Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
  Notícies a EI 3, EI 4 i EI 5
 • L’any passat, amb els nens de P3, vam estar debatent quina seria la nostra futura mascota, vam fer eleccions, vam crear debats, vam fer moltes i moltes xerrades.. I després d’una difícil... (continua)

  21 de setembre de 2020

  Elisabet de Higes
  Tutora EI 4

 • Aquests dies hem començat a anar a l'escola per primera vegada. Ja som grans i un món ple de màgia, diversió, descobertes i aprenentatges ens espera. Com és habitual... (continua)

  19 de setembre de 2020

  Daniel Gutiérrez
  Escoles Arrels

 • Han passat gairebé tres mesos des que es va haver de tancar l’escola degut a la crisi sanitària del COVID-19. La comunitat educativa s’ ha hagut de reinventar per tal de continuar... (continua)

  15 de juny de 2020

  Olga Pons
  Tutora de P3

 • Al llarg de la quarantena hem pogut veure com hi ha moments que necessitem relaxar-nos per poder-nos calmar i seguir amb la rutina. Aconseguir-ho pot ser una mica complicat pels més petits de la... (continua)

  8 de juny de 2020

  Marta Frau
  Tutora P5

 • Estar a casa no ha de ser sinònim d´estar quiets tot els dia, tot el contrari! Podem aprofitar-ho per moure´ns i a més a més, fer-ho en familia.Comencem pel més... (continua)

  1 de juny de 2020

  Marta Sánchez
  Tutora P4

 • Aquesta setmana us fem una proposta: un bloc ple de contes, on una mestra d’educació especial i llicenciada en psicopedagogia, comparteix un munt de recursos educatius i contes. Especialment,... (continua)

  25 de maig de 2020

  Silvia Vidal
  Especialista d'Anglès

 • Aquests moments complicats que ens està tocant viure han trastocat les nostres rutines i hàbits.Tot això passa factura psicològicament i un dels col·lectius que més... (continua)

  18 de maig de 2020

  Olga Pons
  Tutora P3

 • Tot i la situació tan excepcional que ens trobem, el joc continua sent una activitat ineludible pels infants que promou positivament el seu desenvolupament íntegre. Per aquest motiu, us volem... (continua)

  11 de maig de 2020

  Carla Arques
  Mestra Educació Infantil.

 • Aquesta setmana us presentem un nou recurs, és d’animals!Aquest portal d’activitats conté informació de més de 150 espècies d’animals, es tracta... (continua)

  4 de maig de 2020

  Marta Frau
  Tutora P5

 • Aquesta setmana us volem recomanar una aplicació molt divertida anomenada “TOCA KITCHEN”. Per passar aquelles estonetes què no sabeu que fer. Si sempre heu volgut cuinar,... (continua)

  27 d'abril de 2020

  Marta Sánchez
  Tutora P4

 • A l’abril arriba un dia molt especial per a tots i totes: Sant Jordi.Sabem que tant a l’escola com a casa la diada de Sant Jordi és un dia especial. A l’escola celebrem el dia... (continua)

  20 d'abril de 2020

  Karen López
  Especialista d'Anglès

 • Sabem que la tecnologia té un paper molt important en aquests moments i per aquest motiu us proposem un recurs molt interessant. Google disposa d’una eina que, mitjançant la realitat... (continua)

  14 d'abril de 2020

  Jessica Arrufat
  Tutora 4t E.P

 • Des de l’escola us oferim activitats educatives, però hi ha opcions a fer amb l’educació en el lleure. L’empresa Rosa dels Vents està oferint unes colònies... (continua)

  30 de març de 2020

  Marta Frau
  Tutora P5

 • Tal i com vàrem fer amb les anteriors estacions, ara és el torn de rebre la primavera. Aquest curs ho farem excepcionalment des de la nostra casa.Com? Podeu utilizar el mateix procediment... (continua)

  23 de març de 2020

  Marta Sánchez
  Tutora P4

 • Davant la situació excepcional que estem vivint tots durant aquests dies, i sobre tot com a mares i pares d’ infants, segurament ens preguntem de quina manera podríem explicar als nostres... (continua)

  16 de març de 2020

  Olga Pons
  Tutora P3

 • Des de l’àrea de música tenim molt clar que el treball artístic ens permet assolir l’objectiu d’apropar als nostres nens i nenes al seu entorn cultural més... (continua)

