colonies. Les activitats de 3r, s’han desenvolupat al voltant d’un... (continua)

  11 de juny de 2014

  Fina Roca
  Tutora 3rC

 • Benvolgudes famílies, hem fet un vídeo amb el qual us mostrem com són les classes de xinès de la Jia a les classes de P4 i P5 d'educació infantil. Esperem que us agradi!

  6 de juny de 2014

  Sònia Giménez
  Tutora de P4 C

 • Benvolgudes famílies, un cop conegudes les dates més rellevants del proper curs, els hi comuniquem per què puguin anotar-les a la seva agenda. Inici curs escolar: 15-9-14 Festa... (continua)

  5 de juny de 2014

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • Ja està més a prop. El proper dia 15 de juny farem una caminada a la muntanya per a exalumnes de l'escola Arrels-Esperança. Sortirem a les 10:00h. des del punt indicat al mapa:... (continua)

  5 de juny de 2014

  Lázaro Torrente
  Professor d'educació física

 • El passat diumenge 25 de maig de 2014, el nostre Director General, Sr. Masó i Bové va aparèixer a La Vanguardia com a exemple de valors i per donar suport al premi Jove Empresari que... (continua)

  2 de juny de 2014

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • Aquest curs 2013-2014, volem prendre el pols a les inquietuds de les famílies i conèixer que podem fer per millorar la qualitat del servei que oferim als nostres alumnes i les seves famílies. Durant... (continua)

  2 de juny de 2014

  Srs. Masó i Bové
  Direcció-Gerència

 • Avui a classe de català hem treballat el darrer tema de literatura ‘Tragèdia, comèdia i drama’. Nosaltres ens hem centrat en la figura d’Àngel Guimerà,... (continua)

  2 de juny de 2014

  Núria Ricart
  Tutora 3r ESO C

 • COLÒNIES A LA FOSCA Les colònies de Cicle Superior són especials, els nens i nenes es van fent grans i aquestes són les últimes colònies de l’etapa de primària.... (continua)

  30 de maig de 2014

  Clara Puig
  Tutora 5é C

 • Bon dia famílies, els alumnes de P4E us volem parlar del nostre dia a dia a classe. Segur que penseu que estem tot el dia pintant i fent fitxes però a part de tot això a l’escola... (continua)

  26 de maig de 2014


  Tutora de P4 E

 • Qui ho havia de dir! Ja estem a les darreres setmanes de curs . Les vacances d’estiu ja treuen el nas i tanmateix ens queda el més costerut encara, les proves finals. A les aules... (continua)

  26 de maig de 2014

  Marisa Mas
  Tutora de 2n ESO B

 • Famílies, els nens i nenes d'EI 5 anys, ja hem tornat de colònies, hem anat a la Granja, una casa situada al bell mig del Montseny, dins un marc incomparable I que ofereix moltes possibilitats. Allà... (continua)

  23 de maig de 2014

  Lourdes Titó
  Tutora de P5 B

 • Els propers 23, 26 i 27 de maig de 2014 es faran a l’ESO de les Escoles Arrels les proves de recuperació de matèries pendents de cursos anteriors. Es tracta d’una avaluació... (continua)

  19 de maig de 2014

  José Manuel Valdivieso
  Tutor de 2n ESO C

 • Estimades famílies,   Aquest dilluns marxem de colònies i estem molt contents i amb moltes ganes de veure la casa i les instal·lacions!La senyu ens ho ha ensenyat... (continua)

  19 de maig de 2014


  Tutora 2n C

 • Hello! Aquesta setmana hem celebrat l’”ENGLISH WEEK” a l’escola. Tots els nostres alumnes s’han esforçat en expressar-se sempre en anglès i en la majoria de... (continua)

  15 de maig de 2014

  Carmen Perancho
  Professora d´anglès a l´ESO

 • Bona tarda famílies! Tenim una novetat especial aquesta setmana: ja hem engegat la proposta de “l’English week”! Per tant, els nostres alumnes, des dels més petits fins... (continua)

  13 de maig de 2014

  Núria Garcia
  Tutora de P4 B

 • Estem molt il·lusionats perquè ENGLISH WEEK ja es aquí! Durant aquesta setmana realitzarem una sèrie d’activitats diferents, cada dia, per engrescar-nos en la parla... (continua)

  13 de maig de 2014


  Escoles Arrels

 • English has become the universal language. It is taking over the world and playing a more and more important role every day in our schools. To top it off, this school year we are celebrating our English... (continua)

  9 de maig de 2014

  Joan Carles Sanz
  Cap curricular

 • Aquest cap de setmana el Dimoni tornarà a ser el protagonista de les Festes de Maig de Badalona amb la cremada que tindrà lloc a la platja de la nostra ciutat i els focs artificials... (continua)

  7 de maig de 2014

  Margarita Velasco
  Tutora 5è B

 • Del 4 al 8 de maig, els alumnes de 4t d’ESO han anat de viatge a la capital britànica en un viatge cultural i lúdic, per tal que coneguin la capital del Regne Unit, els seus llocs més... (continua)

  6 de maig de 2014

  Rubén Coleto
  Tutor de 4t d'ESO A

 • Avui és el nostre segon dia a la capital del Regne Unit i estem gaudint força. Ja hem visitat alguns dels monuments i atraccions més emblemàtics de la ciutat com el Buckingham... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  5 de maig de 2014

  Alumnes 4t ESO
  Escoles Arrels

 • “L’arbre dels prejudicis ; l’arbre dels desitjos.” Seguint amb la línia de conferencies marcades dins de l’àmbit de l’eix comú “RESPECTAR... (continua)

  5 de maig de 2014

  Alberto Pérez
  Tutor 5è A

 • Ja les tenim aquí! Sembla que no arribaven, però ja han passat 2 anys i tornem a anar de colònies! Anar de colònies és una experiència nova, emocionant, que fa... (continua)

  5 de maig de 2014

  Maria Josep Rodellar
  Tutora de P4 A

 • Durant la darrera setmana, els diferents grups de 3r d’ESO han assistit a una conferencia sobre educación sexual impartida per la doctora Anna Sebastià.La curiositat sobre aquest tema... (continua)

  30 d'abril de 2014

  Daniel Guillamon
  Tutor 3r ESO B

 • Ja tenim aquí el dia de la mare!!! i els nostres alumnes estan preparant amb molta il·lusió un detallet per agrair a les seves mamas tot allò que fan per ells. Que millor regal... (continua)

  29 d'abril de 2014

  Laura Cortés
  Tutora de P3 E

 • Seguint amb els objectius proposats per aquest curs dins el Pla Anual, els alumnes de primària anirem al teatre Blas Infante a veure l’obra “Travelling around the world”. Aquest... (continua)

  28 d'abril de 2014

  Eva Gutiérrez
  Tutora 1r C

 • Després de la gran Diada de Sant Jordi d’ahir, avui seguim amb la celebració de la festa de la literatura. Els alumnes de 1r i 2n d’ESO han estat mesos i mesos treballant, practicant... (continua)

  25 d'abril de 2014

  Clara Puig
  Tutora 5è C

 • Jordi!! Si, ja tenim aquí el dia de sant Jordi, aquesta festa tan assenyalada per nosaltres. No només els carrers de la nostra ciutat s'omplen de llibres i roses, la nostra escola... (continua)

