Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
  Notícies a escola
 • La situació d’extraordinària excepcionalitat que estem vivint aquets dies ha alterat les nostres rutines i la situació de confinament provoca molts dubtes i incerteses. Els nostre... (continua)

  3 d'abril de 2020

  Laura Monsonís
  Cap Departament Psicopedagògic

 • Un any més arriba la English week a l’escola. Enguany treballarem diferents aspectes que ens faran endinsar-nos i conèixer CANADA. Per tal de viatjar fins aquest país tan... (continua)

  7 de març de 2020

  Karen López
  Especialista d'Anglès

 • El dissabte 7 de març, d’11 a 13 hores, obrirem les portes a totes aquelles famíliesque estiguin interessades en la nostra escola per a la Preinscripció del seu fill... (continua)

  5 de març de 2020

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis d'ESO

 • A la pàgina web de l'escola, a l'apartat de Projecte Pedagògic, s'explica com un dels nostres objectius és preparar els alumnes per a les demandes del segle XXI. Això... (continua)

  24 de febrer de 2020

  Robert Madrazo
  Professora de Secundària

 • Una de les funcions del departament psicopedagògic de la nostra escola és oferir atenció directa a les famílies. Promoure la cooperació entre escola i família... (continua)

  20 de febrer de 2020

  Laura Monsonís
  Escoles Arrels

 • Per mantenir una fluïda comunicació amb les famílies dels alumnes del nostre centre, en els propers dies estan programades les segones reunions de pares. Els tutors explicaran els fets... (continua)

  10 de febrer de 2020

  Carles Díaz
  Sotsdirector

 • El passat 24 de desembre es va fer entrega de la magnífica cistella de Nadal que els alumnes de 4t d’ESO van rifar en benefici del viatge a Roma de fi de curs. La butlleta afortunada, coincident... (continua)

  19 de gener de 2020

  Mónica Ranz
  Directora

 • Aquesta setmana a l’escola fem les Jornades Interetapes. Al llarg d’aquest dies els alumnes de 3r d’ESO expliquen i participen en activitats per anar introduint una mica als alumnes de... (continua)

  16 de desembre de 2019

  Núria Aniento, Noa Bigas, Toni Vivar, Irene Biarge, Andrea Rodríguez, Héctor Raigón i Àlex Veganzones.
  Escoles Arrels

 • Aviat arribarà el moment en què tots els nens i nenes de l’escola Arrels Blanquerna rebin els seus regals com a reconeixement del seu bon comportament durant tot aquest any. Per aquest... (continua)

  8 de desembre de 2019

  Laura Vazquez
  Cap d'estudi Primària

 • Des del curs passat, la nostra escola participa en el projecte d´innovació educativa #aquiproubulluing.L’assetjament pot costar d’identificarper a les persones que envolten a qui... (continua)

  22 de novembre de 2019

  Laura Monsonís
  Escoles Arrels

 • Avui ens han visitat els alumnes de l’intercanvi Arrels-Stadtteilschule Bergedorf. Els alumnes de 4t d’ESO van anar a Alemanya fa un any i ara els alumnes alemanys vénen a visitar-nos.... (continua)

  25 d'octubre de 2019

  Noa Bigas 3rESO
  Escoles Arrels

 • Com ja sabeu, durant aquesta setmana, estem celebrant la setmana Bio a l’escola. Estem treballant molt tot el que té a veure amb els bons hàbits, el menjar saludable, el reciclatge...... (continua)

  24 d'octubre de 2019

  Susana Lendinez
  Tutora de 2n EP D

 • Amb l’arribada de l’octubre posem en marxa a l’escola el servei d’Extraescolars. L’oferta intenta ser àmplia i molt variada perquè tots els nens i nenes puguin... (continua)

  27 de setembre de 2019

  Mónica Ranz
  Directora

 • Aquest curs, el 2019-2020, inaugurem a Escoles Arrels un Eix molt especial, que formarà part d’un projecte que s’expandirà en el futur i que té com a objectiu essencial... (continua)

  19 de setembre de 2019

  Óliver Jabato
  Tutor 2n ESO

 • Comencem un nou curs escolar estrenant Eix: Quin món volem? i renovant l’equip directiu de l’escola. La Sra. Laura Vázquez pren el relleu de la Sra. Magda Espinosa i assumirà... (continua)

