Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
  Notícies a 1r, 2n, 3r i 4t
 • Durant el curs passat, a través de l’Eix: “Quin món volem?” vam qüestionar-nos quines accions podíem incorporar en el nostre dia a dia per millorar la situació... (continua)

  21 de setembre de 2020

  Laura Vazquez
  Tutora 2n EP

 • Hem tornat tots i totes molt il·lusionats a estrenar un nou curs presencial. Només pel fet de poder estar junts i gaudir dels nostres amics i amigues, dels companys i companyes... de la nostra... (continua)

  19 de setembre de 2020

  Alumnes de 4t EP - D
  Escoles Arrels

 • Ja estem arribant a la recta final del curs i és un bon moment per donar un cop d’ull a aquest últim trimestre.Qui ens hauria dit que faríem un Tercer Trimestre a casa?Sembla... (continua)

  15 de juny de 2020

  Gloria Carreras
  Tutora de 6è E.P

 • Com ja sabeu i heu vist pel carrer, ara tots hem d’anar amb mascareta i us preguntareu per què?Doncs l’ús de mascareta és molt important per no transmetre el virus del... (continua)

  8 de juny de 2020

  Jessica Arrufat
  Tutora 4t EP

 • Hi ha diverses teories sobre el vincle entre els animals i les persones, els primers conceptes que associen la majoria dels nens quan se’ls pregunta per la relació amb el seu gos o gat són:... (continua)

  1 de juny de 2020

  Gloria Carreras
  Tutora 6è EP

 • Per a moltes famílies el confinament ha resultat una oportunitat per a realitzar diferents activitats que la rutina no ens deixa temps per a fer: manualitats, tasques de la llar, jocs de taula,... (continua)

  25 de maig de 2020

  Karen López
  Especialista d'Anglès

 • Com acostuma a passar, de les crisis neixen grans oportunitats. En aquest cas el tancament de les escoles ens ha empès a posar en marxa eines digitals per tal de proporcionar, de la millor manera... (continua)

  18 de maig de 2020

  Daniel Gutiérrez
  Mestre de Primària.

 • Les Festes de Maig d’enguany són diferents atesa la situació que estem vivint, però des de l’escola us instem a visitar una web molt interessant: ... (continua)

  11 de maig de 2020

  Laura Vazquez
  Cap d'estudis d'EP

 • Benvolgudes famílies i alumnes,si voleu practicar anglès des de casa i viatjar per l’espai exterior descobrireu, en aquesta aplicació que us proposo, la Missió Chandra... (continua)

  4 de maig de 2020

  Estefania Mayugo
  Tutora de 5è EP

 • Benvolgudes famílies i alumnes,Com a resposta a la crisi del COVID-19 moltes webs han estat obertes perquè, des de casa, puguem gaudir d’estones que ens transportin a llocs que ens... (continua)

  27 d'abril de 2020

  Gloria Carreras
  Tutora de 6è EP

 • El 23 d’abril és el dia de Sant Jordi, aquest any un Sant Jordi atípic. No podrem veure les tradicionals paradetes de venda de llibres i roses, però per una altra part ens ha... (continua)

  20 d'abril de 2020

  Magda Espinosa
  Tutora 3r EP

 • Aquesta situació excepcional demana accions excepcionals, i com no podia ser d'una altra manera, el món de la música no es pot quedar enrere. Durant aquestes setmanes han sorgit... (continua)

  14 d'abril de 2020

  Daniel Gutiérrez
  Mestre de Primària.

 • L'"InfoK" és el primer i únic informatiu pensat per a nens i nenes de tota Catalunya. S'emet en directe, de dilluns a dijous, a les 19.30, pel Super3, el canal infantil de... (continua)

  30 de març de 2020

  Susana Lendinez
  Tutora de 2n EP D

 • Des de l’escola esperem que estigueu bé i aprofitant aquests dies per passar temps junts. Així doncs, l’equip docent del centre us vol fer arribar aquest seguit de propostes per... (continua)

  23 de març de 2020

  Carla Arques
  Especialista d'Anglès

 • Rentar-se bé les mans no és només una rutina després d’anar al bany o abans d’anar a menjar. La neteja i higiene de les mans també ha d’estar present... (continua)

  15 de març de 2020

  Magda Espinosa
  Tutora de 3r E.P

 • Dins dels valors que volem transmetre als nostres alumnes tenen rellevant importància el de ser col·laborador i respectuós vers els demés i responsable en les nostres actuacions.... (continua)

