Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 • Un curs més, a l’octubre, es va posar en marxa un dels nostres pilars que formen part del Pla Estratègic: els reforços i les recuperacions. Són classes, en grups molt reduïts, impartides pels propis professors que han treballat aquella mateixa àrea en l’aula ordinària. Es centren en àrees instrumentals: matemàtiques, català i anglès.

  Valorem aquesta feina com una eina vital per recolzar l’aprenentatge dels nostres alumnes fent possible que assimilin aquells conceptes que en el seu moment no van quedar prou assolits.

  Sempre hem tingut molt clar que ajudar a qui en algun moment ho necessita, beneficia al mateix temps a tothom. L’esforç dedicat per part del professorat i l’interès que hi posen els alumnes donen resultats positius tan a nivell personal, com a nivell de grup millorant la dinàmica de la feina diària a dins de l’aula.

  Els resultats obtinguts són indicadors d’una estratègia útil i ben portada a terme que ens motiva i que ens fa tirar endavant en el dia a dia pensant en el present i en el futur dels nostres alumnes, les seves possibilitats de millorar i les seves necessitats futures.

  La feina ben feta consolida la base acadèmica dels nostres alumnes per que el dia de demà cadascun d’ells doni els màxims fruits en cadascuna de les seves diverses capacitats.

  Amb afany de millorar, sempre endavant.

  11 d'abril de 2018

  per Salvador Casajoana
  Tutor 4t EP D