  7 de setembre de 2019

  Mónica Ranz
  Directora

 • Benvolgudes famílies:els informem que ja és obert el termini de presentació de sol·licituds d'ajuts per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu. En... (continua)

  6 de setembre de 2019

  Carles Díaz
  Sots-director d'Arrels-Blanquerna

 • A l’assignatura d’i+D, els alumnes de segon de l’ESO han realitzat un projecte en anglès molt interessant amb l’aplicació Google Sites.Però, què... (continua)

  2 de juny de 2019

  Robert Madrazo
  Professor Secunndària

 • Els tres alumnes de segon cicle de secundària que van realitzar les proves escrites per l’obtenció del certificat B1 en anglès el passat 10 de maig, han dut a terme l’examen... (continua)

  23 de maig de 2019

  Mónica Ranz
  Directora

 • Termini únic de presentació: Fins al divendres 7 de juny de 2019.- Per a alumnes ja matriculats al centre.- Per a alumnes nous al centre i ja admesos (llistes publicades).On i què... (continua)

  14 de maig de 2019

  Carles Díaz
  Sots-director d'Arrels-Blanquerna

 • Un dels valors essencials de la nostra escola és potenciar l’esperit crític dels nostres alumnes. Tot i així, què és aquest esperit? El podríem definir com... (continua)

  6 de maig de 2019

  Robert Madrazo
  Professora de Secundària

 • Seguint amb l’esperit de ¨Tu ets l’escola¨ amb el que es vol potenciar la importància de la participació i que els alumnes facin seu el valor de la col·laboració el... (continua)

  25 d'abril de 2019

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis d'ESO

 • El vint-i-tres d’abril es va fer públic el veredicte del concurs de petites narracions ‘Pilarín Bayés’, convocat per la Fundació de l’Hospital Sant Joan... (continua)

  25 d'abril de 2019

  Núria Ricart
  Cap de llengües

 • Aquest dimarts, dia 23 d’abril de 2019, hem tingut l’oportunitat de celebrar una de les festivitats més icòniques i tradicionals de la societat catalana: Sant Jordi, i per a poder-ho... (continua)

  24 d'abril de 2019

  Óliver Jabato
  Tutor 1r ESO

 • Dimecres 27 de març el rector de la universitat de Barcelona va fer entrega dels premis extraordinaris de final de grau en una cerimònia solemne a la sala Paraninf de la mateixa UB. Es tracta... (continua)

  2 d'abril de 2019

  Mónica Ranz
  Directora

 • Dijous 28 de març es va fer entrega de la cistella de Nadal pro-viatge fi de curs a Roma dels alumnes de 4t d’ESO de les escoles Arrels. De fet, la butlleta premiada havia de coincidir amb... (continua)

  29 de març de 2019

  Mónica Ranz
  Directora

 • Com és ja costum consolidat dels darrers cursos, l’escola organitza una segona jornada de portes obertes destinades a aquelles famílies que tenen interès a portar els seus fills... (continua)

  7 de març de 2019

  Carles Díaz
  Sotsdirector

 • El Departament d´Ensenyament ha seleccionat la nostra escola per participar en el projecte d´innovació pedagògica Aquiproubullying.Un projecte de prevenció, detecció... (continua)

  3 de març de 2019

  Laura Monsonís
  Psicòloga

 • Dijous 24 de gener, la psicòloga Sílvia Valdespino, va oferir a les famílies de 4t de primària a 2n de l’ESO, una xerrada sobre l’adolescència. Entenent que... (continua)

  28 de gener de 2019

  Mónica Ranz
  Directora

 • El proper diumenge 10 de març l’escola fa una segona jornada de portes obertes. Però a diferència de la primera, que va tenir lloc el mes de desembre, en aquesta ocasió,... (continua)

  23 de gener de 2019

  Administració
  Escoles Arrels

 • Com ja sabeu, durant aquest curs estem realitzant la segona part de l’eix comú: Mare Nostrum. En aquesta ocasió ens centrem en aspectes diferents, respecte al curs anterior. Per aquest... (continua)

  8 de gener de 2019

  Robert Madrazo
  Professor de secundària

 • Com diu la cançó: “Els Reis venen, venen de la muntanya; porten joguines per la canalla...” Però abans hem d’escriure les cartes amb tots els nostres desitjos, i... (continua)