  2 de març de 2020

  Magda Espinosa
  Tutora de 3r EP

 • El pla lector de la nostra escola pretén promocionar el gust per la lectura i constitueix un dels nostres senyals d’identitat. Llegir ens obre les portes al coneixement i a nous mons on la... (continua)

  16 de febrer de 2020

  Laura Vazquez
  Cap d'estudi Primària

 • A la classe dels dofins estem immersos en un tema que ens té fascinats: els animals vertebrats. És el projecte del segon trimestre de coneixement del medi natural i realment és un... (continua)

  10 de febrer de 2020

  Susana Lendinez
  Tutora de 2n EP D

 • Avui a la classe de 3r de primària i seguint amb la programació d’educació física que imparteix la nostra professora Eva Serralta, hem començat una activitat nova... (continua)

  27 de gener de 2020

  Magda Espinosa
  Tutora de 3r EP

 • Som conscients que hem de ser bons vianants i futurs bons conductors. Seguint els valors que treballem a l’escola, en properes dates tindrem la visita de la Guàrdia Urbana, que vindrà... (continua)

  19 de gener de 2020

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP - D

 • Ja hem començat un altre any i ja tenim un nou any xinès!Segons els animals del zodíac xinès, quin animal creieu que pertany a l'any 2020? Doncs la resposta és... (continua)

  13 de gener de 2020

  Huiming Zheng
  Mestra Educació Primària

 • El nou trimestre ha començat i ha donat inici a les noves activitats que es desenvoluparan al llarg d’aquest. Durant aquest tots els alumnes de l’escola aniran al teatre Blas Infante... (continua)

  12 de gener de 2020

  Karen López
  Mestra de Primària.

 • La nostra escola aposta fort per la innovació tecnològica i la millora de la qualitat pedagògica. Amb l´ús de les noves tecnologies, els nens i les nenes posen en pràctica... (continua)

  2 de desembre de 2019

  Laura Monsonís
  Mestra de Primària

 • El proper divendres 28 de novembre, tornem a celebrar a l’escola la Jornada de Cooperació. Tal i com marca un dels principals objectius del nostre pla estratègic, la col·laboració... (continua)

  25 de novembre de 2019

  Susana Lendinez
  Tutora de 2n EP

 • Al llarg del trimestre s’organitzen a l’escola activitats de suport. Com és tradició, una d’elles és la festa del menjador. Enguany la primera es va dur a terme el... (continua)

  20 de novembre de 2019

  Meritxell Amare
  Monitora de menjador

 • Un any més, com és tradició a la nostra escola, amb l’objectiu d’integrar l’alumnat en el nostre entorn cultural a partir del treball artístic, celebrem la... (continua)

  19 de novembre de 2019

  Daniel Gutiérrez
  Mestre de Primària.

 • Des del curs passat a l’escola hem implementat l’autoavaluació amb l’objectiu que els mateixos alumnes avaluïn el seu aprenentatge: reconèixer què és... (continua)

  18 de novembre de 2019

  Karen López
  Mestra educació primària

 • Durant tot aquest trimestre estem treballant fonètica anglesa durant les nostres classes de English Oral Expression. La fonètica és un mètode per aprendre a llegir... (continua)

  27 d'octubre de 2019

  Silvia Vidal
  Especialista d'Anglès

 • Aquest curs, fins a quart de primària, seguim utilitzant els ajudants d’escriptori (Desktop helpers). Implantats ja amb anterioritat han anat consolidant la seva presència a les nostres... (continua)

  17 d'octubre de 2019

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP-D

 • Ha arribat octubre i ja estem a ple funcionament, aquesta setmana hem posat en marxa una altra dinàmica de cooperació: l’apadrinament lector.Els alumnes de 6è un cop al mes fan... (continua)

  16 d'octubre de 2019

  Laura Vazquez
  Cap d'estudis Primària

 • Com cada any a l’octubre i amb l’arribada de la tardor, organitzem a l’escola les diferents sortides de cada nivell per algunes comarques catalanes.L’objectiu és aprendre... (continua)

  14 d'octubre de 2019

  Magda Espinosa
  Tutora de 3rEP

 • Després d’unes llargues i fantàstiques vacances, per fi ha començat l’escola!Els primers dies són força intensos, plens d’expectatives, il·lusions,... (continua)

  16 de setembre de 2019

  Laura Vazquez
  Tutora de 1r EP

 • Estem al tercer trimestre i és final de curs. A l’escola es respira un ambient molt diferent. Comença el bon temps i les ganes de fer activitats a l’aire lliure. Alumnes i professors/es... (continua)

  9 de juny de 2019

  Karen López
  Mestre de Primària.

