Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • La calor ja ha arribat, les mànigues curtes, les ganes d'anar a la platja ja olora a estiu. Sembla mentida però un altre any està apunt d'acabar, estem a dies de deixar enrere el curs 2018-2019. 

  Aquest any hem treballat molt i hem fet un munt d'activitats però encara no hem acabat ens queden les últimes activitats i pot ser les més divertides i emotives. 

  El 17 de juny 4t ESO farà la seva darrera activitat, el Bateig de Mar. Faran caiac, pàdel surf i pujaran en una petita embarcació. Serà un dia genial ple d'activitats i rialles.

  El 19 de juny 4t ESO es vestirà de gala per graduar-se. Possiblement serà un dels dies més feliços i tristos per ells, ple d'emocions i llàgrimes que segur no oblidaran.

  El 20 de juny serà un dia ple d'activitats. 3r ESO farà la tradicional caminada al Poblat Ibèric, un matí on l'activitat física pren força i els alumnes podran gaudir d'una passejada per la Serralada de Marina. Els alumnes de 2n ESO hauran de demostrar el seu enginy i poder d'orientació buscant petits tresors amagats prop de la Creu de Montigalà. I per acabar la jornada celebrarem la Revetlla Jove a TITUS, on ballarem i riurem.

  10 de juny de 2019

  per Eva Serralta
  Tutora 2n ESO