Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Dilluns 18 de març els alumnes de 4t d'ESO hem participat en el taller "Mou-te bé "El taller l'organitzen el RACC i la Guàrdia Urbana i l'objectiu és formar als joves sobre els vehicles de mobilitat personal els VMP. 

  El taller ha tingut diferents moments. La primera part ens han ensenyat a tota la classe quina és la normativa general que regula l'ús del VMP. Despès ens han dividit en dos grups i uns primer han fet una sessió formativa de mà dels Agents de la Guàrdia urbana sobre les conseqüències legals del mal ús dels VMP, i la resta han participat en un circuit de senyalització viària. Estava organitzat pel RACC i hem pogut provar diferents aparells VMP com patinets elèctrics o hoverboards i hem posat en pràctica el que havíem après anteriorment. 

  Hem rigut, hem caigut però sobretot hem après moltes coses sobre l'ús i el mal ús dels VMP. Ha estat un taller molt profitós per tots nosaltres.

  19 de març de 2019

  per Mireia López i Rafa Biarge 4t ESO D
  Escoles Arrels

 • Contingut relacionat
  No hi ha imatges relacionades amb aquesta notícia
 • Altres notícies a 5è, 6è i secundària

 • Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /usr/home/escolesarrels.com/web/noticia.php on line 151