  2 de març de 2020

  Daniel Gutiérrez
  Especialista d’Educació Infantil

 • Les emocions són importants i cal que les treballem a l’ escola. Afecten al desenvolupament dels alumnes, incentiven la seva motivació, predisposa a actituds més positives, millora... (continua)

  24 de febrer de 2020

  Olga Pons
  Tutora P3

 • A la classe de les girafes tenim el racó dels contes, un dels objectius que ens plantegem a l’escola és oferir el màxim d’oportunitats perquè els infants aprenguin... (continua)

  10 de febrer de 2020

  Marta Frau
  Tutora P5

 • A l’escola els infants creixen com a persones, per poder-los ajudar treballem els valors de manera transversal en diferents moments del dia. Els i les mestres ho fem a partir de rutines diàries... (continua)

  4 de febrer de 2020

  Marta Frau
  Tutora P5

 • Avui en dia disposem de molta informació sobre com educar els nostres infants. Tanta, de fet, que de vegades ens perdem en un mar de dubtes. Tant si som pares i mares, com si som educadors, tots... (continua)

  27 de gener de 2020

  Olga Pons
  Tutora de P3

 • Els avis són un pilar molt important per a les famílies actuals. A més d´oferir una ajuda als pares i mares, el vincle que es crea entre avis i néts és molt ric... (continua)

  19 de gener de 2020

  Marta Sánchez
  Tutora de P4

 • A la tornada de vacances de Nadal, reprenem el ritme diari i ens proposem, com a escola, continuar creant situacions d’aprenentatge significatives i motivadores de manera que els alumnes de qualsevol... (continua)

  13 de gener de 2020

  Mónica Ranz
  Directora

 • Aquests dies la il·lusió dels infants omple les aules de la nostra escola. Els nens i les nenes somriuen i s’expliquen entusiasmats allò que han pogut fer durant les vacances... (continua)

  8 de gener de 2020

  Carla Arques
  Mestra Educació Infantil.

 • Un any més els nostres alumnes, seguint els valors essencials que defineixen el nostre Projecte Educatiu, ens oferiran uns petits festivals en què gaudirem de la seva imaginació, creativitat,... (continua)

  16 de desembre de 2019

  Marta Sánchez
  Tutora P4

 • L’escola fomenta una sèrie de valors, com la col·laboració, que promouen el desenvolupament integral dels nostres alumnes. Així doncs, arribades aquestes dates nadalenques,... (continua)

  9 de desembre de 2019

  Carla Arques
  Escoles Arrels

 • Desembre ja ha començat i el Nadal és a punt d’arribar. Els infants i els/les mestres de l’escola estem esperant amb molta il·lusió l’arribada d’aquest... (continua)

  2 de desembre de 2019

  Carla Arques
  Mestra Especialista Infantil

 • Part del nostre projecte pedagògic és fomentar el gust per la lectura. Per arribar a aconseguir-ho, a les primeres edats comencem un treball previ molt complex que inclou, entre d’... (continua)

  25 de novembre de 2019

  Olga Pons
  Tutora P3

 • El proyecto lingüístico del colegio contempla el aprendizaje de Chino, que ha de proporcionar a nuestros alumnos no sólo una formación plurilingüe, si no también facilitar... (continua)

  15 de novembre de 2019

  Huiming Zheng
  Mestre de Xinès

 • Des de l’escola tenim clar que la pràctica musical és quelcom natural per a tothom, i que per tant, tots podem desenvolupar les nostres habilitats musicals. Especialment en edats primerenques. La... (continua)

  4 de novembre de 2019

  Daniel Gutiérrez
  Especialista

 • Amb l’objectiu de descobrir la importància de cuidar el nostre cos i el nostre planeta, la setmana passada vam celebrar, per segon any consecutiu, la setmana Bio a l’escola. Els alumnes... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  31 d'octubre de 2019

  Marta Frau
  Tutora P5

 • Han descobert un nou joc matemàtic; aprofitant un material de reciclatge. I així també reforçant el nostre eix.Cada nen obre la tapa que ell vol i compte els gomets que hi ha.... (continua)

  28 d'octubre de 2019

  Marta Sánchez
  Tutora de P4

 • En educació infantil consolidem el vocabulari d'anglès a mitjançant la tecnologia utilitzant ipads. Practiquem els colors,els números, les formes geomètriques,... (continua)