 • A qui no li agrada que el tractin bé? I que l’acceptin tal com és? I que reconeguin el seu esforç?El RESPECTE “en majúscules” és un valor fonamental... (continua)

  2 de juny de 2019

  Laura Vazquez
  Tutora 4t EP

 • Ja des de fa un temps a la nostra escola treballem amb les rúbriques, aquestes són un instrument d'avaluació per comunicar expectatives de qualitat. En general les rúbriques... (continua)

  27 de maig de 2019

  Susana Lendinez
  Tutora 1r EP

 • L' ensenyament i l' aprenentatge de la llengua escrita forma part del projecte pedagògic de la nostra escola i és un senyal d' identitat dels nostres centres. Iniciem aquest... (continua)

  20 de maig de 2019

  Olga Pons
  Tutora P4

 • Des de fa uns mesos hem implantat a les nostres aules de primària, un ajudant d’escriptori (Desktop helpers). La seva dinàmica té una doble funcionalitat: serveix d’ajuda... (continua)

  19 de maig de 2019

  Magda Espinosa
  Tutora de 2n EP

 • Aquesta setmana a I+D, utilitzant el programa Scratch 3.0 estem creant alguns dels videojocs històricament més populars.Els alumnes de cinquè estan desenvolupant un dels jocs de telèfon... (continua)

  6 de maig de 2019

  Daniel Gutiérrez
  Mestre Educació Primària

 • Aquesta tornada de Pasqua ha estat un moment especialment feliç per a la classe de 4rt de Primària perquè hem rebut la notícia de què som guanyadors de la 16a edició... (continua)

  26 d'abril de 2019

  Laura Vazquez
  Tutora de 4t EP

 • Com és tradició a la nostra escola celebrem amb una cantada de caramelles l’arribada de la primavera.En aquesta ocasió, el dijous 11 d’abril els nens i nenes de segon llegiran... (continua)

  8 d'abril de 2019

  Daniel Gutiérrez
  Mestre de Primària.

 • Les revisions dentals periòdiques són importants perquè ajuden a mantenir unes dents i genives sanes, a més de constituir la base de la cura de la salut oral, ja que, tenen... (continua)

  1 d'abril de 2019

  Susana Lendinez
  Tutora 1r EP

 • A l’escola treballem per formar ciutadans responsables, persones conscienciades amb els problemes que ens envolten i als que entre tots hem de col·laborar perquè millorin dia a dia.El... (continua)

  28 de març de 2019

  Salvador Casajoana
  Tutor 3r EP- D

 • El 22 de març els nens i les nenes de 2n de primària van fer la visita a la biblioteca de Pomar, i van tenir la possibilitat de realitzar “El laboratori de la lectura”, una exposició... (continua)

  25 de març de 2019

  Magda Espinosa
  Tutora de 2nEP

 • Aquesta setmana donem inici a l’esperada English week. Durant la setmana del 11 al 15 de març els alumnes de l’escola, des de la llar a sisè, treballaran diferents aspectes sobre... (continua)

  12 de març de 2019

  Karen López
  Especialista

 • “Ara arriba en Carnestoltes, tots sortim a passejar,ens posem una disfressa per saltar, cantar i ballar.” Arriba el Carnaval, festa d'aparences i disfresses, on regnen les... (continua)

  24 de febrer de 2019

  Susana Lendinez
  Tutora de 1r EP

 • La setmana passada, els alumnes de 1r i 2n d’Educació Primària, vam fer de pagesos i vam sembrar a l’hort de la nostra escola un munt de verdures i hortalisses: api, bròquil,... (continua)

  18 de febrer de 2019

  Susana Lendinez
  Tutora de 1r EP

 • "La nostra escola" és un programa de la Televisió de Badalona que inaugurarà la tercera temporada a la classe de 4t de primària de la nostra escola. En aquesta edició... (continua)

