Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
  Notícies a la llar
 • La psicomotricitat és una tècnica que ajuda als nens a dominar d’una manera saludable el moviment del seu cos, millorant la relació i la comunicació amb el seu entorn.Avui... (continua)

  19 de setembre de 2020

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Després d’una setmana d’adaptació, ja hem començat a realitzar les primeres activitats. Tot i que aquest curs és una mica “especial”, ens hem adaptat... (continua)

  9 de setembre de 2020

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • Després de quasi tres mesos, que hem estat a casa confinats i seguint les activitats telemàticament, les portes de la llar d’infants s’han tornat a obrir!Tornem a omplir les classes... (continua)

  15 de juny de 2020

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Ja estem al juny i s’acosta l’estiu! Durant els mesos de calor, el color que treballem amb els més petits és el color groc!!Aquí us deixem la lletra de la... (continua)

  1 de juny de 2020

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Durant el mes de maig la unitat didáctica que ens ocupa la majoria d’hores son els animals domèstics a P1 i els de granja a P2. Però dediquem uns dies també a treballar... (continua)

  25 de maig de 2020

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Durant aquests dies, a la llar, estem treballant el color verd!! Us sabeu la cançó??“Verd, verd, verd és el vestit que portoVerd, verd, verd, és tot el que jo tinc,Perquè... (continua)

  18 de maig de 2020

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Com deia la Maria Montessori, “Els nens/es que tenen llibertat i oportunitat de manipular i utilitzar les seves mans d’una manera lògica, amb conseqüències i utilitzant elements... (continua)

  12 de maig de 2020

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • A la llar ja comencem a treballar els animals!Les mestres de la llar hem volgut fer un vídeo amb postures de ioga imitant animals. Us animeu a endevinar quin animal és?? I així... (continua)

  4 de maig de 2020

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Tot i el confinament, a la llar continuem treballant les unitat didàctiques que teníem programades durant el curs. Passada la diada de Sant Jordi, ara comença un altre món per... (continua)

  27 d'abril de 2020

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Durant aquests dies de confinament necessitem recursos que ens permetin gaudir en família d’ activitats divertides, especialment amb els petits de la casa.Pot ser un bon moment per incentivar... (continua)

  20 d'abril de 2020

  Olga Pons
  Tutora P3

 • Com ja sabeu, la setmana vinent celebrem Sant Jordi!! Roses i llibres omplen els carrers de Catalunya. I pels més petits, retorna la llegenda d’un cavaller valent que li va clavar... (continua)

  14 d'abril de 2020

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Som conscients de la importància que té l’educació que reben els vostres fills i filles i és, per aquest motiu, que us oferim una pàgina web amb diferents aspectes... (continua)

  30 de març de 2020

  Carla Arques
  Mestra Llar

 • El confinament és una nova situació a la que tots ens estem adaptant.Aquest suposa un canvi dràstic a les nostres rutines. Haver d’estar tancat a casa i no poder sortir de casa... (continua)

  23 de març de 2020

  Silvia Vidal
  Especialista d'Anglès

 • Des de la nostra comunitat educativa us volem facilitar algunes idees per poder entretenir als més petits i que el confinament es pugui portar de la manera més amena possible.Primer, comencen... (continua)

  17 de març de 2020

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Avui en dia la utilització de les tauletes està a l’ordre del dia a la vida dels més petits. Tan sols movent un dit, descobreixen un munt d’imatges a través de les... (continua)

  9 de març de 2020

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Aquesta setmana celebrem Carnaval! A la llar portem setmanes preparant la nostra disfressa per la rueta. Com ja sabeu, aquest any l’eix transversal de l’escola és Quin món volem?,... (continua)

  16 de febrer de 2020

  Eva Moraño
  Mestra de la Llar

 • Aprendre un altre idioma a una edat primerenca té incalculables beneficis. Per començar, és molt més fàcil ja que la part del cervell que regula el llenguatge encara... (continua)

  13 de gener de 2020

  Silvia Vidal
  Mestra Llar

 • A les sessions de pshycomotricy, els nens i les nenes de la llar d’infants, tenen l’oportunitat d’experimentar amb el material a través del propi cos tot adonant-se de les seves... (continua)