  6 d'octubre de 2019

  Silvia Vidal
  Mestra Especialista d'Anglès

 • Els racons ens permeten organitzar l´aula en petits grups, cadascun dels quals realitza una tasca determinada i diferent.Poden ser de treball o de joc.Segons el tipus d´activitat alguns racons... (continua)

  29 de setembre de 2019

  Marta Sánchez
  Tutora P4

 • A les classes de psicomotricitat els nostres alumnes desenvolupen capacitats relacionades amb el domini del cos, la coordinació i el moviment. Tot això mentre es promouen actituds d’iniciativa... (continua)

  27 de setembre de 2019

  Carla Arques
  Mestra Educació Infantil

 • Tot just acabem d’ encetar el nou curs escolar i els Pingüins de P3 encara estem adaptant-nos a la dinàmica de la classe. Lluny queden el temps de la Llar o d’ estar-se a casa amb... (continua)

  20 de setembre de 2019

  Olga Pons
  Tutora P3

 • Els nens i les nenes de P5 ja hem tornat a l’escola i ara som: GIRAFES! Ens hem explicat el què hem fet a l’estiu, hem descobert la nova classe i els espais que hi tenim.També... (continua)

  15 de setembre de 2019

  Marta Frau
  Tutora de P5.

 • Sembla que va ser ahir, però ja ha passat tot un curs; un curs amb un munt d’il·lusions i de ganes de realitzar una bona feina. Ha sigut un continu d’activitats, celebracions,... (continua)

  17 de juny de 2019

  Magda Espinosa
  Cap d’estudis

 • Els alumnes de P5 acaben l´etapa d´educació infantil i el proper curs començaran l´educació primària. Per aquest motiu a l´escola Arrels- Blanquerna... (continua)

  10 de juny de 2019

  Jordi Alguacil
  Tutor P5

 • La responsabilitat dins el marc de la nostra escola fa referència als nens que estudien, fan deures i treballen, s´esforcen per fer les coses bé.Per això dins els nostres valors... (continua)

  27 de maig de 2019

  Marta Sánchez
  Tutora de P3

 • Al llarg d´aquest mes de maig hem organitzat les sortides de Primavera, per conèixer millor el nostre país, les seves gents i els seus costums: Els infants de P2 i P3 visitaran una... (continua)

  13 de maig de 2019

  Jordi Alguacil
  Tutor de P5.

 • Les emocions són importants i cal que les treballem a l’ escola. L’ educació emocional afecta el desenvolupament dels alumnes, ja que incentiva la seva motivació, els ajuda... (continua)

  29 d'abril de 2019

  Marta Sánchez
  Tutora de P3

 • Abans de començar la Setmana Santa, no hi ha res més divertit que anar al teatre amb tots els nostres companys i companyes. D’aquesta manera, el pròxim 10 d’abril, tots... (continua)

  8 d'abril de 2019

  Lorena Barrachina
  Mestra educació infantil.

 • Enfilem el 3r trimestre al mateix temps que canviem d’ estació:Tot just acaba de començar la primavera!!Tenim ganes de sol i de bon temps. L’ escola es guarneix de flors i colors... (continua)

  24 de març de 2019

  Olga Pons
  Tutora de P4

 • Dins les competències que es poden esdevenir en un centre educatiu com el nostre estan les de formar mitjançant les pràctiques docents als futurs mestres i educadors.Enguany tenim... (continua)

  5 de març de 2019

  Magda Espinosa
  Cap d’estudis EI/EP

 • " Ara arriba Carnestoltes, tots sortim a donar voltes"Un any més l' escola es prepara per celebrar l' arribada del Rei Carnestoltes.Els nens i nenes d' Educació Infantil... (continua)

  17 de febrer de 2019

  Olga Pons
  Tutora P4

 • Els contes són una eina educativa fonamental.Des dels primers anys ens expliquen històries i aventures que ens transmeten valors educatius i ens socialitzen.Ens ofereixen models a seguir.Històries... (continua)

  28 de gener de 2019

  Marta Sánchez
  Tutora P3

 • Els alumnes de P5 hem realitzat a la classe de plàstica un esgrafiat amb escuradents. Hem utilitzat com a materials de treball ceres de colors, un full blanc i escuradents.El procés... (continua)

  15 de gener de 2019

  Jordi Alguacil
  Tutor P5

 • Els infants de P3, P4 i P5 estan enllestint les portades dels àlbums d´aquest primer trimestre del curs: la neu, l´hivern i els estels de Nadal són alguns dels protagonistes d´aquestes... (continua)

  15 de gener de 2019

  Jordi Alguacil
  Tutor P5

 • Els infants de P3, P4 i P5 estan enllestint les portades dels àlbums d´aquest primer trimestre del curs: la neu, l´hivern i els estels de Nadal són alguns dels protagonistes... (continua)

  17 de desembre de 2018

  Jordi Alguacil
  Tutor de P5.