  25 d'abril de 2014

  Maria Fernandez
  Tutora 4tA

 • Surt sol solet, tots tenim fred, vine per Sant Jordi vine sol solet... Per fi ha arribat el dia de Sant Jordi, dia de roses i llibres, de dracs i princeses, dia de festa, de color, dia per sortir... (continua)

  24 d'abril de 2014

  Ana Freixa
  Tutora de P3 C

 • La revista de Sant Jordi és la culminació de tota una sèrie d’activitats pedagògiques en relació a la celebració de una de les nostres festes més... (continua)

  24 d'abril de 2014

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • L’escola fa olor a roses i llibres, a festa, a respecte i convivència. Un any més ha arribat una de les nostres festes més personals. Avui és Sant Jordi i és el... (continua)

  23 d'abril de 2014

  Raquel Ramírez
  Tutora 1 ESO B

 • Uff, el temps vola! Encara tenim la panxa plena de mona i els dits bruts de xocolata i ja arriba el Sant Jordi!!! Sant Jordi, la nostra gran diada! El dia en el qual els carrers s’omplen de llibres... (continua)

  21 d'abril de 2014

  Núria Amat
  Tutora 1r B

 • Benvolgudes famílies. Aquest mes de juliol farem el SUMMER CAMP a l’escola. Es tracta d’un casal d’estiu on la llengua principal serà l’anglès i es durà... (continua)

  11 d'abril de 2014

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • Aprofitant que aquesta setmana estem realitzant el Treball de Recerca sobre un projecte empresarial, una sèrie de voluntaris, de diferents entitats bancàries, s’han ofert per impartir-nos... (continua)

  11 d'abril de 2014

  Jordi R, Marc G., Andrea E. i Ana Maria M.
  Alumnes de 4t ESO C

 • Un curs més hem fet la sortida del treball de síntesi. Els alumnes de primer d’ESO han començat el recorregut per la nostra història tot descobrint la prehistòria... (continua)

  10 d'abril de 2014

  Maria Dolors Illa
  Tutora 1r ESO C

 • Benvolguts pares!Per acabar de completar les jornades sobre l’educació viària, el dimecres dia 9 d’abril, els alumnes de 6èEP hem anat a fer el circuït de què... (continua)

  10 d'abril de 2014

  Joan Cabré
  Tutor de 6è A

 • Ja queda molt poc per a que arribi la Diada de Sant Jordi! I els nens i nenes d’Infantil ja estem preparant moltes coses. Els nens de P3 estan molt emocionats amb el drac i el cavaller Sant Jordi!... (continua)

  8 d'abril de 2014

  Fany Escosa
  Tutora de P3 B

 • Professors i alumnes de secundària, ja fa dies que hi treballen durant les hores de tutoria en els preparatius del Treball de Síntesi d’enguany. Tot està a punt, dossiers... (continua)

  3 d'abril de 2014

  Emilia Jiménez
  Cap d’estudis ESO

 • Divendres 28 de març al matí, els nens i nenes d'educació infantil vam fer una sortida al teatre Blas Infante per veure una obra de teatre en anglès: the little red ridding... (continua)

  1 d'abril de 2014

  Chelo Larrosa
  Tutora de P3 A

 • Durant els dies 7, 8 i 10 d’abril, celebrarem l’arribada de la primavera amb les Caramelles. Un any més, i com és tradició a l’Escola, els nostres alumnes de 2n curs... (continua)

  31 de març de 2014

  Maria Teresa Belmonte
  Especialista Música

 • Barcelona és, fins l’any 2017, la capital mundial del mòbil. Per aquest motiu, a més de celebrar-se el Mobile World Congres, que ha reunit enguany mes de 80.000 visitants, entre... (continua)

  27 de març de 2014

  Rafel Costa
  Tutor de 2n ESO A

 • Els nens i nenes de P5 hem anat a la biblioteca de Sant Roc. Ens han explicat con funcionen les biblioteques d’arreu del món i les normes que hem de seguir quan estem allà. Hem... (continua)

  25 de març de 2014

  Elisenda De Juan
  Tutora de P5 A

 • Durant el segon trimestre hem continuat treballant amb el nostre eix comú d'aquest curs: "Respectar i conviure". Per mitjà d'activitats digitals i vídeos hem pogut observar... (continua)

  24 de març de 2014

  Fran Gonzalez
  Tutor 1r A

 • Bon dia famílies! La passada setmana els nensi nenes de 4t van visitar el Centre Cívic i el Mercat de la Salut. L’objectiu de l’activitat era realitzar una sèrie... (continua)

  18 de març de 2014

  Elisabeth Berniel
  Tutora 4tB

 • Ha estat una jornada molt especial, satisfactòria i molt enriquidora. Els alumnes que han fet de mestres s'han sentit més grans i més responsables pel fet de poder ensenyar a... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  14 de març de 2014

  Mar Serra
  Directora

 • Recentment acabem d’incorporar 10 iPads més a l’escola. Aquests estan destinats a treballar en grups reduïts d’aula especial, a infantil, a educació física... (continua)

  14 de març de 2014

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • Avui acaben les obres d’instal·lació dels nous sistemes de calefacció. En concret s’han instal·lat radiadors a tots els espais i aules de l’escola substituint... (continua)

  14 de març de 2014

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • Benvolgudes famílies: Actualment, tot i els moments econòmics que vivim, les nostres escoles es troben en ple procés de renovació i millora de metodologies, recursos, instal·lacions...... (continua)

  12 de març de 2014

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • Com ja sabeu després de la disbauxa del rei Carnestoltes i les llàgrimes en l’enterrament de la sardina arriba a l’escola la senyora Quaresma. Com és una velleta... (continua)

  10 de març de 2014

  Elisenda De Juan
  Tutora de P5 A

 • En una aposta més per donar a les nostres escoles un caràcter dinàmic i innovador neix la idea de “La jornada de Cooperació”, que es portarà a terme el dia... (continua)

  10 de març de 2014

  Alberto Pérez
  Tutor 5è A

 • Les activitats de celebració de la festa de Sant Jordi són el resultat de molt dies de preparació prèvia. Durant aquest dies, els alumnes estan elaborant els materials necessaris... (continua)

  5 de març de 2014

  Joan Carles Sanz
  Coordinació Curricular

 • I per fi va arribar la festa tradicional més pagana de l’any, on la imaginació i la creativitat van donar el color i la diversió pròpia d’aquests... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  4 de març de 2014


  Tutora de P4 E

 • Els petits de l’escola juntament amb les seves tutores van estar enfeinats al llarg d’unes setmanes per l’elaboració de les seves disfresses.