  10 de desembre de 2018

  Magda Espinosa
  Tutora de 2n EP

 • Ahir dijous 29 de novembre va tenir lloc la jornada d’eleccions per a la renovació parcial del Consell escolar als sectors d’alumnes, i pares i mares. Un cop fet l’escrutini, us... (continua)

  30 de novembre de 2018

  Mónica Ranz
  Directora

 • Per a desenvolupar millor la tasca educativa del Centre, és molt important que cada mestre/a conegui als seus alumnes. Aquest coneixement s’adquireix a partir de la convivència diària... (continua)

  21 de novembre de 2018

  Laura Monsonís
  Psicologa

 • El 9 de novembre va ser la festa de menjador i ens ho vam passar pipa.Com que va ploure tot el dia vam decidir celebrar-la al gimnàs i va ser tot un èxit.Primer vam menjar un menú... (continua)

  20 de novembre de 2018

  Marcos Gordito
  Vetllador

 • Un cop més i d’acord amb la normativa, durant el mes de novembre i principis de desembre, procedirem a la renovació parcial del CONSELL ESCOLAR del Centre.El Consell Escolar... (continua)

  28 d'octubre de 2018

  Mónica Ranz
  Directora

 • Un dels objectius de l’escola, és que les famílies puguin veure el nostre dia a dia. La millor opció és donant un cop d’ull a la nostra pàgina... (continua)

  22 d'octubre de 2018

  Eva Serralta
  Tutora 2n ESO

 • A la nostra escola, a part de fer anglès curricular, fem classe d’Oral Expression un cop per setmana. En aquestes sessions treballem propostes per expressar-nos en anglès i perdre la... (continua)

  10 d'octubre de 2018

  Alba García i Ainhoa Pueyo
  Escoles Arrels


 • Les alumnes de 4t d'ESO que l'any passat van participar en l'intercanvi amb l'escola d'Hamburg estan ja preparant l'arribada de les seves companyes alemanyes.... (continua)

  7 d'octubre de 2018

  Carles Díaz
  Sotsdirector

 • Al dia a dia de l’escola, els colors hi són presents. Des de ben petits n’aprenem els seus noms; els fem servir com a eina per a relacionar, per comparar, per diferenciar; amb ells decorem... (continua)

  3 d'octubre de 2018

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP - D

 • Comencem un nou curs escolar i, com cada any, l´escola Arrels- Blanquerna us vol informar de la nostra engrescadora proposta d´activitats extraescolars per realitzar des d´octubre fins... (continua)

  24 de setembre de 2018

  Jordi Alguacil
  Tutor P5

 • Benvolgudes famílies,els anunciem que ja s’ha obert la convocatòria d’ajuts per alumnes amb necessitat específica de suport educatiu per al curs 2018-19. El termini de... (continua)

  4 de setembre de 2018

  Carles Díaz
  Sots-director

 • Dimecres 6 de juny les alumnes del curs de zumba van oferir un conjunt de nou coreografies espectaculars a familiars i companys. Amb aquest festival acomiadem el curs d’extraescolars i felicitem... (continua)

  10 de juny de 2018

  Mónica Ranz
  Directora

 • Això s’acaba, arriba fi de curs i dins d’un conjunt de celebracions que encara hem de gaudir, el dia 8 de juny ha tingut lloc la tercera gran Festa del Menjador. Acompanyats del bon... (continua)

  8 de juny de 2018

  Magda Espinosa
  Cap d’estudis EI/EP

 • A Escoles Arrels som plenament conscients de que l’educació és el motor que posa en marxa el desenvolupament econòmic, social i cultural d’una societat i, per aquest motiu,... (continua)

  20 de maig de 2018

  Óliver Jabato
  Tutor 3r ESO

 • Un dels nostres objectius sempre ha estat informar a les nostres famílies del funcionament del Centre i explicar les activitats que realitzem durant el curs. Per això, la millor forma de... (continua)

  14 de maig de 2018

  Robert Madrazo
  Professor de secundària

 • Els nois i les noies de 4t d'ESO estan de viatge a Roma. Finalment van marxar la matinada de diumenge en vaixell. Ahir dilluns van visitar les catacombes i després van passejar pel centre.... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  8 de maig de 2018

  Administració
  Escoles Arrels

 • Termini únic de presentació: Fins al divendres 8 de Juny de 2018.- Per a alumnes ja matriculats al centre.- Per a alumnes nous al centre que hagin realitzat la preinscripció.On... (continua)

