Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Com és costum a la nostra escola quan arriba el dia de Santa Cecília, patrona de la música i dels músics, celebrem la Setmana de la Música. Una setmana on la música té un protagonisme especial en el nostre dia a dia a l’escola.

  Hem preparat una sèrie d’activitats especials per a totes les edats, des de P-3 fins a 4t de l’ESO, per poder gaudir de la música de maneres molt diverses: tallers de percussió, d’expressió, cançons, treballs d’instrumentació, jocs, petits concerts...A més a les entrades i sortides de l’escola es podrà sentir música pels altaveus!

  En educació infantil els nens i nens confeccionaran petits instruments amb diferents materials, i a més faran petites actuacions internes per als seus companys.

  Aquest any l’eix comú de les Escoles Arrels és Mare Nostrum, aprofitant aquest fil conductor a Cicle Inicial farem un taller de percussió corporal amb músiques de diferents cultures del Mar Mediterrani i a Cicle Mitjà transformarem la cançó Mediterráneo de J.M. Serrat en quelcom visual a través de la pintura. A més instrumentarem un poema i també farem un petit taller de producció musical digital, activitats pensades per tal que els nens gaudeixin de l’exploració musical.

  A Cicle Superior els nens i nenes interpretaran cançons de Nadal de països d’arreu del Mediterrani. A més podran gaudir i aprendre música a partir de jocs a l’aula que abordaran diferents temàtiques i curiositats sobre el món de la música.

  Els alumnes de secundària ens presentaran diferents actuacions musicals. Cal destacar als alumnes de 1r d’ESO, que prepararan una actuació per a les famílies i a més un concert durant la Nit a l’escola. 

  Així doncs, tindrem d’una setmana on la música ens envoltarà i de ben segur ens farà gaudir d’allò més.

  Des de l’Àrea de Música us desitgem una feliç Setmana de la Música.

  Visca Santa Cecília!

  20 de novembre de 2018

  per Daniel Gutiérrez
  Mestre educació primària