  4 de març de 2014

  Glòria Ardanuy
  Tutora 3rB

 • Benvolgudes famílies : Us recordem que la nostra escola disposa d’una sèrie de serveis, com el menjador i la guarderia de matí i tarda, pensats per... (continua)

  24 de febrer de 2014

  Margarita Velasco
  Tutora 5è B

 • Els dies 18 i 20 de febrer, i dins del programa de formació humana d’acció tutorial, els alumnes de 2n d’ESO van assistir a la conferència sobre “ Alcohol i adolescència”... (continua)

  24 de febrer de 2014

  Marisa Mas
  Tutora 2n ESO B

 • Com ja sabeu, l’escola us ofereix una sèrie de serveis com són, menjador, permanències, activitats extraescolars, gabinet psicopedagògic, casal d’estiu... A la pàgina... (continua)

  24 de febrer de 2014

  Ana Freixa
  Tutora de P3 C

 • Aprofitant el bon humor d’aquestes dates i d’acord amb l’Eix Comú d’enguany “Respectar i Conviure”, hem organitzat, a partir d’aquest, la setmana del CARNAVAL... (continua)

  24 de febrer de 2014

  Marta Oliete
  Tutora de P4C

 • Ja hem passat l’equador del curs. És per això que aquest dimarts, us hem convocat a la segona reunió general de pares per alumnes de primer, segon i tercer de secundària... (continua)

  19 de febrer de 2014

  Rafel Costa
  Tutor 2n ESO A

 • Benvolgudes famílies, tots sabem la importància que té per a l’aprenentatge de cada infant el diàleg i l’intercanvi d’informació entre la família... (continua)

  17 de febrer de 2014

  Núria Garcia
  Tutora de P4 B

 • Durant aquest mes estem convocant als pares dels alumnes de determinats nivells a una nova reunió general de curs. Aquesta reunió té com objectiu posar al dia a les families del desenvolupament... (continua)

  17 de febrer de 2014

  Isabel Sánchez
  Tutora de 3r A

 • Benvolgudes famílies: Els recordem que el pròxim diumenge dia 23 de febrer del 2014 d’11 a 13h celebrem la jornada de Portes Obertes exclusives pels nous alumnes.

  13 de febrer de 2014

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • Des del curs passat, l’educació física i la psicomotricitat a l’escola són una mica diferents: la Maite, el Miquel i jo impartim la nostra assignatura a través de... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  10 de febrer de 2014

  Joan Garcia
  Mestre d'EF a Infantil

 • Properament, els alumnes de 6è començarem a fer una activitat molt “xula” en Educació Física. A més a més, aquesta activitat ens servirà per... (continua)

  10 de febrer de 2014

  Jesús Garcia
  Mestre d'Educació Física

 • Hello famílies! Els alumnes de segon estem aprenent Anglès a través d’assignatures molt dinàmiques. Això fa que estiguem en contacte amb l’Anglès... (continua)

  10 de febrer de 2014

  Fátima Rastrojo
  Tutora 2n B

 • El Sr. Masó i Bové es troba aquesta setmana a Tampere (Finlàndia) visitant escoles per veure com treballen i assoleixen els millors resultats del món en l'informe PISA.

  Veure àlbum d'imatges
  5 de febrer de 2014

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • Benvolguts pares! Aquesta setmana ens ha visitat la guàrdia urbana per treballar l’educació viària. Han parlat de la seva feina que es pot resumir en una sola paraula:... (continua)

  3 de febrer de 2014

  Maria Fernandez
  Tutora de 4t A

 • La visita esperada de la Guàrdia Urbana ha arribat! Com sempre són molt amables amb nosaltres i ens expliquen moltes coses. Ens fan entendre quina és la funció de la policia... (continua)

  3 de febrer de 2014

  Antònia Viladoms
  Tutora 2n A

 • Hola pares i mares!!! Us informem que properament es realitzaran unes segones reunions informatives als diferents cursos d’infantil i primària. Aquestes tractaran allò... (continua)

  1 de febrer de 2014

  Laura Cortés
  Tutora de P3 E

 • L’esport en general potencia la relació entre els companys, ajuda a desenvolupar l’hàbit de treballar en equip, la cultura de l’esforç i a no defallir vers les dificultats.... (continua)

  30 de gener de 2014

  Maria Dolors Illa
  Tutora 1r ESO C

 • El proper dia 15 de juny estem organitzant una caminada a la muntanya per a exalumnes. La caminada durarà aproximadament entre 3 i 4 hores. Quedarem a Montigalà a les 10 h. del matí... (continua)

  27 de gener de 2014

  Lázaro Torrente
  Professor d'educació física

 • Cada vegada som més els centres que integrem l’iPad com a eina de treball habitual a les nostres aules. A continuació us fem una llista amb 5 motius per els quals seguim aquest corrent:Simplicitat... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  20 de gener de 2014

  Clara Puig
  Tutora 5è C

 • Benvolgudes famílies Ja estem de nou a l’escola, amb energia per començar el segon trimestre. Com sabeu, portem temps aprenent el funcionament dels IPADS, com s’encenen,... (continua)

  20 de gener de 2014

  Eva Gutiérrez
  Tutora 1r C

 • Els nens i nenes d'educació infantil estem molt engrescats amb els iPads, els sabem utilitzar i ens ho passem d'allò més bé ja que ens ajuden a aprendre jugant, que... (continua)

  20 de gener de 2014

  Lourdes Titó
  Tutora P5 B

 • El passat dilluns 23 de desembre, una família de l'escola Arrels-Esperança va passar a recollir la gran cistella (Pro-viatge Londres dels alumnes de 4t d’ESO de les Escoles Arrels)... (continua)

  15 de gener de 2014

  Mar Serra
  Directora

 • Després d'uns dies de festa, màgia i il·lusió, tots tornem a les nostres obligacions. Aquests dies, hem estat treballant el nom i la quantitat dels nombres mitjançant... (continua)

  13 de gener de 2014

  Empar Zarzoso
  Tutora de P5 C

 • La comunitat educativa ha de tenir una referència clara que ens guiï en els aprenentatges escolars i les avaluacions. És per això que des de la Conferència Nacional d’Educació... (continua)

  13 de gener de 2014

  Eva Gómez
  Tutora 4t ESO C

 • Durant el segon trimestre els alumnes de 1r d'ESO de Matemàtiques començaran a treballar els continguts de Mesura, Forma i Espai, fent petits projectes.  En primer lloc mesuraran... (continua)

  13 de gener de 2014

  Andrés Checa
  Professor de Matemàtiques

 • Hola famílies, ja ha començat el segon trimestre i hem de treballar de valent a totes les matèries. A matemàtiques continuem fent jocs de càlcul mental, reforcem els... (continua)

  13 de gener de 2014

  Maria Luisa Morales
  Tutora de 4t C

 • L'última setmana de desembre ens va servir als alumnes de 6è EP per a començar a conèixer què ens depara l'any que ve a l'ESO. Vam agrupar-nos en diferents... (continua)

  12 de gener de 2014

  Joan Cabré
  Tutor 6è A

 • Els alumnes de 4t ESO van visitar el dia 13 de desembre el col·legi Badalonès i l’Escola Túrbula, i el 18 el Centre d’Estudis Secundaris Joan Maragall. Es tracta de centres... (continua)

  9 de gener de 2014

  Rubén Coleto
  Tutor de 4t ESO A

 • Benvolgudes famílies: Els informem que al mes de març s’iniciarà el període de preinscripció per estudiar amb nosaltres el proper curs. Les famílies que... (continua)

  8 de gener de 2014

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • Feliç any nou famílies! Abans de començar les vacances de Nadal, els nens i nenes d’educació infantil i cicle inicial, vam anar a veure el Tió! Tots estaven... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  8 de gener de 2014