  29 de gener de 2019

  Laura Vazquez
  Tutora 4t E.P

 • L’educació en valors és un dels pilars fonamentals de la nostra escola. Volem educar als nostres alumnes perquè siguin capaços d’incorporar-se a... (continua)

  23 de gener de 2019

  Salvador Casajoana
  Tutor 3r EP - D

 • El nou trimestre ha començat i ha donat inici a les noves activitats que es desenvoluparan al llarg d’aquest.Durant aquest trimestre els alumnes de primària aniran al teatre a veure... (continua)

  15 de gener de 2019

  Karen López
  Mestra educació primària

 • S’acosta el Nadal i, un any més, la nostra coral de Primària, "Els Rossinyols de la Morera", es prepara per oferir un bonic concert de Nadal al Mercat Municipal Morera-Pomar.L'actuació... (continua)

  13 de desembre de 2018

  Maria Teresa Belmonte
  Mestra de mùsica

 • El dijous 29 de novembre tindrà lloc a la nostra escola una de les activitats més motivadores del curs, amb la participació conjunta de primària i secundària, el Dia... (continua)

  29 de novembre de 2018

  Magda Espinosa
  Tutora de 2n EP

 • Durant aquest trimestre els alumnes de segon de primària estan treballant els animals. A través de les diferents sessions de Science els alumnes han tingut l’oportunitat de descobrir... (continua)

  22 de novembre de 2018

  Karen López
  Mestra educació primària

 • La setmana passada els infants de l’escola van realitzar les tradicionals sortides de tardor. Alumnes i mestres van preparar motxilles, carmanyoles i amb molta il·lusió van deixar l’escola,... (continua)

  15 de novembre de 2018

  Karen López
  Mestra de Primària.

 • El passat 16 d’octubre els nens i les nenes de primer d’Educació Primària vam anar a Arenys de Munt a fer la nostra sortida de la tardor.Només arribar vam esmorzar al berenador... (continua)

  22 d'octubre de 2018

  Susana Lendinez
  Tutora 1r EP

 • A l’escola treballem per fomentar actituds de sensibilització i responsabilitat cap a la protecció i respecte del medi ambient. Per aquest motiu, hem iniciat accions com la prohibició... (continua)

  22 d'octubre de 2018

  Laura Vazquez
  Tutora 4t E.P

 • Amb l´arribada de la tardor i la celebració de la Castanyada, l´escola ha organitzat, com és tradicional, les sortides de Tardor, per conèixer millor el nostre país,... (continua)

  14 d'octubre de 2018

  Jordi Alguacil
  Tutor P5

 • Els nens i les nenes de 1r i de 3r d’educació primària, han fet unes conferències/tallers molt divertides i profitoses a càrrec de l’Escola del Consum. A la classe... (continua)

  8 d'octubre de 2018

  Susana Lendinez
  Tutora 1r EP

 • A la nostra escola treballem per estar a l’avantguarda de les millors estratègies d’ensenyament-aprenentatge, per aquest motiu, ja fa uns cursos, vam incorporar una nova metodologia... (continua)

  7 d'octubre de 2018

  Laura Vazquez
  Tutora de 4t EP

 • Tal i com us hem explicat en el Pla Anual del Centre, aquest curs a les Escoles Arrels donarem prioritat a quatre valors essencials, a través dels quals treballarem i realitzarem tot un seguit d’actuacions.Aquests... (continua)

  16 de setembre de 2018

  Susana Lendinez
  Tutora de 1r EPD

 • Ja hem començat un nou curs i l’escola acull amb molta il·lusió a tots els nens i nenes de primària que, després d’un llarg estiu, volien retrobar-se amb... (continua)

  13 de setembre de 2018

  Magda Espinosa
  Cap d’estudis d’infantil i primària

 • Posem en marxa un nou curs escolar amb molta il·lusió tot recordant-vos un seguit de dates:PRESENTACIÓ DE CURS- Educació Infantil 3 anys (P3) dilluns 10 de setembre, d’11:00... (continua)

  6 de setembre de 2018

  Mónica Ranz
  Directora

 • Els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è ja estem de colònies! Tot i que el temps és una mica variable tant a Prades com a Mieres, ens ho estem passant genial. Hem conegut als monitors... (continua)

  29 de maig de 2018

  Mónica Ranz
  Directora

 • L’Educació física és una matèria que ens permet educar per afavorir la salut i prevenir malalties. Durant les sessions d’educació física ja sigui... (continua)

  27 de maig de 2018

  Eva Serralta
  Tutora 1r ESO D

 • Comença el compte enrere per a una de les activitats més engrescadores i desitjades del curs escolar: les colònies. I els nostres alumnes estan molt emocionats!Durant aquests... (continua)

  16 de maig de 2018

  Judith Miron
  Mestra de Primària.