  7 de maig de 2018

  Carles Díaz
  Sots-director d'Arrels-Blanquerna

 • Una de les celebracions més importants de l’escola és Sant Jordi. Els alumnes, amb l’ajuda i supervisió dels professors, porten mesos preparant diferents activitats; com... (continua)

  17 d'abril de 2018

  Robert Madrazo
  Professor de secundària

 • A l’escola ja fa setmanes que estem treballant, amb contes i dibuixos i videos (que durant el mes d’abril anirem publicant a la web) per a la Diada del Llibre i la Rosa: Sant Jordi.És... (continua)

  26 de març de 2018

  Mónica Ranz
  Directora

 • Aquest any l’English Week ha estat dedicada a conèixer la cultura i les tradicions de Sud-Àfrica. Al llarg d’una setmana els alumnes i professors d’anglès han realitzat... (continua)

  22 de març de 2018

  Mónica Ranz
  Directora

 • El proper diumenge 25 de febrer l'escola fa una segona jornada de portes obertes. Però a diferència de la primera, que va tenir lloc el mes de desembre passat, en aquesta ocasió... (continua)

  20 de febrer de 2018

  Carles Díaz
  Sotsdirector

 • A l’escola hem instal·lat un rocòdrom al pati de la planta baixa per poder gaudir dels avantatges de l’escalada sense sortir del centre. A més de ben segur d’esdevenir... (continua)

  15 de febrer de 2018

  Mónica Ranz
  Directora

 • A l'escola fa uns dies que estem molt nerviosos. Sabeu per què? El Rei Carnestoltes està a punt d'arribar. Aquesta darrera setmana ja hem decorat les màscares... (continua)

  5 de febrer de 2018

  Judith Miron
  Mestra de primària.

 • La nostra professora de xinès, la Ming, va sortir a la televisió CCTV de Xina donant classe als alumnes de l’escola Arrels-Esperança.El programa tracta sobre com es transmet... (continua)

  26 de gener de 2018

  Administració
  Escoles Arrels

 • Ahir dijous dia 18 de gener, la psicòloga de la escola, Sílvia Valdespino, va oferir una conferència als pares de cicle inicial de l’escola. La xerrada plantejava com conjugar... (continua)

  20 de gener de 2018

  Mónica Ranz
  Directora

 • Aquest any des de l’Escola Arrels-Blanquerna us volem felicitar les festes d’una manera molt especial.Poden veure la nostra felicitació en aquest vídeo:

  20 de desembre de 2017

  Administració
  Escoles Arrels

 • 20 de desembre de 2017

  Administració
  Escoles Arrels

 • El proper dissabte 16 de desembre de 11:00h a13:00h, tindrà lloc a la nostra escola, la Jornada de Portes Obertes d’aquest curs 2017-2018. Com cada any tota l’escola estarà guarnida... (continua)

  11 de desembre de 2017

  Magda Espinosa
  Cap d’estudis d’EI/EP

 • Benvolgudes famílies.El passat dia 19 d’octubre vam oferir el curs de Formació Digital per a Famílies per tal de facilitar-vos, mostrar i compartir les eines informàtiques... (continua)

  23 d'octubre de 2017

  Silvia Romero
  Professora de Secundària

 • Un dels principis per millorar la convivència d'una organització és la prevenció. A l'escola ens hem proposat implantar aquest principi i, per aquesta raó,... (continua)

  11 d'octubre de 2017

  Carles Díaz
  Sotsdirector

 • El passat divendres 6 d’octubre vam rebre a Blanquerna els alumnes alemanys participants enl’intercanvi Stadtteilschulebergedorf- Escoles Arrels. Després de donar-los la benvinguda a... (continua)

  8 d'octubre de 2017

  Mónica Ranz
  Directora

 • “La Nostra Mar”, la mar Mediterrània que banya les nostres costes i les de països que pertanyen a Europa, Àfrica i Àsia ha estat bressol de civilitzacions com romans,... (continua)

  2 d'octubre de 2017

  Gloria Carreras
  Tutora de 6èP

 • A l’Escola Arrels Blanquerna comptem amb un Departament Psicopedagògic que complementa el seguiment tutorial en el procés de desenvolupament personal i acadèmic dels alumnes... (continua)

  25 de setembre de 2017

  Laura Monsonís
  Psicologa

 • Per aquells pares i mares que us incorporeu a la nostra escola enguany, i així també com a recordatori pels que ja fa temps que ens acompanyeu...La pàgina web d'Escoles Arrels... (continua)

  18 de setembre de 2017

  Silvia Romero
  Mestra de primària.