  Fany Escosa
  Tutora P3B

 • Quins nervis, quina emoció, quina il·lusió, quina tensió!! Sí, són ells!! Els Reis Mags!! El passat dia 19 de Desembre els Reis Mags... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  8 de gener de 2014

  Fran Gonzalez
  Tutor 1r A

 • Per tercer any consecutiu, l’escola ha realitzat les activitats Inter etapes entre alumnes de 6è EP i 3r d’ESO. L’objectiu és apropar als alumnes de 6è, que finalitzaran... (continua)

  20 de desembre de 2013

  Emilia Jiménez
  Cap d’estudis ESO

 • Des de Coordinació Curricular d’Escoles Arrels i amb l’ajut dels tutors, ara hem enllestit la preparació del projecte de recerca que faran els nostres alumnes de 4t d’ESO... (continua)

  19 de desembre de 2013

  Joan Carles Sanz
  Coordinació Curricular

 • Els alumnes de 6è d'EP hem anat a veure una representació de teatre de l’Associació de Familiars de Malalts Mentals del Barcelonès Nord (Afammeban) al Centre Cívic... (continua)

  18 de desembre de 2013

  Maria Josep Zango
  Tutora 6è B

 • Benvolgudes famílies, com ja sabeu la setmana passada els nostres alumnes de P3 es van convertir en petits artistes per celebrar l'arribada del Nadal. El nostre teatre es va omplir de música,... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  18 de desembre de 2013

  Chelo Larrosa
  Tutora P3A

 • Aquest any des de l'Escola Arrels-Esperança us volem felicitar les festes d'una manera molt especial.Esperem que aquests dies de joia i alegria per a tots ompliu les vostres llars de Respecte... (continua)

  18 de desembre de 2013

  Raquel Ramírez
  Cap d'Expressió

 • Sí, si! Creieu-vos-ho. Un any més ho hem aconseguit. Després de molta feina i dedicació el resultat ha estat fantàstic. L’obra de teatre... (continua)

  16 de desembre de 2013

  Núria Amat
  Tutora 1rB

 • Dins de la campanya ‘Game over, no te la juguis’, adreçada a joves estudiants, l’institut Guttmann de Badalona i el Servei Català de Trànsit pretenen evitar i reduir... (continua)

  16 de desembre de 2013

  Xavi Colom
  Tutor 4t ESO B

 • Dins de les sortides de Nadal, els nens i nenes de P5 hem anat a fer una volta pel barri. Justament estem treballem la unitat didàctica de les cases i hem observat com són els habitatges... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  10 de desembre de 2013

  Anna Ortiz
  Tutora de P5E

 • El passat dimarts els alumnes de 4t de Primària vam visitar les instal·lacions del Cosmocaixa. Vam veure l'exposicio permanent, i el que mes ens va agradar va ser el bosc inundat, on... (continua)

  9 de desembre de 2013

  Elisabeth Berniel
  Tutora 4t B

 • Dijous vam visitar el Museu de Badalona.   Hem descobert que a sota dels nostres carrers i cases hi ha tota una ciutat on vivien els nostres avantpassats els romans.   Hem vist una casa romana... (continua)

  9 de desembre de 2013


  Tutora 2nC

 • Ja tenim aquí el Nadal, i com cada any l’escola comença a omplir-se de l’esperit nadalenc. El dia de portes obertes podreu gaudir de la decoració dels passadissos i de... (continua)

  4 de desembre de 2013

  Maria Fernandez
  Tutora 4t A

 • Ja tornem a tenir aquí al Tió!!! Quina il·lusió!!!! Cada dia li portem menjar i ens canvia la cara quan ens adonem que aquelles galetes que li hem posat al matí, a la... (continua)

  3 de desembre de 2013

  Laura Cortés
  Tutora P3E

 • L'esperit nadalenc ja ens embolcalla i els nostres somnis i il·lusions estan plens de fades, acròbates, princeses, ballarins, follets i tot un seguit de personatges a punt d'oferir-nos... (continua)

  2 de desembre de 2013

  Lourdes Titó
  Tutora P5B

 • Tal com ja us vam anunciar, les nostres corals de 6è i 1r d’ESO van cantar a les enceses de llums de Nadal del Passeig de la Salut, el passat divendres, i a la Plaça de la Vila, el... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  2 de desembre de 2013

  Mar Serra
  Directora

 • Un any més, el Nadal arriba a l’escola per omplir de màgia i il·lusió els nostres espais. A l’entrada de secundària, un gran pessebre dóna la benvinguda... (continua)

  29 de novembre de 2013

  Rubén Coleto
  Tutor de 4t ESO - A

 • Hola família! Els nens/es de P5 treballem l'eix d'aquest curs construïnt el nostre tren del respecte i la convivència. Aquest tren consta d'uns vagons on dibuixem i/o escrivim... (continua)

  25 de novembre de 2013

  Elisenda De Juan
  Tutora de P5A

 • Aquest primer trimestre, com cada any, les Escoles Arrels hem treballat el tema de L’Eix Comú “RESPECTAR I CONVIURE”. Així cada mestra/e dins la seva classe ha anat desenvolupant... (continua)

  25 de novembre de 2013

  Alberto Pérez
  Tutor 5è A

 • Seguint l’eix d’aquest curs “Respectar i Conviure”, els alumnes de 3r hem fet uns murals per la classe on tractem la convivència dins la familia. Aquest lema vol que siguem... (continua)

  25 de novembre de 2013

  Fina Roca
  Tutora 3rC

 • El passat dia 19 de novembre i dins dels actes de la Setmana de la Música, els alumnes de 1r ESO B van sortir a la porta de l’escola a cantar nadales. Tots ho van fer amb molta il·lusió... (continua)

  21 de novembre de 2013

  Alícia Morató
  Professora de música a l´ESO

 • Els alumnes de 3r d’ESO C hem demostrat que el respecte i la convivència defineixen el caràcter propi de l’escola fent un mural amb la participació de tota la classe.... (continua)

  21 de novembre de 2013

  Núria Ricart
  Tutora de 3 ESO C

 • Al llarg d’aquesta setmana estem gaudint tots junts de la tradicional festa de la música, la festa de Santa Cecília! Però aquest any ho estem fent una mica diferent... és... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  19 de novembre de 2013

  Núria Garcia
  Tutora P4B

 • Com és tradició a l’Escola, la setmana del 18 al 22 de novembre celebrem Santa Cecília, patrona de la Música. Tenint en compte l’eix d’aquest curs: “Respectar... (continua)

  18 de novembre de 2013

  Maria Teresa Belmonte
  Especialista de Música

 • El dia 22 de novembre és Santa Cecília, patrona de la Música i l’escola durant aquesta setmana es realitza diverses activitats musicals per tal de celebrar aquesta festivitat.... (continua)

  18 de novembre de 2013

  Alícia Morató
  Tutora 1r ESO A i prof. de Música

 • Aquesta setmana ens oblidarem per un matí dels papers a les aules i farem activitats merament digitals. Hem d'educar per l'escola del futur i apropar-nos a nous models europeus d'aprenentatge.... (continua)

