Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • La nostra escola està plena de colors: groc, verd, taronja, vermell, blau, rosa... Tots estan per totes bandes: a les aules, als passadissos, a la roba,... Però cal obrir més els ulls per adonar-se que només tres colors representen la nostra escola; colors que ens uneixen i ens fan més iguals. Formen part de tots nosaltres i estan a la nostra vida quotidiana, sovint en petits detalls però rellevants. Ho endevineu?

  Doncs sí, són el blau, el groc i el taronja. Com sabreu aquests tres colors van lligats a cada promoció i els seus mestres. A més, són com peces d'un trencaclosques que encaixen unes peces amb unes altres. Des de l'escola, tot i fer aquestes petites diferències, mantenir un mateix color -segons promocions- ens permet ajustar de millor manera l'ensenyament: ens reunim, ho parlem i prenem decisions, pensem i aconsellem el millor per l'alumnat... Tot i ser diferents formem, alumnes i mestres, un gran equip que dins d'un trencaclosques fa un únic dibuix: el camí cap a un endemà ple de noves experiències i aprenentatges.

  10 de desembre de 2018

  per Andrea Sánchez
  Tutora de 4t C

 • Contingut relacionat
  No hi ha imatges relacionades amb aquesta notícia
 • Altres notícies a 1r, 2n, 3r i 4t

 • Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /usr/home/escolesarrels.com/web/noticia.php on line 151