 •   L' escola Arrels-Blanquerna, sempre ha estat innovadora en la qualitat pedagògica fent seves les aportacions que, dins del món educatiu, han tingut les noves tecnologies.... (continua)

  24 d'abril de 2018

  Susana Lendinez
  Tutora de 1r E.P.

 • Un curs més, a l’octubre, es va posar en marxa un dels nostres pilars que formen part del Pla Estratègic: els reforços i les recuperacions. Són classes, en grups molt... (continua)

  11 d'abril de 2018

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP D

 • Des de ja fa uns anys, a cada curs de primària es realitza un Projecte Interdisciplinari.El Projecte Interdisciplinari es tracta d’un treball en equip, en què els alumnes inicien un... (continua)

  9 d'abril de 2018

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r E.P.

 • Dilluns els alumnes de 2n i 3r de Primària faran un taller de l’aigua molt lúdic i interessant a càrrec d’una educadora d’Aigües de Barcelona.L’alumnat... (continua)

  19 de març de 2018

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r E.P

 • Durant tota aquesta setmana, a l’escola celebrem la nostra, ja emblemàtica, “English week”. Aquest any,el destí d’aquest viatge cultural és South Africa, i... (continua)

  12 de març de 2018

  Judith Miron
  Mestra de Primària.

 • El proper 20 de març, els alumnes de 2n d’EP seran protagonistes d’una de les festes més tradicionals catalanes:” La Cantada de Caramelles”. Cantaran una sèrie... (continua)

  10 de març de 2018

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis Primària

 • El xinès mandarí és una de les llengües més importants avui en dia i la nostra escola és pionera en l’ensenyança d’aquest idioma com assignatura... (continua)

  7 de març de 2018

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r E.P.

 • Durant la primera quinzena del mes de març, els alumnes de 3r de Primària realitzaran les proves diagnòstiques corresponents a la llei educativa vigent, centrades en les competències... (continua)

  1 de març de 2018

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r E.P.

 • Aquest segon trimestre, a les classes de Science estem treballant els transports. Com ja sabeu, aquestes classes, són en anglès i un cop per setmana.Els darreres dies hem estat treballant... (continua)

  5 de febrer de 2018

  Elena Zarauza
  Mestra de Primària.

 • A la classe de xinès els alumnes aprenem moltes paraules noves, però també descobrim moltes coses relacionades amb la cultura xinesa.L’última sessió ha estat dedicada... (continua)

  29 de gener de 2018


  Mestra de primària.

 • La propera setmana una parella dels agents de la Guàrdia Urbana de Badalona ens visitaran per dur a terme conferències sobre Educació Viària a la nostra escola.Com en cursos... (continua)

  19 de gener de 2018

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP - D

 • Després d’uns quants dies de descans, ja som a l’escola. Com cada any, aviat arribaran les sortides a la biblioteca.Durant els mesos de febrer i març, els nens i nenes de P-5,... (continua)

  11 de gener de 2018

  Elena Zarauza
  Mestra educació infantil.

 • Benvinguts a la missió Apilo XII, el contenidor coet que fa que les piles esgotades arribin al Planeta Reciclatge!Com ja sabeu, la nostra escola se suma a la proposta de cuidar del nostre Planeta,... (continua)

  22 de desembre de 2017

  Laura Vazquez
  Tutor 3r E.P D

 • Ja hem acabat el primer trimestre i, us poden assegurar que, hem treballant de valent durant aquests tres mesos. Vam començar repassant els aprenentatges adquirits el curs anterior i hem continuat... (continua)

  18 de desembre de 2017

  Susana Lendinez
  Tutora de 1r E.P. D

 • Christmas is almost here! Ja s'apropa el Nadal! Els nens i les nenes de l'escola ja estan ansiosos per l'arribada del Nadal. Fa dies que els alumnes estan preparant els festivals... (continua)

  4 de desembre de 2017

  Natalie Dall'Olmo
  Mestra de primària.