  14 de novembre de 2013

  Isabel Sánchez
  Tutora 3rA

 • El dimecres dia 13 de novembre, a la nostra Escola hem celebrat el Dia sense paper. Durant aquesta jornada, a les aules s’ha treballat per continuar impulsant les noves tecnologies com a recurs... (continua)

  14 de novembre de 2013

  Marisa Mas
  Tutora 2n ESO B

 • Bon dia família! Aquest matí comença diferent als altres. Per què? Doncs perquè avui és "el dia sense paper"!! Quan hem arribat a classe ja ens estaven... (continua)

  13 de novembre de 2013

  Marta Oliete
  Tutora de P4C

 • Aquest proper DIMECRES 13 DE NOVEMBRE per a seguir treballant un dels punts més rellevants del pla estratègic de les nostres escoles, les noves tecnologies, celebrarem el DIA SENSE... (continua)

  11 de novembre de 2013

  Clara Puig
  Tutora 5èC

 • Els alumnes de 2n d’ESO van visitar el monestir de Santa Maria de Ripoll. La primera església va ser fundada pel comte Guifré el Pelós l’any 879. Va arribar a la màxima... (continua)

  5 de novembre de 2013

  José Manuel Valdivieso
  Tutor de 2n ESO C

 • El dia 31 d’octubre per la tarda vam celebrar tots plegats la Castanyada! Vam anar al pati amb els companys i varem menjar panellets, castanyes i altres aliments de la tardor. Reiem, menjavem i ens... (continua)

  5 de novembre de 2013


  Tutora 2n C

 • Dilluns dia 28 d’octubre, els alumnes de 3r d’ESO van visitar La Riera de la Font de l’Arç a Sant Hilari. Allà van poder realitzar un detallat treball de camp, estudiant... (continua)

  29 d'octubre de 2013

  Emilia Jiménez
  Tutora de 3r ESO A

 • Bon dia famílies! La tardor és sinònim de fulles seques caigudes dels arbres i... castanyes! HA ARRIBAT LA CASTANYADA! El proper dijous 31 d’octubre a la tarda, els nens i nenes... (continua)

  28 d'octubre de 2013


  Tutora P4E

 • Els alumnes de 4t estem molt emocionats: ha arribat la Sortida de Tardor. Després de treballar a la clase el dossier sobre la comarca d’Osona i la seva capital Vic, comença la gran... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  28 d'octubre de 2013

  Maria Luisa Morales
  Tutora de 4tC

 • La passada setmana, els alumnes de 2n, van anar d’excursió al “bosc de Collserola”. Per fi van arribar les sortides, on hem posat en pràctica totes les coses que les nostres... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  27 d'octubre de 2013

  Fátima Rastrojo
  Tutora 2n B

 • Ja arriba la primera sortida del curs! Per nosaltres és especial ja què és la primera sortida de tardor que fem i per alguns fins i tot la primera experiència de sortida. Estem... (continua)

  26 d'octubre de 2013

  Maria Josep Rodellar
  Tutora de P4A

 • Es dediquen moltes hores a la setmana a fer recuperacions. Som molts els mestres implicats en aquesta tasca convençuts de que la nostra feina, marcada per un objectiu concret en cada cas, portarà... (continua)

  22 d'octubre de 2013

  Margarita Velasco
  Tutora de 5è B

 • Aquesta setmana, els alumnes de 3r d’ESO tenen un repte especial: les proves diagnòstiques de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’unes proves que realitzaran tots els alumnes de... (continua)

  21 d'octubre de 2013

  Daniel Guillamon
  Tutor de 3r d’ESO B

 • A 6è de primària, a l’àrea de Català, estem treballant l’accentuació mitjançant dictats i fitxes, i també comprensió oral i escrita per... (continua)

  21 d'octubre de 2013

  Maria Josep Zango
  Tutora 6è B

 • Ens trobem fent classe de recuperació amb els nens i nenes de 5è. Som ben conscients que hem de revisar i reforçar continguts que varen quedar una mica fluixos l´any passat.... (continua)

  21 d'octubre de 2013

  Antònia Viladoms
  Tutora 2n A primària

 • Si, certament som pocs, tant sols cinc (bé, sis si em compto jo). I si, fem mates. A l’Escola ens preocupa l’aprenentatge dels nostres alumnes, i som conscients que no tots ho fan al... (continua)

  19 d'octubre de 2013

  Rafel Costa
  Tutor de 2n ESO A

 • Aquesta setmana les càmeres de Badalona Televisió ens han visitat per parlar sobre l'ensenyament del xinès a l'escola, als cursos de P4 i P5. Van estar gravant a P5 C mentre... (continua)

  18 d'octubre de 2013

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • Des de fa anys, hem anat donant passos endavant en la utilització dels recursos que ens ofereixen les noves tecnologies a les aules de Primària. Vam començar amb la utilització... (continua)

  16 d'octubre de 2013

  Joan Cabré
  Tutor de 6èA

 • Els alumnes de 4t d’ESO han assistit a la conferència sobre Escola i Empresa a càrrec del Sr. Ezequiel Giró. El Sr. Giró actualment és President i Conseller Delegat... (continua)

  15 d'octubre de 2013

  Emilia Jiménez
  Cap d’estudis ESO

 • Benvolgudes families, Com ja sabeu, les noves tecnologies formen una part molt important de la nostra escola. Mestres i alumnes treballem a diari amb diferents suports, como ara iPads, portàtils... (continua)

  14 d'octubre de 2013

  Elisabeth Berniel
  Tutora 4tB

 • Aquest nou curs els alumnes de l’escola continuem gaudint del projecte Aula Digital, que és un dels objectius del pla estratègic. A les aules seguim comptant amb projectors i pantalles... (continua)

  11 d'octubre de 2013

  Eva Gutiérrez
  Tutora 1rC

 • Aquesta setmana els més petits de l'escola també hem començat a fer servir les noves tecnologies. Comencem a treballar molts conceptes amb els iPads de forma individual. Amb el... (continua)

  11 d'octubre de 2013

  Ana Freixa
  Tutora de E.I. 3anys

 • La nostra escola, en el seu esperit innovador i capdavanter fa ús, de forma habitual de les anomenades noves tecnologies, que per altra banda comencen a ser ja tradicionals en el nostre centre,... (continua)

  11 d'octubre de 2013

  Maria Dolors Illa
  Tutora 1r ESO C

 • Benvolgudes famílies, Hem començat el curs amb moltes ganes i energia. Els alumnes de P3-B us volen ensenyar, en aquesta fotografia, com comencen el matí cantant la “Hello song”... (continua)

  8 d'octubre de 2013

  Fany Escosa
  Tutora de P3-B

 • Hello!! A l’escola seguim treballant la immersió en llengua anglesa. Aquest any els alumnes de primer fem la Música en anglès i a tota l'ESO tenim el profe Oscar, que és... (continua)

  7 d'octubre de 2013


  Professor expressió oral anglès

 • One, two, three!!! ja estem en marxa o millor dit "We have begun". Aquest any els nens de primer acompanyats per la Marina, en Miquel i la Natalie practiquem l'anglès. Ui!!!, a vegades... (continua)

  4 d'octubre de 2013

  Núria Amat
  Tutora 1r B

 • Ja hem començat el nou curs i com cada any comencem amb noves fites i il·lusions, aquest any una de les nostres novetats és el projecte euroàsia. Una oportunitat de conèixer un nou idioma: el xinès... (continua)

