Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • A l’escola treballem per fomentar actituds de sensibilització i responsabilitat cap a la protecció i respecte del medi ambient. Per aquest motiu, hem iniciat accions com la prohibició del paper d’alumini pels esmorzars potenciat l’ús d’embolcalls reutilitzables, la plantació de verdures i fruites al nostre hort escolar, la nova incorporació de contenidors de reciclatge de paper a cada aula i, fins i tot, la inscripció al concurs de reciclatge de piles anomenat Apilo XII.

  Doncs bé, ens sentim orgullosos d’anunciar que, tot i que no hem estat guanyadors al concurs de reciclatge de piles, sí que hem obtingut un diploma que acredita que vam quedar en una molt bona posició ja que vam recollir 87 quilos de piles durant la fase de concurs, tal i com podreu comprovar a la web de l’Apilo XII.

  Aprofitem per agrair als nostres alumnes i famílies la seva implicació i col·laboració per a un món més sostenible i els animem a continuar reciclant piles al contenidor Apilo que ara trobaran davant del mostrador de secretaria.

  22 d'octubre de 2018

  per Laura Vazquez
  Tutora 4t E.P