Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Aquesta setmana donem inici a l’esperada English week. Durant la setmana del 11 al 15 de març els alumnes de l’escola, des de la llar a sisè, treballaran diferents aspectes sobre un país de parla anglesa. Aquest any el país escollit ha estat Escòcia. Per tal de viatjar fins aquest indret i descobrir tot el que amaga els alumnes treballaran un aspecte diferent cada dia. Ho faran a través d’explicacions dels mestres, projeccions de PowerPoint, vídeos i imatges. Per acabar d’aprofundir i treballar el vocabulari i els continguts més importants es faran activitats més interactives com jocs, debats, fitxes o exercicis per practicar.

  Dilluns començarem amb ‘’Welcome to Scotland !’’. Durant aquest dia els alumnes treballaran on està Escòcia, la seva llengua i cultura i alguns elements pel quals aquest indret és famós mundialment.

  Dimarts treballarem ‘’animals’’. Durant aquest dia ens endinsarem en la rica flora i fauna del país.

  Dimecres ens endinsarem en el tema dels ‘’landscapes’’. Els alumnes veuran els paisatges més típics i característics de la zona. Seran uns experts que us podran portar als llocs més especials i màgics d’Escòcia.

  Dijous ‘’sports and music’’. Treballaran allò que més els hi agrada: la música i l’esport. Coneixeran els esports tradicionals i els practicaran a l’hora d’educació física. Així mateix, tindran temps de conèixer els instruments més típics i practicar els ritmes més escocesos.

  Per tancar l’ English week divendres farem ‘’party’’. Posarem en comú tot el que hem après i conclourem aquesta setmana ballant un ball tradicional que haurem estat preparant durant la setmana.

  12 de març de 2019

  per Karen López
  Especialista