 • Els nens/es de P-3 ja porten gairebé un mes assajant el festival de Nadal!Quins nervis! Aquests petits artistes us oferiran uns balls de la Dàmaris i moltes sorpreses més.Els... (continua)

  10 de desembre de 2018

  Marta Sánchez
  Tutora P3

 • Com cada any estem esperant l´arribada del Tió a l´Escola. Quan arribi, l´alimentarem molt bé i, així, el proper dia 21 de desembre, els nens i nenes de la Llar,... (continua)

  2 de desembre de 2018

  Jordi Alguacil
  Tutor de P5.

 • En el nuevo curso, P4 ha iniciado las clases de chino. En este semestre, aprenderemos figuras chinas, sabremos cómo son sus caracteres chinos(一yīï

  29 de novembre de 2018

  Huiming Zheng
  Mestra educació infantil.

 • Treballar l'orientació espacial en educació infantil contribueix al desenvolupament de nocions bàsiques necessàries perquè el nen localitzi el seu propi cos tant... (continua)

  25 de novembre de 2018

  Olga Pons
  Tutora P4

 • En un tres i no res, tenim aquí Santa Cecília, la patrona dels músics. Amb aquest motiu i com cada any, tots els alumnes de l’escola es preparen per rebre la “setmana de... (continua)

  18 de novembre de 2018

  Elena Zarauza
  Mestra de música

 • A Infantil treballem la lectoescriptura per aprendre les lletres, les mirem, escoltem el seu so, les toquem...I a partir de les lletres composem paraules i juguem amb elles.Seguint el mètode fonètic... (continua)

  6 de novembre de 2018

  Marta Sánchez
  Tutora P3

 • Nosaltres com a escola creiem que la integració de la tecnologia des de ben petits beneficia als nostres nens en el futur. Amb diverses aplicacions aprenen els colors i els números en anglès... (continua)

  28 d'octubre de 2018

  Eli Wolf
  Especialista

 • El treball dels hàbits és fonamental en l’Educació Infantil, perquè ens ajuda a potenciar l’autonomia i la socialització dels infants, així... (continua)

  23 de setembre de 2018

  Olga Pons
  Tutora de P4

 • Els nens de P.3 estan molt contents.A la seva aula hi ha coses molt boniques.Però sabeu???L’altre dia va aparèixer un COALA...Sí sí...era suau, tendre, simpàtic,... (continua)

  16 de setembre de 2018

  Marta Sánchez
  Tutora P3

 • Arriba setembre; mes de canvis, emocions, noves experiències. Últims dies d’estiu i inici de l’escola!!Els dies de platja han passat volant i ens han servit per agafar forces... (continua)

  12 de setembre de 2018

  Elena Zarauza
  Especialista d’E.I.

 • Sembla que fos ahir! Començàvem P-4, classe nova, llibres per estrenar; un munt d’il·lusions i somnis per complir.Hem aprés les vocals, números, algunes consonants,... (continua)

  17 de juny de 2018

  Marta Sánchez
  Tutora P4

 • La setmana vinent, els nens i nenes de P-4 i P-5 també marxen de colònies!!!! Aquest any són els últims en marxar, però no per això gaudiran... (continua)

  8 de juny de 2018

  Elena Zarauza
  Mestra educació infantil.

 • L´inici de l´etapa escolar és un periode clau en el que s´adquireixen conceptes bàsics, normes de convivència, relacions socials...i a més, s´aprèn... (continua)

  29 de maig de 2018

  Laura Monsonís
  Psicòloga

 • Aquesta setmana estem treballant la granja a P4. Estem aprenent els noms dels diferents animals que s´hi poden trobar i els sons que fan. Per ajudar-nos estem aprenent la cançó... (continua)

  24 de maig de 2018

  Bori Varkonyi
  Mestra educació infantil.

