Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Si busquem al diccionari el concepte de col·laborar, trobarem que dues o més persones col·laboren quan treballen juntes en una mateixa feina o participen en un projecte o treball conjunt. Treballar en comú és un dels valors essencials que volem transmetre als nostres alumnes, amb l’ajut inestimable i necessari de les famílies, que ho feu també des de casa.

  Com es pot explicar a un noi o noia què significa col·laborar? Els podem dir que és la tasca d'ajudar i servir, d'una manera desinteressada, als altres. Perquè els nens siguin persones col·laboradores i cooperants, és necessari que desenvolupem en ells un esperit generós, solidari i altruista. A l’escola, poden practicar la col·laboració, ajudant els companys que tinguin alguna dificultat per a aprendre, donant un cop de mà al seu professor a repartir material, etc. A casa, poden fer el seu llit, ordenar l’habitació, parar i llevar taula, treure les escombraries i un llarg etcètera.

  Si són perseverants en la pràctica d’aquest valor, es convertirà en una rutina que practicaran al llarg de tota la seva vida. Val la pena l’esforç!

  22 de maig de 2019

  per Imma López
  Tutora 3r ESO D