Nova llar d'infants a Blanquerna, a partir del dia 1 de febrer de 2016
 •     Continuant amb el nostre projecte d'orientació acadèmica, per als alumnes de quart de l'ESO, hem visitat el col·legi Joan Maragall.

  Després d'una molt agradable benvinguda, han explicat als nostres alumnes el funcionament del centre i els estudis que imparteixen: Programes de formació i inserció (PFI), Cicles formatius de Grau Mitjà (Cures Auxiliar d'infermeria, Farmàcia-Parafarmàcia i Gestió Administrativa) i Batxillerat.

  La segona part de la visita, la qual ha creat una gran expectació, ha consistit en un seguit de tallers per a que els nostres alumnes puguin aprendre i entretenir-se: un taller d'activitats esportives, un d’atenció als dependents en cadira de rodes per un circuit, la presentació de projectes multimèdia administratius, la fabricació d'una crema d'àloe vera i, finalment, un taller de primers auxilis d'infermeria.

  Podem dir que ha estat una jornada entretinguda i dinàmica que ha permès als nostres alumnes de quart de l'ESO, tenir més informació per tal de poder decidir el seu futur acadèmic.

   

  30 de març de 2018

  per Robert Madrazo
  Professor de Secundària