Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Comença el compte enrere per a una de les activitats més engrescadores i desitjades del curs escolar: les colònies. I els nostres alumnes estan molt emocionats!

  Durant aquests dies, a més de realitzar activitats lúdiques i educatives diferents aprendrem a conviure, compartirem moments molt significatius amb els nostres companys/es i gaudirem de l’entorn natural amb activitats com “Itinerari per la natura” o “El bosc nocturn”. I ens riurem d’allò més amb els “Night Games”! 

  A més a més, aquest any tenim noves destinacions i moltes ganes de descobrir com són les habitacions, les lliteres, els voltants de les cases on ens instal·larem, etc.

  Així doncs, afanyeu-vos que en un obrir i tancar d’ulls hem de tenir els equipatges preparats i les piles carregades. Les colònies sempre són una experiència inoblidable que esperem amb molta il·lusió!

  Desitgem un bon viatge a 1r i 2n de Primària que són els primers en pujar a l’autocar i iniciar el viatge cap a la Finca Prades!!

  16 de maig de 2018

  per Judith Miron
  Mestra de Primària.

 • Contingut relacionat
  No hi ha imatges relacionades amb aquesta notícia
 • Altres notícies a 1r, 2n, 3r i 4t

 • Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /usr/home/escolesarrels.com/web/noticia.php on line 151