 • A les nostres escoles la lectura i l’escriptura constitueixen un objectiu d’atenció preferent durant l’etapa d’ Infantil i Primària. Ja que seran les eines primordials... (continua)

  30 d'abril de 2018

  Olga Pons
  Tutora de P3

 • Aquesta setmana vindrà a la nostra escola el conta-contes. L'encant del relat oral és capaç d'abstraure'ns del món real i remuntar-nos a espais i temps perduts.Els... (continua)

  26 d'abril de 2018

  Jordi Alguacil
  Tutor de P5

 • Després de les vacances de Setmana Santa ja estem preparats per començar el 3r trimestre i començar a gaudir de totes les activitats programades.El proper 12 d’abril, els infants... (continua)

  9 d'abril de 2018

  Elena Zarauza
  Mestra educació infantil.

 • La primavera és una de les quatre estacions de les zones temperades . És la transició entre l’hivern i l’estiu. Primavera prové de Prima(primer) i Vera(verdor)... (continua)

  2 d'abril de 2018

  Marta Sánchez
  Tutora de P4

 • Un bon treball d’hàbits a l’escola ens assegura com a resultat una bona organització de la classe, una bona convivència dels nens i nenes, i progressar en la seva autonomia... (continua)

  22 de març de 2018

  Olga Pons
  Tutora de P3

 • Avui les girafes hem fet a classe seriacions utilitzant pinces de diferents colors. D´aquesta manera els infants aprenen manipulant, provant, equivocant-se i, el més important, seguint el... (continua)

  12 de març de 2018

  Jordi Alguacil
  Tutor de P5

 • Ja fa unes sessions que els nens i nenes de P-4, a les classes de music, estan treballant la durada dels sons.Ja saben que hi ha sons llargs i curts. Han conegut quins instruments tenen una durada del... (continua)

  4 de març de 2018

  Elena Zarauza
  Mestra de mùsica

 • Gràcies al joc, els nens i les nenes desenvolupen la imaginació, la capacitat creativa...El joc és el nucli central del desenvolupament. Mentre juguen, experimenten de manera segura,... (continua)

  12 de febrer de 2018

  Marta Sánchez
  Tutora P4

 • A l’ escola coneixem la importància de la lectura en el desenvolupament cognitiu dels infants. Però també sabem que serveix per treballar la intel·ligència... (continua)

  15 de gener de 2018

  Olga Pons
  Tutora de P3

 • Després del Nadal i de viure aquestes dates tan entranyables acompanyats de les nostres famílies, cagar el tió, menjar el raïm i rebre l’esperada visita dels Reis Mags comencem... (continua)

  11 de gener de 2018

  Mireia Garcia
  Tutora P5

 • Quins nervis, els nostres petits actors ja estan preparats!!!El dia 13 de Desembre, els nens de P-3 a les 15’15h penjaran en el seu arbre de Nadal els millors desitjos per l’any... (continua)

  12 de desembre de 2017

  Marta Sánchez
  Tutora de P4

 • El tió consisteix en una tradició molt arrelada.Dies abans del dia de Nadal s’agafa un tros de soca o branca gruixuda i es col·loca en algun racó de casa amb... (continua)

  5 de desembre de 2017

  Marta Sánchez
  Tutora P4

 • Potenciar i treballar la psicomotricitat en la petita infància és clau pel desenvolupament motriu, cognitiu, comunicatiu i afectiu dels més petits de l’escola.A través... (continua)

  28 de novembre de 2017

  Elena Zarauza
  Mestra de Psicomotricitat

 • S’acosta santa Cecília, la patrona dels músics. Amb aquest motiu i com cada any, tots els alumnes de l’escola es preparen per rebre la “setmana de la música”.Els... (continua)

  20 de novembre de 2017

  Elena Zarauza
  Mestra de mùsica

 • Avui a la classe d’educació física, els nens i nenes de P-4 hem fet un circuit en el qual hem pogut posen pràctica totes les nostres habilitats motrius.Cal recordar, que ens... (continua)

  5 de novembre de 2017

  Ariadna Santos
  Mestra d'infantil

 • El dia 31 d’octubre els nens/es d’Infantil i Primària vam viure una tarda molt especial, la senyora Maria Castanyera va venir a visitar-nos a la nostra escola.Hem estat esperant la seva... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  4 de novembre de 2017