 • Benvolgudes famílies, ja han sortit les resolucions de les beques de menjador. Per a més informació demanar a secretaria per la Sra. Yolanda.

  12 de setembre de 2017

  Carles Díaz
  Sots-director d'Arrels-Blanquerna

 • Benvolgudes famílies, els anunciem que ja s'ha obert la convocatòria d'ajuts per alumnes amb necessitat específica de suport educatiu per al curs 2017-18. El termini... (continua)

  5 de setembre de 2017

  Carles Díaz
  Sots-director

 • De nou estem arribant al final del curs!Tot fa olor de vacances, platja, descans, celebracions...Alguns nivells hem arribat al final de l’etapa que cursem i volem celebrar el pas a la següent... (continua)

  17 de juny de 2017

  Gloria Carreras
  Tutora 5è EP

 • Ja queda molt poc per acabar el curs i, ja que hem treballat molt, volem gaudir d’un migdia especial a l’escola. Així que el proper divendres dia 16 celebrarem l’última... (continua)

  6 de juny de 2017

  Laura Vazquez
  Escoles Arrels

 • Com ja sabeu, contemplat en un dels eixos principals de l'escola, està la integració del mòbil com a eina d'investigació i consulta a l'aula.Els nois i noies... (continua)

  29 de maig de 2017

  Silvia Romero
  Professora de Secundària

 • Enguany la nostra escola ha participat en el concurs de dibuix per Ed. Primària organitzat per Badamoni amb motiu de les Festes de Badalona i amb la particiació d’altres escoles... (continua)

  28 de maig de 2017

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis

 • Santa Cecília, la Castanyada, Emissaris Reials, Dia dels Avis, Carnestoltes... a l’escola totes aquestes celebracions no serien possibles sense la implicació dels nostres alumnes, que... (continua)

  24 de maig de 2017

  Mónica Ranz
  Directora

 • Termini únic de presentació: Fins al 9 de Juny de 2017.· Per a alumnes ja matriculats al centre.· Per a alumnes nous al centre i ja admesos (llistes publicades el 2 de... (continua)

  19 de maig de 2017

  Carles Díaz
  Sots-director d'Arrels-Blanquerna

 • Us demanen permís els vostres fills per penjar fotos a Whatsapp? Tenen compte d’Instagram? Fan servir Snapchat?... tenen 14 anys? Amb un seguit de preguntes com aquestes va començar... (continua)

  16 de maig de 2017

  Mónica Ranz
  Directora

 • Un any més hem gaudit a l’escola de la Jornada de la Ciència.Els nens i nenes de tota l’escola han participat de l’esdeveniment des de diferents punts de partida segons... (continua)

  30 d'abril de 2017

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP - D

 • Sant Jordi a BlanquernaAvui divendres, dia 21 d’abril de 2017, els alumnes d’Escoles Arrels Blanquerna han celebrat la tradicional diada de Sant Jordi al nostre centre.Aquest any hem gaudit... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  21 d'abril de 2017

  Óliver Jabato
  Professor de secundària

 • Hem començat una nova activitat a l’escola: l’hort com a recurs pedagògic. L’hort escolar és una eina que afavoreix i contribueix a l’educació mediambiental... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  2 d'abril de 2017

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis d'infantil i primària

 • El passat dilluns 27 de marc la psicòloga Anna Palol, de la Fundació Alcohol I Societat, va oferir una xerrada a les famílies de cicle superior i educació secundària... (continua)

  30 de març de 2017

  Mónica Ranz
  Directora

 • L’alumna Marina González de 4r ESO ha guanyat la panera pro-viatge final de curs. Des de les Escoles Arrels volem felicitar... (continua)

  27 de març de 2017

  Guillermo Gonzalez
  Tutor de 4t ESO D

 • Benvolgudes famílies, el proper dijous 23 de març comença el període de preinscripció pel curs 2017-2018 i dura fins el 4 d’abril. Durant aquest període... (continua)