  18 de novembre de 2019

  Carla Arques
  Mestra Llar

 • Com ja sabeu, durant aquest mes estem treballant la unitat didàctica de la castanyada, i com és tradició a la llar, hem fet panellets!Els més petits vam passar una jornada molt... (continua)

  10 de novembre de 2019

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Ha arribat la tardor! Durant aquests pròxims mesos treballarem moltes cosetes relacionades amb aquesta estació de l’any.A l’octubre treballem la Castanyada i tot el relacionat... (continua)

  1 d'octubre de 2019

  Eva Moraño
  Mestra de la Llar

 • Benvolgudes famílies! Donem la benvinguda al curs 19-20! Els més petits de l’escola, ja fa unes quantes setmanes que hem començat. Tot i que encara ens costa el moment de separació... (continua)

  19 de setembre de 2019

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • Ha arribat Juliol i, amb ell, el festival d’estiu. Ja queda poc per acabar el curs, les granotes passaran a P3 on els espera un món de coses noves per descobrir. Els ànecs marxarem... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  9 de juliol de 2019

  Tania Bascón
  Coordinadora de la llar

 • A la meva classe d'Oral Expression ens divertim amb cançons d'accions. Els nens ho gaudeixin molt i aprenen paraules d'accions fàcilment. Poso les mateixes cançons per... (continua)

  15 de maig de 2019

  Eli Wolf
  Mestra Llar

 • El dimecres 24 d’abril ens visita el conta contes!! Una manera molt entranyable d’apropar als infants al món de la lectura i la literatura. Els contes és un punt molt important... (continua)

  25 d'abril de 2019

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • La unitat didàctica que ens ocupa aquest mes són les fruites i per això, els nens/es de la llar anirem a la fruiteria del barri per comprar fruites.Allà observarem les diferents... (continua)

  19 de març de 2019

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • La unitat didàctica que ens ocupa aquest mes a la llar és, naturalment, el Carnaval. Vam portar cosetes per disfressar-nos i hem muntat a la classe un racó. Durant aquests dies ens... (continua)

  24 de febrer de 2019

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • El joc té una importància fonamental en el desenvolupament integral dels nens, ja que a través d’ell facilita l’aprenentatge.Perquè és important el joc en... (continua)

  10 de febrer de 2019

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • A la llar de l’escola, els nens i nenes, en les seves sessions de psychomotricity, tenen la possibilitat de viure el seu cos, de conèixer i comprovar les seves possibilitats, de crear, relacionar-se...Al... (continua)

  5 de febrer de 2019

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • El proper dilluns celebrarem a l’escola un dia molt especial: EL DIA DELS AVIS! Els nostres avis, aquelles persones que ens estimen i ens cuiden per sobre de tot i que, a través de la... (continua)

  21 de gener de 2019

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Festa del color blauHem celebrat a la Llar la festa del color blau. Durant aquests mesos estarem treballant aquest color.Hem vingut tots vestits de color blau i hem fet una sèrie d’activitats.Primer,... (continua)

  21 de gener de 2019

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • S’ha acabat el Nadal i les classes ja estan plenes de nens i nenes. El 2n trimestre està en marxa!Després d’unes entranyables vacances, plenes d’emoció, ha arribat... (continua)

  17 de gener de 2019

  Elena Zarauza
  Especialista d’Educació Infantil

 • Hem celebrat a la Llar la festa del color vermell i havíem de venir tots vestits d'aquest color. Durant tot el matí hem estat veient el món a través del color... (continua)

  21 de novembre de 2018

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Avui ha sigut un dia molt divertit a la Llar! Les granotes i els pollets ens hem convertit en cuiners!Davantals, massa, ingredients preparats i ja ho tenim tot llest per fer els panellets! Hem experimentat... (continua)

  1 de novembre de 2018

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • L’experimentació és un punt molt important en el procés d’aprenentatge dels nostres petits. L’observació i l’experimentació ajuden als nens en... (continua)

  3 d'octubre de 2018

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Aquesta setmana hem començat la Llar i, tot i que encara ens costa el moment de separació amb els pares, després ens ho passem molt bé. A poc a poc, anem coneixent als nous... (continua)