  Escoles Arrels

 • Seguint amb la nostra dinàmica i en el marc de la previsió de riscos, el proper 26 d’octubre tindrà lloc el primer simulacre d’evacuació de l’escola d’enguany,... (continua)

  23 d'octubre de 2017

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis

 • Els nens/es d’infantil durant aquests dies a l’aula estem treballant la tardor i totes les seves característiques; cauen les fulles, surten els bolets, els tipus de fruits secs... portem... (continua)

  20 d'octubre de 2017

  Mireia Garcia
  Tutora de p5

 • Hem començat el curs amb moltes ganes i a l'aula digital a infantil ja comencem a orientar-nos de nou amb l'ordinador i els iPads. A la classe realitzem jocs en anglès amb... (continua)

  9 d'octubre de 2017

  Natalie Dall'Olmo
  Mestra de primària.

 • Durant els primers anys de vida es disposa d' una gran plasticitat neuronal i de la millor disposició per adquirir coneixements.És per això que a l'etapa d' Educació... (continua)

  25 de setembre de 2017

  Marta Sánchez
  Tutora P4

 • L’escola no és únicament un entorn en el que es transmeten coneixements als alumnes sinó que també se’ls hi transfereixen tot un seguit de valors personals i socials... (continua)

  18 de setembre de 2017

  Mireia Garcia
  Tutora de P5

 • Què ràpid ha passat l' estiu. Sembla que era ahir quan ens acomiadàvem dels alumnes i els hi desitjàvem bones vacances. Doncs sí, els dies de platja i de descans,... (continua)

  11 de setembre de 2017

  Olga Pons
  Tutora de P3

 • Benvolgudes famílies, amb l’arribada de setembre, tornem a començar un nou curs escolar. Amb molta il·lusió us donem la benvinguda tot recordant-vos un seguit de dates:... (continua)

  3 de setembre de 2017

  Mónica Ranz
  Directora

 • Sembla que va ser ahir, però ja ha passat tot un curs; un curs amb un munt d’il·lusions i de ganes de realitzar una bona feina. Ha sigut un continu d’activitats, celebracions,... (continua)

  22 de juny de 2017

  Magda Espinosa
  Cap d'estudis

 • La psicomotricitat i la dansa ocupen un lloc destacat en l’educació infantil, sobretot durant els primers anys de la infància ja que permeten el desenvolupament tant a nivell motor,... (continua)

  11 de juny de 2017

  Mireia Garcia
  Mestra de Primària

 • A la nostra escola entenem la diversitat com les característiques que cada persona té que la fan única. Cada alumne té una manera particular d' aprendre, d' entendre... (continua)

  29 de maig de 2017

  Laura Monsonís
  Psicòloga

 • A la classe de P-3 tenim artistes... Picassos, Dalís, Gaudís...sí, sí que bé treballen, pinten,modelen aquests nens.Partint del lema parlant ens entenem tenim a l'aula... (continua)

  22 de maig de 2017

  Marta Sánchez
  Tutora P3 D

 • Portem unes setmanes treballant a la classe el projecte dels Astronautes i hem estat aprenent un munt de coses que desconeixíem sobre l’espai. El passat dimecres 10 de maig vam poder fer realitat... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  16 de maig de 2017

  Susana Lendinez
  Tutora de P5

 • El nostre pla lector és, sens dubte, un dels senyals d’identitat més significatius de la nostra escola. Gràcies a la lectura els nostres alumnes són capaços... (continua)

  2 de maig de 2017

  Susana Lendinez
  Tutora de P5

 • Tot just acaba de començar la primavera i a classe ja estem aprenent moltes coses sobre aquesta estació.Un dels temes del llibre del Tinet ens ensenya molt sobre les plantes. Les seves necessitats,... (continua)

  25 d'abril de 2017

  Olga Pons
  Tutora de P4

 • Ja queda molt poquet! Aviat ens reunirem tots els nens d' Educació Infantil en una aula.I esperarem molt contents i en silenci...La porta de l'aula s'obrirà... (continua)

  18 d'abril de 2017

  Marta Sánchez
  Tutora P3D

 • El proper dimecres 29, a la classe de P-5, vindran a fer-nos un taller sobre salut dental. Ara que ens comencen a caure les dents de llet, hem de saber cuidar les noves, ja que les mantindrem durant... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  28 de març de 2017

