Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Pots de tomàquet fregit, llaunes d’olives, pots de pintura, tubs, cargols, cinta aïllant, purpurina, molta il·lusió i molt ritme.

  El mes de febrer hem dut a terme un projecte molt interessant amb alumnes de cinquè i sisè. Hem fet una banda de batucada amb instruments confeccionats per nosaltres a partir de materials reciclables.

  Hem donat una segona vida a objectes que semblava que ja havien finalitzat la seva vida útil, amb els quals hem construït instruments típics de batucada, com són el surdo, el repenique, els bongos i l’agogó.

  Els integrants de la banda fins i tot han dedicat estones de pati per poder treballar en els ritmes, assajar, pintar i decorar els instruments, fer les coreografies per la rua... Així doncs la implicació ha estat màxima.

  Aquest projecte ha nascut per poder donar una pinzellada més festiva i musical a les nostres rues de carnaval. Des d’aquí aprofitem per agraïr a totes les famílies que han participat en el projecte aportant algun material que ens ha estat molt útil.

  5 de març de 2019

  per Daniel Gutiérrez
  Especialista