Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Al llarg curs i en aquest noticiari us hem anat parlant d’un projecte que l’escola creu molt important perquè la bona convivència al nostre centre sigui una prioritat per tots els membres la comunitat educativa. Com ja sabeu es tracta del projecte #aquiproubulling i avui us parlarem dels Equips X la Convivència. Aquests equips estan integrats per 3 o 4 alumnes de cada classe de cicle superior i fan un rotatori mensual, de manera que al llarg del curs tots els alumnes hauran estat en algun moment formant-hi part.

  Les funcions d’aquests Equips X la Convivència són detectar i aturar aquelles que dificultin les relacions entre iguals i que perjudiquin la convivència, també promouen estratègies positives per evitar arribar a situacions d’assetjament, sempre amb el suport de mestres i tutors.

  Amb aquesta implicació dels nostres alumnes i el coneixement, per part de tots, de les avantatges de conviure en harmonia, estem segurs que tots estarem envoltats de respecte, responsabilitat i col·laboració.

  20 de maig de 2019

  per Gloria Carreras
  Tutora de 5 E.P