Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • El passat 16 d’octubre els nens i les nenes de primer d’Educació Primària vam anar a Arenys de Munt a fer la nostra sortida de la tardor.

  Només arribar vam esmorzar al berenador i quan estàvem acabant vam trobar, mig amagat, una bossa amb el nostre nom de la classe. Quina il·lusió! El follet CRICREC ens havia deixat una carta amb unes instruccions i una corona de rei i reina de la tardor!

  Seguint les seves instruccions, vam anar a veure els castanyers i vam agafar unes quantes castanyes, després vam coronar-nos com a reis i reines de la tardor i vam demanar un desig amb les fulles màgiques.

  Tot seguit, vam visitar el Santuari de la Mare de Déu de Lorda, desprès vam fer una passejada pel bosc per veure in situ els canvis de la natura durant la tardor, que tant hem treballat a classe i finalment, ens va donar temps de jugar una estona.

  Va ser un dia genial! Us animem a entrar a la nostra pàgina web per veure les fotos de la nostra sortida, i també les d’altres grups que estan fent sortides de tardor.

  22 d'octubre de 2018

  per Susana Lendinez
  Tutora 1r EP