  7 de setembre de 2018

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Ahir va ser un dia molt especial. Els pollets i les granotes vam fer el festival de fi de curs. Els més petits de l’escola vam gaudir d’una tarda molt divertida ballant davant de tots... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  13 de juliol de 2018

  Tania Bascón
  Coordinadora de la llar

 • Avui, a la classe de psicomotricitat en anglès, els alumnes de P2 (llar d´infants) han participat de manera individual en un circuit que els ha permès progressar en la millora del control... (continua)

  5 de juny de 2018

  Jordi Alguacil
  Tutor P5

 • Amb motiu de la sortida de Primavera, els nens/es de P2 i P3 anirem a passar un dia a la granja Can Plana. Estem molt emocionats per veure tots aquells animals que hem estat treballant durant aquests dies.Veurem... (continua)

  20 de maig de 2018

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Arriba Sant Anastasi i a la Llar ja estem preparant-nos per la gran festa de Badalona. Durant aquests dies estem preparant el treball manual i estem confeccionant un dimoni amb les nostres manetes.Amb... (continua)

  6 de maig de 2018

  Carolina Martínez
  Mestra de la Llar

 • Els nens/es de la Llar vam agafar un avió i vam sortir de viatge. A on? A Sudàfrica!! Durant aquesta setmana hem après moltes coses d’aquest país.El dilluns vam pintar... (continua)

  19 de març de 2018

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar.

 • Avui els nens/es de la Llar (P2 - Granotes) hem fet una visita a la fruiteria del barri. Hem pogut veure maduixes, plàtans, mandarines, pomes... Un munt de fruites que durant aquests dies hem estat... (continua)

  12 de març de 2018

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • La unitat didàctica que ens ocupa aquest mes és el Carnaval, i durant aquests dies hem estat complint les consignes que ens ha anat deixant el Rei Carnestoltes.El dilluns vam venir tots/es... (continua)

  13 de febrer de 2018

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • Els avis, aquells sers entranyables que sempre estan al nostre costat, que ens ajuden i estimen per sobre de tot. Aquelles persones que des de la seva experiència i saviesa ens inculquen per un... (continua)

  29 de gener de 2018

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • Amb l'arribada de la Tardor, les fulles cauen dels arbres quan bufa el vent, i per aquest motiu, hem sortit un matí a fer una passejada pel barri i hem anat al parc. Pel camí... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  30 de novembre de 2017

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Hem celebrat a la Llar la festa del color vermell i havíem de venir tots vestits d'aquest color. Durant tot el matí hem estat veient el món a través del color... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  29 de novembre de 2017

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Ahir va ser un dia molt divertit a la Llar! Les granotes i els pollets ens vam convertir en cuiners!Davantals, massa preparada, ametlles, coco, xocolata... tot llest per fer panellets! Vam... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  30 d'octubre de 2017

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • La Tardor ja ha arribat i amb ella, la Castanyada.A la Llar estem treballant durant aquest mes aquesta festa tradicional. Primer, vam explicar el conte de la Castanyera i la vam ajudar a ficar totes les... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  18 d'octubre de 2017

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • Ja fa uns quants dies que hem començat a la Llar i, tot i que encara ens costa el moment de separació amb els pares, després ens ho passem molt bé. A poc a poc, anem coneixent... (continua)

  12 de setembre de 2017

  Tania Bascón
  Mestra Llar

 • L’estiu ja ha arribat i els més petits de l’escola Arrels Blanquerna, els nens i nenes de la llar d’infants ens van convidar a veure una demostració d’alguns balls... (continua)

  17 de juliol de 2017

  Administració
  Escoles Arrels

 • Aquesta setmana hem celebrat la festa del color verd i havíem de venir tots vestits d'aquest color. Durant tot el matí hem estat veient el món a través del color... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  21 de maig de 2017

  Tania Bascón
  Mestre de la Llar

 • Com a sortida de Primavera vam anar a passar un dia a la Granja Can Plana. Estàvem molt emocionats per veure tots aquells animals que hem estat treballant durant aquestes setmanes a la Llar.Vam... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  16 de maig de 2017