 • El dimecres 22 de novembre, els alumnes de 3r vam visitar el Museu del Ferrocarril situat a Vilanova i la Geltrú.Primer, vam veure un vídeo molt interessant sobre la història i l’evolució... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  26 de novembre de 2017

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r E.P.

 • Amb motiu de Santa Cecília, patrona de tots els músics, l’Escola celebra la “Setmana de la música”.Durant la setmana, totes les entrades i sortides dels més... (continua)

  21 de novembre de 2017

  Maria Teresa Belmonte
  Mestra de mùsica

 • Segons el Pla estratègic i d’educació en valors de la nostra escola, durant el curs escolar es realitzen un seguit de conferències i tallers.La finalitat d’aquestes conferències... (continua)

  13 de novembre de 2017

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r E.P.

 • El passat dimecres 25 d’octubre els nens i les nenes de primer d’Educació Primària vam anar a Arenys de Munt a fer la nostra sortida de la tardor.Només arribar vam esmorzar... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  30 d'octubre de 2017

  Susana Lendinez
  Tutora de 1r EP

 • El dia 23 d’octubre, els nens i nenes de 2n d’EP, faran la tradicional sortida de tardor al Parc de Collserola. És un lloc emblemàtic del nostre entorn, a prop del Tibidabo, convertit... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  19 d'octubre de 2017

  Magda Espinosa
  Tutora de 2n EP

 • Els jocs matemàtics són una eina lúdica que facilita l’assoliment dels continguts de l’assignatura de matemàtiques. Si algú havia pensat que les matemàtiques... (continua)

  11 d'octubre de 2017

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP-D

 • És de tots ben sabut, que la nostra pàgina web escolesarrels.com és,... (continua)

  2 d'octubre de 2017

  Susana Lendinez
  Tutora de 1r EP

 • L’Escola Arrels Blanquerna segueix implicada en l’ús de les TIC a les aules com a resposta a la societat en la qual vivim.Està demostrat que l’ús d’estratègies... (continua)

  25 de setembre de 2017

  Miquel Carreras
  Mestre de primària.

 • Com ja sabem l’anglès és una assignatura imprescindible i necessària avui en dia. Per aquest motiu, a la nostra escola destinem moltes hores al treball de la llengua anglesa,... (continua)

  18 de setembre de 2017

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r EP

 • Preparats, llestos, ja! Ja ho tenim tot enllestit per acollir als nostres estimats alumnes, les classes ja estan decorades, tots els llibres a punt i tot els materials necessaris per fer d’aquest... (continua)

  11 de setembre de 2017

  Susana Lendinez
  Tutora de 1r EP

 • Benvolgudes famílies, amb l’arribada de setembre, tornem a començar un nou curs escolar. Amb molta il·lusió us donem la benvinguda tot recordant-vos un seguit de dates:... (continua)

  3 de setembre de 2017

  Mónica Ranz
  Directora

 • Aquest curs hem fent un munt d’activitats però això encara no s’ha acabat!Durant aquesta setmana realitzarem els jocs d’aigua amb els alumnes d’Infantil... (continua)

  12 de juny de 2017

  Eva Serralta
  Mestre de primària

 • El passat 31 de maig, com a acomiadament de l’extraescolar de zumba, va tenir lloc a la sala d’actes de l’escola una exhibició de diferents balls per part de les nenes que realitzen... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  6 de juny de 2017

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis

 • Ja s'albira a la llunyania el final dels curs. Però això no significa que s'acabi l'activitat a l'escola, ja que enguany del 26 de juny al 21 juliol oferim un casal d'estiu... (continua)

  6 de juny de 2017

  Miquel Carreras
  Mestra de primària

 • Els alumnes de 3r vam visitar Arbúcies, un preciós poble del Montseny.Primer, vam fer una visita guiada pel Museu Etnològic on ens van explicar interessants i misterioses llegendes... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  21 de maig de 2017

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r EP

 • Benvolgudes famíliesEl 10 de maig la classe de 2n EP van fer la sortida de primavera a “Catalunya en Miniatura” (Sant Feliu de Llobregat). Ens ho vam passar molt bé fent l’itinerari,... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  16 de maig de 2017

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis d'infantil i primària

 • La nostra participació al concurs matemàtic promogut per Matemáticas Pangea España ha donat els seus resultats i ens fa sentir orgullosos de la nostra tasca.Una de les nostres... (continua)

