Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • L’ensenyament de l’anglès avui és vista com una necessitat arreu del món i es diu que la millor època per a que un nen estudiï anglès es situa a l’etapa de la primera infància i els sis anys, quan als nens són altament sensibles al idioma i poden aprendre-ho més ràpidament.

  A l’escola arrels introduïm l’anglès com a tercera llengua en les primeres etapes escolars (p3) amb la intenció que el nen es relacioni amb la nova llengua des dels inicis de l’etapa d’aprenentatge per així en etapes posteriors no li suposi un aprenentatge difícil. No només això , també altres matèries com plàstica, TIC i educació física s’imparteixen en la seva totalitat en aquesta llengua i aquest any com a novetat fem una hora de medi en anglès.

  L’escola a incrementat el seu personal especialista d’anglès, entre aquests especialistes l’escola conta amb una mestra nadiua, la qual cosa permetrà als alumnes escoltar diferents accents de la mateixa llengua i així acostumar l’oïda a aquestes petites diferències dialectals entre nadius i no nadius.

  Amb tot això poden assegurar que al final de la seva etapa educativa els alumnes de les escoles arrels sortiran amb un nivell elevat d’anglès que els capacitarà poder deseixir-se folgadament en totes les situacions.

  1 d'octubre de 2013

  per
  Especialista d'anglès