Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Aquest dimarts, dia 23 d’abril de 2019, hem tingut l’oportunitat de celebrar una de les festivitats més icòniques i tradicionals de la societat catalana: Sant Jordi, i per a poder-ho realitzar, hem dut a terme un seguit d’activitats que han servit per a posar èmfasi no solament en els punts cardinals d’aquesta meravellosa diada, sinó també en els valors fonamentals del centre.

   Així doncs, ben aviat, ens vam desplaçar els quatre cursos de secundària al teatre per a poder-nos reunir i, en primer lloc, vam tenir l’oportunitat d’escoltar com els nostres alumnes de quart d’ESO relataven una lectura teatralitzada de la famosa llegenda del cavaller Sant Jordi. Més tard, ens vam poder delectar amb la lectura de les redaccions premiades del concurs literari 2019 i seguidament vam poder gaudir dels documents gràfics que els alumnes de primer i segon de la ESO van realitzar, en relació als quatre grans valors fonamentals del centre: la responsabilitat, el respecte, l’actitud crítica i la cooperació.

   Finalment, sota el marc de la campanya #aquiproubullying que aquest any estem començant a seguir al nostre centre, vam poder conèixer quin seria el cartell guanyador que exemplificaria a la perfecció el rebuig de tots els membres que formem part de la nostra institució vers aquesta censurable pràctica.

   D’aquesta manera, entre aplaudiments, somriures i un gran clima literari vam poder retre un merescut homenatge a una de les tradicions més belles de la nostra societat.

   Fins l’any vinent!

  24 d'abril de 2019

  per Óliver Jabato
  Tutor 1r ESO