  15 de maig de 2017

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP - D

 • Els nens i nenes de primer hem anat a Santa Coloma de Cervelló a visitar la Colònia Güell.Tots ens ho hem passat molt bé i hem pogut visitar els llocs més importants com... (continua)

  8 de maig de 2017

  Lorena Medina
  Tutor de 1r EP D

 • La Primavera ja ha arribat i amb ella les sortides que tant agraden a petits com a grans. Les sortides escolars són una experiència molt enriquidora ja que, durant un dia els alumnes comparteixen... (continua)

  5 de maig de 2017

  Mireia Garcia
  Mestra de Primària

 • Durant una setmana els alumnes de 3r de Primària han estat treballant les diferents assignatures a través d’un Projecte interdisciplinari sobre Dinosaures. Per aquest motiu, els alumnes... (continua)

  25 d'abril de 2017

  Laura Vazquez
  Tutor de 3r EP D

 • Com tots sabem la manera més divertida d’aprendre és jugant. És per això que, a Jocs matemàtics els nens i nenes gaudeixen de l’experiència de realitzar... (continua)

  23 d'abril de 2017

  Lorena Medina
  Tutor de 1r EP D

 • El proper 6 d’abril, els alumnes de 2n d’EP seran protagonistes d’una de les festes més tradicionals catalanes:” La Cantada de Caramelles”. Cantaran una sèrie... (continua)

  2 d'abril de 2017

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis d'infantil i primària.

 • El passat dijous els alumnes de 3r de Primària, acompanyats per dos agents de la Guàrdia Urbana, van realitzar una sortida en autobús fins la comissaria de la Guàrdia Urbana... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  29 de març de 2017

  Laura Vazquez
  Tutor de 3r EP D

 • La setmana passada, els nens i les nenes de 2n i 3r de Primària van participar en un taller sobre l’aigua molt interessant; realitzat a càrrec d’una educadora d’Aigües... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  17 de març de 2017

  Laura Vazquez
  Tutora 3r E.P

 • Com ja sabeu, aquestes darreres setmanes de febrer i març, els nens i nenes de P-5, 1r i 2n hem anat a visitar la biblioteca de Pomar. El projecte “El gusta per la lectura” és... (continua)

  15 de març de 2017

  Elena Zarauza
  Tutora de 1r E.P. D

 • El passat divendres vam celebrar la festa del menjador del segon trimestre. Tots els alumnes que van volgué es van quedar a dinar a l’escola i van poder gaudir d’un migdia diferent i... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  14 de març de 2017

  Eva Serralta
  Mestra de primària.

 • Com ja sabeu, ja vam enterrar la sardina fa un parell de setmanes, i com mana la tradició, amb el seu enterrament va arribar la vella Quaresma a l’escola. A la... (continua)

  14 de març de 2017

  Elena Zarauza
  Tutora de 1r E.P. D

 • Castellano es una asignatura fundamental en Primaria. Los objetivos propuestos en nuestra escuela son amplios y variados e incluyen la adquisición de un vocabulario más rico, la entonación... (continua)

  11 de març de 2017

  Laura Vazquez
  Tutora de 3º EP

 • Durant aquesta setmana hem iniciat les proves diagnòstiques corresponents a la llei educativa vigent, centrades en les competències bàsiques del currículum. Són proves... (continua)

  1 de març de 2017

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r E.P.

 • Pangea és un concurs matemàtic promogut al nostre país per Matemáticas Pangea España i que forma part d’una iniciativa internacional amb seu a Alemanya que pretén... (continua)

  22 de febrer de 2017

  Salvador Casajoana
  Tutor de 4t EP – D

 • La nostra intenció com a escola i com a professionals de l’educació és fomentar el gust per la lectura i crear en els nens l’hàbit lector. Des de ben petits els... (continua)

  6 de febrer de 2017

  Magda Espinosa
  Tutora de 2n. E.P

 • A la classe de Psychomotricity els nens/es de P4 ens ho hem passat d’allò més bé treballant les nocions espacials; davant(in front of) i darrera (behind). En primer lloc hem... (continua)

  30 de gener de 2017

  Mireia Garcia
  Mestre de primària

 • El passat 16 de gener un agent de la Guàrdia Urbana de Badalona va fer unes xerrades molt interessants dirigides als alumnes de les classes de 2n, 4t i 6è de primària.... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  24 de gener de 2017

