Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Amb l’arribada de la primavera, els alumnes d’Educació Infantil ens preparem per anar d’excursió. Estem il.lusionats, sobre tot P3, ja que és la primera sortida que fem!!

  Estem preparant els dossiers de treball, busquem a internet informació sobre el lloc on anem……….estem molt nerviosos i impacients!

  Ah! Ens endurem les nostres mascotes perquè també puguin gaudir d’aquest meravellós dia i aprenguin tantes coses com nosaltres!

  P-3 anirà a la Granja de Can Plana, a Vallgorguina.  Pujaran en un carro amb ponis enganxats, a més de veure tots els animals de granja que hi ha: vaques, gallines, oques, conills, carretes, cavalls………..i jugar a la caseta de la Blancaneus que hi ha al bosc.

  P-4 anirà a Aidina Park, un complex lúdic-educatiu situat a la comarca de l’Anoia, a la Torre de Claramunt. Allà podran conèixer animals de granja, les seves característiques i procedència (gallines,oques, porcs, cavalls, ponis…)  P-5 anirà al Jardí Botànic de Barcelona. Coneixerem el cicle vital d’una papallona i el cicle d’una planta. Farem un recorregut per tots els jardins i gaudirem de les instal.lacions.

  8 d'abril de 2013

  per Olga Pons
  Tutora de P-4D