  30 de setembre de 2013

  Jia Chen
  Mestra de xinès

 • Aquest curs l'escola ha estrenat una nova página web i nosaltres, els nois i noies de 6è C, a classe d'anglès (TIC), ja vam entrar la setmana pasada. Vam veure com era (és més... (continua)

  30 de setembre de 2013

  Eva De Andres
  Tutora 6è C

 • Amb il·lusió, sempre intentant millorar la nostra qualitat i serveis, aquest mes de setembre hem modernitzat la nostra pàgina web. La intenció és que sigui més... (continua)

  30 de setembre de 2013

  Eva Gómez
  Tutora 4t C

 • Tornem a classe! Després d’uns mesos de descans per fi tornem a l’acció! Ja era hora!! Teníem moltes ganes de tornar-nos a veure! Ara sí que podem dir que hem fet... (continua)

  27 de setembre de 2013

  Fran Gonzalez
  Tutor 1r A

 • Ja esteu a l'ESO!! Fa quatre dies a P-3 i avui ja sou a la tercera planta. Nous professors, noves tutores, nous companys i un munt de canvis que anireu assimilant a mida que passen els dies: els canvis... (continua)

  20 de setembre de 2013

  Raquel Ramírez
  Tutora de 1r d'ESO

 • Dimarts passat va ser la presentació del nou curs, i des de dijous ja estem treballant amb els nous professors. Semblava una cosa molt llunyana això de la ESO, però ja hem arribat,... (continua)

  13 de setembre de 2013

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • A Infantil La reunió informativa de principi de curs tindrà lloc el dimarts 17 de setembre en el següent horari: P-4 de 17,15 a... (continua)

  13 de setembre de 2013

  Lázaro Torrente
  Professor d'educació física

 • Ja ha començat el nou curs 2013-14. Com és habitual aquests primers dies, els plors són una tònica habitual per als nous alumnes de P3, però de ben segur que ben aviat... (continua)

  13 de setembre de 2013

  Secretaria
  Escoles Arrels

 • El dia 12 de setembre comença el nou curs escolar. A Primària, a partir del dia 12 de setembre es farà classe normal de 9 a 13 i de 15 a 17 hores. A Infantil, el dia 12 de setembre:... (continua)

  12 de setembre de 2013


  Escoles Arrels

 • La Graduació s’acosta amb nervis, però amb molta il·lusió; tots col·laborem entusiasmats a organitzar-la: fer discursos, col·locar cadires, assajar... Com... (continua)

  18 de juny de 2013


  Escoles Arrels

 • Aquests dies són importants per a la nostra escola ja que ens reunim aquí, pares, mares, familiars, amics, professors i professores, els directors de l' escola i els nostres alumnes protagonistes... (continua)

  17 de juny de 2013


  Escoles Arrels

 • Ja ha arribat el gran dia de celebrar i gaudir tots plegats de l’Aula Oberta!!!! És el moment de demostrar als nostres familiars, amics i companys el resultat de tot el nostre esforç... (continua)

  11 de juny de 2013


  Tutora 3rC

 • Durant aquest curs s’ha dut a terme el projecte CLIL que consisteix en realitzar... (continua)

  8 de juny de 2013

  Alícia Morató
  Tutora 1r ESO A

 • Per fi arriba el dia de la nostra graduació! Ja som grans i aviat... (continua)

  7 de juny de 2013


  Escoles Arrels

 • Els alumnes de 4t d’ESO han assistit a la conferència sobre Escola i Empresa a càrrec del Sr. Josep Santacreu. Josep Santacreu compta amb un ampli currículum acadèmic... (continua)

  6 de juny de 2013

  Emilia Jiménez
  Cap d’estudis ESO

 • Ja estem acabant el curs i, és per això que, els alumnes de CM i CS estem... (continua)

  3 de juny de 2013

  Maria Fernandez
  Tutora 3r A

 • Els nens i nenes de Cicle Mitjà i Cicle Superior, ja estan preparant les seves... (continua)

  3 de juny de 2013

  Maria Luisa Morales
  Tutora 4tC

 • S’acosta final de curs i és moment de celebrar tots plegats les Jornades... (continua)

  27 de maig de 2013

  Laura Cortés
  Tutora P4 E

 • Arribem a final de curs! Aquest any ho celebrarem amb les jornades de germanor que tindran lloc al llarg d’aquesta setmana. En tenim moltes ganes ja que ens ajuntarem amb les altres classes i amb... (continua)

  27 de maig de 2013

  Glòria Ardanuy
  Tutora 2n C

 • Els nens i nenes d’Educació Infantil continuem utilitzant les noves tecnologies... (continua)

  21 de maig de 2013

  Ana Freixa
  Tutora P4C

 • El grup d’escoles arrels impulsa la utilització de les noves tecnologies per... (continua)

  21 de maig de 2013

  Xavi Colom
  Tutor de 3r ESO B

 • Participar de la Jornada de Germanor ens agrada i ens fa veure que com nosaltres, hi han altres nens amb les mateixes il·lusions, aspiracions i somnis. Sempre ens agrada rebre companys per fer-los... (continua)

  20 de maig de 2013

  Antònia Viladoms
  Tutora 4t B

 • Ja han passat dos dies!! En arribar vam agafar un autocar que ens va portar a l'alberg.... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  15 de maig de 2013

  Eva Gómez
  Escoles Arrels

 • Hem arribat bé i ja estem gaudint de la ciutat!

  Veure àlbum d'imatges
  13 de maig de 2013


  Escoles Arrels

 • Estem a la recta final i us explicarem totes les coses que hem après amb les... (continua)

  12 de maig de 2013

  Fátima Rastrojo
  Tutora 3r B

 • El proper dilluns 13 de Maig, els alumnes de 4t d’ESO marxaran a Londres en el viatge de fi de curs (i d’etapa!), i ara que el moment d’enlairar-se està a tocar, els nervis estan... (continua)

  10 de maig de 2013

  Daniel Guillamon
  Tutor de 4t d’ESO

 • Des de ja fa uns anys les escoles Arrels estan impulsant les noves tecnologies com a... (continua)

  6 de maig de 2013

  Elisenda De Juan
  Tutora P4 B

 • Convocatòria per a la concessió d'ajuts individuals de menjador del curs 2013-14. Podeu demanar més informació a la secretaria de l'escola. El termini de presentació... (continua)

  6 de maig de 2013


  Escoles Arrels

 • Estem pensant en el futur, o és una realitat? És possible una escola on l’element base de l’escola tradicional, el paper, sigui prescindible de cara al futur gràcies a... (continua)

  6 de maig de 2013

  José Manuel Valdivieso
  Tutor de 1r ESO C

 • Ja s’acosta el “dia sense paper”!Estem esperant aquest dia per poder fer altres... (continua)

  6 de maig de 2013

  Maria Josep Zango
  Tutora 5èB

 • Aquest any serà el segon que celebrarem “el dia sense... (continua)

  5 de maig de 2013

  Glòria Ardanuy
  Tutora 2n C

 • Ja fa dies que preparàvem la sortida d’ahir, treballant... (continua)