  Susana Lendinez
  Tutora P5D

 • Des del Departament de llengua anglesa i com a activitat contemplada en el Pla Anual, hem organitzat una sortida al teatre per veure una obra en anglès.Els alumnes de P3 gaudiran d' un musical... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  20 de març de 2017

  Olga Pons
  Tutor de P4 D

 • La música té una gran importància a les nostres vides, tant és així, que des de el ventre matern els nadons reaccionen davant de determinats sons, degut a que l’oïda... (continua)

  8 de març de 2017

  Mireia Garcia
  Mestra Infantil

 • El chino es un idioma maravilloso con caracteres preciosos. Sus cuatro tonos forman un sentido del ritmo, y tiene un vocabulario poético. Conocer su brillante historia milenaria te abre la puerta... (continua)

  27 de febrer de 2017

  Huiming Zheng
  Mestra de Primària

 • Com diu la cançó; Ara arriba el carnestoltes tots sortim a passejar ens posem una disfressa per saltar, cantar i ballar. Tiro-liro,... (continua)

  13 de febrer de 2017

  Marta Sánchez
  Tutora de P-3

 • El passat dimarts 31 de gener va tenir lloc la xerrada Llibertat i límits, a càrrec de la psicòloga Sílvia Valdespino. Al llarg de la sessió es van tractar diferents... (continua)

  2 de febrer de 2017

  Mónica Ranz
  Directora

 • Com ja us van informar a la darrera circular, el proper dijous 26 celebrem a la nostra escola uns dels dies més emocionants del curs: el DIA DELS AVIS.   Estimats avis i àvies,   Ja... (continua)

  23 de gener de 2017

  Susana Lendinez
  Tutora de P5D

 • A la nostra escola ja desde P-3 donem molta importància a l' estimulació de la Intel·ligència...! A través de fitxes, jocs i diferents activitats potenciem la concentració... (continua)

  16 de gener de 2017

  Marta Sánchez
  Tutora de P-3

 • Benvolgudes famílies, enrere queden ja les festivitats nadalenques on hem tingut oportunitat de gaudir de dies en família, dies de descans i jocs amb la canalla, dies de compartir emocions. Desitgem... (continua)

  9 de gener de 2017

  Olga Pons
  Tutora de P-4

 • Durant aquests dies i fins que acabin les classes, els tions presidiran les aules dels nens i nenes de P-3 fins a 2n de Educació Primària. Cada dia els alumnes porten alguna mandarina... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  20 de desembre de 2016

  Susana Lendinez
  Tutora de P5

 • Sí! Per fi! L’estrella de Nadal ja brilla sobre el nostre portal i ens anuncia que aviat començarà el tradicional festival de Nadal que se celebra cada... (continua)

  12 de desembre de 2016

  Laura Vazquez
  Tutora de 3r EP

 • Volem compartir amb vosaltres un projecte que hem tingut l'oportunitat de començar la setmana passada. El passat dijous, els nens de la classe de... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  16 de novembre de 2016

  Susana Lendinez
  Tutora de P-5

 • Com ja sabeu, a l' octubre vam fer la sortida de tardor. Vam anar a Arbúcies. En arribar, la nostra monitora Mònica, ens va rebre i ens va explicar quines activitats faríem durant... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  6 de novembre de 2016

  Olga Pons
  Tutora p4 D

 • Com ja sabeu, a l'octubre vam fer la sortida de la tardor i vam anar a veremar. Només arribar uns monitors súper simpàtics ja ens estaven esperant.  Primer... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  28 d'octubre de 2016

  Susana Lendinez
  Tutora de P-5

 • Amb la tardor arriba una de les celebracions més esperades, La Castanyada. Les aules es vesteixen amb fulles grogues, marrons, taronges i vermelles. Decorem les classes amb castanyes, carbasses,... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  24 d'octubre de 2016

  Olga Pons
  Tutora P-4D

 • El setembre ja ha arribat i l' escola ha començat.Aquests dies estan passant moltes coses; ja no anem tant a la platja, ni a la piscina, no juguem al carrer massa estona...Com... (continua)

  22 de setembre de 2016

  Marta Sánchez
  Mestra Infantil

 • S'acosta una de les festes més esperades de l'any: CARNAVAL!!!!!!Els alumnes d' Educació Infantil ja portem setmanes preparant les nostres disfresses... (continua)

  1 de febrer de 0018

  Olga Pons
  Tutora P3