Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • Doncs sí, ja som al tercer trimestre. Sembla que fóra ahir quan vam iniciar el curs i ja ens trobem a la recta final. Hem estat aprenent moltes coses i comença a ser hora de dur-les a la pràctica (no hem d’oblidar que el que volem és assolir les competències que ens permetin arribar a ser dones i homes amb les habilitats i destreses necessàries que ens exigeix la vida). I res millor per començar a practicar que el TREBALL DE SÍNTESI.

  Aquest treball ens ocuparà tota una setmana, on farem múltiples tasques individuals i en grup en les quals caldrà posar en pràctica tot el que hem après. I no només això: haurem de fer recerca, debats, parlar en públic, defensar opinions, fer propostes i, com no, demostrar-nos a nosaltres mateixos que som capaços d’aconseguir les nostres fites.

  Sota el títol d’”Hàbits de vida saludable”, per primer d’ESO, “Heroïnes i herois”, per segon d’ESO i, “Una utopia” per tercer d’ESO, treballarem de valent durant total la setmana per poder fer unes presentacions “ben xules” com a tancament de la nostra feina.

  Ahhh, i sense oblidar que ens ho passarem molt bé i aprendrem molt durant la sortida!

  Quines ganes de començar! Vinga, som-hi!

  8 d'abril de 2019

  per Rafel Costa
  Tutor 1r A