  29 d'abril de 2013

  Clara Puig
  Tutora i mestra d'anglès 6è

 • Compàs, escaire, cartabó, llapis, regle, làmina, cercle cromàtic,... (continua)

  29 d'abril de 2013

  Rafel Costa
  Tutor de 2n ESO B

 • Amb l’arribada de la Primavera estem realitzant unes sortides per veure com va... (continua)

  26 d'abril de 2013

  Empar Zarzoso
  Tutora 1rB

 • Els nens i nenes de P4 (cargols, gats, cavalls i pollets) hem sortit d'excursió.... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  26 d'abril de 2013

  Chelo Larrosa
  Tutora de P4A

 • 8 de gener de 2013, alguns alumnes i professors de l’escola recullen la decoració... (continua)

  24 d'abril de 2013

  Raquel Ramírez
  Tutora 2n ESO C

 • És temps de disbauxes. Hem fet excursions i Sant Jordi és a prop.... (continua)

  22 d'abril de 2013

  Isabel Sánchez
  Tutora 2nA

 • Aquesta setmana és Sant Jordi, patró de Catalunya, i a l’escola... (continua)

  22 d'abril de 2013

  Joan Cabré
  Tutor 5è A

 • El 23 d'abril, els catalans i catalanes sortim al carrer i omplim les rambles... (continua)

  22 d'abril de 2013


  Tutora P3-E

 • Amb l’arribada del bon temps, arriben també les sortides de Primavera.... (continua)

  15 d'abril de 2013

  Marta Oliete
  Escoles Arrels

 • Aquesta setmana els grups de 3r i 4t de cicle mitjà anem d’excursió.... (continua)

  14 d'abril de 2013

  Maria Fernandez
  Tutora 3r A

 • Els alumnes de 4rt d’ESO en lloc de fer un treball de Síntesi, com els altres cursos de l’ESO, han elaborat un Treball de Recerca. En grups de treball, han realitzat una tasca... (continua)

  13 d'abril de 2013

  Eva Gómez
  Tutora 4rt ESO C

 • Ja és la recta final del curs!!! Això vol dir que hem après moltes... (continua)

  8 d'abril de 2013

  Núria Garcia
  tutora P3B

 • Treballar amb els iPads ha esdevingut una pràctica habitual a la... (continua)

  8 d'abril de 2013

  Marisa Mas
  Tutora 1r ESO B

 • Bé, ja hem arribat al 3r trimestre i recordo quan a principi de curs vam començar... (continua)

  7 d'abril de 2013

  Fina Roca
  Tutora 2nB

 • L’eix transversal d’aquest curs és: “Esforç i treball en equip”. Sembla molt senzill treballar sobre aquest lema però, a vegades, ens oblidem de la dificultat... (continua)

  4 d'abril de 2013

  Alícia Morató
  Tutora 1r ESO A

 • Després de treballar l’eix de l’escola a traves del circ durant... (continua)

  3 d'abril de 2013

  Anna Ortiz
  Tutora 1rA

 • En aquest segon trimestre els nenes i nenes de 4t. s’han implicat molt en l’eix... (continua)

  3 d'abril de 2013

  Fany Escosa
  Tutora 4t A

 • Aquest 2n trimestre, els nens/es d’Educació Infantil hem seguit treballant... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  3 d'abril de 2013

  Maria Josep Rodellar
  Tutora P3A

 • Per als alumnes d'ESO, aquesta setmana ha estat una setmana especial, ja que... (continua)

  21 de març de 2013

  Daniel Guillamon
  Tutor 4t. ESO B

 • Les caramelles són unes cançons i balls populars que es canten... (continua)

  18 de març de 2013

  Empar Zarzoso
  Tutora 1r B

 • Com ja es costum a la nostra Escola, els dies 18, 19, i 21 de març, els nens/es de 2n. de Primària han celebrat l’arribada de la Primavera amb una Cantada de Caramelles que coincideix ... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  18 de març de 2013

  Maria Josep Rodellar
  tutora P3A

 • Com cada any, la Jornada de portes obertes que es celebra a l’escola ha estat... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  11 de març de 2013

  Elisenda De Juan
  Tutora P4 B

 • El passat diumenge 10 de març, es va oferir a tothom la possibilitat de conèixer... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  11 de març de 2013

  Núria Ricart
  Tutora 4 ESO A

 • Diumenge,10 de març hem obert les portes de l’escola a totes les famílies... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  11 de març de 2013

  Maria Josep Zango
  Tutora 5èB

 • S’acosta ja la jornada de portes obertes a l’escola, el diumenge 10 de març,... (continua)

  4 de març de 2013

  Joan Cabré
  Tutor 5èA

 •  Gràcies a l’esforç i al treball en equip i sobretot... (continua)

  3 de març de 2013

  Núria Amat
  Tutora P5A

 • El proper diumenge 10 de març, la nostra escola obrirà les seves portes a tothom.

  1 de març de 2013

  Emilia Jiménez
  Tutora 3r ESO C

 • Benvinguts a l’aula d’acollida de l’escola Arrels-Esperança. Aquesta aula, la responsable de la qual és la intrèpida professora Lourdes Ampudia, acull 22 nois i noies... (continua)

  25 de febrer de 2013

  Luli Ampudia
  Professora aula d’acollida

 • Permanències al matíL’escola ofereix el servei de guarderia de 8 a 9 del matí a aquelles famílies que ho requereixen.Durant aquesta hora els alumnes més petits... (continua)

  24 de febrer de 2013


  Tutor 6é A

 • Com ja sabeu l’escola posa a la vostra disposició una sèrie de serveis... (continua)

  24 de febrer de 2013

  Laura Cortés
  Tutora P4 E

 • El passat dilluns 18 de febrer vam celebrar el dia dels avis. Avui en dia moltes famílies,... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  22 de febrer de 2013

  Maite Pérez
  Coordinadora d' Educació Infantil

 • “Mens sana in corpore sano”, és el que comencen a experimentar els... (continua)

  18 de febrer de 2013

  Antònia Viladoms
  Tut.4t B

 • Estimades famílies con ja veieu som uns artistes fent tombarelles, saltant,... (continua)

  17 de febrer de 2013

  Ana Freixa
  Tutora P4C

 • Enguany s'ha celebrat el Campionat del Món d'Handbol al nostre país, en... (continua)

  15 de febrer de 2013

  Rubén Coleto
  Tutor 3r ESO A

 • La setmana anterior, els nens i nenes del curs de 6è vam anar a la tercera planta... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  13 de febrer de 2013

  Clara Puig
  Tutora 6è C

 • Un any més els alumnes de Primària hem celebrat el carnaval.... (continua)

  12 de febrer de 2013

  Glòria Ardanuy
  Tutora 2n C

 • Ja ha arribat el Carnaval!! Tots els nens, nenes i mestres d'Educació Infantil hem... (continua)

  8 de febrer de 2013

  Chelo Larrosa
  Tutora P4 A

 • Aquest any els alumnes de l’ ESO han celebrat el Carnaval, i encara que molts... (continua)

  8 de febrer de 2013

  Raquel Ramírez
  Cap d’Expressió-Socials

 • Alegria desbordant i grans somriures. Aquest és l’estat d’ànim... (continua)

  4 de febrer de 2013

  Rafel Costa
  Tutor 2n ESO B

 • Com ja sabeu, aquest any reforcem les matèries suspeses de l’any... (continua)

