Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Un any més, com és tradició a la nostra escola, amb l’objectiu d’integrar l’alumnat en el nostre entorn cultural a partir del treball artístic, celebrem la Setmana de la Música coincidint amb el dia de Santa Cecília, la patrona de la música.

  En llarg de tota la setmana la música estarà ben present. A totes les entrades i sortides de l’escola se sentiran peces musicals de totes les èpoques i estils. Tots els alumnes, des dels més petits fins als més grans de l’escola realitzaran activitats d’allò més diverses per poder gaudir de la música des de diferents perspectives: jocs musicals, tallers de percussió, petits concerts, instrumentació de poemes... Aprofitant l’eix d’aquest any, Quin món volem?, a través del qual treballem la consciència ecològica, també farem tallers de construcció d’instruments a partir de materials reciclats.

  Aquest any els alumnes de 1r d’ESO faran un espectacle pels seus companys de primària, en el qual cantaran, ballaran i faran peces instrumentals. A més, el dia 21 a les 16:50 interpretaran unes cançons a la porta principal de l’escola, per tal que les famílies també puguin gaudir del seu treball.

  En definitiva, durant aquesta setmana la música ens envoltarà i gaudirem d’allò més!

  Des de l’Àrea de Música us desitgem una feliç Setmana de la Música.

  Visca Santa Cecília!

  19 de novembre de 2019

  per Daniel Gutiérrez
  Mestre de Primària.

 • Contingut relacionat
  No hi ha imatges relacionades amb aquesta notícia
 • Altres notícies a 1r, 2n, 3r i 4t

 • Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /usr/home/escolesarrels.com/web/noticia.php on line 151