  21 de març de 2017

  Administració
  Escoles Arrels

 • Durant tota aquesta setmana a l'escola celebrem l'English Week, que enguany la dediquem a Irlanda. En els 5 dies que dura l'English Week, es realitzen activitats diferents a les habituals... (continua)

  14 de març de 2017

  Miquel Carreras
  Mestra de primària

 • Dintre dels serveis que ofereix l’escola es troben les revisions mèdiques que anualment es realitzen als alumnes de des de P3 fins a sisè de Primària. Aquestes revisions, permeten... (continua)

  2 de març de 2017

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis

 • A la nostra escola els alumnes de l’ESO fan alemany com a segona llengua estrangera. Al llarg de sis crèdits distribuïts entre 2n, 3r i 4t d’ESO, els alumnes d’aquesta optativa... (continua)

  20 de febrer de 2017

  Mónica Ranz
  Directora

 • Com cada curs la nostra escola ha organitzat unes Jornades de Portes Obertes pels nous alumnes. És una celebració orientada a les famílies que encara no coneixen l’escola,... (continua)

  19 de febrer de 2017

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'Estudis Secundària

 • El passat dissabte dia 17 de desembre vam celebrar la jornada de Portes Obertes a Arrels-Blanquerna, convidant a les famílies de l'escola a conèixer els diferents espais del centre. S'hi... (continua)

  13 de gener de 2017

  Silvia Romero
  Professora de E. P

 • A la nostra escola l'activitat no s'acaba a les 5 quan finalitzen les classes, sinó que s'hi poden fer diverses extraescolars per a tots aquells alumnes que desitgin quedar-se... (continua)

  10 de gener de 2017

  Miquel Carreras
  Mestre de primària

 • A l’escola Arrels–Blanquerna el Nadal ja ha arribat! Els passadissos, les classes... ja estan decorats amb estrelles, mitjons, arbres i boles de Nadal. Inclús en alguna classe... (continua)

  14 de desembre de 2016

  Administració
  Escoles Arrels

 • 14 de desembre de 2016

  Administració
  Escoles Arrels

 • El proper dissabte dia 17 de desembre celebrem Portes Obertes a l’escola Arrels-Blanquerna i us volem convidar a venir, tant si sou actualment famílies de l’escola... (continua)

  12 de desembre de 2016

  Mónica Ranz
  Directora

 • Com cada any l’escola es mou al voltant d’un eix comú, enguany Parlant ens Entenem és l’eix que treballem a totes les etapes i matèries de manera transversal... (continua)

  28 de novembre de 2016

  Eva Serralta
  Professora d'Educació Física

 • Ser pares i mares és una de les facetes més importants i gratificants en la vida d’una persona. La nostra escola té una sèrie d’activitats... (continua)

  16 de novembre de 2016

  Guillermo Gonzalez
  Cap d'estudis Secundària

 • Un cop més i d’acord amb la normativa educativa en vigor, durant el mes de novembre i principis de desembre, procedirem a la renovació parcial del CONSELL ESCOLAR del Centre,. El... (continua)

  7 de novembre de 2016

  Mónica Ranz
  Presidenta del Consell Escolar

 • El proper divendres 4 de novembre l’escola organitza la festa del menjador. Des de fa dos anys cada trimestre l’escola organitza unes activitats lúdiques a l’escola. Tots... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  31 d'octubre de 2016

  Eva Serralta
  Professora d'Educació Física

 • Per segon any consecutiu l’escola ha adjudicat una beca d’idiomes a una alumna de 4t d’ESO per poder estudiar a l’Escola d’Idiomes Moderns que la Universitat de Barcelona... (continua)

  25 de setembre de 2016

  Mónica Ranz
  Directora

 • El passat 2 de setembre es va concedir a títol pòstum el premi Pont de Plata per part de l’Ajuntament de Besalú al nostre ex-director i titular Sr.Joan Masó i Hervás.... (continua)

  7 de setembre de 2016

  Administració
  Escoles Arrels

 • Us anunciem que ja s'ha obert la convocatòria d'ajuts per alumnes amb NEE (Necessitats Educatives Especials) per al curs 2016-17. El termini de presentació finalitza el proper 29... (continua)

  6 de setembre de 2016

  Administració
  Escoles Arrels

 • Benvolgudes famílies, tornem a començar un nou curs. Les presentacions de cadascun dels cursos es realitzaran en el següent horari: - Divendres... (continua)

  2 de setembre de 2016

  Mónica Ranz
  Directora