Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • A l’escola treballem per formar ciutadans responsables, persones conscienciades amb els problemes que ens envolten i als que entre tots hem de col·laborar perquè millorin dia a dia.

  El medi ambient i l’ús, la gestió i el no malbaratament de l’aigua com a recurs imprescindible i escàs que obtenim de la natura ens fa conscients del seu valor.

  Per treballar sobre aquest tema, els nens i nenes de 2n i 3r de Primària participen en un projecte de tallers sobre l’aigua que Aigües de Barcelona apropa a les escoles. Mitjançant un educador/a donen a conèixer el cicle integral de l’aigua i fomenten una actitud positiva pel medi ambient, el bressol de l’aigua.

  Així doncs, a través d’una sèrie de recursos audiovisuals, experiments i amb l’ajuda d’uns personatges animats molt divertits, l’educador/a ens fa descobrir quin és el cicle natural i el cicle urbà de de l’aigua, ens explica quins són alguns dels components que permeten potabilitzar l’aigua i també aprendre d’on prové i a on va a parar l’aigua que consumim a casa i a l’escola. Acabem el taller fent un tast de diferents aigües!!!

  Des de l’experiència vital, l’aprenentatge i el joc conscienciem a les noves generacions!

  28 de març de 2019

  per Salvador Casajoana
  Tutor 3r EP- D