  Tania Bascón
  Mestre de la Llar

 • Aquesta setmana hem celebrat la Jornada de la Ciència a la Llar. Ens ho hem passat molt bé experimentant amb diferents materials.Primer vam conèixer quins eren els colors secundaris... (continua)

  28 d'abril de 2017

  Tania Bascón
  Mestre de la Llar

 • Ja ha arribat la Primavera i amb ella, els camps s'han omplert de flors de molts colors.Les granotes hem anat a la floristeria del barri a veure quantes floretes hi havia. Hem vist tulipes, geranis,... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  26 d'abril de 2017

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • El diumenge és Sant Jordi i els carrers s’ompliran de roses i llibres.A la Llar, hem celebrat el 2n concurs de dibuix. Els més petits de l’escola, amb l’ajuda dels pares,... (continua)

  23 d'abril de 2017

  Tania Bascón
  Mestre de la Llar

 • Ahir les granotes vam anar al teatre! Era la nostra primera sortida en autocar i estàvem molt expectants. Hem vist una obra musica en anglès anomenada “Pirates for Tea”.... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  27 de març de 2017

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • Avui els nens/es de la Llar (P2 - Granotes) hem fet una visita a la fruiteria del barri. Hem pogut veure maduixes, plàtans, mandarines, pomes... Un munt de fruites que durant aquests dies hem estat... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  13 de març de 2017

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • El Joc Heurístic és una activitat que realitzem a la classe dels Pollets (12-24 mesos), on exploren objectes no catalogats de didàctics i els combinen lliurement. En acabar i amb l’ajuda... (continua)

  20 de febrer de 2017

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • Els avis, aquells sers entranyables que sempre estan al nostre costat, que ens ajuden i estimen per sobre de tot. Aquelles persones que des de la seva experiència i saviesa ens inculquen per un... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  25 de gener de 2017

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • Ja arribat l’hivern i amb aquest, la festa del color blau. Durant el matí vam estar fent diferents activitats per treballar aquest color. Primer vam mirar a través de paper de cel·lofana... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  13 de gener de 2017

  Tania Bascón
  Mestra Llar d'infants

 • El Nadal ja ha arribat a la Llar i tots estem molt emocionats amb l’arribada d’aquestes dates tan especials. Portem tot el mes de desembre fent activitats per treballar el Nadal amb els més... (continua)

  22 de desembre de 2016

  Tania Bascón
  Mestra de la Llar

 • Amb l'arribada de la Tardor, les fulles cauen dels arbres quan bufa el vent, i per aquest motiu, hem sortit un matí a fer una passejada... (continua)

  21 de novembre de 2016

  Tania Bascón
  Mestra Llar d'infants

 • Avui hem celebrat la festa del color vermell i havíem de venir tots vestits d'aquest color. Durant tot el matí hem estat veient el món a través del color vermell. Primer,... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  11 de novembre de 2016

  Tania Bascón
  Mestra de la LLar

 • La unitat didàctica que ens ocupa aquest mes és “La Castanyada” i, a la Llar, hem realitzat un munt d’activitats. Primer van decorar la classe pintant la Castanyera, castanyes,... (continua)

  Veure àlbum d'imatges
  29 d'octubre de 2016

  Tania Bascón
  Mestra Llar d'infants

 • Els nens i nenes de infantil, des de P3 fins a P5, realitzen classes de Psicomotricitat un cop a la setmana. La pràctica psicomotriu és un dels... (continua)

  13 d'octubre de 2016

  Mireia Garcia
  Psychomotricity Teacher

 • Els nens i nenes de infantil, des de P3 fins a P5, realitzen classes de Psicomotricitat un cop a la setmana. La pràctica psicomotriu és un dels aspectes fonamentals del desenvolupament dels... (continua)

  13 d'octubre de 2016

  Mireia Garcia
  Psychomotricity Teacher

 • Ja fa uns quants dies que hem començat a la Llar i, tot i que encara ens costa el moment de separació amb els pares, després ens ho passem molt bé. A poc a poc, anem coneixent... (continua)

  14 de setembre de 2016

  Tania Bascón
  Mestra Llar d'infants