Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • La setmana passada els infants de l’escola van realitzar les tradicionals sortides de tardor. Alumnes i mestres van preparar motxilles, carmanyoles i amb molta il·lusió van deixar l’escola, els llapis i fulls per seguir aprenent en d’altres indrets.

  Així doncs, cada curs va realitzar una sortida en un lloc concret i amb una temàtica concreta. En primer lloc, els alumnes de primer van anar a Arenys de Munt on van poder collir castanyes i veure el santuari de Lorda. En segon lloc, els alumnes de segon van anar a Collserola on va aprendre sobre la seva flora i fauna. En tercer lloc, els alumnes de tercer van anar a l’Institut Català de Paleontologia, situat a Sabadell, on van aprendre sobre aquesta ciència. En quart lloc, els alumnes de quart de primària van anar al Parc Prehistòric de les Coves del Toll on van tornar-se una mica més experts sobre el passat. En cinquè lloc, els alumnes de cinquè van visitar la ciutat de Tàrraco, on van poder observar l’aqüeducte, les muralles i l’amfiteatre traslladant-se a l’antic Imperi Romà. Per últim, els alumnes de sisè van visitat l’emblemàtica Montserrat i aprendre sobre la seva història i tradició.

   

  Així doncs, dilluns 22 d’Octubre, els nens i nenes de segon de primària van marxar al parc natural de Collserola. Allà van realitzar diferents activitats, molt interessants i motivadores gràcies a les explicacions d’en Quel, el monitor que ens va acompanyar i guiar a través del bosc. Durant tot el dia els infants van poder gaudir de la natura, aprofitar l’espai per jugar i per aprendre. Tanmateix, convidem a les famílies a que s’animin a realitzar algun itinerari, doncs les possibilitats són gairebé infinites.

  Animeu-vos!

  15 de novembre de 2018

  per Karen López
  Mestra de Primària.