  Magda Espinosa
  Tutora de 2n D

 • A l’escola, a part d’ensenyar matemàtiques, llengua, ciències,... també treballem les emocions i els valors. És a l’àrea... (continua)

  10 de gener de 2017

  Elena Zarauza
  Tutora 1r E.P. D

 • A l’escola també ens agrada cuidar-nos i per això el passat divendres 9 de desembre els alumnes de 3r van estar preparant un saludable berenar: “Broquetes de fruita”. I... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  18 de desembre de 2016

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r EP

 • Un any més, i coincidint amb les Jornades Interetapes per fomentar el lligam 6è-ESO, l’escola vol sumar-se a la crida a la Solidaritat que, des de la Parròquia... (continua)

  12 de desembre de 2016

  Imma López
  Tutora 3r ESO D

 • Como profesora de chino en este curso 2016-2017 estoy encantada de poder contribuir a que los alumnos de Arrels-Blanquerna aprendan chino de una manera fácil y divertida. De hecho,... (continua)

  9 de desembre de 2016

  Ming
  Mestra de Xinès

 • Desembre arribat, Nadal quasi començat!! Queden poques setmanes per a que arribi el Nadal. A l’escola ja estem fent el compte enrere més alegre, dolç i musical. Tot... (continua)

  4 de desembre de 2016

  Elena Zarauza
  Tutora de 1r E.P. D

 • Amb motiu de Santa Cecília, patrona de tots els músics, l'Escola celebra durant aquesta setmana "La setmana de la música". Des de l’Àrea d’Educació... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  21 de novembre de 2016

  Maria Teresa Belmonte
  Mestre Primària

 • Dins de la campanya que porta a terme el Departament de Consum de la Generalitat de Catalunya, els alumnes de 4t de Primària van realitzar un taller a l’escola sobre el consum de l’energia. Mitjançant... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  17 de novembre de 2016

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP - D

 • A quins jocs podeu jugar amb una pilota? Una caixa de cartró pot ser un element de joc? Amb quines joguines preferiu jugar? Totes aquestes qüestions i més són les que en Guillem... (continua)

  16 de novembre de 2016

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r EP

 • Amb l’arribada de la tardor, els nens i nenes de 1r d’Educació Primària vam marxar d’excursió al parc del Santuari de Lourdes, situat al cor de la muntanya,... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  10 de novembre de 2016

  Elena Zarauza
  Tutora de 1r E.P. D

 • Els alumnes de 4t de primària hem anat a visitar el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Terrassa que està ubicat precisament en una antiga fàbrica tèxtil. Els... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  7 de novembre de 2016

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP D

 • El proper dimecres 9 de Novembre se celebra el dia de la Cooperació a la nostra escola. És un dia molt especial perquè els alumnes de tota l’escola es retroben per col·laborar... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  7 de novembre de 2016

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r EP

 • El passat 18 d’octubre vam realitzar la sortida de tardor al Museu del Ferrocarril que és un museu dedicat a la història del ferrocarril i que està ubicat a Vilanova i la Geltrú. Allà... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  3 de novembre de 2016

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r E.P D

 • El dia 24 d’octubre, els nens i nenes de 2n d’EP, van fer la tradicional sortida de tardor al Parc de Collserola. És un lloc emblemàtic del nostre entorn, a prop del Tibidabo,... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  29 d'octubre de 2016

  Magda Espinosa
  Tutora 2n E:P

 • Som a la tardor i ja comencen les primeres sortides d’aquest curs.   Els més petits de P4, 1er i 2n de Primària viuran els colors de la tardor i la realitat del bosc al Montseny,... (continua)

  17 d'octubre de 2016

  Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP D

 • Seguint el pla estratègic de l’escola per potenciar l’ús de la llengua anglesa, a Primària cada setmana es fa una hora de Medi en anglès, el que anomenem Science. Al... (continua)

  3 d'octubre de 2016

  Miquel Carreras
  Mestre Primària

 • L' escola Arrels Blanquerna, sempre ha estat innovadora en la qualitat pedagògica del seu centre fent seves les aportacions que, dins del món educatiu, han tingut les noves tecnologies.... (continua)

  26 de setembre de 2016

  Susana Lendinez
  Tutora P-5D

 • Ja hem començat un nou curs i l’escola acull amb molta il·lusió a tots els nens i nenes d’infantil i primària que després d’un llarg estiu, volien retrobar-se... (continua)

  15 de setembre de 2016

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis d'infantil i primària