Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Aquesta setmana a I+D, utilitzant el programa Scratch 3.0 estem creant alguns dels videojocs històricament més populars.

  Els alumnes de cinquè estan desenvolupant un dels jocs de telèfon mòbil més famosos, el Joc de la Serp. Els nostres petits programadors han de confeccionar un escenari, un protagonista i diferents premis que fan augmentar la puntuació i la llargada de la serp, sense oblidar establir una sèrie de sensors i barreres amb les quals la nostra serp pugui xocar.

  Per la seva banda els alumnes de sisè desenvolupen un dels jocs més jugats als salons recreatius dels anys 80 arreu del món, el Pac-Man. Han de crear la seva pròpia versió del joc, confeccionant els diferents personatges, el famós laberint del joc i establint diferents sensors que permetin que el nostre protagonista pugui enxampar (o no) als molestos fantasmes.

  Els videojocs s’han convertit en la indústria més potent de l’àmbit de l’entreteniment, duplicant a la indústria de la música i del cine. Així doncs a més de jugar, és molt interessant saber com funcionen, com es dissenyen i tot el treball que suposa.

  6 de maig de 2019

  per Daniel Gutiérrez
  Mestre Educació Primària