Nova llar d'infants a Esperança, a partir del dia 1 de setembre de 2017
 • En continuïtat amb el Nou Sant Jordi que vàrem estrenar el curs passat, aquest curs també hem plantejat el tema de textos vídeos i dibuixos a partir de les bases del concurs literari Pilarín Bayés, al qual presentarem algunes narracions treballs finalistes: Idees per canviar el món.

  Aquesta setmana us avancem una mostra de vídeos d’alumnes de 1r i 2n de Primària que ens presenten alguna idea per millorar el món des de l'entorn més proper: ajudar els companys, les persones grans, reciclar, plantar arbres, no contaminar... i dibuixos dels més petits fets després d’escoltar la llegenda de Sant Jordi i el drac i la princesa... 

  I l'inici d'un dels relats escrits per tota la classe:

  Història de Sant Jordi: Els descobriments d’en Narcís i la Clàudia.

  "Hi havia una vegada dos exploradors, els quals eren amics, que es deien: Clàudia i Narcís. Tots dos, passaven llargues estones junts, ja que feien grans expedicions: investigaven animals, analitzaven les propietats de les plantes, cercaven nous indrets...Així doncs, un dia com qualsevol altre, mentre viatjaven en el seu vaixell, el qual l’havien batejat com Eniuoki, van agafar una tempesta que va fer que es desviés el vaixell de la ruta prevista. En Narcís li va dir: - Vigila Clàudia, mentre jo agafo les cordes del vaixell amb força, tu recull les nostres coses perquè no caiguin a la mar!- i així va fer la Clàudia. Entre tots dos, van recollir i es van refugiar en el seu petit vaixell fins l’endemà i, quan el cel estava en calma, un petit raig de llum, els va despertar i, de sobte,..."

  9 d'abril de 2018

  per Mar Serra
  Directora pedagògica