  4 de febrer de 2013

  Clara Puig
  Tutora i mestra d'anglès 6è

 • Hola pares i mares! Ja sabeu que aquest any els nens i nenes de 2n que l’any... (continua)

  3 de febrer de 2013

  Eva Gutiérrez
  Tutora de P-5 B

 • La comunicació amb les famílies és una eina que ens... (continua)

  28 de gener de 2013


  Tutora P3E

 • La nostra web (escolesarrels.com) és una eina de consulta imprescindible per assabentar-se... (continua)

  27 de gener de 2013

  Isabel Sánchez
  Tutora de 2n A

 • El Moodle és un espai virtual d’aprenentatge (EVA) creat pel Dpt. d’Informàtica... (continua)

  24 de gener de 2013

  Maria Dolors Illa
  Tutora 2n. ESO/A

 • Els alumnes de 1r d’ESO gaudeixen aprenent amb l’iPad. Es tracta d’una eina engrescadora que els serveix per repassar, estudiar i fer pràctiques d’allò que s’ha... (continua)

  22 de gener de 2013

  José Manuel Valdivieso
  Tutor de 1r ESO C

 • Hello everybody! Com ja sabeu aquest curs a la nostra escola fem servir... (continua)

  21 de gener de 2013

  Fátima Rastrojo
  Tutora 3r. B

 • Els nens i nenes d’infantil hem encetat aquest 2n trimestre amb il·lusió i amb moltes ganes... (continua)

  19 de gener de 2013

  Marta Oliete
  tutora P3C

 • Els alumnes de 1r d’ESO... (continua)

  15 de gener de 2013

  Andrés Checa
  Professor de matemàtiques

 • Ja estem al 2n trimestre, hem superat el “trauma de l’adaptació”... (continua)

  15 de gener de 2013

  Eva De Andres
  Tutora 5è C

 • Hola pares i mares!!! Voleu saber què hem fet els nens i nenes de P3? Hem après... (continua)

  14 de gener de 2013

  Núria Garcia
  Tutora P3B

 • Com tots sabeu, aquest any treballem al voltant de “l’esforç... (continua)

  9 de gener de 2013

  Fran Gonzalez
  Tutor P5C

 • Ha passat el primer trimestre, com aquell que no diu res, i ens trobem de tornada aquest... (continua)

  9 de gener de 2013

  Margarita Velasco
  Tutora de 6èB

 • Com ja sabeu l’Eix comú durant aquest curs 2012/13 és “Esforç i treball en equip”. A l’ESO durant el primer trimestre hem après a col·laborar... (continua)

  8 de gener de 2013

  Eva Gómez
  Tutora 4rt ESO C

 • EL PETIT MUSEU Aquest curs 2012-2013,... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  20 de desembre de 2012

  Raquel Ramírez
  Cap Dept. d’Expressió

 • El passat dilluns, dia 3 de desembre, els nois i noies de 5è vam fer un itinerari per Barcelona... (continua)

  17 de desembre de 2012

  Maria Josep Zango
  Tutora 5è E.P.

 •  Durant la setmana passada els nens/es de P5 vam fer una sortida pel barri... (continua)

  17 de desembre de 2012

  Eva Gutiérrez
  Tutora P 5 B

 • Un any més, quan s’apropa el Nadal, els més petits de la casa ens han fet gaudir de grans representacions teatrals; tot fruit del seu esforç i del treball en equip de tots plegats.... (continua)

  17 de desembre de 2012

  Fran Gonzalez
  tutor P5 C

 • I finalment, gràcies a l’esforç i dedicació que hi han... (continua)

  14 de desembre de 2012

  Daniel Guillamon
  Tutor de 4t d’ESO B

 • Un any més, amb la intenció de mantenir viu el nostre patrimoni cultural,... (continua)

  14 de desembre de 2012

  Núria Ricart
  Tutora 4 ESO A

 • Unir les noves tecnologies i el treball en equip. Aquesta és la filosofia del treball amb els iPads... (continua)

  11 de desembre de 2012

  Joan Cabré
  5è A

 •  Amb el lema del nostre Eix Comú “Esforç i treball... (continua)

  10 de desembre de 2012

  Emilia Jiménez
  Tutora 3r ESO C

 • Aquest curs, gràcies a l’esforç i al treball en equip de tothom,... (continua)

  10 de desembre de 2012

  Núria Amat
  Tutora P5-A

 • Ja tenim l’escola molt bonica i guarnida una vegada que totes les etapes han acabat de fer i penjar ... (continua)

  3 de desembre de 2012


  Tutor de 6è A

 • Aprendre a interactuar de forma cooperativa amb els altres també és... (continua)

  1 de desembre de 2012


  Escoles Arrels

 • Arriba a l’estació “ARRELS – ESPERANÇA” un tren... (continua)

  29 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • Com és tradició a l’Escola, la setmana del 19 al 23 de novembre hem celebrat Santa Cecília,... (continua)

  26 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • Els nens i nenes d’educació infantil hem celebrat Santa Cecília,... (continua)

  26 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • El dia 22 de novembre va ser Santa Cecília, patrona de la Música i l’escola... (continua)

  23 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • Els nens i nenes de primària fem les nostres English classes amb el projector.... (continua)

  19 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • Els dies de taller d’anglès practiquem l’expressió... (continua)

  19 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • La Jelly és el nostre amic que a english class ens diu cosetes a l’... (continua)

  19 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • Els nens i nenes de P-4 hem començat a experimentar amb els iPads. Hi havia... (continua)

  13 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • Una setmana més els alumnes de 2n E.S.O hem treballat a les classes d’... (continua)

  12 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • Com es va comentar fa poques setmanes, cicle inicial va començar a utilitzar... (continua)

  12 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • L'olor de les castanyes torrades i les fulles a terra fent una catifa fina, ens recorden... (continua)

  5 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • Dimecres vam començar a celebrar la festa de la Castanyada llegint poemes i... (continua)

  5 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • El passat 25 de novembre, els alumnes de 2n. ESO van fer la sortida corresponent... (continua)

  1 de novembre de 2012


  Escoles Arrels

 • El 25 d’octubre de 2012 vam sortir de les dues escoles, Esperança i Blanquerna,... (continua)

  30 d'octubre de 2012


  Escoles Arrels

 • Ja les tenim aquí! Un any més els nens i nenes de P-4 i P-5, comencem... (continua)

  29 d'octubre de 2012


  Escoles Arrels

 • Ja ha arribat la tardor, i els nens i nenes de primària van anar d’ excursió... (continua)

  29 d'octubre de 2012


  Escoles Arrels

 • El dia 25 d'octubre, els alumnes de l’ESO han realitzat les sortides de tardor.... (continua)

  26 d'octubre de 2012


  Escoles Arrels

 • Sabeu què? Els nens i nenes d'educació infantil han col·laborat... (continua)

  22 d'octubre de 2012


  Escoles Arrels

 • Aquesta setmana els alumnes de 2on d'ESO han començat a fer els dissenys pels murals que decoraran la 3a planta de l'escola. Mitjançant el disseny i l'elaboració final dels murals,... (continua)

  19 d'octubre de 2012


  Escoles Arrels